- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23397 üzenetére
VISZLÁT!
Edem05: Persze, hogy direkt volt most meg itt pucsol, hogy védjük meg. -
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #23397 üzenetére
... dehogynem.
Még jó, hogy direkt volt.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23395 üzenetére
Pedig az hozza az áramot.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szatyor1972 #23393 üzenetére
Volt egy villám, az áram meg elment...
-
törölt tag
válasz
szatyor1972 #23393 üzenetére
Stroke-ot kapott a drop után.
-
szatyor1972
tag
válasz
Snip3r_HUN #23391 üzenetére
És hova tűntél?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23391 üzenetére
Az igen!
-
FaTHI
őstag
válasz
#35434496 #23388 üzenetére
Elsőre nem tudja az ember miért is történik egy ilyen betámadás Random játékosokkal, lehet akár a csávókám valamire bepipult elvette a cuccait vagy a bánat tudja.Második áldozat én voltam, akkor persze már leeshetett a többinek is, mire feléledtem már nem volt csapat.
-
FaTHI
őstag
Tegnap egy új köcs*g játékost, játékos formát ismertem meg a Dz-ben, A gyerek neve valami xy Virus vagy mi a bánat, nem is ez a lényeg. A lényeg ő volt a csapat vezető Randomokkal. Egyszer csak kirúgott egy fazont a csapatból és shotival leabálta. Ment a ? de nem reagált. Gyüjtögettünk, majd jött a következő azaz én. A bánat számitott rá hogy kirúg, egy tized másodperc múlva már lőtt is rám hátulról. Aztán a 3. emberrel is ez lett. Nos ez már szerintem elég féreg dolog.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #23381 üzenetére
Hányinger... [Pedig milyen jól indult!]
-
törölt tag
Jót játszottunk lelőttünk sok játékost de a végére megtalált a Teleport hacker.
[link]
-
flash-
veterán
védelem az elitektől mennyire fontos?
mert van két fegyvertokom.
amelyiken több páncél van azzal 309 ezer a szívósság és 73% a páncél,
amelyiken pedig védelem az eliteken azaal 282 ezer a szívósság és 69% a páncél..melyik a jobb?ilyenkor ti hogy szoktatok dönteni?
-
bombibmw
veterán
-
törölt tag
Ja! Mengele, hogy sírta amikor Bombi leütötte őket.
-
törölt tag
-
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #23370 üzenetére
Kitartani én is kitartok, mert még mindíg a kedvencem ez a bughalmaz, csak rettentően lelombozó az, amikor kedvet kap az ember csak egy kis farmoláshoz esetleg és kettő perc múlva azon kapja magát, hogy lelövik falon át, meg sitty-sutty ott van előtte egy teleport hacker és vége a jókedvnek.
-
bombibmw
veterán
Ilyen most is a DZ.
Nevetséges az egész. -
RazoR
veterán
Jöhetne már az 1.4 mert nincs kivel játszani, mindenki lelépett...
-
arnikusz
veterán
Ez a nyomorult napi kihívás Hudson nálatok se akart kiengedni és ez már nem az első volt.
Holnap megyek vissza UG ba, míg nem jön 1.4.
Eredményes és jó hétvégét mindenkinek. -
törölt tag
Köszi a tesztet Razor.
Tommy igen sajnos ez borzalmas így. Bár Mengele azt mondja, hogy nem csal itt senki.
Mondjuk arra a kérdésemre, hogy pulse és okos nélkül, hogy lő csípőből szarrá pillanatok alatt én meg nem karcolom arra nem tudott válaszolni. Szerintem ki be kapcsolgatnak valamit. -
törölt tag
Ja és Mengele haverjának sikerül 25 cm-ről tarkón lőnie m1a-val aztán ironikusan nevetgélt meg sajnálkozott.
Külön gratulálok neki is a kimagasló teljesítményéért.(hardkernel volt ha jól olvastam) Legközelebb majd meghálálom neki.
-
törölt tag
És az új illiiilliili
[link]
-
törölt tag
Kipróbáltuk 650k+overheal [link]
-
törölt tag
Ma bementem pvp-t játszani kicsit de farnolás lett belőle. Nem is akármilyen!
A mai napot én viszem szerintem. CybR és DemmeR is büszke lenne rám.1.55-től nézzétek addig nincs semmi lényeges.[link]
Nem is tudtam, hogy pvp karakterrel ilyen jól tudok farmolni.
-
törölt tag
Tegnap kipróbáltam a cuccot le is lőttem két játékost gyorsan. Uána 4-en rámjöttek.
[link]
-
-
törölt tag
Ja és a felejthetetlen dz-n kívüli pillanatok.
Sólyom küldetéskor DemmeR azonnal elindította a WarrenGate-t is.Szatyor meg kikészült volt, hogy addig nem gyorsutazott míg DemmeR ki nem kapcsolta. Az alagútban meg DemmeR előszeretettel dobálta a shock turretet amit meg hackeltek a mobok és szatyrot sokkolták. Idézem szatyrot "DemmeR! ha még egyszer ledobod azt a szar turretet én kilépek a játékból" Sírtunk a röhögéstől.
Vagy dz6-ban CybR mondja! DemmeR együtt menjünk ràjuk várj meg minket és csak azt hallottad, hogy ropog a Vector!
-
törölt tag
Rendben. Akkor már ketten vagyunk. Recska ne csináld már. Bemegyünk aztán lesz ami lesz. Ha csalók vannak váltogatjuk a szervereket ha nincs akkor meg jól szórakozunk.
1.4-el reméljük sokat javul a helyzet de ne pihentessük már. Csapatban jókat nevetünk majd. Én már lesz@rom a csalókat ha lelő csak nevetek rajta.
És végezetül! Baszok én a dz-re meg a drop-ra.
Basszus nekem hiányzik CybR és DemmeR.
Nem brekeg a béka a mikrofonba stb... -
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #23319 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond, viszont csak deadeye cuccok estek, amiből már van-volt egy zsáknyi.Ja és 1 db 268 Alpha ami kalibrálásra szorul, de nem vészes. "Mindösszesen" 2 óra leforgása alatt.
Baromi idegesítő volt, hogy rohanok oda a zöld cucchoz megnézni na mi az ajándék és persze huszadszorra is deadeye-t dobott. Meg egy rakás eladni-betörni való fegyvert. És sikerült tegnap 2 török gyerektől agyvérzést kapnom, folyamatosan halandzsáztak, mintha egy kebabosnál játszottunk volna... és persze kb a 4 lovast esélytelen volt velük letolni, kb nem használtak semmit, csak dísznek volt berakva a cover. Le is léptem
-
Garsza
veterán
Ma délután én is csatlakoznék már valakikhez dz-ben. Rég játszottam már a game -vel. "Szar ez a játék"
-
válasz
bombibmw #23328 üzenetére
Rwclaimer miatt tud az mp7 olyan messzire loni? Mobra alig sebez olyan messzirol, 600 szivossagom karcolnia sem kellene. Erre 1sec alatt szaroszsakkent doltem el.
A tobbiek meg hangosab rohogtek... Ezek oltek meg teljesen.En niztos nem inditom el 1.4-ig..
Tegnap 3 szerveren probaltam. Fut elottem egy srac, deadeyeal ralovok. Normal jatekosba 30e-t lovok. Ebbe 5-ot se... Megfordul, lelo, rohog, megy tovabb... Tele az egesz szupermanekkel.
-
-
törölt tag
Én ma újult erővel bevetem magam dz-be. Ha nincs csaló akkor egész jó móka. Farmolgatok dz6-ban kerülöm a feltűnést.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
RECSKA #23323 üzenetére
Mert papííír vagy Recska!!!!!
amugy ma délelőtt nekem is volt hasonlo élményem. Csak ott a sentry shotis srác lőtt át 2 kocsin... nem haltam meg, de megkérdeztem hogyé megy a cheat. Jót röhögött. Aztán meghaltam maj megöltem. Utána sasgvel lőtt kettőt és feküdtem. Persze szaladgáltam össze vissza és mégis eltalált FEJEN!
Ez van, talán októbertől jobb lesz. :/
-
válasz
RECSKA #23320 üzenetére
ma esti dz élmény.
4-es manhunt banda, a srác 600e szívósságot 50m-ről mp7-el 10 golyóval lelőtt...
nem csalók, ők Prok! Ezt hangoztatták. Annyit láttál, hogy futnak feléjük, és az alphas srác 50-60m-ről szedegette a népet mp7-el.. oké... Parkolópályára kerül ez a hányadék...
-
válasz
Bennyboy #23303 üzenetére
Annyiban van értelme, hogy a DZ-ben sokkal gyorsabban tudod megvalósítani a gear-elődést mivel optimális esetben néhány percenként van esélyed normális lootra plusz óránként 1 vagy több supply dropra ahol ugye duplázódnak az esélyeid (boss+láda). Na meg persze ott a "remek" lehetőség a pvp-re (más néven "szívasd a többi játékost aki fejlődne esetleg" módra). Ugyan a gear set loot nem garantált de még mindig sokkal egyszerűbb mint incursion-öket farmolni.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23317 üzenetére
Hétköznap du meg este. Hétvégén viszont mehet.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #23313 üzenetére
Jól van igazatok volt Tommy-val.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Bennyboy #23303 üzenetére
Minden eshet mindenhol! A Dz-ben semmivel sem jobb a loot mint mondjuk falconon vagy ug-ban. Minél többet játszol dz-ben annál nagyobb a valószínűsége, hogy jó lootot kapsz. De ez igaz a többi területre is.
Pedig azt mondták még az elején, hogy a dz lesz a high risk high reward terület. Sajnos nem így van. Sokkal többen játszanának pvp-t ha így lenne. Most elmennek sárkányt farmolni és jóéjszakát.A csalók folyamatosan jelentve vannak, de olyan mintha vizipisztollyal akarnál tüzet oltani... semmit nem ér
-
Bennyboy
őstag
köszi a válaszokat akkor jól sejtettem. Csak azt nem értem akkor mi a játék értelme dz nélkül. Már sima questekben is eshet olyan jó drop mint dz-ben? 1.4-et tuti megvárom amíg adok neki egy új esélyt. A játékosok nem b*sztatják a készítőket a szaros csalók miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest