Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Venus a tesójához képest milyen szarul teniszezik
-
B-L-A-C-K
titán
Na, ma átnyálaztam mindent, és ez ment, remélem sokan velem tartotok, ha így döntötök nagy baj nem lehet....
--> link
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
ma egy ilyet dobok, lesz ami lesz
063 Hammarby - Husqvarna V 7.25x
056 Sandnes Ulf - Rosenborg V 1.70x
odds: 12.33
500->6162Life is too short to stay stock!
-
rwin5
őstag
Töltök 1500-at bet365-re mer unatkozok, hátha élő tenisszel felviszem 25 millió ft-ra
-
sz_abika
addikt
Nem akarom már megtenni, jöjjön csak a napi 1 szeló mára (Fognini kell csak), de ez nagyon ígéretes lenne.
Kyrgios N. (Aus) - Martin A. (Svk)
Edmund K. (Gbr) - Brown D. (Ger)1.80 körüli a kettő, esetlek egy Youzhny 8,5+ első szettbennel ez 99%os dupla nálam.
Brown oddsa érthetetlen, csak egy Futures/Challenger szintű játékosal játszik, aki bár nagyon tolja idén, idén a 4 salakos veresége mind top100as játékostól volt. Lehet egy 1000el megkínálom ezt az egészet, mégha szabályszegés is.
16:30tól indulnak a meccsek.
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
-
zalman90
őstag
mi ez a wigan tömegtipp ma ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
törölt tag
Van 100 ft-om bet365-őn. Segítsetek,melyik meccsel tudnám meg háromszorozni?
-
rwin5
őstag
Hm 4-2ről leadta egyik teniszező 4-6-ra majd a 2. szett is elég bukó, elmegyek egy 15 percre és mennyi minden óóhh..
ha lenne betes pénzem a 15. Zhang adogatásra 1,36ért raknék egy 50k-t, de sajna beten nincsen
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
háááát akkor azért...
az kemény, hogy Karlovic mennyire underdog, hííííGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
miért volt muszáj?
nekem Kirilenko és Jaziri ellen az odds kevésnek tűnik, bár régóta nem követtem napi szinten a játékukatGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cantus
tag
Sziasztok!
Én erre gondoltam:
FF Malmö - Halmstad H
U17Németország - U17Skócia H1,5 körül fizetnek rájuk. Nagy téttel szeretném. Vélemények?
-
Kolosszus01
tag
Hy.
Ehhez mit szoltok?
063 Hammarby - Husqvarna V 7.25
Miért ilyen nagy az odds?
Simán lehet vendég.(Szerintem)
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
Svájc U17 0 - 0 Portugália U17
Szerintetek nyer a Portugál ?
-
bajusz15
senior tag
Ha törölnek egy tenisz meccset, attól még ha a többi jön, akkor megkapom a nyereményt vagy itt is leküldik 1.0-ás odds-ra?
-
stefyY
őstag
válasz zolynet #63069 üzenetére
Eddig mindnégy meccset a vendégek húzták be...
Bár kétségtelen, hogy a lélektani fölény az Anaheim-nél van...ettől függetlenül háromesélyes szerintem a meccs.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolynet
veterán
mára kacsákat érdemes
025 Anaheim - Los Angeles H 2.18x
1k-s téttel nyeretném őketLife is too short to stay stock!
-
v-man
őstag
"Most már aludhatok, aztán tenisz winre lenne jó ébredni"
akkor jó sokáig aludhatsz, mert a legkorábbi is délután fél egykor kezdődik az általad írt három meccsből
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
rwin5
őstag
A f*sz üsse ki a fogadóirodák szemét.. néztem este Nadalék meccsét. Láttam, hogy a japán lesérült raktam is fel egy ezrest arra, hogy 26,5 játék alatt lesz az összesített. Erre 3-0nál már alig tudott járni is a japó, be is tolta walkovert. Persze a fogadás 1,0-ás odds lett, de mikor játék közben walkovereznek fogadás szinten azt meg végső győztesnek megadják.. szóval bekaphatják..
-
-
Jeollam
aktív tag
Srácok..Kicsit off de:
Komolyan meghalt Schumi?
" Kiderült ... Lelepleződött
A család azért titkolta, hogy nyugodtan el tudjanak tőle búcsúzni családi és szűk baráti körben.A nyilvánosság még hónapokig lesz etetve, hogy él, hisz azonnal leesne az F1-es tőzsde értéke. "
Valaki vagy szórakozik, vagy komoly..
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
L_YKing
addikt
-
Daniel Alves
őstag
válasz L_YKing #63002 üzenetére
Ne törődj vele világtalan szegény gyermek. Meg amúgy is holnap iskola.
Yogimaci: Ha csak a tüzet akarod szítani akkor tűnjél ebből a topikból mert eddig nélkülded meg a hülye beszólásaidtól is szépen ment ez a topik. HA utálod a barcát oké... de kezd nagyon unalmas lenni és ha kell megemlítem a modiknak ,hogy a felesleges flamelést mellőzék a topikból...
Meglátszódik a stílusodból ,hogy gyerek vagy még, vagy szimpla divat drukker aki otthon a fotelből tolja a dolgokat.B-L-A-C-K: Én azt nem értem mint az idény során több alkalommal. Barca vesztésre áll és a 8x. percben cserél be tata egy középpályát... (vagy rosszabb esetben nem is cserél...)
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
dnl91
tag
Jeee new england ázsiai hendivel sikerült visszahozni a spanyol meg salzburg bukást. 29€->60€ win!
Tudatalattim tudta, hogy fel kell ébrednem és mákom volt hogy felnéztem mik mennek... Most már aludhatok, aztán tenisz winre lenne jó ébredni.
Ui.: bocs a dupláért de ezt nem bírtam magamban tartani. Holnap teszek képet.
-
dnl91
tag
Ment egy Ivanovic+Petkovic+Kuznetsova tripla 15€. Igazán jöhetne ez után a spanyol szerencsétlenség utan.
-
törölt tag
Arsenal sarandi győzelem megrakva 200ft-al
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na akkor egy újabb nagy rejtvény
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ANDROID???
addikt
Büdös prém meccsek ma is...
[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
válasz anonymus89 #63027 üzenetére
mindegyik acc és fogadás más-más gépről ment.
-
Prien
addikt
-
nzsolt77
tag
érdekes ez a spanyol foci!ti nem igy gondoljátok?
-
B-L-A-C-K
titán
-
sutyesz96
őstag
válasz anonymus89 #63020 üzenetére
mert nem tudom, és érdekel a pénzem sorsa, és gondoltam segítesz/tek
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sutyesz96
őstag
válasz anonymus89 #63010 üzenetére
de ténylegesen kapom vissza, tehát kivehető formában?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nzsolt77 #63009 üzenetére
Szia!
Először is grat.
Másodszor még nem nagyon láttalak itt, ilyenkor mindenkitől megkérdezem/megkérdezzük hogy mesélj kicsit a fogadási szokásaidról...Hogy szoktál általában fogadni, milyen téten, legnagyobb bukó/nyerő, hosszútávon hogy állsz...stb...
yogibear: Én elég nagy bunda párti vagyok, vagyis hiszek benne teljes mértékben. Viszont itt mostanában már ha nem nyer valaki akinek kellene, már egyből bundázik mindenki. Eleve ha van pár kapufa a meccsen már nem lehet bunda. Na meg nézni kell a meccset, én konkrétan nem láttam mert mint írtam egy csatorna se adta a TV-ben. De látatlanba eltudom képzelni hogy Ancelotti azért szarta le az egészet, mert sok volt a hiányzó, na meg esélytelenül álltak ki, hiszen nem gondolta volna senki hogy a Barca, meg az ATM se nyer..
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #63006 üzenetére
Ma már nem a játékosok vagy az álmaik döntik el, hogy egy csapat bajnok lehet-e vagy sem... hanem a pénz...
Érdemes volt nézni Ancelottit, mikor a hétközi meg a múlt heti meccsen mutatták... míg addig végig irányított, mutogatott, kiabált, idegeskedett, most csak állt a vonal mellett rezignáltan, mint akinek előre megmondták, minek kell lennie az eredménynek...
Nem lehetett véletlen...
Szerintem...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #62988 üzenetére
Nagyon szívesen, de azt most nem én nem mondtam, csak azt hogy nem rakom a Real hendit végül a sok hiányzó miatt...
(#62986) GabN73: Ki tudja mi megy a háttérben, én itt nem tudom elképzelni, hiszen minden játékos álma hogy bajnok legyen akár többször is, de ki tudja mi van ott. Mi mint egy átlag "veréb" fogadók ezt sose fogják megtudni. Amúgy a nyomás is nagy rajtuk ilyenkor, így ez közrejátszhat, mindenesetre érdekes volt ez a forduló...
-
sutyesz96
őstag
Itt valakinek már fizettek egyáltalán vissza betclic-ről?
Jeollam: természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest