Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem szabad, fog majd esni jobb. Max ha tényleg annyi a zséd, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Pl amikor összeraktam a Reclaimert, akkor kb. elpörgettem 6 millát, ebből 4,5 egy maszk volt, amit már idegből pörgettem, mert ugyan másodjára beadott egy közepes SP plusz értéket, de mondom van ettől feljebb is. Nem volt
Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.Az van, hogy ha nem azonnal kezd az ember építgetni, hanem gyűjtöget, akkor sokkal kevesebből megúszod az egészet, mert azokat amelyeket amúgy pörgetnél próbálkoznál vele, de nem az igazi, így ha többől kell választani, akkor hamarabb kiszórod. Én 20+ cuccosból kezdtem kiválogatni a reclaimereket, és ha nem mászik fel a hangya az agyamba a maszknál, akkor max 2 millából az egész szettet megúsztam volna

(#22591) RazoR8402
Nem, van olyan fegyvertek, ahol a 3. értéket kalibráltam mert a fő értékek kifejezetten jók voltak (750/758/678+majdnem maxos páncél), és ott lett még egy kis pulse rápörgetve.
Mindig az adott helyzet alapján pörget az ember.
740 feletti értékeknél viszonylag kevés az esélyed, hogy még magasabb fog kijönni, de lehet, hogy egy magasabb, vagy pl kesztyűnél pl pisztoly sebzés helyett egy 41% CHD jobban üt, mint +20 tűzfegyver érték
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.