Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A pvp is kiszámítható. Jön szembe játékos, ha többen vannak, jó eséllyel megtámadnak, ha kevesebben vannak, jó eséllyel nem.
A csaló dolog messze messze túl van lihegve, a lecsalózott játékosok 90%-a inkább a lelőtt így csak csaló lehet kategória, nem pedig valódi csaló, lásd múltkori irományomat az instant halálra ítélt 4-es csaló csapatról akik utána 5mp alatt halottak voltak. Oké, Tomi mutatott egyet videóban tegnap, kivételek és valódi csalók vannak, de inkább az van hogy én vagyok a király és aki lelő az csak csaló lehet.mert egyedül vagy ketten
Próbáld ki a Heroic UG-t vagy Heroic clear sky-t egyedül vagy ketten, lehet kevesebb sikerélményed lesz mint PVP-ben egyedül vagy ketten
Szemben a pvp-ben az ellenfél is 4-en lesz, nagy ritkán 8-an, de az még mindig kevesebb mint egy hullám Heroic UG-ben vagy Falconban vagy Clear sky-on
Csak az egyikre 4-en mentek, mert kerestek csapatot, a másikra meg egyedül akarod hogy működjön.
Az egyikben ha meghalsz, akkor csaló, meg kilépek, meg nem megyek, ha UG vagy incursion wipe akkor mész másikat.
A pvp is ugyan ez. Tegnap is 4 manhunt smart coverrel és 1-2 dead eye-al a bejárat előtt, én és egy másik 4-es csapat bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, megölünk 1-et, meghalunk, bemegyünk, megöljük a másik 3-at, királyság, sokkal többet kaptunk kreditben és xp-ben mint amennyit előtte az 5-6 halállal buktunk. Utána fordult a kocka, kijöttek, meghaltak, kijöttek, meghaltak, kijöttek megölték a 4-est.Trashtalk, persze, van, jó poén. Tegnap is jókat röhögtem, a 3 x 4-es szerveren ment ezerrel, ugye előbb még egymást ölték, most a harmadik csapat a rugó így együtt futunk utánuk, de azért még ment a másik oltása, tudni kell kezelni, nyilván embere vérmérséklete válogatja, hogy ki hogy reagál, én amikor rugózok és lelövünk 2 játékost, azért írok kettőt mert soló játékost ritka hogy megtámadok olyankor, akkor nem kezdek el ugrálni meg tapsolni, azt azokra tartogatom akiknek nagy volt a szája, vagy pl tegnap amikor a 4 vs 2-ben megöltük a ránk támadó rugókat, na azoknak persze hogy tapsolok én is, hatalmas teljesítmény 4 vs 2-ben alulmaradni, még 2x visszamentem hozzájuk, nem is harcolni, hanem elkezdtem nekik írni hogy mekkora balfaszok már, 4 vs 2-ben kikapni smart covert meg robbanó lövedéket használva, közben lelőttek, de kb tudod mennyire érdekelt, csak írtam, nem foglalkoztam velük már.
Itommyval szeretek játszani, hasonló stílusban játszik mint Én, a többiek akiket írtál más banda, játszottam együtt mindenkivel, jó játékosok, de más banda, nem igazán velem / velük szoktam menni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem egy bajom van jelenleg a DZ-vel,nincs meg az a lehetőség mint az elején hogy bementem egy balanced karakterrel ami pve-re és pvp-re is mondhatni jó volt. A mobok olyan erősek lettek (mi meg annyira le lettünk nerfelve) hogy egyedül már nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Spotify
- Küszöbön a Where Winds Meet megjelenése
- PlayStation 5
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest