- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
ScomComputer #20299 üzenetére
Rákattintottál az Ezt-re?
-
ScomComputer
veterán
Köszi...
bunfi: ne utánozz bazze....
(#20300) bunfi :persze, köszi....olvastam de félek tőle..mert lehet,hogy kamu....
-
Ellia
addikt
Csak beruháztam a dlc-re... Uplay kliensen belüli boltban megvettem 20%-os kupont használva, visszaigazoló email megjött - örülünk. Aztán delta-delta-delta! Nem delta, beenged örülünk! Pre küldetést megcsináltam, rohanok a föld alá, erre azt írja a játék, hogy nincs meg a dlc -.-'. Kilép, kijelentkezek, bejelentkezek, nincs meg. De a boltba meg tudom venni újra! Szuper... Szóval ment egy szép levél a supportnak, remélem csak a kezdeti zűrzavarba futottam bele...
-
válasz
ScomComputer #20294 üzenetére
Csak patch jon mar... Sp nelkul mar csak a regi tartalmak vannak...
-
bunfi
őstag
válasz
ScomComputer #20294 üzenetére
Ezt olvasta már valaki?
Ha nem akkor miért nem? -
ScomComputer
veterán
Ezt,olvasta már valaki?
Ha nem akkor miért nem? -
kiezTe90
senior tag
Szerintem is problémás lesz. Meg ez a striker/sentry nerf...Nekem még mindig érdekes hogy ebbe a játékba úgy kell mindent csinálni, ahogy azt a fejlesztők elképzelik. Na mindegy is igazából.
Azért szerintem a falcon heroic fokozaton a shotisok már akkor lefognak lőni mikor még csak futnak be az utcáról.
Tuti sírógörcsöt fogok kapni. -
FaTHI
őstag
"Fegyverkészlettel fejlesztheted a fegyvereket" Honnét tudok ehhez pontot szerezni?
-
bunfi
őstag
válasz
bombibmw #20283 üzenetére
Ha van 100 uplay pontod, ezen az oldalon belogolsz: https://club.ubi.com/#!/hu-HU/shop-rewards Majd utána kattints a Click Here feliratra, bepipálod, hogy halálosan komolyan gondolod és elfogadod a feltételeket és kapsz emailben egy kódot. Vásárlásnál kell megadni ezt a kódot a -20%-ért.
-
ScomComputer
veterán
Hali..
Jött valami új a patchel...új küldik elsősorban ha nincs meg a sp?
Köszi.... -
bunfi
őstag
Szerintem problémás lesz, mert elég rendeset vágtak a striker/sentry nerf miatt a dps-ből. Sőt alapvetően kicsit pofátlan húzás volt, hogy ezentúl a striker csak azon a fegyveren ad bónuszt, amivel felhalmoztad. Ergó nincs tovább shotival fellövöm és váltok másikra, mert abban a pillanatban nullázódik. Silent nerf. Megint.
-
szallasi007
őstag
Majd egy hónap kihagyás után próbálok belépni pcn és nem megy. Ma ne is erőltessem? (1 hónapja is azért hagyta abba mert nokiásat játszott=connecting people...)
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #20276 üzenetére
Láttam olyat is, amin nem volt main stat, hanem 3 major + 2 skill. De így, hogy csak az alfa érintett, tényleg csak nagyon minor issue.
-
FaTHI
őstag
Ujrakalibrálnám a G36-ot, mit érdemes adottságként választani? -
RazoR
veterán
De messze van még csütörtök.... Nem baj addok toljátok csak az infókat!
-
Raulblanco
aktív tag
kb 50 cache adott 10db új fegyvert és szettet összesen.
a régi szettek kesztyűi olyanok amilyennek kell lenniük, az alpha bridge kesztyű lett összekutyulva, 1db main van rajta, viszont van 556 stamina és 620 electronics rajta, az annyira nem rossz üzlet azért -
Lefty
addikt
Underground-ban csak az uj setek eshetnek? Jo predator az esett, de 268-as sentry vagy final measure eshet?
-
-
Spancho
senior tag
Èn majd csak holnap este tudok játszani vele ,de annyi kèrdèsem lenne ,hogy aki nem vette meg az SP-t ,vagy a dlc-t az is ugyan úgy fog tudni DZ-be jönni ,ès ugyan azok esnek neki mint azoknak akik megvettèk?
(èn már megvettem) -
Lefty
addikt
Na meg is van a kis dragunov
-
pzstm
titán
Unokatesom megkértem, hogy szedje le es nézzen be....letöltés sima volt, belépés hosszú connecting után Delta.....normális???
Nem azt mondták itt a fórumban, hogy rossz a a játék és senki nem játszik vele? 😀
-
Lefty
addikt
Na bejutottam, az elso kuldetes meg is volt, kaptam egy lezart ladat amibol elsore 268-as Blind tervedo porgott.
-
RichieTri
senior tag
az SVD nekem nagyon bejövős.
az alap dmg az mk17 és az M1A között van valahol . 10-s a tár!?! ,DE a nagyon gyorsan lehet vele lőni. nagyon gyorsan visszaáll a célkereszt egy-egy lövés után. -
-
McTomi87
csendes újonc
Sziasztok!
Csak nálam nem akar csatlakozni? -
RazoR
veterán
G36/36C-ről vélemény valakinek? PP-19-ről is jöhet.
-
Dani79
tag
Nincs ebben semmi meglepő... sokan csalással szereztek HE itemeket...
ugyanaz a szitu mint D3-nál csak ott az AH manipulátoroknak volt fullos gearjük
Blizzard ugyanígy oldottam meg, megjegyzem tök korrekt módon.
Ott is a setek retroaktív változnak, viszont a legend és egyéb itemek nem, azoknál újra kell lootolni, és az aktuális patch után a régi item xart sem ér. Ez egy teljesen jó és tiszta megoldás.
Az új itemeket persze sokkal könnyebb kifarmolni mint az előtte esetteket.
Ok sok embernek egy bosszúság főleg aki csalás nélkül noliferkedte ki a geart, de az újat viszont sokkal könnyebb, és aki csalt annak is ugyanannyi az esélye a jó lootra.
D3nál az első kieg gyakorlatilag resetelte a játékot, és jót is tett neki, és itt ez van/lesz -
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20242 üzenetére
azt olvastam, hogy a CHC megmarad. arról viszont nem olvastam(vszeg elkerülte a figyelmem), hogy a régi fegyókra nem aplikálják az új bónuszokat.?!
-
RichieTri
senior tag
az ugye megvan, hogy nemcsak a régi SMG-knél marad meg a CHC...hanem az ÖSSZES régi fegyó nem kap új bónuszt. sajnos...
-
NomadND1
senior tag
válasz
vegitossj7 #20234 üzenetére
Szerintem földalatti
-
kovimester
aktív tag
Valaki esetleg tudja hogy az AA12 hol lehet megszerezni?
-
bunfi
őstag
Mi, honnan, mekkora eséllyel esik 1.3-ban
A mod slotok pedig, mint extra lettek implementálva, nem pedig elvesznek helyet a major attributeoktól. Így a kesztyűs fiaskót leszámítva jó hír. A "rossz" hír pedig az, hogy elszámolták az alapsebzését a G36-nak, így javasolt, hogy ne szokjátok meg a jót, mert Hamiska már jelezte, hogy nerf lesz.
-
RazoR
veterán
A dailykben is benne lesznek az új küldik vajon?
-
Raulblanco07
aktív tag
Ami eddig volt epizód küldi challangingen, plusz a 2 új amit hoztak, azokból csináltak egy fokkal nehezebb heroicot is. Illetve az eddigi 2 incursionből is lett nehezebb heroic fokozat, csak a most bevezetett dragonból nincs egyelőre, ott megvárják hogy milyen kiskapukat bugokat találnak, aztán majd ha azok javítva lettek bevezetik ott is.
-
vegitossj7
addikt
Underground.srácok.
-
válasz
vegitossj7 #20223 üzenetére
De MI heroic? Normál küldetés, incursion, underground?
-
Lefty
addikt
válasz
Heroic az nem egy het mulva lesz csak? Vagy csak egyes reszeken lesz kesobb?
-
arnikusz
veterán
válasz
Egyedül, vagy csapatban sikerült?
A heroic esetében miben érted a könnyedséget?
-
Omli85
őstag
válasz
kovimester #20207 üzenetére
Nem végtelen mert bizonyos szempontok szeritn felül van vizsgálva milyen kombókat rollolhat össze a rendszer nehogy valami végigjátszhatatlan káosz legyen de ha jól rémlik talán SkillUp mondta Yt videójában, hogy E3-on mentek vagy 20+ runt és mindegyik map más volt ami azért biztató a többi meg majd kiderül pár kör után
-
XeeN
senior tag
válasz
UG challenge azért kemény tud lenni, pláne ha nagy egóval megáldott randomokkal futsz be és esik-kel mindegyik. Eddig 2db 268as Bilnd )páncé, maszk) és egy 229es g36 a jutalmam. A nerf előtti 260K dps 200K-ra esett vissza (AUG), Ezzel a fegyóval viszont kapásból 266K lett. Persze a puding próbája az evés.
-
vegitossj7
addikt
Eddig 4 PP-19, 3 B.L.I.N.D. assault mask... Nem lesz ez így jó... A heroic meg egyáltalán nem nehéz.
-
RazoR
veterán
Bevállaltam a topikgazdaságot itt, mivel úgy láttam, hogy nagyon kellene valaki. Tervben van az összefoglaló aktualizálása, de ehez szeretnék segítséget kérni majd mert nem 2 perces feladat. Szeretném ha megszűnne egymás fikázása, a személyeskedés, próbáljunk meg felnőtt emberek módjára viselkedni ha már életkorunk szerint azok vagyunk.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20213 üzenetére
Akkor Én előbb nyitok, 3-ra hazaerek majd megosztom miket adott.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #20216 üzenetére
Igen, meg lehet.
-
válasz
mivel egy csomóan kérdezték, hamis már megválaszolta ezt. a ládákból eshetnek új cuccok, igen. de gs229/268 nem fog esni a pre1.3as ládából.
btw, a ládára már ránézve meg lehet mondani a publikus infók alapján, hogy mekkora gs/ilvl a cucc, ami benne van. -
bunfi
őstag
válasz
Ahogy olvastam új setet nyitottak, de magasabb gear scoret még nem nyitottak belőle,
de még semmi nem biztos ebből a szempontból.Lásd fentebb -
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvan a G36C.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
RazoR
veterán
válasz
Az 5 féle nehézségtől csak a drop függ amit a végén kapsz. Szerintem az 5-ös fokozat felér egy Heroic-al...
-
RazoR
veterán
válasz
A nehezítés és a random mapok teljesen függetlenek egymástól ha jól tudom...
-
pzstm
titán
válasz
gondolom a map 50-60 fő részre fel van osztva, és akár random összerakhatja azokat...vagy nem tudom...streamerek akik egy teljes napig játszottak E3-on vele, nem találkozott senki sem kétszer ugyanazzal a mappal...
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20199 üzenetére
De azt se hiszem el hogy végtelen generált térkép van.
De hogy pontositsak....
5x5 generálás:
Pl:normál szint 1. térkép +nehezítés 1. térkép igy generál egy 1x1 keveréket. De mondjuk normál szint azaz 1. térkép + 2. nehezités igy 1x2 térképet generál...
és folyt köv...
Hát ha igy jobban lehet érteni. -
pzstm
titán
válasz
kovimester #20197 üzenetére
kevered a lehetséges modifyereket és a random generált mapokat ha jól értem...
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #20197 üzenetére
-
válasz
Raulblanco07 #20200 üzenetére
Fegyver sebzes pvpre, pvere pedig elite sebzes kell ra.
-
pont a fordítottja, elsőre bugnak nézem.
valószínűleg azzal, hogy kiemelték a +mod slotot a major rerollolható bónuszok közül, és rögzítették, megváltozott a domain modell is, és/vagy módosulhatott a gear konfigurációs paraméter lista. aki feltöltötte, összekeverhetett két értéket. szvsz bug, mindenesetre érdekes, hogy nem jött ki a teszteken.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20199 üzenetére
Akkor megint nagyon ügyesek voltak, mert a kesztyűre a patch előtt sem eshetett mod slot, így nem világos, hogy miért nyúltak hozzá. Különösen fájdalmas, hogy a dps nyesés után az egyetlen gear piece amin lehet CHC és CHD az pont a kesztyű.
-
TommyS_27
senior tag
Nyitott már valaki patch előtti zöld dz ládát? És ha igen Esett belőle új szett?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest