Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

válasz .LnB #13323 üzenetére

a dps kijelzése a béta óta bugos a játékban. bizonyos modok fel és leszerelgetésével ennek a játékmechanikában egyébként sehol sem használt értéket lehetett felsrófolni akár félmillióig, vagy affölé. közben a valódi sebzésed nem változott. ha erre gondolt, akkor ez hazugság, mert a sebzésed, stb. nem változott.
    most a striker 4darabos bónuszával lehet hasonlót elérni, de az elég lassan építi fel ezt. szólóban nagyobb esélyed van tovább tölteni ezt a buffot, csapatban túl hamar meghalnak a mobok hozzá. ha erre gondolt, akkor hazugság, mert ez nem bug.
    ha meg a cheaterekre gondolt, az se nem bug, se nem glitch, hanem a windoze olyan, hogy bizonyos prioritásokkal futó alkalmazások hozzáférhetnek a memóriához, és a módosíthatják a tartalmát. nehéz ezzel mit csinálni. amit tehetsz, azzal legfeljebb pár nap haladékot nyersz minden egyes alkalommal, aztán rájönnek, és ugyanúgy visszaírják a kívánt értékeket a kérdéses memóriacímekre. a leghatékonyabb mödszer az elrettentés, amit szvsz jól csinálnak - elsőre 3 nap, másodjára pedig végleges ban.

a játékról a véleményem, hogy szórakoztat, kikapcsol, és élvezem. az én pve szórakozásomat kevésbé befolyásolja, más hogyan glitchel/exploitol. van, amit én is kihasználok, van, amit nem, szóval szent semmi esetre sem vagyok. :) ha csítert látok, megy a report, aztán meg ha még nem untam meg a dz-t, akkor uplay+kliens restart, és másik shardra kerülünk.

@pzstm: ez azt jelenti, hogy kliens oldalon nem patchelnek. a szerver oldali változtatásokat sosem hozták nyilvánosságra.

Új hozzászólás Aktív témák