Hirdetés
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2
üzenetére
Nem ertem amugy (illetve ertem oket) a glitcheloket, mert 15-20 perc alatt le lehet tolni hardot. En altalaban ugyan azzal a csapattal megyek (egy pugbol alakult tarsasag) es 15 perc-20perc alatt szinte mindig megvan. oke, hogy glitchel lehet hogy ezido alatt megvan 2x-3x ellenben szamomra a korbeszaladgalas meg lepcson repkedes nem minosegi jatekmenet.
egy masik ismerosom mondta, hogy o azert glitchel, mert mindenki glitchel. ha nem csinalja elmarad gearben es nehez behozni a lemaradast. kerdem en, (es kerdeztem is tole) milyen lemaradasrol beszel egy 90%ban pve jatekban, erre termeszetesen mar nem valaszolt.
Nem hazudok, kiprobaltam en is milyen glitchel, de hogy en megegyszer nem szaladgalok ki be mindenfele zold karikaba az tuti
Inkabb rohogunk a haverokkal amikor egy bugos cover dashnel elpukkan 4bol 3 
pzstm (#13101):
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le
- Szazalekosan sebeznek
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Inkabb rohogunk a haverokkal amikor egy bugos cover dashnel elpukkan 4bol 3