Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco

aktív tag

válasz woker #13321 üzenetére

Ezzel az x 240-es itemnél több darabja van dologgal az a gond, hogy megint lehet olyan aki teljesen szabályosan csinálta. Ugye a rendszer úgy működött múlthéten, hogy ha a leadernek nem volt teljesítve a heti reward, akkor mindneki kapott heti rewardot a csapatban, függetlenül attól, hogy ő már teljesítette korábban.

Ezt azóta patchelték, és csak azt nézi hogy te már kaptál-e.

De tegyük fel, volt egy brutál jó 3 fős csapat, akiket hívtak különféle haverok csapatba, hogy gyere már, csináljuk meg nekem is, 3 gyerek ment, megcsinálták, kapták sorra a 240-es itemet, nem csaltak.
    Jó tudom, az esélye elhanyagolhatóan minimális, és inkább a gyakorlatban inkább az volt hogy glitchelő banda keresett folyamatosan chaten olyat aki még nem csinálta meg, lehet bármilyen szar játékos jöhetett csak ők is kapjanak miatta 240-est, de a lényeg, hogy lehetséges csalás nélkül is több 240-es, szóval ezt sem lehet hogy 2 hét telt el, akinek 3db 240-ese van az csalt, és ban / rollback automatikusan.

A sticky megint nem megoldás. Vannak akik bemennek szabályosan, nem glitch, elkezdik lőni az ellenfelet, és közben sticky-vel sebzik az apc-t, hullámok jönnek mikor elfogynak, ha odaérnek még bombát is rátesznek, de nem megy végig mind a 15 kör, mert a sticky miatt esetleg egyel kevesebb bomba fel fogja robbantani a végén. Ez nem csalás szerintem, ha egyszer sebzi a sticky akkor had lője vele szabályosan a pályáról, sebzi a gránát is, a robbanó lövedékkel tüzelés is, meg gyakorlatilag minden robbanás, szerintem ez bőven a szabályos kereket között van így.

Új hozzászólás Aktív témák