Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Másik topicban írtam róla: [link] Jelentem telefonon a soproni üzlettel beszéltem: azt mondták lehet nem működő, régebbi nyomógombos telefon is. Valójában meg valami adatbázisuk tuti van, mert egy Ericsson T68-at találtam otthon, azt próbáltam, de nem vitte a rendszerük abszolút. Szerintem üzletfüggő is hogy mit fogadnak el, mit nem. Én úgy érzem Pápán korrektek voltak. Egy Samsung Galaxy Pocket Neo-t vettek be, de azt is kézzel kellett berögzíteniük, Obsolete-ként. Üzletben amúgy LCD hirdetőtáblán pont ment ez a promóció, ott inkább újabb Redmi-k meg Samsungok voltak rajt, valószínűleg inkább ilyenekre gondoltak. A 20k úgymond fix (ha elfogadják a készüléket), a rendszer által becsült értéke még ezen felül menne rá/vonódna le vagy hogy mondjam.
-
DJGABI
addikt
-
Akit érint, már lehetőség van értéktől függetlenül ingyenes áruházi átvátelre akkor is, ha az adott áruházban az a termék nem kapható. Korábban az áruházakba történő szállításokért is fizetni kellett.
-
bozont
veterán
Üdv
Ha jól értem ez a készülékbeszámítási kedvezmény nem vonható össze például a jelenlegi bf kedvezménnyel? Vagy az egyik vagy a másik opció működik csak ugye?"A megjelölt termékekre áruházi vásárlás esetén extra készülékbeszámítási kedvezményt adunk, amennyiben beszámíttatja a régi készülékét az áruházban található Okospultjainknál. Készülékbeszámítás esetén az áruházaink Okospultjaiban a technikus kollégák azonnal, helyben bevizsgálják a készülékét és megajánlanak rá egy beszámítási árat. A beszámítani kívánt telefon értéke ezeken felüli kedvezményként vonódik le a megvásárolni kívánt termék értékéből! A használt készülék beszámítása a vásárló részéről személyes jelenlétet igényel, ezért a készülékbeszámítási ajánlat weboldalunkon leadott megrendelések esetén házhozszállítással és csomagpontos átvétellel nem érhető el. Weboldali megrendelés esetén csak áruházi átvétellel érvényes. Az ajánlat 2024.11.02-től 2024.11.30-ig, de legfeljebb a készlet erejéig áruházi vásárlás és áruházi átvételes webáruházi vásárlás esetén érvényes. Áruházi átvétellel leadott webáruházi megrendelés esetén, az átvétel során további kedvezmény nem érvényesíthető. Áraink az áfát tartalmazzák. Az ajánlat más akcióval, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az akcióban magánszemélyek vehetnek részt, magáncélú (nem vállalkozási tevékenység érdekében történő) vásárlás esetén."
-
Üdv!
Odáig rendben, hogy 60 napon belül csak online vásárlás esetében lehet elállni, személyes vásárlásnál nem. Viszont régebben mintha lett volna szolgáltatás, hogy a bontatlan cuccot vásárlás után vissze lehetett vinni, és az árát levásárolni...
Ez él még, vagy csak az ünnepi időszakban megoldható?
-
norrberth
addikt
Sziasztok.
Ha vennék lomot media marktból online.
Viszont nem házhoz kérem, hanem személyes átvételt választom.
Akkor is él a 14 napos elállás? -
Sonja
nagyúr
Hétfőn rendeltem egy nyomógombos mobiltelefont (nagymamámnak). Ma megjött, de volt mellette egy bontatlan Vodafone Tuti 100+ SIM feltöltőkártya is (2025. Júliusáig lehet aktiválni)?!
Nem is rendeltem hozzá.
Ez most ilyen bónusz/ajándék, vagy valami "promóció" van?!
-
blueye
veterán
válasz
aprokaroka87 #417 üzenetére
Nem.
Más. LG laptop, garancia van, szerviz nem tudja javítani, kiadta a csereutalvanyt, átvittem én (!) a papírt a vásárlás helyére (MM), két hete várok, semmi, MM online (!) intézi. Elfogyott a türelmem, dolgoznék vele... Békéltető testület szokott náluk gyorsítani? Samsungnál segített...
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ismerős pár hónapja vett valami 3-4 ezer forintos JBL fülhallgatót, most le ejtette és nem jó, el van repedve. A garancia ilyen esetben is vonatkozik rá?
Mondjuk a blokk már nincs meg. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy a mostani használt mobiltelefon beszámíítási akcióban nem működő telefont is beszámítanak?Előkotortam a fiók mélyéről a régi LG g4-et, de úgy tűnik, hogy alaplaphibás.
-
Edorn
senior tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy MediaMarkt-ból rendelt gáztűzhelyet ingyen be is üzemeleik, vagy van költség? És ha igen, mennyi? Honlapon annyi van, hogy Ingyenes visszahívás kérése beüzemelés egyeztetés ügyében.
De csak hétköznap elérhetőek, mi meg ma randelnénk...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Agyfa**t kapok! Fagyasztót akarnék rendelni és amikor a pénztárra nyomok, mindig ezt dobja [kép]
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból routert vettem pénteken a MM-ban.
Ma kipróbálva azt tapasztaltam, hogy sokkal rosszabb, mint a több mint 5 éves routerem, ami helyett vettem...Ha nem online vásárlás volt, akkor létezik valami elállási jog? Vagy normálisan állnak hozzá?
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
tv-t vennék
emag nál még él az, hogyha rossz lesz a tv ingyen jön érte a futár háztol házig viszi?
gondolkodom hogy mi lenne jobb emag, vagy media markt? media nem jön ingyen, ugye? ugy emlékszem. oda be kell vinni ha elromlana vagy kuldeni saját költségen? köszi -
apszi
őstag
Sziasztok!
Tévék tekintetében mennyire divat még használt, visszaküldött, vagy kiállított darabot eladni újként a Médiában manapság, onlány rendelés esetén?
eéőre is köszönöm! -
Vismajor01
addikt
Ez alapján akartam megvenni 0%-os THM-re a mosógépet és a szárítógépet.
Kiderült., hogy nem tudom mert csak a MEGJELÖLT termékekre van 0% thm.
Ez szerintetek nem megjelölt?? A főoldalon ez a promoció neve, ha rákattintok ez az újság jön ki.
Külön vicc, hogy a mosógépre megadja a 0%-t de a szárítóra nem. És egyébként is, az oldalon egyiken sincs külön megjelölés, hogy 0%-os THM. A főoldalon egy hűtő található, arra rá van irva a 0%THM matrica de arra sem adja meg.
Tegnap felhivtam az ügyfélszolgálatot, de leráztak ezzel, hogy csak a külön megjelölt termékekre vonatkozik. Mikor felhivtam a fentebbi pontokra a figyelmet, akkor azt mondta visszahív, azóta is hív.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #406 üzenetére
Nem.
-
IntelKiller7
veterán
21-en jart le a 14 napos visszakuldes a termekrol amit rendeltem.
Ha azt mondom, hogy kari aji lett volna, visszaveszik szerintetek? 😀 -
Mizol29
senior tag
Üdv! Olyan esetben mi van ha online egy termék ára 30K, de az üzletben viszont van 15-ért is? Ma voltam bent Miskolci MM-ban csak kíváncsiságból, ha én tudatlanul megrendelem online többért azt nekem annyiért is adják ki hiába lenne az adott boltaban kevessebbért? Személyes átvétel esetén persze
-
Hebehebe
tag
válasz
BUZZLGHTYR #400 üzenetére
Kb hasonló probléma nálam is philips tv-vel. A gold garancián agyalok hogy elvileg ha nincs hasonló tv akkor levásárolhatod.
És a garancia törésre, elázásra balesetre stb-re van.
Fogod lelököd, ráesik egy székre azt kész.Kérdés hogy valaki csinálta-e már?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #400 üzenetére
Hello, mi lett az ügyből? Jutottál valamire?
Nekem most volt kalandom a Pécsi MM-el. Telefonon érdeklődtem volna raktárkészlet után, hogy ne utazzak potyára, de az ügyintéző hölgy folyamatosan csak cikkszámot akart megtudni. Hiába mondtam neki a konkrét készülék típust, ő azt úgy nem tudja megnézni...WTF?
Utólag láttam, hogy a weboldalukon ott van a típus mellett a cikkszám, de arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze a saját honlapjukat, abszolút nem volt benne semmi segítőkészség. Próbáltam rávezetni, hogy azért a konkrét típus alapján csak be tudja azonosítani a készelüket, de erre az volt a megoldás, hogy kapcsolja a kollégát, de konkrétan rámb*szta a telefont. Köszi MM. Majd máshonnan vásárolok...
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello, kb. egy honapja vasaroltam egy samaung tv-t, 390k volt. Hozza vettem 40k ert biztositast. Nos, a tv negy sarka sotet jeleneteknel sarga szinu! Visszavittem, de bent annyira vilagos van, hogy nem jon elo.. a 3 napos keszulek cseret azt buktam.
A samsung ugyfelszolgalat azt monda, ez normalis, hat bekaphatjak! Mit csinalnatok a helyembe? Elvileg a biztositasban van baleseti biztositas is. Tegyek benne (veletlen) kart, es vasaroljak helyette egy masik keszuleket? -
Mikolino
lelkes újonc
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom itt a fórumon. Szomorú témám van: újonnan vett mosógép, gold garanciával, kb. 3 nap után tönkrement (vasárnap). Hétfőn nem vették fel a garancia vonalat, de üzenetrögzítő volt, ahol megadhattam a nevem, tel.számom visszahívás végett. Naná, hogy ma megint nekem kellett keresnem őket. Elvileg majd hív a szerelő... de láthatóan nem neki fontosAddig persze nem tudok mosni... mit lehet tenni, hogy kicsit csipkedjék már magukat?
-
mályva
aktív tag
Sziasztok, 2020. 12.21.-én vettem iphone 12 minit media marktnál, 299.999 ft volt. Mennyi garancia van rá media marktnál? Köszönöm
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
A Media Markt és más számos cég egy időben online küldte a számlát és garanciajegyet.
Ennek volt egy gyűjtőoldala, aminek sehogy sem jut eszembe a címe, akárhogy keresem is.Van akinek esetleg eszébe jut?
Köszi -
TIT
veterán
60 napos elállása volt valakinek használt termékkel?
-
mzso
veterán
Ehhh, hogy a Media meg az Edigital is beszüntette a személyes átvételt... Nehogy hozzá tudjak jutni pár jó panasonic gombelemhez emberi áron...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tévét szeretnék majd rendelni. A garancia kiterjesztése mennyibe kerül nagyságrendileg? Valahol meg lehet-e nézni? Néhány éve szüleimnek valami 12k körül volt a +2 év. Köszi!
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Melyik futár szállítja ki a termékeket webes rendelés esetén? -
Talala
senior tag
válasz
temporello #390 üzenetére
14. napon jeleztem az elállási szándékomat. 2 email váltást követően intézték is a szállítást. (ÁSZF-ben leírtakkal ellentétben, miszerint neked kell visszajutattni a készüléket)
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy tv visszaküldésén. Jól gondolom, hogy a visszaküldést nekem kell megoldani?
Amennyiben igen, tudnátok ajánlani megbízható futár céget erre a célra (58"-os tv-ről van szó ) -
pethYeti
addikt
Internetes rendelést amit áruházi átvételre kérek, hány napig vehető át? Meddig tartják fenn?
-
Czimby
addikt
Vásárolt már valaki úgy a MM-ból mondjuk Tv-t, hogy ismerős cégre megveszi (-ÁFA ugye).
Kíváncsi lennék a garancia ez esetben, hogy él?
Mert ugye nem cégesen lenne használva(iroda, stb) hanem magánszemélyként. -
HunChaos
aktív tag
Sziasztok, az hogy lehet, hogy ha neten lépek be a MM fiókomba, akkor látom a múlt heti rendelésemet, de ha mobilról, akkor "még nincs egy rendelésem sem"
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ha rendelek egy terméket a MM-ban személyes átvétellel, és megérkezik, onnantól hány napom van átvenni?
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy a webshopból rendelt termékeket garanciális ügyintézésre be lehet-e vinni az üzletekbe vagy megvan, hogy hová lehet/kell visszaküldeni csomagként? Köszönöm!
-
Talala
senior tag
válasz
temporello #381 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Kis tanács kéne MM-el, konkrétan az outlet résszel kapcsolatban.
Van egy tv ami pont megfelelne, de gyanúsan olcsónak találom. Mik a tapasztalatok, szerintetek mennyire lehet "kipróbált"? Vásárlástól való elállás itt is ugyan úgy játszik? -
gabor9991
őstag
Online rendelt tévét ma visszavittem 4 nappal az átvételt követően és nem akartak pénzt visszaadni hanem ajándékkártyára akartak feltölteni 270 ezret
Se szép szóra se csúnyára nem akartak ezen változtatni.Először.
Kértem az üzletvezetőt és a vásárlók könyvét, egyik se lett meg.
Miután durván berágam ezen akkor kinyögte az ember hogy csak most először és utoljára kaphatok mégis vissza pénzt, de hiába jövök máskor ide, legközelebb nem fognak visszaadni csak ajándékkártyát.
Eszem megáll.
Online rendelésnél is ilyennel szórakoznak. -
ProEvoFan
nagyúr
Samsung TVm szellemképes lett vagy mi a fene.Sötét foltok jelentek meg rajta.
Media Markt gold garanciát vettem rá anno 4 éve.Egy év gari van még rá.
Kíváncsi leszek mi ilyenkor a folyamat.
Kijönnek megnézni és elviszik ha nem javítható helyben?
Esetleg ha nem éri megjavítani vagy nincs hozzá alkatrész, akkor felajánlanak ugyan ebben az értékben egy új TVt?
Valakinek lejátszódott már hasonló? -
Sziasztok, rendeltem az imént egy monitort a médiából, áruházi átvételell, vissza mondhatom még? CSak egy vissza igazoló emailt kaptam, ha vissza mondhatom, akkor hogyan tehetem meg?
-
Baltincs
tag
Sziasztok!
Én most úgy jártam, hogy 19.-én megrendeltem egy játékot náluk, de áruházi átvételre, kaptam is mailt, hogy 24.-ig atvehetem, majd 23.-án csattogok be, és azt mondja nekem a nő, hogy én ezt a csomagot már átvettem 20.-án. Ugyfelszolgalatost hívtam, ő nem tudja akkor hol a hiba, de Debrecenben még van pár darab. (Óbudán lakom...)
Most vagy valaki bénázott, vagy valamelyik kedves dolgozó simán odaadta valakinek a MEGRENDELT terméket... Ilyenkor lehet valamit? Panaszkonyvbe írtam, ugyfelszolgalatosnal jeleztem, aki mondta, hogy majd hívnak ha tudnak valamit... Csak hát karácsonyi ajándéknak már nem lesz alkalmas -
Mike Farrel
tag
Én rendeltem november 15-én egy TV-t. Azt mondták 1-7 munkanap alatt kijön. Vasárnap az üzlet honlapján átváltozott a státusz arra, hogy átadták a Tv-t a futárnak, futárt ma felhívtam (ma van a 7. munkanap) azt mondta még nincs náluk fizikálisan a Tv. Erre a mai e-mailben, hogy mikor jön a cucc már ott figyel, hogy 1-15 munkanap. Picit ideges lettem, media markot viszont nem tudom elérni, pedig tudnék nekik szépeket mondani...
-
barastisss
újonc
Rendelt valaki MM-ből mostanában? Kicsit lassú a kiszállításuk úgy veszem észre. Már 5 napja rendeltem és még át se adták a futárnak...
-
Monya78
veterán
válasz
XFishboneHUN #371 üzenetére
Azóta válaszoltak a második levelemre, úgy tűnik megértették, írták ha mégis vinné a futár ne vegyem át.
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Rendeltem utánvétesen valamit, majd még mielőtt a futárnak átadták volna, írtam nekik egy emailt hogy köszönöm de elállok a rendeléstől.
Kapom a válasz emailt hogy küldik a futárral, fizessem ki, majd a mellékelt visszaküldő lappal, fáradjak el valamelyik boltjukba, vagy postázzam el, majd ők visszafizetik a pénzt.
Normálisak?
Tehát nem fogják fel, hogy ne fáradjanak, ne csomagoljanak, ne intézzék a futárt?
Viszont Én kocsikázzak 100km-et a boltjukig, vagy több ezerért postázzak, plusz a pénzemen is üljenek ki tudja meddig.Írtam egy szép levelet, kíváncsi vagyok ez után is akarják küldeni a csomagot...
Az 100% ha hív a futár, megmondom neki ne is jöjjön, nem veszem át.
Mások is jártak így?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Már korábban feltűnt, hogy a Media Markt topik-címében a Markt szó kisbetűvel szerepel.
Véleményem szerint ezt ki kellene javítani, mert helyesen nagybetűvel írják.
_____
Javítva.
[ Módosította: #40993792 ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Garanciális meghibásodás esetén bármelyik MediaMarkt áruházba beviheti a terméket, munkatársaink készséggel állnak szolgálatára. Amennyiben postán küldi vissza a terméket raktárunkba, és jogos a garanciális panasz, a szállítás költségét megtérítjük Önnek. Minden esetben, mielőtt visszaküldené az árut, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mert a 30 kg-ot meghaladó súlyú termék meghibásodása esetén szállító partnerünk fogja lebonyolítani a visszaszállítást raktárunkba. Háztartási nagygépek visszavételét a szakszerviz által kiállított szakvélemény ellenében tudjuk megtenni, melyet postai úton juttathat el hozzánk (MS E-Commerce Kft., 1239 Budapest Ócsai út 7.).
-
mzso
veterán
Helló!
A garanciális ügyintézés otthonról hogyan megy?
Van valami webes ürlap amit kitölthetek hibaleírással mint a korrekt helyeken általában? És aztán küldenek futárt.
Ilyen Candy CMXG 22DW mikrót kaptam Szeptember 6-án. De már egy ideje szánalmas. A tekerőgomb vagy nem érzékel vagy össze-vissza fordítva érzékel... És rozsdásodásnak is van már nyoma éleknél, illesztéseknél. (Ha nem is olyan szánalmas mint a Sharp amiről vastagon lerohadt a festék a hátuljára meg rendesen lyuk rohadt két év alatt.)
-
chris0000
őstag
válasz
macman507 #364 üzenetére
sajnos benne van,főleg ha vmilyen extra akciót kapott.
rendelést vesznek fel de korántsem biztos,h szállítják is...sajnos nem jut mindenkinek
és az a szívás benne,h írkálják a leveleket ha írnak egyáltalán,h kicsit csúszik...nah még két hét...már lesz jövő héten...aztán 1x csak nem kapsz se levelet,se terméket,totál lefújva az egészet...üdv.
Alibabán nov.11én volt b.friday...1B rendelést adtak le 1nap alatt...igen ennyit 1.000.000.000azt feldolgozni és jusson is mindenkinek...
-
macman507
aktív tag
Nov. 16-án rendeltem egy laptopot, ami azóta többször is "nem elérhető" lett, más boltban is megcsappantak a készletek ahogy láttam, viszont MM, akkor azt írta az éppen elérhető termékre, hogy 6-15 munkanapon belül elérhető, jelentsen ez bármit is. Ez most pénteken fog lejárni, vagyis 2 nap múlva.
Vajon megjön időben, vagy még várni kell pár hetet?Írtam MM-nek is már pár napja, hogy hogy áll a dolog, de basztak válaszolni, szóval érdekes a helyzet egyelőre.
Lehet majd 1-2 hét múlva, vagy akár pénteken benyögik nekem, hogy bocs, de nem tudják teljesíteni a rendelésem?
Mert azzal elérnék, hogy soha többé ne rendeljek tőlük semmit, persze a lehúzó szöveget is megkapnák itt-ott, ja és persze a kurva anyjukat -
Indiant
addikt
MM-ben vásárolt laptop (HP) aminek az 1 éves HP garja már lejárt, milyen garancia vonatkozik rá még két évig a MM által? Honnan lehet ezt kideríteni?
-
chris0000
őstag
hi.
a csak webáruházas black friday érdekes volt ps4 pro-val kapcsolatban...
a red dead redemption 2 bundle 155e helyett 140e volt,de ugyanez a bundle "set" beállítással,amihez még járt egy 2018 spiderman,az is 140e volt.üdv.
-
mzso
veterán
válasz
XFishboneHUN #357 üzenetére
+(#356) Lauda
Hát ez gáz... Nem tudtak volna feltenni egy táblázatot, vagy képletet.
Webes vásárlás után is lehet ilyet kötni, vagy csak személyes vásárlás után?
-
válasz
XFishboneHUN #357 üzenetére
Ezt már én is leírtam neki, csak a tudatáig nem jutott el valamiért.
-
mzso
veterán
"GARANCIA PLUSZ SILVER
A kiterjesztett garancia biztosítás tartama, a gyári garancia tartamától és a vásárolt terméktől függően választható a gyári garancia lejártát követő +1, +2, +3, vagy +4 évre, figyelembe véve, hogy időtartama a vásárlástól számítva maximálisan 5 év lehet."Na mármost ennek a díjszabása a jelek szerint kideríthetetlen.
-
Itt megtalálsz mindent.
A silvert a vásárlást követő 185 napon belül kötheted meg, a platinát és a goldot úgy látom 21 napon belül (ez régen nem volt, csak vásárláskor lehetett kötni, legalábbis ezt mondták nekem a media marktnál). Azonban ezeket a szerződéseket csak személyesen kötheted meg az áruházakban. Viszed a számláját a terméknek és pár perc alatt megkötik. Az árakat csak az aruházakban tudod megkérdezni, vagy felhívod őket és megmondják. Termék és ár függő.
-
válasz
Alföldi Peti #337 üzenetére
Attól függ mikor mennek feléd. A vásárlás másnapján kapják meg általában a terméket ha az van raktáron. Ha épp másnap mennek feléd, akkor viszik is ki a terméket. Ha nem, akkor csúszhat 1-2 napot. Én azt tapasztaltam, hogy nagyon gyorsak, rugalmasak.
-
mzso
veterán
Helló!
A garancia plusz igénylés az hogy zajlik? Kosárba rakásnál meg rendelésnél nem látom. (Mint Pl az edigitalnál.)
-
gurus
aktív tag
válasz
temporello #344 üzenetére
Köszi
-
gurus
aktív tag
Sziasztok,
Német média markt-ból tudok rendelni itthonra?garancia nem fontos
MAGNAT SOUNDBAR SBW 250 hangprojektort szeretném, itthoni ár fele -
nemkufar
tag
válasz
Rengeteg negatív vélemény olvasható erről a SZAMI Group szállító cégről a neten! Én is hűtőszekrényt rendeltem a Média Markt webáruháztól, de az egész egy katasztrófa! 😕
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem volna.
2 év Media Markt Garancia Plusz GOLD átruházható 1 éves használt termék eladásakor az új tulajnak a készülék vásárlásakor kapott minden papírjával vagy kell írni a biztosítónak az eladásról ? Tehát termékhez vagy névhez kötött a plusz garancia ? Köszi. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
martinkeet #331 üzenetére
Rövid válasz a történetedre.
Ne érezd magad átb**zva, biztosan nem direkt akarták rádbeszélni kiállított gépet. Semmilyen extra jutalékot nem kapnak azért, ha kiállított gépet adnak el, sőt plusz macera nekik. Elő kell keressék a dobozát, le kell szereljék, le kell takarítani, várni az okospultosra, hogy aztán el is csomagolhassák és mindez csak egy ember, holott ennyi idő alatt alsó hangon 3 dobozos gépet eladhatott volna másnak. Raadasul a leszerelt gép helyére aztán ki kell szereljenek egy masikat, aminek új artablat kell beallitani, be kell üzemelni a gépet, ellátni a kiállított gépen futó demo videoval. Utálnak kiállított gépet eladni. A dobozos fekete nyilván csak a kaotikus keszletkezeles miatt nem került elő korábban. Szóval ne akarj mindenben rossz indulatot látni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Nekem ma megjött. Tv . Ma van a 3. munkanap .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Erre kíváncsi vagyok èn is . Rendeltem egy tv- t , a honlapon 1-3 napot írták kiszállítása , ma jött egy e- mail , át adták a SZAMI Groupnak a cuccot , kiszállítási idő 1-5 nap . Kíváncsian várom a fejleményeket . Remèlem nem pènteken jön meg a tv ...
-
Alföldi Peti
tag
A SZAMI Group milyen gyorsan hozza ki a csomagot? Illetve menyire megbízhatóak, tartsák a kijelölt 1-5 munkanapos szállítést? Valakinek velami vélemény?
-
Sziasztok! Ez a 60 napos visszavásárlás a személyesen megvásárolt termékekre is vonatkozik? Köszi!
-
válasz
pinnacle #330 üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi lennék mert a feltételekben azt írják:
Baleseti meghibásodás: A biztosított termékben hirtelen, váratlan, előre nem látható külső behatás következtében bekövetkező károsodás, kivéve, ha azt a Szerződő/Biztosított szándékossága, vagy súlyos gondatlansága idézte elő.
Ezt úgyis nézhetjük hogy minden törés, minden leejtés Tehát gyakorlatilag minden kár az én hibám szóval nem kötelességük fizetni
-
martinkeet
aktív tag
Egy rövid történet a Média Markttal kapcsolatban.
Budaörsi üzletről van szó.
Laptop vásárlás max 200 ezer. Az eladó kishölgy készséges volt, de sajnos nem talált olyan felszereltségűt amit kerestem, kivéve egy fehér kiállított darabot, 200 ezerért. Ajánlott mellé ajándékba egy Gold biztosítást. Kicsit töprengtem, majd gondoltam legyen.
Még kért egy kis időt, mert a gépet vissza kellett állítani gyári allapotúra az okospultos srácnak.
Sok idő lesz, kérdeztem, mert sietek. Max 20 perc, mondta a srác.
Eltelt 10-20-60 perc. Már rohadt ideges voltam, látta az eladó, és pultos gyerek is.
Vigyorogva mutatják, hogy 100% a visszaállítás. Na mondom akkor húzás. Újraindul a gép, és ismét elkezdte a százalékok számolását!! Na ok! Hagyjuk ezt a f.st! Adjátok ide az egyel olcsóbbat, inkább engedtem az igényeimből. 160.000ft.
Erre a kiscsaj kis idő után kisétált a sorok közül egy bontatlan fekete laptoppal, amiből a fehér, kiállított darabot akarta rám sózni. Nahát mégiscsak van fekete, mondta.
Rég voltam annyira dühös, és régen éreztem magam annyira át.aszva!
Biztos vagyok benne, hogy az eladók a már régen kiállított ,majd eladott darabokért jutalmat kapnak. Ennek lettem Én az áldozata.
Ha a gép nem vacakolt volna, akkor lett volna egy fehér (férfi létemre) használt laptopom, egy új áráért. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Zsmester89 #329 üzenetére
Én is erre lennék kíváncsi telefonnál. Megérné a 8k-t+8k önrészt 2 évre, mert a kijelző csere ennél több. Csak nem tudom, milyen az eljárás, mert olvastam valahol, hogy belekötnek mindenbe. Nem eléggé vigyáztál a telefonra. Menet közben beszéltél, nem volt rajta fólia, tok.
Biztosítási feltételeket tényleg úgy értelmezhetik, ahogy akarják.
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! Gold biztosítással kapcsolatos ügyintézese volt már valakinek? (Leginkább tv kárra gondolok)
-
John D'oh
aktív tag
Sziasztok !
Ma adtam online rendelést a Media Markt-ban. Délután jött is a levél, hogy a terméket átadták a futárnak és 1-3 napon belül kiszállításra kerül.
Időközben egy másik boltban jelentősen esett szintén a termék ára, így inkább onnan fogok rendelni.
Ebben a fázisban még simán visszamondhatom a Media Markt-os rendelést minden különösebb bonyodalom nélkül, ugye ? Hála az égnek pénzt nem utaltam előre, szóval maximum a futárt fizettetik ki velem.
Jól gondolom ?Köszi !
-
DonThomasino
veterán
Rendeltem valamit ami húton van talán holnap ide ér.
Közben több ezer ft al lement az ára, ilyenkor lehet még velük egyezkedni
hogy adják ide annyiért?
Vagy küldjem vissza és rendejek egy újat ?
Media ügyfélszolgálattal milyen tapasztalatok vannak? -
fulton
addikt
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék. Ha vásároltam egy elektronikai cikket a németországi Saturn-ban és meghibásodik akkor:
Engem úgy tájékoztattak abban az esetben ha a számla, garancialevél amit a Satrun-ban kaptam megvan, akkor MM-hez is bevihetem itt Mo-on a terméket garanciális ügyintézés végett, ez valóban igaz? (így tájékoztattak korábban a MM-ban).
1 - Szeretném megkérdezni ez pontosan mit takar? (esetleg ha van itt MM dolgozó)
2 - Illetve ha ott hagyom az MM-ben kapok e róla elismervényt?
3 - Mi történik abban az esetben ha eltűnik, a garanciára leadott termékem, és valamilyen oknál fogva elveszlik például a szállítás alatt?
Köszönöm
-
Taci
addikt
válasz
XFishboneHUN #323 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen előre is!
-
Taci
addikt
válasz
XFishboneHUN #319 üzenetére
Köszi! Árakat honnan lehet megtudni? Illetve online rendelésnél hogyan lehet biztosítást kötni? Köszi!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tegnap beszéltem supporttal, van bőven az adott termékből külső raktáron, erre ma leveszik a webről.
Logitech gaming akció -20%
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Áruházban jelenleg nem vehető át jelzésnél, külső raktár van ez stimm, de később lehet akár áruházban is?
Van egy akció amit szeretnék kihasználni. Időtartam nincs, ilyenkor a készlet dönt meddig?
Áthozatni nem tudják, megkérdeztem. Tíz perc sétára lakom az áruháztól nem szeretném megjáratni.
Supportot természetesen megkérdeztem, de hátha tudtok valami hasznosatÜdv
-
MrSealRD
veterán
KB 2honapja vettünk egy LG tv-t. Elvileg fél éven belül van lehetőség extra garanciát venni. Van erről valami tájékoztató oldal árakkal meg egyéb infóval?
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Németországban vásárolt termékre itthon lehet érvényesíttetni a garanciát a MM -ban? Vagy csak országon belül érvényes? Számla, garanciajegy megvan.
Azért kérdezem, mert nem szeretnék semmilyen kellemetlenségbe beleszaladni. -
"Apple napok" hirdetés megy a rádióban
valami info a neten erről?
-
nrbi001
senior tag
válasz
XFishboneHUN #311 üzenetére
időközben visszavittük , és visszaadták a vételárat kpban. azért írom le ha más is így járna
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, tegnap ajándékba kaptam egy xboxot, annyit csináltunk vele h kibontottuk a dobozt( tetejét) . De használva nem volt minden fóliás.. 3 napon belül visszakérhetem az árát kp-ban??????
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
A Media Markt online felületén vásároltunk 1 hete vasárnap egy TV-t, előre utalással. Hétfőn reggel ki is fizettük, keddre visszajeleztek, hogy megérkezett a pénz. Csütörtökön este kaptuk az értesítést, hogy átadták a SZAMI Group Kft-nek, aki majd 1-3 munkanapon belül kiszállítja.
(Én hülye jeleztem feléjük, hogy szerdánál ne érkezzen korábban. Visszajeleztek, hogy telefonon fogok értesítést kapni időpont egyeztetés miatt.)
Na hát azóta nem történt semmi, a nyomkövetés alapján "Küldeménye jelenlegi állapota:
SZAMI gyűjtőraktárban". Holnap jár le a 3. munkanap, küldtem nekik emailt is, még semmi válasz, telefonszám nincs.Jártatok már így? Mennyi ideig kell készenlétben állni, hogy érkezik a TV? Nem hogy múlt szerdára, de még most szerdára sem lesz itt, ha így haladunk
Azt hittem, egy Media Markt-ban profibban mennek a dolgok - a netes felületen ráadásul azt írja a rendszerük, hogy a futár már ki is szállította a csomagunkat.
-
XFishboneHUN
senior tag
A nagy futáson 5 emberből 1 értelmes volt, az a srác vitte el a 3,2 millás termék palettát
, ami összegyűjtött, a következő lány is csak 2,5 misi volt, ő messzebb volt a 3 milliós határhoz
-
RexpecT
addikt
Valaki tudja, hogy az pontosan mit jelent, hogy az online felületeten egyes termékeknél a "A termék az online áruházban jelenleg nem kapható." felirat van, de mégis meg lehet rendelni az adott cuccot?
-
feketeibiza
tag
sziasztok!
2013 dec 28. án vettem egy Samsung UE50F6440SS készüléket,a Media Markt ban 5 év gari kiterjesztéssel.
Mostanra a tv egyre foltosabb,olykor jobban olykor kevésbé.
Jelenleg elég idegesítő már!
Lényeg.Számla megvan,de azon nem látom feltüntetve azt a plusz gari kiterjesztést,amivel megvettem.
Emlékszem volt egy ilyen sima nyomtatott lap amin le volt irva hogy néz ki az egész lebontva évekre,asszem az utolsó évben már csak alkatrészt adnak hozzá,van kiszállási dij stb stb.. csak ezt a nyomtatott lapot nem tudom hova raktam
Kit kell értesíteni aMedia Markt ot? asszem ök vállalták a plusz garit..
Tudják majd a számláról hogy mi a helyzet a geri elterjesztéssel?Köszönöm!
-
Sefneni
őstag
Július 29-én rendeltem egy akciós telefont tőlük, aminek a kiszallitasa 6-10 munkanap volt előreláthatólag készlethiány miatt.
1-2 naponta azért lecsekkoltam a rendelést, hátha már van valami előrelépés az ügyben. Ma viszont (ezen a héten kéne megérkeznie a mobilnak ), konkrétan eltűnt a rendelésem az oldalon. (Utolsó 5 rendelésben sincs bent és a 2016-os rendelések között se)Ez ilyenkor mi? Én úgy tudom hogy csak így nem törölhetnek rendelést.. Főleg úgy hogy semmi infót nem kapok róla.
-
Kleroo
veterán
Van itt olyan aki BP MM-ban dolgozik?
-
Soound
tag
Gyors kérdésem lenne:
Hétfőn szállították le MM-től online rendelt Sony TV-m. Kicsomagoltam, raknám össze, de ahogy próbálok rájönni hogy a Tv Standjét hogyan kell felszerelni (ugyanis semmi doksi nincs hozzá mellékelve, csak online), feltűnt, hogy a szükséges csavarok zsacsija már ki van szakítva. Mondom biztos én voltam, csak nem figyeltem.
Nohde amikor bekapcsoltam - és android tv révén állítanám be google fiókom - azt látom hogy valakinek a loginja már be van állítva. Mivel így megvolt az előző vevő email-je, ráírtam. Kiderült, hogy nagynak találta a tv-t és visszavitte, vett helyette kisebbet.
Én ezt a TV-t újonnan vettem, de a valóságban már valakinek a kezei között megfordult, még ha csak pár órára is.
Az a tény, hogy 0 doksi volt a stand felszereléséhez jobban felbaszott, de a használt tv ténye is zavar, pénteken visszamegyek, és feszengek egy kicsit. Legalább 10-15e levásárlást elvárnék. Kérdés, hogy mi az a max amit kikövetelhetek, vagy meddig érdemes ezzel elmenni?
Nem feltétlen tartok igényt arra, hogy kicseréljék teljesen újra (az a nyűg, hogy újra összepakoljam, visszavigyem nekik, majd haza az újat, összerakni, stb).
-
minek?:S
őstag
Na akkor igy kethet utan
szoval annyi volt, hogy ugye megrendeltem szerda este 9 korul, csutortok hajnal 1 fele lemondtam, de ezt valamiert nem kaptak meg, felvettem veluk a kapcsolatot fbn, azt mondtak, hogy masnap irjak rajuk. Meg este 10 fele kaptam egy emailt a postatol, hogy naluk van es kuldik. Megint irtam nekik, de mar csak reggel valaszoltak, de akkor emailt is irtak, hogy elnezest kernek es nem kell atvennem stbstb, de amugy a futar mindkettot kihozta, de csak az egyiket vettem at.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest