Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz
Bati0501
üzenetére
azért gondolják sokan biztosabbra, mert a nagy összeesküvéselmélet gyártó gépezet már egy hónapja kidobta hogy a három csapat egymás között lejátszotta hogy a mindenkinek jusson egy kis falat :
a barca nyerte a kupát, az atletico a bajnokságot, így a real nyeri a bl-t
-
adrian360
őstag
a srácok belehúztak a végén
[link] -
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
kombinációba ne rakjál 2.0 alatti oddsot, nem éri meg
-
adrian360
őstag
Az én netem szar, vagy nem elérhető most a sportingbet oldala ?
-
adrian360
őstag
Megint belenyúltam egy szar teniszmeccsbe :
Petkovic 10-ből 1 breaklabdád értékesített, így nem lehet nyerni. és ilyenkor nevetséges mellé hogy azért 5 meccslabdát azért hárított, -
adrian360
őstag
Hát igen ...
Lyon - Reims
Kapuralövés: 18-6
Eredmény: 0-1 -
adrian360
őstag
Hát igen ez is olyan sztereotípia mint hogy a japán meccsek 2.5 over mindig
Persze én is emlékszem pár hónappal ezelőtt (valahogy a 30-32. forduló környékén ) volt olyan francia2 hétvége hogy 10 meccsből 8 volt döntetlen. de azért ebből nem szabad következtetéseket levonni, az idei szezon eddig :
1. forduló 10 meccs 3 döntetlen
2. forduló 10 meccs 3 döntetlen
3. forduló 10 meccs 2 döntetlenezt nem nevezném kiemelkedőnek
persze simán lehet hogy most javítanak a statisztikán, de erre én se építenék semmilyen stratégiát 
-
adrian360
őstag
igen láttam hogy második acc "barátnő" számla ami pár napja már saját bevallásod szerint nullás volt ( mindkettő) mert elbuktad 3 nap alatt, de úgylátszik bió számla, regenerálódik magától
nem a kurvaanyád én nem sajnálom senkitől a pénzt, de számomra komolytalan és hiteltelen vagy ennyi 
-
adrian360
őstag
két hete még azt mondtad :
- kiutalom az összes pénzt, kitiltom magam, nem kell a feszültség
- októberig semmi
- csak 100 forintos tétek
- "Nem tennék élő meccsre ekkora pénzt sosem, gondolhatod ha Williams 1,2 es oddsára nem mertem rárakni a 10K-t"
- stb stb ...a lényeg hogy következetes vagy...
grat a nyereményekhez, de a következő anyázásodnál mert elment 10k, biztos nem foglak sajnálni

-
adrian360
őstag
off :
ez a kép tényleg gyönyörű
http://sportgeza.hu/futball/2013/08/17/rooney_es_a_mu_a_kep_mindent_elmond/ -
adrian360
őstag
Hú na ilyen se volt még, éjszakára tettem egy hármas baseball kötést, reggel munka előtt ránéztem, 2 jött, a harmadik még ment, de 6. endben 0-4 volt oda . elkönyveltem hogy ez bukó, erre most belépek a bet365-re néztem több pénzem van mint volt, megnézem, erre csak látom hogy 5-4re csak nyert a csapatom

-
adrian360
őstag
az szép a Bayern-nek 1.4-es szorzója van a Győr ellen. oké hogy barátságos meccs, de akkor is

-
adrian360
őstag
na akkor most még a hajrára egy bochum gólt, pls !
-
adrian360
őstag
Malmö belehúzhatna második félidőre, már csak az kellene a szelvényemre
-
adrian360
őstag
Na kis szünet után ma raktam két szelvényt, én ezzel szállok most ringbe :
130 Rosztov - Tom Tomszk H 1,75
142 Kalmar - Brommapokarn H 1,53
146 Pécs - FTC V 1,65
170 Dortmund - Bayern M. V 1,82Odds : 8,04
133 Jaaro - Vaasa D 3,10
141 Atvidaberg - Elfsborg V 2,75
150 Salzburg - Austria Wien D 3,20
163 Lierse - Waregem V 2,15Odds : 58,65
-
adrian360
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
valóságban már az első elmegy...
-
adrian360
őstag
válasz
Baxter
üzenetére
nem sok értelme van így kombinálni, ha 3/4-et raksz akkor olyan oddsokat válogass össze hogy minden 3-assal legalább nullára gyere ki. ha nem lesz boston meccs D, de a többi jön így is buksz 400-at.
rakd meg 4-esbe simán 200 vagy 400-zal több értelme vanszerk csak 7/5 -be 2-es felett... értem én hogy tutira akarsz menni, de így csak pénzkidobás amit csinálsz.
-
adrian360
őstag
válasz
Ace owner
üzenetére
nem zavar, csak látszik hogy soha nem volt még kocsid
ha van 300k akkor ne vegyél 300k-ért autót ez alapszabály. át kell iratni, biztosítás esetleg müszaki, az még egy 100k, és még akkor nem cseréltél olajat szűrőt fékbetétet, ami kb alap egy autóvásárlás után. tényleg nem bántás ként. meg alapból ne vegyél egy harmincnégy éves autót 
-
adrian360
őstag
én két és fél hónap alatt kb 200k értékben fogadtam náluk, de nem kaptam bónuszt. szóval inkább ilyen visszacsalogató pénzek ezek.
-
adrian360
őstag
válasz
Ace owner
üzenetére
magyar kuvait 20:30 kor kezdődik
http://www.eredmenyek.com/merkozes/hGUZ4dAs/#osszefoglalasbrazil - francia meg vasárnap 21:00
http://www.eredmenyek.com/merkozes/z5ZbQgtB/#osszefoglalas -
adrian360
őstag
Lokomotiv - CSKA meccsre mit mondtok ? idegenben is nyer a moszkva ?
-
adrian360
őstag
válasz
szlovibuki
üzenetére
júliusban kezdődnek a európa liga - bajnokok ligája selejtező körök, igaz az elején még a gyenge csapatokkal. mellette megy a svéd norvég finn ír izland bajnokság, onnan is lehet szemezgetni

-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz
dinamit300
üzenetére
nem akarlak nagyon rábeszélni, de nem kell nagyon tartani az adatlopásoktól, nekem majdnem 10 éve vannak pénzes számláim neten, paypaltól kezdve különböző poker oldalak fogadóirodák, és soha nem volt semmi problémám. Kicsit túl van misztifikálva ez a dolog.
-
adrian360
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
úgy fogadsz vissza hogy mindenféleképpen nyerjél valamennyit.
a példádban a várható 12k , 6k-t tettél fel eddig.
az utolsó meccsen tettél mondjuk H-ra. akkor jó visszafogadni ha a V-D együtt hozz 2 es odds felett. legyen mondjuk most erre 3-as odds. akkor felteszel erre a 3-as oddsra 4k-t, így nyersz 12k-t mindenféleképpen, úgy hogy 10k-t tettél fel összesen -
adrian360
őstag
hát nekem bukó lett a május
95k lett megforgatva 82db szelvényen, de a bevétel csak 80k lett, szóval -15k az egyenleg. az utolsó héten szinte semmi nem jött, egy egy meccsen mentek el a szelvények. lassan nekem is érik a pihenő 
-
adrian360
őstag
Mi van ma a Roland Garroson? eddigi 11 férfi meccsből 4-nél az van hogy az egyik feladta. és van egy páros meccs is
-
adrian360
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
ha jött egy storno, akkor a bank tehet róla, hogy nincs meg a pénzed. mindenféleképpen ott verném az asztalt.
-
adrian360
őstag
Wade J. - Whitlock S. H
Lewis A. - Van Barneveld R. V
Van Gerwen M. - Newton W. H
Taylor P. - Hamilton A. Vnem volt ma időm még ránézni, röviden ennyi, Gerwen és Taylor tuti, a másik kettő nem annyira. nem tudom mik az oddsok
-
adrian360
őstag
válasz
Ace owner
üzenetére
na akkor tegyük tisztába : a rendes játékidőben történt hosszabbítás beletartozik a meccs eredményébe, tehát ha egy meccs 95 percig tart és akkor esik a gól akkor az számít.
Ha a meccs döntetlen ( vagy kupameccsen azonos eredmény van) és 2x15 perces hosszabbítás van, akkor van a rendes játékidős eredmény, és van a hosszabbításos eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

95k lett megforgatva 82db szelvényen, de a bevétel csak 80k lett, szóval -15k az egyenleg. az utolsó héten szinte semmi nem jött, egy egy meccsen mentek el a szelvények. lassan nekem is érik a pihenő