Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ga-Bika6
üzenetére
A fürkész sebzésére tudtommal nem hat ki az ellenség páncélja, de van itt nálam okosabb is, hátha segítenek ezzel kapcsolatban. A fegyver talenteket leírnám szívesen magyarul de én is angolul játszok így nem tudom az összest magyarul.
Van egy cheat sheet nevű táblázat az összefoglalóban, ott fel vannak sorolva a talentek angolul és hogy melyik mit csinál (szintén angolul).
-
válasz
Ga-Bika6
üzenetére
En nem szarok. Es 200x is visszamegyek.
Tegnap v. 150e dz penzt buktam egy jo fel oras rugoharc alatt dz6 templom elott. Kileptunk halal utan es lottek egybol. Demmernek mar a betolto kepernyoje is remegett a stickytol. Gyanusak voltak nagyon... Aztan picit kihagyott a figyelem, es 2ot kilottunk... De 30 perc alatt en kb 45x haltam. Bem szereti a stickyt a kis draga.
Volt egy picit gyanus eset.
Ultijuk nem volt. Okosfedezek sem. Ldny 630e szivossag. 5mre se alltak egymastol. 1v1be. A srac overhealje sem fogyott el, ldny elfekudt... A sracra az augom 2-3e-t critelt fejre. O engem fel tarbol szetlott ( 400e szivossag 75% pancel )...
What? Cyber es Demmer is halt, istentudja hanyszor. Szinte sebezhetetlenek voltak... Melle akkora dps, mint a 34es mob... Hogy?
-
válasz
Ga-Bika6
üzenetére
Gabika, akinek meg nem tetszik a dolog, azt pofanlojjuk. Vagy bennunket lonek pofan. Vagy mindannyionkat zenenel a csillagosok... Ez ilyen.

En pve dps vagyok, sosem oltozom at, ha pvp van, akkor igy allok oda, es talcan nyujtom a lootot xD ( dedike voltam ha nem esne le... )
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest