- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ssgt1981
senior tag
mi az a két üres hely a fegyverek mellett és, hogy lehet oda betenni valamit?
-
arnikusz
veterán
Két hónap után- DZ egy óra 231ben lent most ketten fórumtárssal jó volt 1-15 szint 1 supply 1 Midas 1 229 MK 1 zöld.
Meg az apró. Csaló nem jött le, fent volt 2 piros halálfej.
Este gyorsan megcsinálom az orvosi szárnyat 100 % és megnézzük megint, 20-22 ig ha kell valakinek segítség csatlakozunk,mert úgy jó a játék. -
Ombi5
őstag
válasz
Anonymus23 #22992 üzenetére
Nekem 5 perc alatt 2szer....
-
Ombi5
őstag
Udv. Nektek surun szokott osszeomlani jatek kozben?
-
válasz
bombibmw #22988 üzenetére
Mint az az isTheVAC nevu gyerek. 42 napja van a jatekban. Ez mar feljogositja, hogy csaljon...
Sentry cuccban volt, okost hasznalt. Kiprobaltam en is. 200e szivossaggal lehet tuzerteket es skillpowert is csinalni. Sticky nem fogta, tehat 4 sentry 2 vegsoben volt. Megis 2 lovesbol doltunk el. 2 loves. Tehat fejre ment mindketto. Na itt bukik. Mikor ossze-vissza ugralsz, nem lehet fejre loni. Csak aimmal...
Aztan jon azzal, hogy o pro, meghogy nezzuk meg a statjat. Ertem...
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #22986 üzenetére
Amikor még nem együtt voltunk, mondom, bemegyek egy kis farmra, mert úgysem játszik senki.
Erre az első sarkon előbukkan egy Manhunt banda és ahányszor kimentem, haltam.
Kb. tízszer haltam így, de ezt mondtam is.
Ezzel nem is lenne bajom, de amikor azt mondtam, hogy ok, leszedem az egyiket, akkor még sebezni se tudtam rajta, pedig ott állt előttem.
Aztán meg leszedek egy másikat simán az MP7-el?
Tiszta vicc az egész.
Azt a játékot, amit talán a legjobban élveztem eddig, most kezdem megutálni, mert ezek a mocsok, kispöcsű csalók csak úgy tudnak érvényesülni, ha teleportálgatnak, meg aimoznak.
Pfff! -
törölt tag
válasz
RECSKA #22986 üzenetére
Így lenne normális de rengeteg a csaló és elvétve játszik pár ember tisztán mint mi. Jó olvasni, hogy elkaptad őket.
Én max farmolni megyek majd 6-ba. Ameddig nincs punkbuster addig nem pvp-zek.
Vicc, hogy mindent védenek vele kivéve a Divisiont.
[link]
Nagyon remélem, hogy megkapja a játék mert van egy listám azokról a csalókról akik lelőttek és szeretném viszonozni a kedvességüket úgy kb 150x fogom agyonlőni az összeset.
Ui: ha berakjàk a punkbustert visszajön a Dream team is. CybR, DemmeR, Zsolt, stb... -
válasz
#35434496 #22985 üzenetére
Reggel Bömbivel bementünk DZ-be. Mindenhol szuperherok. 3 lövéssel agyonlöttek, fullos okosból... Ők nem sebződtek. 10-12k-t löttem rájuk a deadeye-al. Bömbi ment dolgozni. Én bentmaradtam, 2 cucc volt nálam, pont ennyi hiányzott egy kalibráláshoz, kiviszem. 3 srác pont hívott kimentést. Odamentem, okos le, pulse be, gyógyitás így nincs. Egyik srác elkezdett lőni, 3 lövéstől eldől. Társai odaszaladnak, és lőnek. Ülök az okosban, és röhögök. Ez mi? 6 golyó volt a másik 2 kis srác, 35-40e-t sebzett a deadeye+pulse kombó. Elvérzik mindenki. Jön 4 játékos. "WTF", hangzik az egyiktől, és 4-en elkezdtek lőni. Ulti, okos, pulse, majd a 4 játékos egy tártól ( 19 golyó ) eldőlt. Úgy, hogy nem gyógyítottam magam. Ezek után, mikor jön egy superman, és 4-önket lelő, azt mondom ok. Csakhogy ezeknek valszeg hurka volt a gearje. Mi meg fullba vagyunk.
Még mindig tartom azt, hogy akire a deadeye kombóm nem sebez 20 felett, az okosságot tol...
-
Megújult és bugos a Uplay Club + statisztika, egy csomó játékosnál 0-k az értékek
-
D4ni
őstag
Most hogy újra beléptem lett 2 60-as ezzel már menni fog. Érdekes ,ha ki-be kell lépkedni
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Műszaki szárny teljes kifejlesztéséhez már csak 100 pont kellene, az összes mellékküldit megcsináltam, az összes térképet feltöltöttem, és az összes szekrény kinyitottam, ja az összes tiszttel beszéltem. Már helyről helyre teleportálok de nem igaz,hogy nem lehet normálisan fejlődni... Mi lehet a gebasz?
-
RazoR
veterán
Nem lehet valahol beállítani, hogy ez a ... ne windowed fullscreenben induljon mindig hanem rendes fullscreenben?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
storm3 #22975 üzenetére
1.2-ben még jó volt, elvétve volt pár csaló. Az utóbbi két hétben alig volt olyan nap, hogy ne jött volna legalább egy. :/ szomorú, de a dz kihalt. Vagy senki sincs, vagy pedig az egyhites lelőhetetlenek. Pedig mi sem szarral gurítunk de az aimmal nem lehet felvenni a versenyt.
-
Spancho
senior tag
Most ,hogy beléptem a játékba, a főoldalon a híreknél láttam ,hogy van valami :
new york utcái felszerelés csomag 16 ruha szett.
Azt hol lehet elérni ,nem tudjátok ? -
MarcoStyle is megy jövő héten a Massive-hoz
-
FaTHI
őstag
Srácok mostanában egyre többször beakad a játék pár másodpercre, utána megy egy kicsit majd megint beakad.Ezt játsza vagy 5-percig ilyenkor újra kell inditanom a gépet, néha magától elmúlik. Gépem adott, win10-alatt játszom. én valami meghajtó problémára gondolok. SSD a fő partíció, és azon van a játék is, de néha kidobja a merevlemez hiba... üzit az egyik winyóra a 3-ból. valami ötlet?
-
TommyS_27
senior tag
Nagyon király az ötlet! Annyi kérésem lenne, hogy a Dz-t kellene PvE farmra meg PvP-re külön szedni.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22960 üzenetére
Ez kurva jó, hogy látni ahogy kitölti valaki!
-
RazoR
veterán
Bekerült az összefoglalóba az új PC-s játékos lista. Kérnék mindenkit, hogy szánjon rá 5 percet, legalább képet kapunk róla, hogy hányan vagyunk még akik tényleg játszanak. Ha másra nem arra jó, hogy a sok felesleges Uplay ismerőst törölhessük aki sosem online.
Ezúton is köszönet Anonymus23-nak!
-
Dani79
tag
válasz
PETEE78 #22949 üzenetére
Én kipróbáltam, és szerintem elég jó lett.
Sokak orrolnak, hogy átskinezett Battlefront...hát vannak hasonlóságok, de annyira nem vészes.
Viszont a játék szép és i5-2400 és 8 gb ram 1080p high-on egy gtx950-en 45-60 fps
optimalizáltság terén sztem nincs gond, jó ez a Frostbite motor.
Van még ugyan mit csiszolni, de ezért nyilt béta...pl legtöbb repülű elég extrém módon ért földet meghazudtolva a gravitáció törvényeit
Szerverek nem voltak a helyzet magaslatán, de szerintem 9-10m játékos cuppant rá alsó hangon, de majd úgyis mondják a pontos számokat.
Ettől függetlenül nekem bejön, hangulata van és nem állóháború. játékmenet gyors a 64 fő 4-5 fős squadokra van bontva 5-6 ponton a térképen. meglátjuk mennyire lesz ez elég.
Erre az évre tuti vétel lesz, de jövőre gondolom a CoD is felszáll erre a hype vonatra és várjuk a kontrázásst -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22951 üzenetére
Melóban vagyok, majd otthon ránézek jobban. Fél 5 körül leszek majd.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #22952 üzenetére
LOL.
Mekkora "lag" volt.Azért ez szánalmas, a bankokon is rácsok vannak, őrök vigyáznak rájuk, meg el van zárva minden, ehhez képest a játékoknál a csalók olyan módon meglepik a fejlesztőket mindig, hogy a klasszikus jut róla eszembe:
"Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem"Ennyire mission impossible a csíterek elenni védelem?
-
törölt tag
Bf1 hez képest a Division csalók rossz kezdők!
Kb az utolsó 30 mp-t nézzétek.[link]
-
PETEE78
senior tag
Tegnap kipróbáltam a BF1-et... Nekem inkább már elnézést a kifejezésért "grundfoci" érzete van mintsem egy háborús élmény, de ettől függetlenül összességében eddig nem rossz.
Bár nem BF topik, de kíváncsi lennék nektek mennyire tetszett és beszerzitek-e a későbbiekben? Ez egy elég jó társaság, és jó lenne ott is együtt játszani páran!mellékes... akkora DIVISION van nálunk! Lomtalanítás van a kerületünkben, és mindenhol fedezékek,este meg nyomom a pulse-t amikor jövök haza, mert elég sok kétes arc került elő...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22946 üzenetére
Egyedül nem megy mondja a sláger+ magányos farkas vagyok mint Chuck Norris.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22945 üzenetére
Én a helyedben a dragont farmoltam volna, sokkal előrébb lennél valós sebzésben egy Striker/Sentry szettel, supportnak meg Reclaimer/Taktikusként, vagy a hibrid amin van sárga cuccos is, a boost overheal miatt.
Tegnap futottunk 1-2 kör UG-t, csak törni és eladnivalót dobott, de ez már régóta jellemző.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22942 üzenetére
Akkor nem szórakozok, hanem bontok, felesleges így taktikázni pláne, ha még majd jönnek új cuccok is egyszer.
-
Public Test Server hamarosan.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22940 üzenetére
Más fórumon volt arról szó, hogy elég már a fenti párosból és ott leírták, hogy vették és 1.4 után változtatnak rajta.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22938 üzenetére
A két G36-ost már átraktam és UG-ban átrohanos egyedül szint emeléshez még alkalmazható, de abban láttok rációt, hogy most pl. ezzel a karakterrel 1.4-íg csinálom az UG-t és a dobott ládákat nem nyitom ( de tényleg nem) és 1.4 után meglátjuk, hogy Blind/Firecrest mellett lesz-e más is csak nem Magányos csillag.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Nem nagy felhozatal az SP drop. 3 karakternél 9 felszerelés item 0 fegyver.
Meglett a 2. 268-as Végső, de az is mellény, így arra még gyúrni kell.
Viszont a 4 Alpha 2 Reclaimer, vagy 4Alpha 2 Dead eye-t este megnézem.Viszont tegnap este belefutottam a 3. karakterrel a 4. szintű szűrő hiányába, mert még nincsnek 100%-on a szárnyak.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #22934 üzenetére
Elrettentő a magas ár? Esetleg itthon elrettentő. Oroszoknál jóval olcsóbb minden játék. Nem véletlen, hogy annyi a csaló köztük.
-
Snip3r_HUN
addikt
Sajnos nincs nagyon konkurencia 64 fős multi terén,ami pár ezer órára leköti az embert. A 3-ba és a 4-be is beletoltam ~1000-1000 órát,szóval részemről előrendeltem.
(#22931) players111: Béta... várható volt sajnos,ami elrettentő lehet az a magas alap ár + a prémium lesz. 4-ben sem volt eget rengetően sok,bár az “esl pro” réteg meg macrózik orrba szájba.
-
törölt tag
Bf1-be is megjöttek a pro játékosok.[link]
-
FaTHI
őstag
Én is nagy Bf3-4 es vagyok, de ezt az új Bf et nem veszem meg még...Nem jött át idáig. szóval nyomom tovább a Divisiont.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #22920 üzenetére
"nyomtam volna a pulse-t"
-
pzstm
titán
-
RazoR
veterán
Hát ez a BF1 egy fos, maradok itt veletek.
-
-
sith7
félisten
válasz
nyomtam volna a pulse-t
Hüle, a főnököm most b@szott le, miért röhögök ordítva egy telefonkonferencia közepén
KOCKA !!!!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Hogy meg tudja zavarni az embert a beidegződés.
Én kihagyom nálam majd Mafia 3 lesz terítéken, meg gondolkodok a Gears-en is. -
Anonymus23
veterán
Tegnap este toltam egy keveset a BF1-et, hát nagyon gáz volt
Állandóan mentem volna fedezékbe, nyomtam volna a pulse-t
Az overheal sem működött
Az első körben kb 1-20 volt a statom, a világomat sem tudtam. A végére azért már legalább kiegyenlítődöttKözel sem jön be annyira mint amennyire vártam, hogy de jó lesz, lehet ha lesz több map, akkor érdekesebb, de jelenleg kb a COD2 szintű S&D és deathmatch.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22918 üzenetére
Pedig a Survivalban lenne kihívás, ha a sztori alapján lenullázva indulnál és így kellene újraépíteni a karaktert, nem pedig egy Falcon lost típusú nagyobb területen pl x hullámot túlélni amit emlegettek.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #22917 üzenetére
Ráadásul a szeptemberben (vagy inkább októberben) megjelenő 1.4-hez semmi konkrét tervük nincs,anti-cheatről meg aztán végképp nem esett szó. Mire kijön a patch (ami persze újabb bugokat fog szülni mert b@sszák letesztelni) addigra már tényleg csak néhány játékos marad (meg egy rakat csaló)...
-
válasz
#35434496 #22916 üzenetére
Ezzel nincs is baj. Tommy is lelo 2 lovessel a shotibol. Mondjuk nem overhealbol. De a srac elotte lelotte Szatyort, aztan engem 2 lovessel, kozben Breto shotival 3m-rol feltette a sentry 3as jelolest ra, es az overhealje nem ment le a gyereknek, Bretot 1 hitelte, majd kivegzett Teged is. Ez a nem mindegy.
Ugy, hogy elotte a kotelet akarta levagni kimentesen, es lelottuk gond nelkul a 3 haverjaval egyutt... Meghalt, bekapcsolta. Tegnap mennyi ilyen volt???
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Holnap SP supply !
Tegnap meglett a 3. karakternél a 30. szint, bár még a 3 fenti szárny nincs 100%( majd ma megcsinálom) beöltöztem szedett-vedett magányos csillag és firecrest szerkóba ügyelve a 224 feletti GS-re (242 lett a vége) és mentem az augusztusi SP droppért és a két fegyver nem is, de végső mellény végre lett egy 268-as majd alakítom.
Na akkor lementem techno UG és megcsináltam ellentétben azzal, hogy nem bontok UG ládát 1.4 -ig az elsőt kinyitottam és adott egy Alpha mellényt ami még nem volt, így lett egy teljes alpha szett, itt is még a mellény alakítandó.
Azon viszont mosolygok magamba, hogy 268-as Blind maszkom még nincs.
Ahogy korábban tanácsoltátok a 4 Alpha mellé 2 végső- remélem holnap a kilenc esendő cuccból csak lesz egy.
-
törölt tag
Még is csak tele van csalóval dz.
Este megjöttek a lelôhetetlen pro-k. A mai kedvenc játékosom röviden: Ránkjöttek 4-en lelôttük öket erre ellenörzôpont elött kijön és lelô egyedül mindenkit. Ja 3-as jelôlés rajta és brutal halal fogékony shotitól nem sebzôdik.
-
válasz
#35434496 #22904 üzenetére
Hát... reggel 15 perc után az első játékos akibe belefutottam az egy csaló volt
A "what the fuck"-ból nagyjából a odáig jutottam, hogy "wha" mire lelőtt, utána meg max 2 mp alatt eltakarította a cleaner csapatot, egy mk46-tal aminek szerintem csinált a kis programjával minimum 3-4000 rpm-et olyan tempóban ontotta a golyókat. Egy kicsit még várt a bejáratnál aztán vagy bekapcsolta az spm fokozatot vagy csak tovalibbent egy teleporttal
-
törölt tag
Most mentünk szatyorral meg még két sráccal. Nincs csaló!!!! Lelőttünk sok játékost farmoltunk 5-6-ban és sehol nincs illiilliili.
Hirtelen le lehet lövöldözni a játékosokat. Kösz bf1 hogy elvitted a sok tizenéves csíterhuszárt.
-
Üdv!
Nos, ha már többen szóba hozták, hogy egy darabig pihi, mert itt a BF1, holnaptól én is gőzerővel bétázok viszont, ha kérhetném és egyébként akceptálható a kérésemaz itteni barátlistámból szívesen játszanék tovább több játkossal a Battlefieldben is. Szóval a Battlefieldben pendre54 alatt vagyok elérhető, lehet jelölni ismerősnek. Előre is köszi a bizalmat.
A BF4-ben mindössze csak 1781 órám van.[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #22899 üzenetére
Bár lehet, hogy én öregszem, de ezt a csaló létet nem tudom megérteni, ahogy kiveséztük többször is, hogy mi a jó benne.
Meg még azt sem oldották meg, hogy ne dobálja fel, hogy mit hol vehetsz, ha így akarsz játszani.
Na mindegy ma befejezem a 3. karaktert és péntektől, ha valakinek kell segítség kiskari felhúzásában akkor uplay ghiottone001, de csapatban bemegyek még a DZ-be is ha lesz még játékostárs.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest