Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
En a crew-t 5 ora alatt vegignyomtam. Elfogytak a story missionok, mostmar csak autozgatok...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem vagyunk mazochisták csak szeretjük a játék pvp részét. Valaki meg sárkányt szeret farmolni 0-24-ben.

Lehet több értelme van szopni dz-ben a csalók miatt mint felgearelődni úgy, hogy a pvp közelébe sem megy az ember.
Kicsit olyan ez mint a nagy fegyverkezési verseny egy olyan háborúra ami sosem fog eljönni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondtam én látja- Lara jobb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Jólesik olvasni a szenvedéseteket a DZ-ben

Ez a Division összeszedte a világ gyökereit (csíterek) mellé az összes mazochista hajlamú játékost is
Az FC Primal az eléggé limites ahogy látom, van még benne 20 óra és vége (kb ennyi van már benne most is)
Annyi baj van vele, hogy kb összegyúrták az FC3 + FC4 + AC3 dolgait, és ennyi. Löktek mellé egy kis őskort, de a köret, azoknak akik már játszottak a korábbiakkal, azoknak rohadt ismerős minden benne. Sajnos elfogyott az ötlet az FC szériából is... Még mozgásban is full a korábbi szériák, öngyógyítás tipikus, amikor kicsavarodik a hüvelyujja és visszarántja. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
De vajon meddig?
Írunk egy peticiót pár őskori cuccért és jöhet is vissza kérem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor minek írkálsz ide? Nem sikerült a rehab?

-
Anonymus23
veterán
Úgy le lehet szokni erről a játékról, mint a drogfüggő amikor végre abbahagyja

Anonymus23 vagyok, Division függő, de 5 napja tiszta vagyok

Igaz azóta FC függő
-
arnikusz
veterán
Mégiscsak lesz PTS, csütörtökön előkészítés, hétfő cest 9 órától pedig public.
Kell egy friss 30-as karakter GS szint 0 TIER 0-160-tól indulhat a móka az 1.4 teszt előkészítésére.
Forrás: reddit. -
arnikusz
veterán
Köszönöm.

Az utántöltésnél mindig lemaradok mert a sminkeléssel ( fel-le öltözés) eltökölök és a többiek már zúznak mikor belibbenek.
3 pár fegyverem van használatban : 2 G36, MP7/PP19, Sasg/M870.
A shotikat este lecserélem 2 L86-ra, mert az egeret meg az ujjbegyemet tönkre vágom a sok nyomogatással.
Normális sniperre 1.2 óta nem tettem szert, amikor is nagyon ügyesen bezúztam az akkor használatosat és ezek a szép reményűek mostanában 229-es első hullám MA1 tervrajzot nem akarnak berakni.
Ha bemerészkedek a DZ-be G36/MP7-et használok, de ahogy írtam a PP19 -et nagyon szeretem (halálos,brutális,sietős) és mobok ellen közelharcban mindig elkap a harci láz és azonnal cserélem a 108-as tár miatt.
De hát mindenkinek megvannak a maga kis hülyeségei.
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Ha 4 Alphaban vagy, akkor vagy beraksz két Lone Start a másik 2 helyre (esetleg cserélgeted újratöltésnél... khm) és/vagy tartasz magadnál minden típusú fegyverből 2 darabot különböző talentekkel. Nálam mindegyik így van + valamelyik Alphan van még +51% lőszer, így 1614 a kezdő mennyiség G36-nál. Fegyverből meg sotin kívül mindenből van egy 5 vagy 6 aktív talentes párom 229-ből, ami elég jól használható, igaz AR-n és SMG-n kívül a snipert+LMG-t ritkábban szoktam használni, csak ha már minden kifogyott (pl. UG Heroic "lőszermentes" direktíván)
Amúgy NPC-k ellen is nagyon jó, Falcon/UG Heroic közben váltasz másik fegyvevpárra és folytatod, amíg nincs lőszeres láda

-
arnikusz
veterán
Köszönöm mindkettőtök válaszát.

Akkor nálam valami bug lehetett, mert egyszer próbáltam és nem adta.
Így nem is foglalkoztam vele, míg tegnap nem néztem egy videót ebéd közben.
Este megnézem megint. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Na ez nem tetszik, de nagyon ( sok lőszert eszik az Alpha).
Paramedic & police backpacks will be removed from 1.4
That's what Hamish said this morning on Twitch
Get ready to have 5 med kits and 600 ammo...Ezt látta valaki?

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze, hogy toljuk majd hétvégén. Úgy is rossz időt mondanak.
Jön még Tommy meg Razor. Razornak segítsünk Alpha cuccot szerezni Sniper! 
arnikusz Gyere nyugodtan. Ha van hely hozzánk is csatlakozhatsz. -
-
törölt tag
Szar ez a játék.....

-
arnikusz
veterán
Nálam nagyon bevált az Alpha (4-es bónusz) és 2 Végső.
Csak ajánlani tudom.
Ahogy a többiek is írták még Reckless, mellény és Savage kesztyű ( ez nekem még nincs).
Tegnap elkalibráltam az Alpha hátizsákot tűzerőre az tűzfegyver felment 4317-re az életerő viszont 2725, 1270 elektronika mellett ami UG és PVE-re még elmegy.
Főleg G36 van használatban. Az Mp7 kis tárkapacitását nem tudom megszokni.
Viszont kipróbálok egy régi kedvencet így párban az L86-ot aminél igaz, hogy csak 5 talent fog élni, de 13,4 K és veszettül pontos a megfelelő fegyverkiegészítőkkel.
Amherst pedig csak nem akarja dobni a Caduceust (Scar/M4 amiket adott), így visszamegyek a föld alá, ha valaki akar lent szintet fejlődni megyek segíteni most használt karakterrel 20. szinten vagyok.
Ezt most találtam nem tudom volt -e már?
http://divisiontips.com/Resources/SkillCalculator.html
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
macy
addikt
Havernál így néz ki a játék és villog. Valami ötlet?

-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Milyen game-ről van szó?

-
arnikusz
veterán
Nézzétek most mert amerikai szerveren mintha már menne.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én az egyik G36-on meghagytam a pontos talentet és a csík kimegy a tartományból amikor a megfelelő fegyverkiegészítőt hozzárakom.
Lent UG-ban nagyon bevált, mivel nincs normális sniperem ezt használom jobb híján.
Mondjuk ezekután tényleg kíváncsi leszek, hogy a Blind fegyver egyáltalán lesz-e valamikor?

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hogy tetszik a másik game?
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Még én is aki magam gyengus vagyok PVP-re szívesen megyek DZ-be, mert ami van tényleg uncsi most.
Players a brutal torkolatfék, hogy vált be?
Van most egy torkolatfékterv a csomopontnál megveszem, úgysincs semmi jó PxC-ért.
A460 PxC-ért ugyanott a teljesítmény mód. pedig ratyi eddig semmi jót nem tudtam készíteni, azt felesleges megvenni.Sniper köszi akkor a következőt meghagyom.

Csak azért kérdeztem, mert láttam egy videot ahol a kis kínai falcon heroicot egyedül Sentry/ M1A/ACR-el tolta.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
De mennyivel szimpatikusabb lett volna egy ilyen!
Gyerekek! Elkúrtuk az egészet. Nem volt tapasztalatunk ilyen téren, kérjük segítsetek nekünk jobbá tenni.
NEEEEEM! Kiadtak inkább két dlc-t olyan hibák javítása nélkül amik kb kib@sszák az emberek szemét.
A csalásról meg inkább nem is beszélnék, épp elég videó jött mostanság erről...Reagálnék is erre, hogy NE PvP-zzünk amíg nem lesz javítva a következő dlc-ig. Nyilván van ebben a játékban még annyi inger (a PvP-n kívül) ami ideszögezne a gép elé 2017 elejéig.. Ja NINCS!

-
arnikusz
veterán
ACR gépkarabélyt használ valaki?
Későn kérdem, mert betörtem az összest ami a DZ-ben esett, csak az emberi kíváncsiság.
Köszönöm. -
törölt tag
Nem megy ez a sz@r!
-
DokiBaxxi
őstag
"We are aware of an issue with the online services. We please ask for your patience while this is investigated. "
Ubisoft Support
-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem érted de nem baj. A gond az sok esetben, hogy a csaló bebugotat egy bizonyos páncélt stb... amitől kb 2.000.000 élete és 400k dps-e lesz. Ezt remélem kijavítja az 1.4 a teleportos csalókkal meg majd foglalkoznak később.
Siniper! Mengele meg a haverjára körözés van kiadva dz-ben.
Ahol meglátom ott lövöm le szó nélkül. -
FaTHI
őstag
Ti be tudtok lépni a Uplaybe? Nekem már egy órája semmi..
Az Annyukat nekik ,direkt csináltam magamnak 2-órácskát délután, erre nem enged be. -
pzstm
titán
ubisoft servers are temporarily unavailable hiba van Xbox-on
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ő ölt meg? Pedig nagyon fel vannak háborodva ha magyar lövi öket... pedig a nevedben ott a HUN
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dedikáltam DZ-specifikus változásokat nem eszközölnek a fejlesztők, mivel az 1.4 rendesen át fogja alakítani a PVP és PVE rendszert ott is, illetve ugye a loot is más lesz.
De szerintem itt a legtöbben egy Anti-cheat rendszert várnak. Más kérdés, hogy nem esett ilyesmiről szó, úgyhogy
-
vegitossj7
addikt
-
TommyS_27
senior tag
Tegnap összefutottam egy 4!!! Hónapja jelentett csalóval... persze most is leszedett minket. Ennyit ér a report is.
Neve: udec_omega hátha másnak is ismerős -
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azzal a genyóval akivel először taliztál lehet én is összefutottam reggel. Kimentés 4-en, erre jön Dark...akárki és csúszva 1-1 lövéssel vitte is a cuccot mindenkitől!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hozzá már nekem is volt szerencsém.

-
Snip3r_HUN
addikt
Reggel laza farm, aztán betévedt egy teleport / 1 hit genyó. Karakterváltás reclaimerre, 1 óra zavartalanul aztán megjöttek a szuperhírók, ez a KonstadinE egy mocskos cheater f@sz, azt nekem senki ne mesélje be hogy smart cover mögött ultiban 2-3 lövés vagyok neki egy smg-vel... Úgy hogy őt alig lehet besebezni de lő akkorát mint az állat. Tegyük hozzá nem az első találkozás volt ezekkel a férgekkel.
-
arnikusz
veterán
Megleszünk 4 -en vagy hárman és lezúzzuk mint a múltkor.
Sőt takikai is kellene, hogy bizonyos küldiket- gondolok a nevesített személyek levadászása pl. csak 30. szint után csináljunk meg , hátha dob nevesített fegyvert pl. Caduceus.
Ez egy példa múlt hétről erre az ötletre:
https://www.youtube.com/watch?v=rCfUeQL66Hs
Olvastam olyan ötletelést, amely 229-es Caduceusról szól.
De ezekre nagyon hamar fény fog derülni október havában.

-
arnikusz
veterán
Undergroundban is előforduló Játékostársaktól kérdezném:
Megvárjátok, hogy eljöjjön az 1.4 és addig hanyagoljátok, vagy folytatjátok tovább?
Csak azért kérdezem, mert a 2. karakterem most 25. szint a 3. karakter 20. szint.
Tegnap este lementem két hét után és két kollégával csinálgattuk és meglett a 20. szint, de adott egy Fal fegyvert, előtte meg a szokásos Blind/Firecrest.
Jó az egyetlen 229-es MP7-et is itt sikerült, de egy cseppet unalmas.
Még egy a 4. karaktert tegnap konzultáltunk épp róla fórumtárssal, hogy csak 1.4 után indítjuk és kíváncsian várjuk milyen lesz.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Ugyanez tegnap heti 30 pontos HVT ( 0 normális cuccal) két játékostárssal és összeomlik, de ennek ellenére visszarakott és lett egy fegyverfestés.
A 60 pontost csinálja valaki -csak hogy van-e értelme.
Köszönöm.Este ha lesz 3 fő szívesen betársulok heoic Lexi és Orosz követségre- hátha ( eddig nem sikerált) ad Megállítót.
Players kérünk képet.

Szép napot mindenkinek.
-
DokiBaxxi
őstag
Ha valakinek esetleg GTX 1070-e van és hozzá i5-6600K-ja (vagy akármilyen i5) az kérem írjon rám!
Köszönöm
-
törölt tag
Ilyen az amikor a 4-nek hitt játékosról kiderül, hogy 12-en vannak.
Tommy 2 főt lőtt le és én is de még így is maradt egy csokornyi.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D-Link DIR-860L
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://img.ifcdn.com/images/e269ab14e8b85d1e979db3b21fa4db723173546ea2dbb05dbeb01e5c56c87854_1.jpg)