Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz RECSKA #22514 üzenetére

Tegnap a tizensok, talán 20+ halál ellenére is baromira élveztem, és hatalmas plusszal zártam, mert rengeteg manhuntost öltünk meg.
    Volt olyan amikor a 2 x 4-es csapat ölte egymást az ajtóban plusz én és még valaki soló, hogy a nem rugók a solót fektették meg, a rugók leütötték ha már feküdt, szóval ők is 90 secesek lettek, első pár mp-ben még próbáltam pár méterre mögöttük a smart + deadeye-al a 4 manhuntost célozni, de totál 1 kupacban volt mind a 8, úgyhogy mondom le van szarva, bele a tömegbe a 20-as tárat, aztán fekszik akinek peche volt :D
    végülis fair voltam, 1 innen 1 onnan aztán valakinek feltűntem és lelőtt.

Korábban meg a 3 x 4-es bandás szerver, az egyik bandában benne voltam egy kis ideig, 3-an voltak, lövöldöztünk együtt rugókra, beinveltek, csak aztán elmentünk fel dz6-ba és ott baromkodtak, meg teszteltek, sticky-t lőttek rám, hogy mennyit sebez, persze ehhez ki kellett rúgniuk, az egyik ilyen után meguntam és villámgyorsan deadeye-al mindhármat leküldtem :D az első ugye gyors volt, a haverja ment kelteni azt is könnyű volt, a harmadik eszmélt hogy hoppá, most már nem tesztelünk és lőtt de esélye sem volt, leütöttem mindhármat aztán visszamentem le alsó DZ-be ahol a buli ment.

Később találkoztam még velük, 5x megöltek mert "áruló" vagyok, hiába mondtam nekik hogy ők szórakoztak velem, manhuntban már menekülőre fogták, de az egyiket sikerült kinyírnom, én megelégedtem ezzel mint egál, ők nem. Volt még egy ilyen hogy épp 8 vs 4 manhuntosokat kergettünk, elkaptuk őket, de ugye ott vagyunk ők 3-an, másik 4-es, meg én, megint mondják a fuckyouraul, áruló, stb, én mondom hogy lőjjél te arab kutya, mert valami arobok lehettek a nyelvezetből ítélve, aztán a másik 4-es megunta és támadott, ott poén volt hogy mondja a srác, ok Raul, we will fight later :)
    nagyon tetszett az a szerver, az egyik 4-es banda felváltva mindig rugó lett, ment szépen körbe hogy mikor ki és ment az üldözésük.

Új hozzászólás Aktív témák