Hirdetés
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
De nem érted a kiszámíthatóságot.
Pl Falcon, vagy Dragon, 2 szóból lejön, hogy akikkel összedobott a gép, azok tudják-e, hogy mit kell csinálni.
PL Vasárnap volt egy pug csapat, kiderült, hogy pl az egyiknek ez volt az első FL-ja, de azonnal heroicon, gondolom Lexingtonon edződött vagy nem tom mi, de olyannyira vakon volt, hogy wipe lett a vége, de szerintem beírtam Vasárnap a sztorit.
De volt olyan is, hogy FL challenge, 2-en mondták, hogy most csinálják először chellengen, ok, mondtuk semmi gond, kértük mit csináljanak, azt csinálták, simán lement, nem a jelenlegi gear volt még. Itt is van pozitív tapasztalat, de ha valaki mondjuk hardon edződve nekiront egy heroicnak, akkor jön a pofáraesés.Ugyanez a DZ-ben lutri, és ott még csak nem is az időmet bukom, nekem össz vissz van a fő karakteren 270k dz credit, ha lenne valami értelmes tervrajz, még azt is bukjam el? Hiányzik nekem, hogy sokat kelljen farmolni DZ-ben

Nem, nem vagyok már jó PvP játékos (szerintem, legalábbis többet halok playerektől mintsem én lőjem le őket), szerettem korábban játszott multis játékokat (MOHAA, SWAT4, COD2, COD4) de ott legalább ha csapatalapú volt, akkor tudtam, hogy mire számíthatok, pl swat4-ben is volt pár skin ami meghatározta, hogy mit tud, és mi jó ellene, de itt és most, akkora különbségek vannak, hogy csak na.
Egy idő után belassul az ember, messze nem a 20-as/30 eleji éveimben járok már, a reflexek is kopnak, szóval nem akkora élvezet. A mobok ellen még ezzel a megkopott reflexekkel is van bőven esély, hiába messze erősebbek mint egy player.Nem, nem vagyok a DZ királya (sosem mondtam, vagy gondoltam magamról), sokkal jobban szeretem a csapat és küldetés alapú coop jellegű játékokat (mint régen a Tom Clancy's Vegas meg a többiek), ahol a skill, csapatmunka és a taktika is számított.
Csalók: Nem misztifikálom el, de még mindig van egy jó pár videó, amit meghagytam, pedig a múltkor vagy 100GB nyit töröltem, amiken sok egyértelműen csíterek lőttek le (one-hit az egész csapatnak, hit-over-wall, etc), szóval nem bízok bennük, elég ha valakinek egy rohadt jó gearje van, és még azon is tuningol, csak egy kicsit, hogy éppen ne haljon, de annyit azért lőjön, amivel téged gyorsabban helyre tesz.
Innentől kezdve, mivel benne van a játékban, hogy nem csak laggok miatt vannak érdekes dolgok, miért ne gondolhatná az ember, amikor furcsaságok történnek, hogy valami nem kerek.
De én nem gondolok semmit se már, nézd meg a daily extracted items vonalat, látszik, mióta nem járok már oda, érdekel engem, ha valaki csítel?
Te gondolod azt, hogy ha valaki panaszkodik vagy rossz szót mond a DZ-ről, akkor az már mind a DZ királya akar lenni, és mind azt hiszi magáról, hogy lelőhetetlen, hiszen a 30-as piros mob sem tud megkarcolni sem... Biztos vannak ilyenek, de nem általánosítunk akkor itt sem, mint a csalóknál, OK?
Az egész a játék hibája, mert a gearek közötti különbség arra jó, hogy vannak a játékosok, akik ellen GOD MODE ON a geared, de a másik ellen meg lepkefing.
Kíváncsi lennék akár ilyen aréna jellegű részre, ahol mindenki választhatna X előre meghatározott gear és fegyver közül, és ott menne a gyilok (CTF, S&D, team, vagy akár egyéni alapon). Az már inkább érdekelne, de így nem. -
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Gplayerssel es itomival sokat toltam. Azonnal lonek mindenre dzben, meg a varjakra is... XD
Hetvegen leszel?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő