Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Raulblanco07 #22518 üzenetére

De nem érted a kiszámíthatóságot.
    Pl Falcon, vagy Dragon, 2 szóból lejön, hogy akikkel összedobott a gép, azok tudják-e, hogy mit kell csinálni.
    PL Vasárnap volt egy pug csapat, kiderült, hogy pl az egyiknek ez volt az első FL-ja, de azonnal heroicon, gondolom Lexingtonon edződött vagy nem tom mi, de olyannyira vakon volt, hogy wipe lett a vége, de szerintem beírtam Vasárnap a sztorit.
    De volt olyan is, hogy FL challenge, 2-en mondták, hogy most csinálják először chellengen, ok, mondtuk semmi gond, kértük mit csináljanak, azt csinálták, simán lement, nem a jelenlegi gear volt még. Itt is van pozitív tapasztalat, de ha valaki mondjuk hardon edződve nekiront egy heroicnak, akkor jön a pofáraesés.

Ugyanez a DZ-ben lutri, és ott még csak nem is az időmet bukom, nekem össz vissz van a fő karakteren 270k dz credit, ha lenne valami értelmes tervrajz, még azt is bukjam el? Hiányzik nekem, hogy sokat kelljen farmolni DZ-ben :)
    Nem, nem vagyok már jó PvP játékos (szerintem, legalábbis többet halok playerektől mintsem én lőjem le őket), szerettem korábban játszott multis játékokat (MOHAA, SWAT4, COD2, COD4) de ott legalább ha csapatalapú volt, akkor tudtam, hogy mire számíthatok, pl swat4-ben is volt pár skin ami meghatározta, hogy mit tud, és mi jó ellene, de itt és most, akkora különbségek vannak, hogy csak na.
    Egy idő után belassul az ember, messze nem a 20-as/30 eleji éveimben járok már, a reflexek is kopnak, szóval nem akkora élvezet. A mobok ellen még ezzel a megkopott reflexekkel is van bőven esély, hiába messze erősebbek mint egy player.

Nem, nem vagyok a DZ királya (sosem mondtam, vagy gondoltam magamról), sokkal jobban szeretem a csapat és küldetés alapú coop jellegű játékokat (mint régen a Tom Clancy's Vegas meg a többiek), ahol a skill, csapatmunka és a taktika is számított.

Csalók: Nem misztifikálom el, de még mindig van egy jó pár videó, amit meghagytam, pedig a múltkor vagy 100GB nyit töröltem, amiken sok egyértelműen csíterek lőttek le (one-hit az egész csapatnak, hit-over-wall, etc), szóval nem bízok bennük, elég ha valakinek egy rohadt jó gearje van, és még azon is tuningol, csak egy kicsit, hogy éppen ne haljon, de annyit azért lőjön, amivel téged gyorsabban helyre tesz.
    Innentől kezdve, mivel benne van a játékban, hogy nem csak laggok miatt vannak érdekes dolgok, miért ne gondolhatná az ember, amikor furcsaságok történnek, hogy valami nem kerek.
    De én nem gondolok semmit se már, nézd meg a daily extracted items vonalat, látszik, mióta nem járok már oda, érdekel engem, ha valaki csítel? :DDD

Te gondolod azt, hogy ha valaki panaszkodik vagy rossz szót mond a DZ-ről, akkor az már mind a DZ királya akar lenni, és mind azt hiszi magáról, hogy lelőhetetlen, hiszen a 30-as piros mob sem tud megkarcolni sem... Biztos vannak ilyenek, de nem általánosítunk akkor itt sem, mint a csalóknál, OK?

Az egész a játék hibája, mert a gearek közötti különbség arra jó, hogy vannak a játékosok, akik ellen GOD MODE ON a geared, de a másik ellen meg lepkefing.
    Kíváncsi lennék akár ilyen aréna jellegű részre, ahol mindenki választhatna X előre meghatározott gear és fegyver közül, és ott menne a gyilok (CTF, S&D, team, vagy akár egyéni alapon). Az már inkább érdekelne, de így nem.

• RECSKA

veterán

válasz Raulblanco07 #22518 üzenetére

Gplayerssel es itomival sokat toltam. Azonnal lonek mindenre dzben, meg a varjakra is... XD

Hetvegen leszel?

Új hozzászólás Aktív témák