Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wanderlust
üzenetére
Mikor összeállítod a szelvényedet, van lent a szelvény alján hogy "Megosztás", akkor kerülnek be az oddsok feletti számokhoz a te tippjeid is plusz egyként.

-
Wanderlust
tag
A tippmix kalkulátoron ([link]) a számok az odds-ok felett azt mutatják, hogy eddig hányan tettek arra meccsre? Mi alapján jelennek meg azok számok? Csak mert a holnapi U21Hollandia - U21Luxemburg-nál pl. már 10-et mutat a vendég felett (odds:20). Most akkor valakik nagyon tudnak valamit vagy csak próba cseresznye alapon tettek vagy hogy' van ez?
-
Daniel Alves
őstag
Tenni kellene valami szelótmegjött a fizu
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1.fi AH
SV Austria Salzburg 0.0 @ 1.800
Hammarby 0.0 @ 1.750
2-es gyűjtő, 1 bet * 5 000,00 HUF -
dnl91
tag
Én azért tettem rá egy kis pénzt, talán nem adják el.

-
dnl91
tag
BetClic adott 2k bónuszt.

-
rwin5
őstag
Murray + Monfils kombó, nem rakom de sztem tuti jön
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Ámen, ha arra teszel.

Eddig csak 5 forduló ment le, ebből Breid kétszer ment csak otthon, egy X és egy 1 gólos vereség a tavalyi bajnoktól (KR Reykjavik)...
Utóbbi 5 évben (2009-13) hazai pályán mindig a Breid nyert a Stjarnan ellen...
Az első győzelmet is ideje megszereznie.
-
sz_abika
addikt
Nem semmit küzdenek Erraniek.

Aki azeretne csúnya lányokat nyogdecselni hallani. , de a jó teniszt is szereti, nézze. -
yogibear
addikt
2/1 ami nem lenne meglepetés, ha jönne esetleg:
Dundalk - UC Dublin
St. Patricks - Drogheda
KR Reykjavik - Fram -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A közelmúltban lebukott banda olasz bérautókat hozott haza. Ők sem bonyolították a dolgot, felbéreltek egy hajléktalant, felöltöztették egy szép öltönybe, majd kiutaztatták Olaszországba, nagyjából ez is volt az akció összes költsége. A cégnél megadták az emberünk adatait, elhozták az autókat, de vissza már nem vitték. A hajléktalan nyaralt egy jót, állandó tartózkodási hely híján pedig szinte lehetetlen megtalálni.
Itt sem lehetett másként... a lottózókban is van kamera...
Tuti kint figyelt nem feltűnően vagy két egybe nyakú, nehogy a koma lelépjen a lóvéjukkal... vagy a főnök lóvéjával... -
B-L-A-C-K
titán
Ma azt hittem nem hiszek a szememnek....
Elmentem ebédelne (egy jó kínait), miután megettem mondom veszek 2 bukszát az útba eső lottózóba...Nem rólam lesz szó, amúgy nem nyertem már megint...

Lényeg a sorban állt előttem egy kinézetre hajléktalan emberke. Hosszú ápolatlan haj, szakáll, öltözéke nem volt koszos, de ilyen tipikus utcán kéregetős. Illetve volt nála két szatyor, szóval tényleg ránézésre mint egy hajléktalan. Elkezdi a nőnek a 005-öst szeretném felrakni 50x100 ezerrel...
Kicsit elmosolyogtam hogy Ő valamit 5 millióval...Mondja az alkalmazott, telefonálni kell, mert nem biztos meglehet ezt így ennyiért rakni....Így is tett, jött az infó rakhatja, viszont 12:15-ig lehetett rakni így alig volt már idő. Erre megszólal a pali akkor inkább legyen 100x100 ezerrel...
Mondom na takarodj már 10 millióval rakja meg...Mondta az alkalmazott kéri a pénzt, de már idő tényleg nem lesz...Erre a rossz szatyrában volt egy nagy boríték, és elkezdi elővenni a kötegelt 20 ezreseket....Ott már kicsit rosszul is voltam...
Viszont idő már nem volt, így 1x100 ezerrel tudta lehúzatni csak....Az esemény amúgy Nadal lett volna 1.01x oddon. Szóval 100 ezer jöhetett volna neki 10 millióbolMondom csak szóba kerülök már a palival, mondtam neki miért nem neten rakja az ilyet, ha itt lesérül, esetleg Nadál úszott az egész pénz, neten meg 1x odds, azaz a tét visszajár. Mondta neten nem fogad mert átverésnek tartja, és nemfog elmenni mert biztos benne, de már mind1 mert nem tudta megrakni...
Még pár fogadásról beszéltünk mert jönnöm kellett...Mindenesetre érdekes volt, szerintem nem csak 10 milla volt nála, meg nem mondtam volna hogy egy ilyen ember 2 szatyorral, ennyi pénzel flangál...
Szóval lehidaltam...

-
Chereiose
addikt
NHL-ben akkor most jön a döntő?

-
törölt tag
Mai tippem
Persiba Bantul győzelem vagy döntetlen.
-
stefyY
őstag
Petkovicot nagyon tutizzák ma, csak akkor mire fel az oddsemelkedés...kiváncsi leszek. Mixen 1.54-et adnak rá.
-
törölt tag
Franciaország nyerni fog szerintetek ? Statisztikát nézem illő lenne nyerniük.
-
törölt tag
Német győzelem megdobva egy ezressel.

Eto'o S ,hogy szívnád le magad!!!

-
Jeollam
aktív tag
Jó kis csapat ez a Kamerun emberek akárki akármit mondd !
-
Éjszakai NHL-re mi a megérzésetek?

-
törölt tag
Ment egy ilyen.
Ruch Chorzow - Pogon Szczecin
Felett/alatt : 0,5 felettSzép a odddsa!
-
yogibear
addikt
Kamutizi is megvolt fradikának... el is vitte az 1:0-ás tippemet...
-
B-L-A-C-K
titán
De tudtam ha Fradi vezetni fog Vidi el is adja...

-
yogibear
addikt
Sport2 szpíker: "Mateos fején tanácstalanság.."
Az egy kötés te állat.
-
GabN73
addikt
Hát inkább erre nem mondok semmit...

Gyönyörű volt Stenson, tényleg gratulálok, a mai nap összesz*rtad magad...
Egy -1-et sikerült összekuláznod, ezért aztán tényleg jár az a világranglistás helyezés, meg az ilyen olyan tagság... 
Tegnapi napot első helyen zárta, aztán a mai napról inkább ne is beszéljünk...

Asszem egész nyáron szüneteltetem a sportfogadást...
-
yogibear
addikt
ftc félidő 0:0 végeredmény 1:0

-
stefyY
őstag
MKB Veszprém +3 @ 1.60x
-
stefyY
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Nem, nem vesztettél. Az utolsó szettet befejezik.

-
stefyY
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Legkorábban 13 órától folytatás.
-
Wanderlust
tag
Tegnap a Kohlschreiber - Murray meccset félbeszakították a Roland Garros-on. Valaki okos megtudja nekem mondani ilyenkor mi van? Elment már ugyan a tegnapi tenisz szelóm Ivanovic miatt de azért kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet ilyen esetben. Még csak pár hete játszom és még nem fordult elő ilyen, szóval nekem ez új. Előre is köszi a választ!

-
törölt tag
Ment reggelre egy ilyen húzós.

Omiya Ardija - Niigata Albirex
Felett/alatt : 0,5 felett -
-
stefyY
őstag
Többet nem rakok boxra...

-
jpm
senior tag
erre hajtok
max 700ft-om bánja. -
jpm
senior tag
Ezekre mennyi esélyt láttok?
Bírnám ha mind jönne

Panama - Szerbia V
USA - Törökország V
Németország - Kamerun H
Svédország - Belgium H
FTC - Paks H
Videoton - Diósgyőr H
Franciaország - Paraguay H -
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most már én is ráállok az értelmes szelókra, nem állapot az, amit az elmúlt hónapokban csináltam, most már a sulira sem tudom fogni, szóval elkezdem nézni a Dave Tips oldalát
Na jó viccet félretéve:
- Nincs semmi bajom a Dave Tips-szel, Lacc és Ricsi annak idején nem volt nekem szimpatikus, de maga Dave igen, meg a tippek is jók szoktak lenni. Viszont ha valami hiteltelen, akkor hiteltelen, ez nem szimpatikus, de az kétségtelen, hogy a tippek elég jók.
- Ha régen tudtam rendesen játszani (a buktákat eltekintve), akkor most is tudnom kellene, mert nagyon nem ismerek magamra fogadás szempontjából az elmúlt hónapokban... Mostantól csak értelmes szelókat fogok tenni, és ez holnaptól van érvényben. -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika
üzenetére
De mindenképpen nyerniük kell, vagyis ha EL selejtezőn részt akarnak venni. Ahogy matekozok az X se jó nekik, mert ha a vidi holnap nyer ők kerülnek be. Szóval mindenképpen oda kell tenni magukat, mivel a Paksnak nem kell a pont, ezek meg az életükért fognak focizni, így elég evidensnek tartom a Fradi győzelmet.
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem még nem... még most nő a fű... az égig érő fű.

Átadás majd valamikor nyáron lesz és júli végén terveznek egy Chelsea elleni pályaavatót...Az angol nagycsapat július 21. és 27. között Karintiában táborozik, a Wörthi-tó mellett. A Premier League 2014–2015-ös idénye 2014. augusztus 16-án, szombaton kezdődik, tehát amennyiben létrejön a Ferencváros elleni gálamérkőzés, az várhatóan július-augusztus fordulójára esik. Ha a Fradi kivívja az Európa-liga-indulás jogát, akkor a 2. selejtezőkör mérkőzései július 17-re és 24-re, a 3. selejtezőkör meccsei pedig július 31-re és augusztus 7-re esnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)