Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz arnikusz #22589 üzenetére

Nem szabad, fog majd esni jobb. Max ha tényleg annyi a zséd, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.

Pl amikor összeraktam a Reclaimert, akkor kb. elpörgettem 6 millát, ebből 4,5 egy maszk volt, amit már idegből pörgettem, mert ugyan másodjára beadott egy közepes SP plusz értéket, de mondom van ettől feljebb is. Nem volt :DDD Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.

Az van, hogy ha nem azonnal kezd az ember építgetni, hanem gyűjtöget, akkor sokkal kevesebből megúszod az egészet, mert azokat amelyeket amúgy pörgetnél próbálkoznál vele, de nem az igazi, így ha többől kell választani, akkor hamarabb kiszórod. Én 20+ cuccosból kezdtem kiválogatni a reclaimereket, és ha nem mászik fel a hangya az agyamba a maszknál, akkor max 2 millából az egész szettet megúsztam volna :)

(#22591) RazoR8402
    Nem, van olyan fegyvertek, ahol a 3. értéket kalibráltam mert a fő értékek kifejezetten jók voltak (750/758/678+majdnem maxos páncél), és ott lett még egy kis pulse rápörgetve.
    Mindig az adott helyzet alapján pörget az ember.
    740 feletti értékeknél viszonylag kevés az esélyed, hogy még magasabb fog kijönni, de lehet, hogy egy magasabb, vagy pl kesztyűnél pl pisztoly sebzés helyett egy 41% CHD jobban üt, mint +20 tűzfegyver érték :)

Új hozzászólás Aktív témák