Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz csipesz2020 #65991 üzenetére
Én regisztráltam rá de még nem próbáltam ki.
-
csipesz2020
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki kipróbálta már ezt az oldalt?
Esetleg valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?I am a ninja...shhh!>:O now i have to kill you.
-
Jeollam
aktív tag
-
pFEFErohni
tag
Mára ki mit mond 'tuti'nak?
ps4 Id: pFEFErohnii
-
pFEFErohni
tag
válasz Cthulhu Dawn #65983 üzenetére
Ez se sokon múlt... Dobhatott volna azért 100 fölött a heat is, nyugodtabb lettem volna!
-
sch_a
addikt
Ázsiai hendikep -1,5 és háromesélyes fogadás hendikeppel -1 között mi a különbség? Ázsiaira nagyobb az odds... Ezek az unibetes promóciók meg rohadt nagy átbaszások. Pl. a mai, 25%-os befizetési bónusz is. Gondoltam csak a bónusz összegét nem lehet kivenni, ami 12x(!!!) meg nem forgatod, de a fenéket. A teljes befizetett összeg bónusznak minősül. Hát nem normálisak ezek, még jó, hogy lehet törölni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz pFEFErohni #65925 üzenetére
Hat tenyleg a batrake, gratulalok . Hatasodra majdnem megtoltam en is nagyobb osszeggel, de en sajnos nem vagyok bator .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
stefyY
őstag
Eddig tutinak tűnik..
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #65979 üzenetére
a 4K csak mellékes volt, van ott más is, ami "csak" FHD
na megyek az ágyba, aztán elalszom a gászmánkira
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
yogibear
addikt
Olvasgass:
Minden, amit a tévék képfrissítéséről tudni érdemes
Így működik az LCD-tévék 100 Hz-es képfrissítése[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Prien
addikt
válasz Cthulhu Dawn #65973 üzenetére
Engem kifektetett ez a Spurs-Heat párharc, teljesen kiszámíthatatlan, ahogy az MLS liga is. Én azt fogadtam meg,hogy hanyagolom az amerikaiakat.
A kevés is több a semminél.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Azt fogom most kipróbálni (egyelőre tét nélkül, vagy kicsiben), hogy minden NBA meccsre overt teszek azonos oddsra (2-re mondjuk), és megnézem hol köt/ne/ök ki.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
umek7
őstag
válasz tomrRRR #65965 üzenetére
Nem a személyed ellened szól, ne is vedd magadra, de ha nekem lennének "100%-os", magas szorzós tippjeim, eszem ágában nem lenne eladni őket, pláne nem ismeretleneknek, facebookon, de ami a legfontosabb: nem 10 euróért.
Ugyan ilyen körítésben én is adhatok tippeket, lesz köztük nyerő, ígérem. -
tomrRRR
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #65962 üzenetére
Fizettem érte azt, 10 euro/meccs
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
tomrRRR
senior tag
PARAGUAY: Primera Division - Apertura
00:00Guarani
-
12 de OctubreTIP:X-1 ( félidő döntetlen / végeredmény: hazai )
ODD:5.20Jönni fog srácok az első amit linkeltem is jött!
2-3-4 ezret bőven megér, jó helyről van az info. Hajnalban játszanak![ Szerkesztve ]
-
-
janos1988
addikt
Sokan túlbonyolítják ezt a tv-s témát, ne is merülj bele, mert úgyis elvesztenéd a fonalat a topikban a sok fanatikustól meg a szakitól. Írd be a méretet és az árat, kapsz 2-3 ajánlatot, elmész az MM-be és amelyik tetszik megveszed/megrendeled.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
ha tetszik amit láttál rajta, akkor vedd meg, ezen nem kell sokat filózni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
-
pohár
félisten
hát ezt nem tudom... mivel nincs is TV-m (legalábbis olyan, ami számítana a tapasztalat terén), plusz ilyennel még dolgom sem volt, ezt inkább kérdezd meg a Samus LCD topikban, igen pörgős téma
-
giigz
veterán
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #65940 üzenetére
Ha már off és te otthon vagy a laptop témában is, segíthetnél választani vmi újat. Játszani nem sokat játszanék, azt sem "minden maxon legyen" beállítással. Nézegettem ezeket az új U-s Intel procikat és csak pislogok, hogy egy i3-3117U lenyomja (még ha nem is sokkal) a 400 Mhz-el gyorsabb T6600-ost. Ez hogy lehet? Ezek szerint akkor érdemesebb az ilyen procival szerelt gépek között nézelődni? Te mit ajánlanál olyan 120-130k között? Ram min. 6 GB.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
én sose csíptem filmeknél a magas frissítést, de van aki nem tud nélküle élni... ki kell tapasztalni
umek... itt lesz az valamerre...
hogyhogy visszataláltál ide? rég jártál itt[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Hol a tippmix topik?
-
pohár
félisten
hát azzal ki tudod kapcsolni, ha 50Hz-re lövöd át a panel frissítését
blekó... nála nézelődtél már? valamelyik nap találtam rá véletlenül, egész jó cuccai vannak
nem is tudtam, hogy a Samu gyárt már 40"-os UHD TV-t 290-ért egész baráti
-
giigz
veterán
De akkor ezt ki lehet kapcsolni? Mert ha ki lehet kapcsolni, akkor nyilván majd el tudom dönteni, hogy melyik tetszik jobban.
Ha pl. a monitoron egy LG 19"-os LCD van most 60Hz-en nézek pl egy filmet, akkor az mennyinek felel meg egy ilyen LED TV-nél? Mert a monitoron abszolút nem veszem észre, hogy laggolna, de az 32F5000 valós 50Hz-es TV-nél simán észrevettem a laggolást, és borzasztó zavaró volt, míg pl. az F6100-nál már sima folyékony volt a kép... De egyébként ezt idáig nem tudtam, hogy túl folyékony is lehet egy kép...
B+ mennyi mindenre kell figyelni egy rohadt TV-nél...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ezt nem lehet részletezni, ezt akkor veszed észre, ha látod
az a "szakkifejezés" rá, hogy szappanoperás, és ebből mindenki tudja, hogy mire gondolt az illetősportra kell a nagyobb képfrissítés, de filmeknél nekem undorító ez a folyamatosság, jobb a 24p, mint ami a mozikban van
-
umek7
őstag
válasz szab.tam #65927 üzenetére
Végignéztem korábban a "legextrémebb" fogadásokat, de nem volt ilyen. Ebbe korábban kellett volna belefognod.
Ui: A Real elég fásult, én 2.75-ön csíptem el az Unicaja Malaga győzelmét, 2.50 fölött vétek lenne kihagyni. Az elején még 7-es hendit is adtak rájuk 1.80 fele.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Furcsa, mert nálam nem gyorsabb ha a kábelen nézek filmet. Viszont meseszép és folyamatos éles a kép, ha be van kapcsolva és pl. egy usbről nézem a filmet. Szemmel látható a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ennyire azért nem vagyok benne biztos, de legyen igazad . Miaminak elég erős védelme van, de a Spurs a hazai előny elvesztését tuti kompenzálni akarja majd. Ebben reménykedem legalább is.
-
Jeollam
aktív tag
Barcelona nyerd meg gyerünk !!
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
pohár
félisten
csak a filmek alatt kapcsold ki, ha nem akarsz szappanoperát nézni
fuj de hánynom kell a filmes 100Hz-től, broáfGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
á, nem kezdek bele ilyenbe.
gondoltam, hátha tud valaki egy direkt linket rá.a probléma többes.
szerintem egyálán nem lenne extrém a fogadási esemény.
és minél előbb lehetett volna fogadni, annál zsírosabb ods-sal lehetett volna megpakolni.
(egy 20-50* szerintem reális lett volna rá.)
ahogy megy az idő, ez egyre csökkenni fog, pár nap múlva esetleg ugye már tárgytalan is lesz, mert a fogadási esemény átkerül a "lejátszották" státuszba...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pFEFErohni
tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
stefyY
őstag
válasz pFEFErohni #65922 üzenetére
Aztán a végén lesz egy 90-89 a Heatnek...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pFEFErohni
tag
válasz Cthulhu Dawn #65921 üzenetére
Jajj ne csábíts, most van a számlámon 27k... Lehet rá kellene próbálni, 1,79 a 197,5 azt hiszem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz pFEFErohni #65920 üzenetére
Lesz vagy 220. Legszívesebben rábasznék vagy 10k-t, mert érzem is, de nagy tétekkel inkább várok valami biztosabbat. Élőben talán megküldöm még pluszban a Miami overt, ha 95 körül adják.
-
pFEFErohni
tag
válasz Cthulhu Dawn #65919 üzenetére
Én azzal legutóbb becumictam...
Én +7,5 sanantoniora raknék ha raknék!
De amúgy tuti 200 pontos meccs lesz[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Éjszakai Heat-Spurs-re mit mondtok?
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
Jók ezek az infos meccsek, átlagban mindig ilyen 4-5x oddsot írnak ki ha tegyük fel 3 ból 2 jön az már jó, vagy ha 3 ból 1 is jön akkor már ott a profit ! A félidő X lazán megvan.
-
Jeollam
aktív tag
miért van félbeszakítva a Galatas-Fenerb mérkőzés? ott is jégeső van ?
-
Jeollam
aktív tag
Rendben van, köszönöm szépen ! Bízok a hazaiban
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Info Fixed Match
Lituania: A LYGA
20:00
FK Trakai
-
Ekranas
TIPP: X-1 ( Félidő döntetlen / Végeredmény Hazai )
ODD: 4.50X
SAFE: 100% MAX BET
1500 FT-ot szerintem megér.Most kezdődőtt el. 1 félidőt megtehetetik X-re 2.1x odds, s ha döntetlen lesz akkor lehet tenni hazaira, már kivette a bet365 az X-1 et
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm a tetü oroszoknak 3800 -
-
sz_abika
addikt
válasz szab.tam #65901 üzenetére
Szerintem angol irodákban találhatsz hasonlót - UFOs volt a londoni olimpián ami tuti volt.
Viszont keresgélés közben ezt találtam:
[link]
Szal vannak érdekesek(apropó a Paddyn szerintem a 4db 5fontos ingyen fogadás egész jó 10 font ellenében)
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
-
törölt tag
Ausztria U19 meccsen se lesz 1,5 gólnál több!
-
szab.tam
nagyúr
újra hajháló!
erre valami ötlet?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony