- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #23598 üzenetére
Nem, de látszik, hogy tanultak a hibájukból a srácok (este, munkaidő után 4 órát streamelnek és közben minden kérdésre válaszolnak, szinte kivétel nélkül magabiztosan). Ezzel szemben megnézheted a No Man's Sky fejlesztőjét, aki hónapok óta kussol.
Szóval van fejlődés náluk, szerintem lehet bizakodni.
-
DokiBaxxi
őstag
Ne böfögjünk már be hülyeségeket a topikba kérem, és ne vonjunk már le egyből következtetéseket
Aki nézte tegnap a streamet az tudja, hogy nem egyszerű nerf-buff patch lesz gyakorlatilag egy másik játékot kapunk. Hétfőtől a PTS mindenkinek szabadon tölthető, játszani kell rajta és ha van tapasztalat, akkor véleményt nyilvánítani.Nyilván, az értékek megváltoztak, de kb. 50x hangsúlyozták, hogy ne azt nézzük hogy úú a jelenlegihez képest mekkora nerf milyen szar stb. Az összképet kell majd nézni!
-
válasz
Anonymus23 #23590 üzenetére
Nyugi, balanszolva lettek a gear setek is (pl. van gránát és mortar elnyelő képessége a Final Measure-nek, tehát Falconra is tökéletes). Nagyon sok dolgot kijavítottak, nem fognak fájni a nerfek PvE-n és lehet a DZ is javulni fog emiatt (kivéve cheaterek).
Tessék játszani hétfőtől a teszt szerveren és meglátod
Sok minden látszott a 4 órás videóból, rendesen javították a játékot és még az éles 1.4-ig tudnak változtatni, ha valami nem jól működik.
Ládákat nem érdemes gyűjteni, azt fogsz már kapni XP-ért, napi, heti dolgok teljesítéséért, ömleni fog a loot
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23582 üzenetére
Reméljük nem, csak az 5-ős bónuszokról írtak.
UG ládáknál találkoztatok-e olyannal, ha pl. fegyver következik a szintlépéskor és azonnal nem bontod a ládát, pl. én vártam 5-öt és bontáskor 5db fegyvert adott egymás után.
Csak mert gondolkodok, hogy a mostani karakternél még várható 16 láda és hátha lesz benne Scar-H és MP5. Tegnap egy régi kedvenc Egyedi L86 A2 esett.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #23587 üzenetére
Azért gondolj bele! Ha a mobokat nerfelik akkor meg túl erősek lennénk. Egy 33 mob nekem egy lövés sentry m1a-val(66k alapsebzés 170% crit dmg 400feletti fejlövés sebzés). Shotival szintén.(145k alapsebzés) Pvp-ben 1 hit pulseal egy player m1aval meg shotival is. Ez így túl erős! Várjuk meg mit hoz az 1.4 aztán meglátjuk jó lesz e vagy kuka.
G! Ma fent lesz!
-
Anonymus23
veterán
Hát ez nem csak PvP nerf, hanem "masszívan" PvE nerf is.
Pl Falcon-t leggyorsabban 2 sentry (esetleg 1 sentry + 1 striker) meg 2 reclaimerrel lehet letolni. tényleg szünetekkel a hullámok között.Szerintem az Ubi/Massive kicsit fordítva ül a lovon.
Sok időt eltöltött az ember, hogy valamilyen normális/használható geart összehozzon, errefel meg megy nerf esztelenül, mire is értem ezt:
Azok a játékosok, akik ezekben tolják, gyakorlatilag lenullázzák megint amit csináltak, ergo a többségének szarul esik, hogy kezdheti megint elölről. Azok akiknek nincs ilyen, vagy másban tolják se lesznek előrébb, mert nem lesz jobb gearjük, szóval megint az van, hogy ők sem boldogok.
Az, hogy fogalmuk sincs, hogy mit kellene ezzel kezdeni, és néhány köcsög youtuber mondja meg, hogy mi legyen (mint az a buzi, aki állandóan a sentry/pulse/smart cover ellen kardoskodik), az meg nem a közösség, hanem néhány "elite" player magánvéleménye...
Minden jó ha a vége jó, de ennek egyre rosszabbnak tűnik a vége...Szerintem a többit kellene tudni melléhúzni az OP geareknek, de ez persze nem egyszerű, könnyebb a fűnyíró elv, levágom ami kilóg...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #23578 üzenetére
Van augom vectorom mp5 is asszem ami halál brutál fogékony ha rosszra fordulna a helyzet!
De még az is lehet, hogy az Smgket meg minden mást átvariálnak. Addig meg használjuk a kis kávédaráló MP7-et!
Éééés gratulálok Razornak az első Manhuntjához!!!!lesz itt még több is!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23579 üzenetére
Nagy kincs, tessék rá figyelemmel lenni.
1.4 - tegnap a videóban a rendszer ment szépen, ha nem lesz semmi gikszer a 3 hetes teszt időszak után bármikor. -
RazoR
veterán
Én arra lennék kiváncsi, hogy mik a további terveik 1.4 után?! Nagyon remélem, hogy a DZ-t fogják rendbe rakni és bekerül egy anticheat, ha már így rákaptam a pvp-re az utóbbi időben...
Nem lehet a játékosokkal rendesen küzdeni mert egy lövéssel ledarál a 35-ös lila mob... -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23581 üzenetére
Akkor még lövöldözhetünk.
Nálam is van egy rakat jó fegyver. Nem merem betörni mert ki tudja mi lesz a favorit. Alpha cucc marad vagy belepiszkálnak abba is?
-
törölt tag
Mikor jön az 1.4?
-
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Én is ezt vettem le a videóból az első részében Scar -H esik a Bosstól és utána azt mutogatja.
Viszont lilaként ACR és shotgunnal kezd.
Csinálok is este egy Tenebrae-t nagy kedvencem volt áprilisban, csak a nosztalgia kedvéért.
Viszont, akkor ScarH, ha esik megmarad, még egy fegyvert esetleg tartsatok meg -MP5. -
Csak szólok a sok PvP-s játékostársnak, hogy nerfelik 1.4-ben az MP7-et, a Sentry-t, a Smart Covert és a Pulse-t. Viszont jobb lesz a Scar-H, állítólag az M1A-nál is.
-
arnikusz
veterán
Ha csak nem volt valami kis okossága, akkor igen.
Tele van a youtube ilyen 1-2 lövés videokkal.
Ahogy írták tegnap a többiek M870 lehet 118K is. Hétfőn szórakoztam Sasg és M870 párossal UG-ben. Az M870 32-es mobokat közelről 1 lövéssel szedte.
Tudom, hogy a DPS nem mutat semmit, de Sasg-ot sikerült 300-ezerre felöltöztetni. Viszont a tűzgyorsasága lassú. -
FaTHI
őstag
Én tegnap Dz6-ba mentem egy csapattal, a vezető shotival volt, ha jól láttam 870-es lehetett. Úgy szedte a nevesitett eliteket is, hogy néha mire utol értük már csak a loot -ot hagyta
Nem Sentry volt az tuti ,de kiváncsi lennék mivel tud a shoti ilyen hatákony lenni. Mikor én beraktam anno kellet a sima sárgának Dz6 ba is vagy 8-10 lövés, mire lement csak a páncélja
. Alpha cuccosba lenne, mert akkor összehoznék egy ilyet se perc alatt..
-
törölt tag
Tegnap 1v1-ben lelőtt mengele.
Beleszaladtam a shock turretbe és m1a-val lelőtt.
Tanulság! Vigyázzatok a turrettel mert sunyi kis jószàg.
Amúgy lelövöm mp7-el 1-2mp alatt. -
flash-
veterán
nem mindig tudom a játékban hogy hogyan sebeznék többet, a kiirt dps érték gondolom nem mindig mérvadó..
egy kesztyűmon volt 600 gépkarabély sebzés, akkor 263 ezer volt a dps, aztán átrolloltam kritikus sebzésre és igy csak 259 ezer lett a dps, de az a 42% az mégiscsak 42...
most így a krit sebzés az 183%, az esély 22%
nem tudom jól tettem e de úgy gondolom nem minden a dps, kell magas krit is..
vélemény? -
RazoR
veterán
Utólag fent lesz vajon valahol a videó?
-
Lefty
addikt
A nerf mar garantalt, mivel le van irva, hogy minden 5 setes bonusz torolve lett, csak 4 gear setes bonusz lesz ujra.
Amugy konkluzio reszemrol, hogy lehet elolrol kezdeni megint mindent, aztan kiderul mi lesz. Total megpiszkaltak mindent, scavenging vegre kuka, ha mar javitani nem tudjak.
-
arnikusz
veterán
Egy órát néztem.
Ezt már az elején kellett volna így.
Két küldetés Madison és Warrengate.
Zöld taktikus és Végsőt dobott 163 as.
A napi harci feladat egy ládát amiben 163 reckless mellény.
Hutch dodott egy Scar h-t.
Tehát lehet fejlődni Tierenként, más kérdés majd a DZ.
Véleményem változatlan, majd 1.4 és nemzaklat a PTS. -
pzstm
titán
Sentry módosítás(nerf remélem), illetve ez is érdekes:
Survivor Link used to be very powerful in 1.3, and was clearly overpowered in the new meta. It has seen its damage mitigation lowered from 80% to 50% and its duration lowered from 15 to 12 seconds. -
pzstm
titán
Kellemes olvasgatást
-
https://www.twitch.tv/thedivisiongame
Nézzétek, elvileg 4 órás lesz
-
arnikusz
veterán
Holnap este 6 - Special Report- PTS és 1.4 .
-
arnikusz
veterán
Ha nem esik DZ-ben gyertek UG heroicra.
Nálam a kesztyű SP supply a többi (8db) ezek mind 268-asok UG-n sikerült beszerezni míg a 2. alt karakterrel elértem a 25. szintre.
DZ 1-3 között csak 240-esek estek.
Sniperé az különösen szerencsés loot, mert DZ1-ben ha eseik 268-as az 99% Csillag.
Legalábbis nálam. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23546 üzenetére
Látnád az én sárga fullos 229-es kesztyűmet.
Alpha, Striker, Sentry kesztűkből mind van nálam brutál. 42%krit 7% esély és valamennyi életerő öléskor. De a sárga kesztyűm mindent visz! -
vitya81
tag
válasz
arnikusz #23523 üzenetére
arnikusz&TommyS_27!
Köszönöm a hasznos információkat újfent. Sokat segítettek (ismét van célom a játékban)
- először is kialakítani a megfelelő szívósságot, ami 350k-380k körül legyen, páncéllal együtt (5.300 körül van a capja?)
- a firearms-ot növelni amennyire lehet, úgy hogy a skill power 25k maradjon
- szerezni 2 SMG-t, amik közül csak az egyiket szerelem fel kiegészítőkkel (ez is nagyon fontos infó volt)Lesz itt még munka bőven
Amennyiben beférek még a friend listre, legyetek szívesek dobjatok egy PM-et a uplay nevetekkel, vagy vegyetek fel 'vitya81'
Üdv, Viktor
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23541 üzenetére
Kell ilyen képzettség- ez gondolom folyamatosan tölt.
Én egy végső háti tatyónak örülnék még, meg az 1.4- nek.
A latolgatások és a 3 hetes tesztperiódus figyelembevételével egyesek október 13. napjára datálják az 1.4 tényleges bevezetését.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23541 üzenetére
Visszamenyéé most már!
Grat!
-
D4ni
őstag
Na most végre sikerült az Dz
-
válasz
Snip3r_HUN #23535 üzenetére
Tegnap egy halom Lone Start dobált a DZ meg a kedves játékosok is, röhögtünk nagyon.
-
törölt tag
válasz
VISSZAAAA!
-
arnikusz
veterán
válasz
És Razort nem vitted.
Üresjárat volt, ilyenkor még a metros Boss szokott jókat dobálni.
Egyébként gratula. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23527 üzenetére
Jó, hát ez közelebb áll a valós élethez, de így nem játék.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23527 üzenetére
"Players is becsuklott" Még a monitor előtt ülve is fájt.
Mindenki! Köszi srácok.
-
törölt tag
Bocs srácok, hogy tegnap nem voltam de a kissebbik fiam 5éves lett.
Tommy! Hol a pvp video?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
vitya81 #23522 üzenetére
Úgy látom az armor kevés! Nekem 2800-2900 staminánál 353.000 a szívósság. Fegyvertokra rollolj armort. Ha megvan akkor elég 3000 körülire levinni a staminát a maradékot meg ugye firearmsra kellene tenni. A 25k skill power pedig teljesen jó alpha melé!!! Így gyorsan healeled magad és a pulse is erősebb. Pvp-re ne gépkarabélyt akarjatok használni mert a base talentje nem ér semmit pvpben!!!!!! Páncélrombolás csak mobokra hat! Azért használunk smg-ket mert a krit sebzés fontos pvp-ben(is)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #23516 üzenetére
Pár napja próbáltuk,Players is becsuklott DeadEye karakternél lévő másodlagos M870-től egy lövéssel,pedig az egy pve-re szánt fegyver a destructive talenttel.
Még egy fogékonyt kéne rápörgetni a brutál,ádáz mellé és kicsit jobb lenne az amúgy sem gyenge 138k alapsebzése.
-
arnikusz
veterán
Nálam a PTS kilöve, majd nézek róla videokat ez a 3 hét érdekes lehetne, de 1.4 után majd megnézem, hogy mi lesz végül is megcsinálva ténylegesen.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23524 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
vitya81 #23522 üzenetére
A tűzfegyvert vinném 3500 fölé kiegészítőkkel, úgy hogy az életerő 3400 körül maradjon.
A 100% regererációt akkor észlelheted amikor megfigyeled,hogy pl. a 3. életerő szegmensben milyen gyorsan tölti vissza.
Most futottam 2 kört UG ban és rájöttem a 4300 tűzerő melletti 2700 életerő nekem kevés, így az Alpha táskát visszakalibráltam.
A két azonos fegyver esetén elég azt felszerelni amelyet használsz, ha él a 6 talent használja mindegyiket.
Brutális,halálos,fókuszált,fogékony,pontos a 6. at megnézem reggel van a G36_okon. -
vitya81
tag
Kedves arnikusz, és Anonymus23, (meg persze többiek)!
Egy ilyet sikerült kapkodva összedobnom:
Tudom, a képzettség feleslegesen ilyen magas, de a sentry táska miatt van, majd igyekszem lecserélni egy másikra, ami a tűzerőt emeli még feljebb. Az irány most már világos számomra. Elhatározás 2db smg, természetesen a legtökéletesebb talentekkel, és 2 gépkarabély (ez a kettő elég jó, amit most használok)
Ki mit módosítana? Mi a legjobb 6 talent PvP-re? (brutális, fogékony, halálos, ádáz....) Ez a 100% életerő regeneráció set bonus mit takar? Mert nem tapasztaltam semmi különöset
-
válasz
Anonymus23 #23518 üzenetére
Két nap múlva megtudjuk, hogyan lesz pontosan, de biztosan nem kell törölni, annyira nem lehetnek balfékek
Le kell tölteni egy klienst (a játékot) újra, tehát külön új karaktereket lehet csinálni.
-
PTS infók:
- csütörtökön ETF jelentkezőknek indul reggel 9:00-től
- hétfőn mindenkinek elérhető reggel 9:00-től (ha minden rendben lesz a csütörtöki starttal)
- mindenkinek csinálni kell egy új karaktert, amivel Brooklynból át lehet menni a teszt szerverre és ott kapsz egy általuk beállított 30-as szintű karaktert
- jövő csütörtökön jön egy patch a teszt szerverhez, onnantól elvileg lehet majd saját karaktert beimportálni
- később lesz egy 3. fázis, amikor lehetőség lesz tesztelni az összes elérhető gear setet és min-maxolni kedvünk szerint -
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #23514 üzenetére
Hát ha arra gondolok, hogy nemrég asszem gplayers tett be videót, hogy Razort leszedte 550K vagy mennyi szívóssággal 1 tárból, akkor nem sok értelme van annak a plusz 30-40k-nak. Jó mondjuk ott Razor modellt állt, de akkor is. Nincs akkora jelentősége, mint amennyinek tűnik.
De felajánlom népgazdasági hasznosításra a 742k szívósságú karaktert, hogy mennyi idő alatt lehet lelőni, erről is lehet videót csinálni, és akkor meglátjuk, hogy van-e értelme a nagy szívósságnak.
Persze gondolom kevésbé gearelt karakterű játékosoknál van, de a nagy részük olyan, aki játékosra megy, mint gplayers és a többiek, azaz nem most kezdték, és estek olyan cuccok, amivel közel ki tudták maxolni a karaktert... -
vitya81
tag
válasz
Anonymus23 #23512 üzenetére
ezek lennének a kritikus értékek, lehet az SVD-n alacsony a CHC, de hatékony
staminan már gondolkodtam hogy lejjebb viszem, de PvP-ben azért jól jön a 400k körüli szívósság, nem? PvE-ben egyetértek azzal amit mondasz.Elkezdek rágyúrni az Alpha setre....
aztán meglátjuk mi lesz
-
arnikusz
veterán
De csak a DZ-ből és a fenti Gentlemanusokkal.
Tapasztalatból mondom, hogy Alpha esetén a hátizsákokat nagyon szereti dobálni abból van 4db is.
Mellény 2db, ami ritka kincs, hogy esik a maszk és kesztyű ( itt emlékezzünk a korai bugokra).Végső kesztyűnél vagyok most úgy, hogy a következő kalibrálás 1 milka credit és lehet hagyom, mert 737-ről a 759 már nem sokat ad.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #23508 üzenetére
Ami még a sentry-nél fontos, hogy mennyi a CHD és CHC, mert ezek sokat dobnak vagy vesznek el a használhatóságából. Ez viszont nem látszik a cuccokon, melyikre mi van pörgetve.
Ami szerintem sok, az a stamina, 1-2 módosító helyett mehetne lőfegyver. kb ~380k körül elég a szívósság bőven, de van aki ettől jóval kevesebbel is jól elvan., ezzel még kibírsz 1 shotis lövést és egy snipert, a másodiknál már úgyis mindegy mennyi van felette.
-
FaTHI
őstag
Jó ez az Alpha cuccos, már pár napja próbálgatom, ráment a vagyonom nagy része, de sikerült is pár bűnös lelket a másvilágra juttatni!
-
arnikusz
veterán
válasz
vitya81 #23508 üzenetére
Jó kis szett ez - nekem ilyen már biztos nem lesz 1.4 ig.
A MP7 és Alpha térnyerése előtt a Sentry szett shotgunnal és MA1-vel hódított, vagy még Smg-t is láttam tehát kiindulásnak az én véleményem szerint mindenképpen jó.
Shoutgunból M870 -el ma is vannak akik nem csalók egy lövés és kampec. Ennél a shotgunnál ügyelni kell az újratöltési sebességre. Talentek ami jó lehet Responsive, Brutal, Accurate, Deadly.
-
vitya81
tag
-
arnikusz
veterán
Predator's Mark szett használóknak - valami jó közeledik - Yannick szerint.
Már a PTS alatt fény derülhet rá.A többit nerfelik ez marad.
-
vitya81
tag
válasz
arnikusz #23504 üzenetére
Köszönöm szépen... Akkor ráfekszem az Alpha gyűjtögetésre... ha tudtam volna hogy 2 oldalt kell csak visszapörgetnem... de már egy ideje nem olvasom állandó jelleggel a fórumot. A játékot is leraktam, de csak visszahúz a szívem.
Képet teszek fel, ha hazaértem melóból. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #23503 üzenetére
Hinnye de érzékeny itt valaki
Ennyire nem vagy vevő az iróniára?(#23499) TommyS_27
Azt én is szeretem, mármint a PvP-t, de ez már lerágott csont itt, mindenkinek megvan a maga véleménye erről. Nem kell ezen gőzölni, csak poén. Kívülről nézve és olvasva a hsz-eket mindenesetre érdekes dolgok jönnek át, PvP ahol szabad a vásár a csítereknek, és nem is tud vele mit kezdeni az Ubi. Idő kérdése az egész mindenféle szemszögből. -
arnikusz
veterán
válasz
vitya81 #23501 üzenetére
Két oldallal korábban Player szettje 4 AlphaBridge,Reckless mellény Savage kesztyű.
Fegyver ott MP7.
Elterjedt MA1 és Mp7 páros, van aki M870 shoti/Mp7, van aki L86-al zúz.4-es Alpha bónusz : 2 db 7 medikit, 3db +100% élet 4db ugyanazon fegyverből 6 élő talent.
Tűzfegyver 4100 felett Életerő 2800 felett - 300 ezer feletti keménység több felesleges, mert a csaló leszed egy golyóval.
És egyedül nem bóklászunk, mert 1.2 -ig még simán zúztam DZ6-ban a Bossokat, most a DZ3-ban a lángszóros dagi rámfordul a lángszoró szelével és fekszek.Most mivel rendelkezel arról egy kép, hogy lehessen szakérteni.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23497 üzenetére
Mi játszunk Te abbahagytad. Mondjuk a dz neked csak dísz volt a térképen.
Ui: A Primalnak meg van saját topikja VISZLÁT! -
vitya81
tag
Hali!
Lécci ajánljatok PvP-re setet. Ki mit használ? Tudom sokszor le lett írva itt a fórumban, nincs kedvem visszakeresni
PvE cuccom úgy érzem 'kész', kellene valami PvP-re is, hátha rendbeszedik majd a DZ-t. (Sentry set van, adja is szépen, de játékos pajtások ellen úgy gondolom nem f.sza
)
Addig van időm gyűjtögetni. Fegyvereket is mondjatok legyetek szívesek(SMG, Assault, LMG)Köszi, Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Autós topik
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest