Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Főleg amikor dz6 veremnél 204-es fegyvert dob a boss! Na akkor kikészülök és keresnem kell egy játékost.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Dani79
üzenetére
Sajnos az egyes gear setek sem egyformán súlyozva esnek,UG heroic-on 10-ből 9 alkalommal Blind/Firecrest esik, na meg a jó kis 229-es maszk/mellény stb... Továbbá 1.3 óta DZ3-ban egy tucat 204-es fegyver esik 229 helyett,DZ1-ből meg többségében 229es fegyver és néha 240/268-as gear set. Leggyakrabban persze nomád/magányos csillag/végő megoldás/ és alpha bridge. (A loot minősége az egyes zónákban meg sem közelíti azt amit beígértek.)
-
The Division | Solo Player Problems [My Solo Experience]
A javaslat, hogy kellett volna az elejétől szintenként a lootot kivitelezni: minden nehézségi szint a legnagyobb gear score cuccot dobta volna, csak nehézségi szintenként egyre többet.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ma engem is behívtak egy heroic 2 fázis 2 direktívás küldetésbe.
Az angol srác elmondta ki mit hozzon és maradjunk együtt, természetesen szaladgáltak össze vissza, még a bekapcsolt riasztót is harmadszorra sikerült leszedni.
Második próba után otthagytak, de legalább egy ládából lett egy 229-es Sasg és természetesen a pálya vége előtt leszedtek, de legalább kipróbáltam a Sasg-ot és sikerült is leszedni 2 35-ős shotgunost, ami elégtétel volt, de randomokat ezután is kerülöm. -
marci04
csendes tag
sziasztok ez kongfing megfelelne?
-i5-2520m
-16gb ram
-amd 7400 serias 1gb
-1tb WD -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szép! Balatonon vagyok holnap leszek.
2 napja nem lőttem le játékost.

-
Raulblanco07
aktív tag
Azt mondjuk én sem értem minek kellene már meghagyni, az ősidőkben a 30-as HE cuccokban challengen még oké volt, mert egy nem nagyon jó csapat bukhatott ott ha gyengébb volt, de manapság, amikor pisztollyal lőve sem érik el a kerítést, inkább lövöldözöm én is 3 percig mint a hagyjuk meg az utolsót és nézzük a timert ahogy lejár verziót játsszam, az utóbbi baromi unalmas, pisztollyal szórakozni kevésbé.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Alapból értettem...
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Egyébként mekkora a sebzése a 229-es suplusnak? (Csak mert van egy 204-esem 24,3K-val)
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csalás! Nálad a láda 1sec alatt nyílik. Láda hack!

-
Snip3r_HUN
addikt
Ismét nincs új tervrajz DZ3-as vendornál, a legjobb amit most árul az egy 204-es Black Market AK-74, Brutál-Ragadozó-Halálos talentekkel, 108k DZ Credit...
-
IcheatOnTwitch nevezetu szupermannal futottunk ma ejjel DZben. Cyber is megmondta, akinek YT vagy Twitch van a neveben, azzal vigyazni kell. 10 sec alatt letakaritottak a supply koruli mobokat. Vagy meg annyi sem... Ertem en a fullos geart... De Demmer sem szarral gurit, megy Szatyor sem. Kb 1 sec alatt olvadtak el. Akarcsak az en 600e-s szivossagom.

Jo hely ez a dz xD
-
axlfsi
veterán
Ahogy mondod, az csak egy ajanlas
Felsobb szinteken mar sokkal tobb mindentol fugg a jatek kimenetele. Nezd csak meg pl. mint ajanl UG heoric mode-ban; ha nincs osszhangban a csapat es/vagy a szettjeim, kenhetem a hajamra, az amugy 300 dps-t, 400 szivossagot es a 255GS-t, esek zsinorban, mint a napos csibe 
Szoval, eleinte meg talan erdemes figyelni az ajanlast, de kesobb mar sokkal tobb minden szamit
-
arnikusz
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ott én valék a hunyó, mert, hogy csatlakoztam, berakta a 30-as szintűeket és az volt a meglepetés nektek.
-
Fitzgerald
veterán
Ja a Kowalski a Broadway Emporiumban hardon azért nem szarral gurít

A Napalm Factory meg egyszerűen nem a mi szintünkhöz volt szabva, majd megcsináljuk párban is, úgy lesz valami játékélményünk is.@duvi
Normalon egész jók voltunk ma már, hardon játszottunk utána a jobb lút reményében.
-
Elég pendzs volt a mai nap azt kell mondjam. Végig a földön b@sztam a rezet
Ilyen misönöket....Na nem baj toljuk neki Creep kollégával meg aki jön. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A taktika összetett dolog. Pálinka sör vagy Rosé Tequila
De megtaláltad a megfelelő szót Improvizálunk! 
-
törölt tag
Vasárnapi dz-re megvitatom a taktikát.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
+arnikusz
Közben meglett köszi, megcsináltam utána hardon is szólóban. Dobott is valami egészen használható lvl11 snipert. Fent voltam egészen mostanáig, de nincs fent senki más egyenlőre. Olyan fél 10-ig érek rá, negyed óránként felnézek hogy mi a helyzet. Ha valaki jön majd, én group chaten vagyok, nem voip-n. De hallok mindenkit.
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ma én is leszek 7-8 körül és jön egy haver 30-as karival, úgyhogy tolhatjuk majd.
-
arnikusz
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Menj fel az emeletre és fentről szedd le.
Tartályok kilővése az oldalán és a hátán és robbanógolyó az arcába.
Ha nem megy ghiottone001 uplay és átvedlek a másik karakterbe és segítek.
20.00 után leszek. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A nagy lángszórós tisztogatónál a 3 napalmtartályt lőve lehet kiiktatni a legkönnyebben (az oldalán van 1-1 és a hátán még 1). A Riker-es és az LMB-s géppuskásnál pedig a hátán lévő lőszeres rekeszre érdemes tüzelni.
-
Fitzgerald
veterán
Remélem ma már jobban fog menni, tegnap többet kúsztunk a földön seggbelőve mint amennyit állva töltöttünk el a játékban. A Broadway Emporiumban meg azt a nagy bengát nyolcadszorra sem sikerült leverni. Illetve egyszer sikerült, de addigra nem maradt lőszer meg medkit sem, és egyedül maradtam, nem tudtam reviveolni sem. Úgyhogy kezdhettük elölről. De összességében véve eddig tényleg elég jó móka a coop.
-
ori_za
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Welcome to random PUG
Amikor taktikussal megyek, mindig megkérem őket, hogy cseréljék ki a Pulse-t ha van nekik, mert csak rányomják a fullosra feleslegesen. Néha meg is értik, de van aki nem olvas chatet, viszont rohan előre, akkor van az amit írtál. -
Anonymus23
veterán
Ehhh, 3 küldetéses heroic UG, randomokkal:
Az egyik gyerek állandóan rusholt, egy ideig el is ment, de az utolsó pályán kijött a boss, ledobott egy turretet, a 3 társ egyszerre fekszik. Elnyomom ultit (tanktikusként nálam pulse és smart cover) richtig, hogy ezt a hülyét tudtam egyedül cover mögül felvenni, mondom neki heal me, mert addigra lelőtték rólam a 734k szívósságot, errefel elfut a mobok felé, megyek utána, mert magára lőtte a healt, félig feltölt, mögöttünk a végtelenségig szabad terep, tudtunk volna menekülni hova, mondom fall back, errefel ez a barom, megy előre, persze megint 2 másodperc alatt fekszik, addigra már én sem tudok menekülni (előtte senki sem healelt, mert hát minek, nekem ugye pulse+cover volt, hogy segítsem őket, de ez a kis hülye, meg mindig rányomta a saját pulse-t az enyémre, így előtte már elfogyott a medit), mert a heal miatt előre kellett menni, persze, hogy buktuk, ez a kis hülye meg sértődötten kilép.

-
johndoo1000
tag
Sziasztok!
"JoKer-M-" játékostól is óvakodjatok.
Egyedül egy perc alatt letudta a 4 boss-ig tartó részt.
Nem hogy lőnünk nem kellett, hanem még szaladni sem, mert úgy közlekedett a pályán mint egy nyúl! -
válasz
üzenetére
Gondolom eddig tartott amíg a cheat engine-eket fejlesztő csapatok megtudták kerülni a jelenleg alkalmazott detektálási módszereket.
Lehet a Massive/Ubi párosnak el kellene kérnie a Blizzardtól az ő anti-cheat rendszerüket. Akkor már nem lenne szimplán egy új példányt venniük. -
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi, bár ettől még messze vagyok. Ismerkedem ezzel a játékkal is
Igyekszem elsajátítani minden részét. 
-
Anonymus23
veterán
841 órám van benne eddig, messze a legtöbbet játszott játék nálam is.
Kicsit nehéz lesz gearelődni, mivel sokan előtted járnak már, és a Dz ebből a szempontból már kilőve, de ha van SP, akkor az Underground segítség lehet, és más incursionök farmolása.De ami nem (annyira) repetitív, az igazából a DZ, sokkal intenzívebb mint a többi része a játéknak, de a játékélmény sajnos elég hamar idegbajba fordulhat, amikor vagy csíterekkel, vagy csak túlvezérelt játékosokkal találkozol.
Egy jó tanács DZ-ben: ne menj oda más kimentéséhez, főleg nem loot nélkül, főleg ha gplayers van ott

-
Toltam már sok ilyen játékot. Meglátjuk meddig bírom, de pénzt adtam érte így nem akarom hamar kukázni

-
válasz
üzenetére
Az... Fele lelohetetlen, fele meg azonnal lelovi a 600 szivossagot... A 2 ruszki hogy szetkapott 3onkat? Lotted 10 centirol, o hpja nem igen ment le, Tied meg szinte azonnal...

Vagy a srac, aki elolunk teleportalt el. Vagy az a rugo banda, aki 1.nek azonnal elfekudt, megmozdulni nem volt idejuk, majd lelolehetetlenek lettek....
Kijon a survival, ami dz lesz, vegunk.
Tegnap osszefutottunk Bravokiller60nal multkor is 1 sec alatt eldolt. Most is. Aztan benyomott valamit, es superman lett...
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
cr33p és iceq: vegyetek fel engem is nyugodtan (uplay az aláírásomban), most húzom a második karim, ha fent vagyok tolhatjuk együtt!
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Vagány,
Hét óra király. Haza értem felveszlek.
-
Fitzgerald
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Underground 2 fázis hard 2 direktíva mellett 2 zöld, de pálya közben is ad zöldet.
Ma csináltam 5db ilyet ad 2600 XP-t küldetésenként és lett 800 ezer credit a zöld mellett eladott sárga fegyverekből ez 3 óra alatt meglett.
Alpha bridge 3-as szett ajánlott solo undergroundra, reclaimerből még csak kettő van, de jól teljesít.Egy hír a végére -Survival DLC egyesek szerint 20.-a és 30.-a között várják még a hónapban.
De olvastam olyat is, hogy 09.21. -
DokiBaxxi
őstag
Kreditet (normál pénzt) hogyan lehet a leghatékonyabban farmolni? Dragon's Nest farmnál van jobb/gyorsabb módszer?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tudom, hogy nem kell. Társulni szeretne, de nem tudna. A szint miatt nem lehet meg a kellő Gs-e.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
DZ-hez nem kell 30-as szint (a különböző szintekhez különböző szintű DZ csoportok vannak), sőt, vannak egy jó páran ismerősök közül, akik XP és credit farmra egy 23-24-es szintű karaktert használnak, ha tervet akarnak megvenni arra jó, persze ebből semmi használható cucc nem esik, de ha tervrajz kell, akkor az jó, alapanyagot meg a többi karaktertől kaphat amennyi csak kell.
-
-
Dani79
tag
Este kérhetek egy kör UG heroic segítséget 3 jó geares kollégától?
igazság szerint szeretnék menni egy 2 fázisos kört, hogy essen legalább 1-2 229-es fegyver meg ha esne 1 268-as set akkor tudnám nyitogatni 228 GS felett az UG ládikákat.Előre is köszönöm, ha valakik segítenek.
zulu_HUN_ vagyok ingame. -
Lenne esetleg olyan ember/csapat akihez tudnék társulni az este folyamán?

-
törölt tag
Hosszú idő után tegnap kis dz-ben bombival láttunk teleport hackert. A tag átment a házon majd szaladt a másik utcában tovább.
Kezd megint olyan lenni dz mint règen tele csalóval. Az oroszok az auto aim-al, kínaiak a halhatatlan karakterekkel (volt, hogy 6 játékos lőtt egy xingfingping kinait és nem lehetett lelőni) és most a wall hacker. Mindezt 1 hét alatt láttam, tapasztaltam. 
Lassan ott tart a dolog, hogy mi vagyunk a barmok amièrt tisztán játszunk. Érdekes ha ráfotdulok egy játékosra az összeesik ha nem csaló. Kipróbáltuk okos nélkül (mp7) egy tárral lelövök egy játékost ha nem valami brutál tank Okos fedezèk mögött 20db tölténytől feküdt. -
TTomax
félisten
Istenem,hogy egy Hard UG nem megy le,mert a játékosok nagy része nem képes skippelni a trash mobokat,én meg szaladjak vissza összeszedni őket....
-
Fitzgerald
veterán
Végül mégis megvettem én is a játékot 25 euróért, nagyon nem volt mivel játszanom már.
Most hogy láttam néhány órát a teljes verzióból is, megváltozott a véleményem.
A karakteralkotás tényleg rettenetesen lol, de összességében végülis nem rosszabb eddig a játék, mint pl. egy Borderlands.
Nagy grindolás az egész, de a skillekkel el lehet szórakozgatni.
Egy kis játékmenetbeli változatosság, pl. járművek, járműves harc nem lett volna rossz azért.
Egyenlőre szólóban nyomom, de hétvégén majd nekiugrok csapatban is.
Jó lesz ez Mankind Divided-ig legalább. -
Sziasztok,
Csatakozom én is a topikhoz. Remélem nem fogtam mellé a vásárlással

-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igen.Köszi,ezt tudom de sajna tegnap dolga volt a sentry-s havernak.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TommyS_27
üzenetére
Eddig UG-ből esett nekem az összes,DZ-ben még egy szem sem.
(#22207) Anfänger: Ha 2 db final measure volt rajta akkor már 50%-kal kisebbet sebeztek rá stickyvel is,ilyenkor talán a legjobb egy sentry-s aki megjelöli 3 fejlövéssel,ha ezután stickyztek rá azt már aligha védi ki.
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jó is az,tegnap 3 an bementünk DZ-be,ránk lött egy max 12 nyávogós hanggú kisgyerek
.
Volt úgy,hogy mindhármunkat levitt,pedig nálunk volt egy egy 280K -s DPS-es játékos+ egy 200K-s ,én meg raclaimer cuccal.
Robbanóssal is csak ritkán tudtuk megölni,3- 2-öt mindig megölt közülünk.
Nem sebezte sem a robbanós eléggé ,sem a tüzes löszer. A 2 stiky is csak enyhén,amiböl 1-nek a sebzése eléggé fel volt húzva.
Vagy csalt vagy profi volt.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Alig várom, hogy meglegyen nekem is a szett. M1A már van félreteve erre a célra, de a deadeye nem akar potyogni. :/
Addig megyek a sentry shoti kombóval PvP-re.
-
Snip3r_HUN
addikt
Eléggé OP lett ez a dead eye szett, kimentés közben ott termett négy játékos, persze feküdtem is egyből, egyedül voltam. Aztán újraéledés után a srácoknak visszanyalt a fagyi, 3 meglett a negyedikkel a mobok végeztek
, baromi jó így hogy minden lövés crit. Már csak egy rendes M1A kellene, mert a jelenlegi inkább PVE mint PVP, de persze utóbbira sem rossz annyira. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mégha a kérésemnek igazából senki nem tett eleget.
Neked is köszi RECSKA!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

BF4-ben repülnek a csalók hála PunkBuster programnak.

Kezd megint olyan lenni dz mint règen tele csalóval. Az oroszok az auto aim-al, kínaiak a halhatatlan karakterekkel (volt, hogy 6 játékos lőtt egy xingfingping kinait és nem lehetett lelőni) és most a wall hacker. Mindezt 1 hét alatt láttam, tapasztaltam.