- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
hommeros #11517 üzenetére
hard daily-n találkoztunk olyan randomokkal, hogy nem tudták merre kell menni az adott pályán
De 2 napja volt a legviccessebb. Ketten joinultunk két randomhoz. Challenge módra. Indul a küldetés és 27-es pirosak. Mondom WTF? Azt mondja srác, haverját csak húzták, hogy 30-as meglegyen, de ez a kületés még kimaradt....Mondom ok, és mik lettek a statok vagy hanyadik karakter? azt mondja első karakter, 24ezer/20ezer/5 ezer
Kiléptünk hirtelen
-
.LnB
titán
válasz
hommeros #11173 üzenetére
Persze. De nem voltam mérges. Ha belépsz a DZ kapun akkor ezt el kell fogadnod, hogy ilyen lehet. Az volt csak a baj, hogy direkt ezért nem szoktam megnézni egyetlen cuccot sem, hogy milyen míg ki nem mentem. Mert akkor az elvesztése jobban fáj.
És hát ez fájt kicsit akkor.
Más: Tegnap volt az első nap, hogy nem játszottam vele a megjelenés óta. Belogoltam ugyan de csak megnéztem mik a napi küldik.
-
.LnB
titán
-
Edem05
őstag
válasz
hommeros #10713 üzenetére
Kergeted a rogue-okat, vagy te leszel az és menekülsz
Boss-t farmolsz a nagyobb zónákban 4-5-6. Pár nappal ezelőtt a "The Pit" nevű helyen esett ki egy HE SOCOM M1A a bossból. Item level 31, nem a legjobb talent-ekkel rendelkezik, de legalább van
Az is nagy poén mikor manhunt van rajtad, menekülsz és megpróbálod túlélni. A fél DZ téged kerget.
Tegnap előtt, kétszer volt rajtunk manhunt. Haverral, mind a kétszer túléltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest