Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nem kell visszaadni semmit.
Máris kaptam pár jó ötletet, és főleg egy kis indíttatást, hogy végre elővegyem a másik karakteren eltárolt Reclaimer cuccokat, a lenti lett belőle.
A legtöbb az 1-2 rollolás után lett, de volt amire azutolsó már millió felett volt, de azt mérgemben betörtem, mert bár 2-ra adta (SP érték) de keveseltem, majd 10-re sem adott egyáltalán, a másik hasonló megint csak másodikra adott, na ahhoz már nem nyúltam tovább. Így kb 6 milla bánta a mai napi rollolásokat

-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ja
Egy értelmes dolog nem volt benne. Örülök, hogy segíthetem 
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
PVE-re nagyon jó így, én is átöltözöm olyankor 2300 körüli firearms-ra, és úgy 450e szívósság mellett van 40e skill. PVE-re elég.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nem kell visszaadni semmit.
Egy értelmes dolog nem volt benne. Örülök, hogy segíthetem