Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Snip3r_HUN #22561 üzenetére

Igen, tegnap futottunk pár kör dragont, és meglehetősen jól adta a robbanós lőszerrel, persze, amikor nem felejtettem el lerakni a smart covert. Ezzel az értékkel majdnem fullosak. Viszont a kisebb tálentek nem túl jók, ezért nincs rajta ami plusz időt adna ha jól rémlik, és pl a taktikushoz viszonyítva kb 5-10 másodperccel hamarabb vége a smart covernek, ami nem gond, mert visszatöltött már, csak nem vagyok hozzászokva, és elfelejtem lerakni, mert későn eszmélek..
    Meg ha robbanóst használ az ember, akkor érdemes bekapcsolni a Robbantási szakértő és a Láncreakció képességet is.

Néztem a tiedet, 5805 a páncél értéked, ami 451-el több mint ami kellene, ha esetleg az egyiknél ennél kevesebb lenne a rollolt, akkor azt még át lehet tenni valami hasznosabb dologra.
    A 229-es fegyvereknél a páncéltöréshez 2260 tűzfegyver kell, az éppen megvan. Ha a magasabb tűzfegyver érték tálent kellene akkor van egy másik maszk.
    Ha nagyon kellene a magasabb SP (50k), akkor viszont bukom a 229-es fegyverek ilyen tálentjeit, de 204-es fegyvereken viszont minden él, azaz ha van egy jó 204-es fegyver, halál-brutál-páncélrombolás, az mind élni fog rajta, azaz előrébb vagy vele, mint egy 229-es fegyverrel, amin nincs élő tálent.

50k feletti SP, de csak 204-es fegyverekkel lesz igazán jó:

Vagy a másik maszkkal feltolom a tűzfegyver értéket, és akkor mennek a nagyobb 229-es tálentek is, kevesebb SP-vel:

Szerintem ez használhatóbbnak tűnik, mert így még lőni is tudok többet.

Új hozzászólás Aktív témák