Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11194) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Tegnap este DZ2, kimentési hely. Odaérünk, látjuk, hogy vannak vagy 6-8-an na mondom menjünk, mert ki tudja mit akarnak.
Látjuk amikor megyünk elfelé, hogy 3-an fel az állványra, na mondom ezek mindjárt lövöldözni fognak, így is lett.
Ketten voltunk, megálltunk, visszamenjünk, ne menjünk, kinek van kedve meghalni. Mondom csipával belelövök párat és ha sebződik, akkor megnézzük őket. 1 lövésre az egyiknek a fél élete odalett, na akkor én maradtam csipával szedegetni őket, Schwat meg rájuk ment, a gyerkőcök azt sem tudták, hogy honnan lövik őket :)
Átraktam Pakhanra és a végét már azzal rendeztük el, jót röhögtünk, szerintünk 3 kezdő gyerek lehetett, akik most akartak kipróbálni, hogy milyen is a rúzs élet, hát nem volt hosszú, nekünk legyen mondva, először 20 másodperc volt, akkor még nem bántottuk őket, de amikor már kinyírtak valakit, akkor nem kegyelmeztünk.
3 rúzs frag egyszerre még ilyen könnyen nem volt.

Más:
Délután egyedül a DZ-ben, rálőttem valakire, de abba is hagytam, nem lettem rúzs, de a gyerek csak lőtt, mondom neki, hogy hagyja abba véletlen volt, de nem, Ő rúzs is lett. Mondom mit csináljak vele, hiszen én kezdtem, de mondjuk fedezékbe vonult, és utána már nem bántott, de mondom itt egy frag, itt hagyjam, erre fel meg eltűnt, mármint nem a radarról, hanem előlem 5 méterről a szerverről. :Y Még volt neki hátra kb 10-15 másodperc között...
Ez mi vajon?

;) - The Power of the Light Side

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.