Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Tegnap a tizensok, talán 20+ halál ellenére is baromira élveztem, és hatalmas plusszal zártam, mert rengeteg manhuntost öltünk meg.
Volt olyan amikor a 2 x 4-es csapat ölte egymást az ajtóban plusz én és még valaki soló, hogy a nem rugók a solót fektették meg, a rugók leütötték ha már feküdt, szóval ők is 90 secesek lettek, első pár mp-ben még próbáltam pár méterre mögöttük a smart + deadeye-al a 4 manhuntost célozni, de totál 1 kupacban volt mind a 8, úgyhogy mondom le van szarva, bele a tömegbe a 20-as tárat, aztán fekszik akinek peche volt
végülis fair voltam, 1 innen 1 onnan aztán valakinek feltűntem és lelőtt.Korábban meg a 3 x 4-es bandás szerver, az egyik bandában benne voltam egy kis ideig, 3-an voltak, lövöldöztünk együtt rugókra, beinveltek, csak aztán elmentünk fel dz6-ba és ott baromkodtak, meg teszteltek, sticky-t lőttek rám, hogy mennyit sebez, persze ehhez ki kellett rúgniuk, az egyik ilyen után meguntam és villámgyorsan deadeye-al mindhármat leküldtem
az első ugye gyors volt, a haverja ment kelteni azt is könnyű volt, a harmadik eszmélt hogy hoppá, most már nem tesztelünk és lőtt de esélye sem volt, leütöttem mindhármat aztán visszamentem le alsó DZ-be ahol a buli ment.Később találkoztam még velük, 5x megöltek mert "áruló" vagyok, hiába mondtam nekik hogy ők szórakoztak velem, manhuntban már menekülőre fogták, de az egyiket sikerült kinyírnom, én megelégedtem ezzel mint egál, ők nem. Volt még egy ilyen hogy épp 8 vs 4 manhuntosokat kergettünk, elkaptuk őket, de ugye ott vagyunk ők 3-an, másik 4-es, meg én, megint mondják a fuckyouraul, áruló, stb, én mondom hogy lőjjél te arab kutya, mert valami arobok lehettek a nyelvezetből ítélve, aztán a másik 4-es megunta és támadott, ott poén volt hogy mondja a srác, ok Raul, we will fight later

nagyon tetszett az a szerver, az egyik 4-es banda felváltva mindig rugó lett, ment szépen körbe hogy mikor ki és ment az üldözésük.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest