Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz Anonymus23 #22515 üzenetére

A pvp is kiszámítható. Jön szembe játékos, ha többen vannak, jó eséllyel megtámadnak, ha kevesebben vannak, jó eséllyel nem.
    A csaló dolog messze messze túl van lihegve, a lecsalózott játékosok 90%-a inkább a lelőtt így csak csaló lehet kategória, nem pedig valódi csaló, lásd múltkori irományomat az instant halálra ítélt 4-es csaló csapatról akik utána 5mp alatt halottak voltak. Oké, Tomi mutatott egyet videóban tegnap, kivételek és valódi csalók vannak, de inkább az van hogy én vagyok a király és aki lelő az csak csaló lehet.

mert egyedül vagy ketten
    Próbáld ki a Heroic UG-t vagy Heroic clear sky-t egyedül vagy ketten, lehet kevesebb sikerélményed lesz mint PVP-ben egyedül vagy ketten :)
    Szemben a pvp-ben az ellenfél is 4-en lesz, nagy ritkán 8-an, de az még mindig kevesebb mint egy hullám Heroic UG-ben vagy Falconban vagy Clear sky-on :)
    Csak az egyikre 4-en mentek, mert kerestek csapatot, a másikra meg egyedül akarod hogy működjön.
    Az egyikben ha meghalsz, akkor csaló, meg kilépek, meg nem megyek, ha UG vagy incursion wipe akkor mész másikat.
    A pvp is ugyan ez. Tegnap is 4 manhunt smart coverrel és 1-2 dead eye-al a bejárat előtt, én és egy másik 4-es csapat bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, megölünk 1-et, meghalunk, bemegyünk, megöljük a másik 3-at, királyság, sokkal többet kaptunk kreditben és xp-ben mint amennyit előtte az 5-6 halállal buktunk. Utána fordult a kocka, kijöttek, meghaltak, kijöttek, meghaltak, kijöttek megölték a 4-est.

Trashtalk, persze, van, jó poén. Tegnap is jókat röhögtem, a 3 x 4-es szerveren ment ezerrel, ugye előbb még egymást ölték, most a harmadik csapat a rugó így együtt futunk utánuk, de azért még ment a másik oltása, tudni kell kezelni, nyilván embere vérmérséklete válogatja, hogy ki hogy reagál, én amikor rugózok és lelövünk 2 játékost, azért írok kettőt mert soló játékost ritka hogy megtámadok olyankor, akkor nem kezdek el ugrálni meg tapsolni, azt azokra tartogatom akiknek nagy volt a szája, vagy pl tegnap amikor a 4 vs 2-ben megöltük a ránk támadó rugókat, na azoknak persze hogy tapsolok én is, hatalmas teljesítmény 4 vs 2-ben alulmaradni, még 2x visszamentem hozzájuk, nem is harcolni, hanem elkezdtem nekik írni hogy mekkora balfaszok már, 4 vs 2-ben kikapni smart covert meg robbanó lövedéket használva, közben lelőttek, de kb tudod mennyire érdekelt, csak írtam, nem foglalkoztam velük már.

Itommyval szeretek játszani, hasonló stílusban játszik mint Én, a többiek akiket írtál más banda, játszottam együtt mindenkivel, jó játékosok, de más banda, nem igazán velem / velük szoktam menni.

• Snip3r_HUN

addikt

válasz Anonymus23 #22515 üzenetére

Nekem egy bajom van jelenleg a DZ-vel,nincs meg az a lehetőség mint az elején hogy bementem egy balanced karakterrel ami pve-re és pvp-re is mondhatni jó volt. A mobok olyan erősek lettek (mi meg annyira le lettünk nerfelve) hogy egyedül már nem az igazi.

Új hozzászólás Aktív témák