Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz Bati0501 #64298 üzenetére
azért gondolják sokan biztosabbra, mert a nagy összeesküvéselmélet gyártó gépezet már egy hónapja kidobta hogy a három csapat egymás között lejátszotta hogy a mindenkinek jusson egy kis falat :
a barca nyerte a kupát, az atletico a bajnokságot, így a real nyeri a bl-t -
Bati0501
őstag
Szombati döntőben várható sok sárga?
Én arra gondolok,meg arra,h a Real a győztes.
Eredő:~2.1Már hónapok óta nem fogadtam,nem igazán követtem az eseményeket.Csak egy kicsit furcsa nekem,h a Real-t ennyire biztosabbnak gondolják.
-
Ace owner
addikt
válasz Daniel Alves #64295 üzenetére
Az nekem most jól jönne, leraknám a nyelvvizsgát és nem kéne emelt érettségire mennem
Galaxy Fold 4
-
Daniel Alves
őstag
válasz B-L-A-C-K #64269 üzenetére
Orulok ha elek egy elonye van a sok munkanak...nincs idom elbaszni a penzt semmi mas.
Elterveztem egy csomo dolgot erre puff... Ja es kaptam a cegtol egy 100 oras angol nyelvtanfolyam utalvanyt amit magantanarnal tudok felhasznalni.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Jeollam
aktív tag
Sziasztok. Tudjátok mikor lesz a Magyar-Dánia mérkőzés, és melyiken közvetítik? Köszönöm
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
sch_a
addikt
válasz #04441088 #64287 üzenetére
Ez ilyen sajnos... Sok mindent megtehetnek. Nem szeretetszolgálat... Csak hát azt várja az ember, ha már hibáznak, akkor vállalják a felelősséget és a következményeket érte. Pár hónapja volt egy eset, hogy pár kosármeccsen rossz szorzókat raktak ki az egyik oldalon. Innen a topikból is sokan megrakták, majd órákkal később, miután már a nyereményt is jóváírta az oldal az egyenlegen, egyszerűen utólag módosították a szorzót és vettél el a már jóváírt összeget...
Közben Karlovic megveri Monacot.
-
törölt tag
De ez azért mekkora szánalom már? Szóval ha tenisz közben valaki feladja 90 % -ban az iroda nyer. Megyek beszélek velük chaten, múltkor volt egy olyan eset, hogy ausztál ifi meccs, 2-2-es állás és 6,5-ös odds volt azon, hogy 4,5 gól felett. Volt vissza még 3-4 perc, mondom egy ezrest megér. Aztán kiderült, hogy rossz volt az eredményjelző, 2-1 lett a meccs vége, írtam nekik, hogy rossz volt az aktuális eredmény, és a szorzók is ahhoz voltak beállítva, mert x-en volt 1,20 körül, aztán kaptam a sablont, hogy a fogadó dolga, hogy utánanézzen ennek, nem vállalnak az eredményért semmilyen felelősséget. Szarakodtam egy fél órát velük chaten, hogy értsék már meg, hogy leszarom milyen eredmény volt a szorzók is ahhoz voltak belőve, úgyhogy érvényteleníteni kéne. Nem nagyon akarták, aztán amikor István barátomnak betoltam, hogy fogyasztóvédelemhez vajon lehet e ilyenkor fordulni, akkor hirtelen megváltozott a véleményük. Írták, hogy továbbküldik a sportfogadás osztálynak a dolgot, majd értesítenek. Rá 2 percre jött a mail, hogy fogadás törölve, indok: egyértelmű hiba - az oddsok nem az aktuális eredményre vonatkoztak.
-
törölt tag
Valaki tudja, hogy unibeten milyen szabályok vannak arra az esetre, ha teniszben valaki meccs közben feladja?
Csak mert volt egy fogadásom, hogy 2-0 ra nyer McHale, 6-2, 3-1 nél az ellenfele feladta, magyarul nyert 2-0-ra, de érvénytelen lett a fogadásom. Közben meg volt egy másik is, Authom nyer, 6-4, 3-6, 0-3 nál feladta, ez meg vesztesként lett elkönyvelve, mellette meg volt egy foci ami jött...És nem nagyon értem. Ha nyertem volna akkor érvénytelen, de ha feladás miatt nem az nyert akire tettem akkor vesztes? Vicc.szerk.:
sch_a: akkor bassz*k az anyjukat[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
039 1 Magyarország - Dánia V 2.30 Töröl
049 1 OH Leuven - Eupen H 2.59 Töröl
051 1 Tyresö - Wolfsburg V 2.15 Töröl500-->6400
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
stefyY
őstag
Ment egy Rákóczi a Malmö + Kanada tj.-re...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
cantus
tag
Szerintetek? Vagy valamit ki kéne venni belőle? Jó lenne már nyerni egy kis pénzt menzára.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz SidCorky #64266 üzenetére
Gyűjtőőő.
Ha Monaco oddsa nem ugrott volna le 1.29-ről, pakoltam is volna...remélem kikap innentől.
2-3 tuti tippet kérnék mára.Malmö még soha nem verte vendégként tétmeccsen a Mjallby-t, az jó lehet...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
10:05
Kokkinakis T. 1.30 3.32 Desein N.Ez napi tuti nálam.
Meg pár magasabb odds:
Seppi - Istomin over
Schwartzman - Alund over
Gicquel - Beck over (forma alapján ez inkább sima vendég, de egy 37 éves utolsó(?) RGs francia a belét kihajtja szerintem)
Podlipnik-Castillo H.-Dzumhur D.PSN: xszabikax
-
gyuromoj
veterán
Ezen a kamin gondolkozok:
040 1 *(0-1) Magyarország - Dánia H 5.75
138 1 *(0-1) Real Madrid - Atl. Madrid H 3.35
206 1 Újpest - Diósgyőr H 3.05
Tét: 500Ft
Eredő odds: 58.750625
Várható nyeremény: 29 375 FtPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Dánokra 20k ellenünk ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #64268 üzenetére
Annyi fizetés mellett én nem is fogadnék...
-
Daniel Alves
őstag
Nekem sajnos nincs idom fogadni sot meg az eredmenyekkel sem vagyok tisztaban.
Talan a VB lesz amikor nagyobb osszeget tolok fel a betre. Vagy ahol jo bonuszt inditanak...Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
SidCorky
őstag
Hogy tudom igazolni beten az életkoromat ha nincs útlevelem? Rémlik valami személyis dolog, de nem találom a topikban
+1 kérdés: hogy az istenbe tudok kötésben dogadni? Ha rányomok 2 meccsre akkor jobboldalt külön fogadásként kezeli, külön kell megrakni a tétet
Megköszönném a segítséget[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
stefyY
őstag
Van Gerwen holnapi duplázósra 1.30-ért ráfér szerintetek..?
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #64228 üzenetére
gyorsan utánanéztem, hogy mi ez a nagy fesztivál... látom, hogy a magyarok krémje ott lesz, igényesség mindenek felett
egyedül Chris Lake lesz jó látatlanban, bár nem tudom, hogy ő mostanában mit játszik
hm, egész értelmes zenéket játszik, csomó sajátot, meg pár jóféle house-t
de legalább nem drága
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Prien
addikt
Vezet a Gorica a Maribor ellen...hát ez a tipp se fog jönni Most elég rossz szériám van
A kevés is több a semminél.
-
B-L-A-C-K
titán
Természetesen ez nem azt jelenti hogy minden saját megérzésed 100%-ra jönni is fog, de szerintem ha kivár az ember és jól megtolja oddstól függetlenül amiben nagyon biztos, hosszútávon nyereséges lehet. Persze ezt nem olyan érzésekre értem hogyha 1 adott héten valaki érez 30 meccset. Hanem magamból kiindulva évente van vagy 15 ilyen. Ha ebből 10 már becsíp, nagy baj nem is lehet.
-
sz_abika
addikt
Komolyan 11 pont 1 félidő alatt?
atomerőmű vs sopronEgész bandát hazaküldeném
PSN: xszabikax
-
Prien
addikt
válasz B-L-A-C-K #64238 üzenetére
Hát nem tudom...ezt a Bielefeld meccset tutira éreztem, 1X-re tettem fel az egyenlegem, erre a harmadosztályú Darmstadtól olyan szinten kikaptak otthon, hogy ki is estek, a Darmstadt jutott fel. Azóta pár napra én is kiültem a pálya szélére Szóval bele lehet nyúlni a tutikba is.
A kevés is több a semminél.
-
Toth.B
újonc
Köszi a gyors válaszokat akkor intézkedem!
-
föccer
nagyúr
válasz Toth.B #64244 üzenetére
Persze, hogy megéri. Jobb odds-ok, nagyobb választék.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #64238 üzenetére
Sajnos nem vagyok rá képes...
Persze ne csak magamat okoljam, ha mindig minden elmegy, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora téttel és milyen pénzmenedzsmenten vagyok, akkor is el fog menni az 1,01 és a nagyobb odds is, egyszerűen szerencsejátékban a szerencsém NULLA A KÖBÖN
-
Toth.B
újonc
Átmennék tippmixproról bet365-re megéri nem?
Igazából az élő fogadással van a gondom, hogy alig van meg kevés az opció..[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Ment egy Hamilton AH 0.0 hátha...
-
stefyY
őstag
Viborg is hozza a meccset...jájdejó... ^^
-
giigz
veterán
válasz 4850 oc #64234 üzenetére
Erre én is gondolok sokszor, csak az a baj, hogy amikor 2-5-10-20-30-50-60k téteket buktam el, akkor még nem úgy voltam vele, hogy úgy sem nyerek, mégis mindig megszívtam rendesen...
Néha nyertem szépeket, néha ráéreztem, sokszor azt hittem, hogy na most már megvan a kiút, és menni fog hosszútávon, aztán csak jöttek a bukták... Idén is eltelt már 20 hét, ebből kb. 2 hetet zártam nagyon pici haszonban, a maradék 18 héten buktam.
Egyszerűen elvesztettem a motivációt, semmi kedvem nincs az egész fogadáshoz, ha felrakok nagyobb tétet, pihenőt tartok, utána komolyan veszem, akkor is ugyanúgy elmegy... Február közepén is felraktam egy szelóra 10.000 Ft-ot, ugyanúgy elment... Akkor meg inkább legyen 200-500 Ft, úgy sem nyerek... Majd ha nyerek hosszútávon, akkor növelem a tétet, egyelőre semmi esélyét nem látom, hogy bármi is legyen a dologból, minden "erőmet" elvesztettem sportfogadás szempontjából.
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #64230 üzenetére
Én is megyek!
Jegy meg van?Navodari!!!
Baszki de jó, hogy félrehúztam
EddigVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Roland1789
tag
válasz Roland1789 #64232 üzenetére
hát nem fognak nagyon úgy tűnik ,hát ez is elment ....fasza :/
Xbox Gamertag : Roli576
-
Ace owner
addikt
válasz Daniel Alves #64227 üzenetére
Ezer éve nem játszottam..
VB-n érdemes lesz szerintetek? Lehet pénzt csinálni alatta?Galaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #64227 üzenetére
Mész Beach Fesztre?
Constanta, Navodari!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Daniel Alves
őstag
Üdv,üdv
Valakinek valami nagyobb nyereménye mostanában?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
skeli
tag
Holland U17ért szurkol még valaki ?!
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
L_YKing
addikt
Helsingborg meccsen se lesz 4+ gól
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
válasz yogibear #64219 üzenetére
Ja, csak ilyenkor elmegy a kedvem... Napok ota nem raktam, aztam raszanom magam vegre, es azonnal kidobom egy pizza arat...
Annyire szegyen mar ez, hogy ha valamit H-ra rakok D vagy V lesz, ha D-re minden lesz csak D nem, persze ha nem rakom meg akkor meg az X is csontsiman bejon, vendeg gyozelmet mar nem is merek rakni, mert az 100%-ban H vagy D lesz... Komolyan nagyon elegem van mar belole, ezert nem rakok manapsag csak heti 1-2 szelot 200-500 Ft-tal, mert egyszeruen nem erzem az egeszet, mint regen...
Motivaciom igy majdnem 5 ev szenvedes utan a fogadasra NULLA...
-
stefyY
őstag
Seppi rettentően simán hozza...teniszekbe jól nyúlok bele mostanában...
-
Roland1789
tag
mára ez ment végül!Xbox Gamertag : Roli576
-
stefyY
őstag
válasz koxkids #64208 üzenetére
Első adogatását hozta Mannarino semmire, aztán Seppi majdnem bukta a sajátját, 0:30-ról hozta vissza, most 5:1-ért adogat az első szettben...szóval az első szett kb. pipa
-
stefyY
őstag
Egyelőre ennyit Seppiről... 0:30-ról csak hozta az adogatását, nézzenek oda
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Örülök ha segítettem
Itt az RG nyakunkon, próbálok figyelni/halászni, de szigorlatra készülök és próbálok kizárni más dolgokat most. Szóval nehéz a balanszot megtalálni, mára pl nem is néztem még miket játszottak...
Pedig rámférne egy hasonlóan sikeres nyári tenisz szezon mint tavaly. Igaz már nem gyűjtök kormányra[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
őstag
Raktam mára három X-et 300 Ft-al Kicsit kamikáze lett főleg a kosár miatt.
Kíváncsi leszek..San Antonio - Oklahoma
Mexikó - Portugália
Djurgarden - GöteborgVárható: 36.450 Ft
-
giigz
veterán
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Szelót is raktam, tét 500, Botosani győzelem, + a kötés miatt Milano 1,05-ért és Cedevita 1,04-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek