Hirdetés
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz
koxkids #164110 üzenetére
tegnap tettem fel egy ezrest tippmixprora. 100Ft-os egységes tétekkel tettem első félidő 0,5 overeket. ma délután lenulláztam magam ezzel. mutatok képet ha nem hiszitek. pedig válogattam is, nem mindenre raktam.
ezután töltöttem fel bet-re 1,5k. ugyanez a taktika, pár meccsen ugyanez csak második félidőben.
gondoltam a tippmixen pont szar szériát fogtam ki. hát nem, pont belenyúlok a rossz meccsekbe. egyenleg: 300ftnem is erőltetem, elég volt egy életre, csak kiváncsi voltam ilyen szerencsétlen vagyok-e még
-
yogibear
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
koxkids #143527 üzenetére
2 verzsön.
- fizetősdi, jó tippes követős
- gratulációkra kiveri,(ilyen itt is van.)- mégsem...***
a többi verziót mások leírták..
**
(#143529) pohár
meg egy köríves fejberúgást.most körvonalazódik egy "csodás" csalás, amivel egy ingatlanos kollégámat szopatták be.
a saját lakásával.
majdnem
ha teljesen körvonalozódott, leírom.
tanulságos.... -
mtcob
senior tag
válasz
koxkids #135511 üzenetére
Itt Újpesten a Lebstück utcában megoldották a dolgot úgy, hogy van wifi, meg valami egyszerűbb 7" tablet, oszt ha élőfogadni akarsz akkor odaadják....egyelőre még megvan a tab, pedig nem a legjobb környék
Na azt a 4kt amivel visszafogtam rakhattam volna a mai meccsekre is, ahogy látom ma is papírforma nap lesz
-
rwin5
őstag
válasz
koxkids #135511 üzenetére
szegeden a legtöbb lottózóban már van kirakva, rohadt idegesítő mert a trollok állandóan átállítják rajta a pontos idő állását, és már vagy 10x lekéstem amiatt a villamost
van egy arab srác akivel néha szoktam élő meccseket nézni, ő állandóan fogad, elbambulok vele egy tenisz meccsen ránézek az órára á van még idő, aztán full nem az a pontos idő amit látok a sarkában
-
szállitó
senior tag
válasz
koxkids #126822 üzenetére
Na ez amiben engem sohasem fognak kisorsolni egyszer volt hogy kihúzták az óra percet ott voltam a Csepel P ba a lottózóba játszottam is erre a másik terminált húzták ki az 1 milláért. Ja és Nekem 6 lottóm volt ami részt vett a mellettem álló fickó meg nem is lottózót a csaj beszélte rá hogy vegyen négy mező gépit a külön sorsolás miatt.
-
yogibear
addikt
válasz
koxkids #126102 üzenetére
Itt le is fújhatnák a Linzzel együtt.
Másod osztályokban azokat érdemes nézni, akik idény elején már hajtanak.
Vagy fel akarnak kerülni és sokat nyernek, ilyen volt tavaly a Nijmegen, mondtam is év elején...
a másik, hogy ősszel begyűjtik a pontokat, tavasszal meg kaszálnak az eladott meccsekkel, ilyen volt tavaly előtt a spanyol 2-ben a Rec. Huelva... ősszel még élen is állt, év végére hogy, hogy nem, már csak 8. volt, így még osztályoznia sem kellett az 1. osztályért...
A többi, akit nem érdekel a feljutás, az mindig lutri... sokszor kényelmes középcsapatként kikap a kiesőtől csak úgy véletlenül... lásd tegnap a Sundsvall... -
szab.tam
nagyúr
válasz
koxkids #118407 üzenetére
most nézem, hogy akár még ez is jöhet.
valami 100-> 110k a várhatója...
csak úgy diliből kattintgattam egyet.
hátha csak egyen megy el...Vegalta Sendai - Nagoya GE 1X2 Vegalta Sendai 2,30 Nyitott
Yamagata - Gamba Osaka 1X2 Gamba Osaka 1,60 Nyitott
Kashima A. - Kawasaki Frontale 1X2 Kawasaki Frontale 3,55 Nyitott
Urawa RD - Albirex Niigata 1X2 Urawa RD 1,55 Nyitott
Kofu - Kashiwa R. 1X2 Kashiwa R. 2,00 Nyitott
FC Tokyo - Shimizu SP 1X2 FC Tokyo 1,65 Nyitott
Vissel Kobe - Yokohama FM 1X2 Vissel Kobe 2,75 Nyitott
Matsumoto Yamaga - Shonan Bellmare 1X2 Döntetlen 3,10 Nyitott
Sagan Tosu - Sanfrecce Hiroshima 1X2 Sanfrecce Hiroshima 1,95 Nyitottha jól látom, egy hiroshima és egy kobe gól kéne.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
koxkids #117574 üzenetére
Ja akkor én bocs. Igen azt úgy volt a bónuszból megrakom amit bet365-ön kaptunk, csak előtte gondoltam forgatom, és ugye csúnyán beszopattam magam.
(#117572) szab.tam : Grat neked is, én szerintem az év eleji 19x oddsnál nagyobbat még sose fogtam 1 meccsen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest