Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Jah, én meg azon kívül kerestem mások real meccset
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
Melyikre gondolsz? Valamit nagyon nem akarok jól látni
(#46593) janos1988: Miért?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pohár
félisten
válasz föccer #46590 üzenetére
micsoda, ez bajnoki hé
szerintem nem lesz sok baj a meccsel, legalábbis nem kellene, hogy legyen...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Tsonga miután belejött lejátsza Mayert azzal nincs is gond.. inkább ezzel az 1860 München meccsel akadnak problémák. tehát röviden szólva megint belenyúltam a szarba,,,
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
föccer
nagyúr
válasz L_YKing #46588 üzenetére
MU ahogy nézem még mindig botladozik. Olyan isten nincs, hogy rájuk tegyek.
City érdekesebb story lehetne, ha nem a Sunderlend ellen játszanának. 1.16-ért nem rakom sima győzelemre, akkor inkább kihagyom. City otthon egyébként is tömni szokott otthon, főleg egy ilyen kicsi csapat ellen. Szerintem simán jönnie kell.(#46589) pohár: Kupa mérkőzés, azzal mindig óvatosan bánok. Atletiko bármikor okozhat meglepetést. Nem merem.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz föccer #46587 üzenetére
akár még bepróbálnám a Realt is hendivel, most jól megy a támadógépezet, amúgy tetszetős
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
föccer
nagyúr
Hy!
Régen jártam erre, így kérdezek. Egy ilyen mennyire lutri?
ps: lehet kiveszem a kupákat, és csak sima kötésben tolom. Vagy lehet mindkettőt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz bandy13 #46584 üzenetére
Nagyon off, de nem tudom mitől lett ilyen felkapott/trendi ez a zsírsegg(rázás).
De ha már az idióta videóknál járunk, nekem az egyik kedvencem, amikor végig nézte, ahogy végignézte.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
bandy13
aktív tag
válasz Daniel Alves #46562 üzenetére
Ha beteg videó kell ezt ajánlom figyelmedbe [link]
-
pohár
félisten
válasz sutyesz96 #46582 üzenetére
elég volt meghallanom a hangját a szőkének, máris leépült az agyam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jarod1
veterán
Fogta valaki a MU döntetlenét 7 es odds ért?
-
pohár
félisten
válasz sutyesz96 #46579 üzenetére
tudod, a szar és a légy esete...
na, elkezdődtek a holland 2-k, kíváncsi vagyok, hogy jön-e a két tippem
-
sutyesz96
őstag
válasz Daniel Alves #46562 üzenetére
Mit tudott ezen 42 110 327 ember megnézni?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46574 üzenetére
Na jöhet a következő tipp mert itt nem nyertünk, de nem is buktunk
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46574 üzenetére
Nem szokásom szidni senkit, mert nem kényszerít rá hogy rakjam a tippeit.
-
Speedhs
őstag
Tegnap a tmixpro kiidegelt. 3x küldtem el a Barca/Psg fogadást 400-zal. Egyszer sem fogadta el... de megmentett.
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46568 üzenetére
ird már be előre ezeket ma rakom én is vagy 200-al. Ha meg bukunk akkor így jártunk.
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #46560 üzenetére
-
ted_mosby
senior tag
Itt a háromnapos szelvényem. Remélem megéli mind a hármat
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Pepeninho
őstag
Na nyomattam egy emailt thomasnak! Ha nem küldi a pénzt akkor kénytelen leszel Te küldeni a pénzt Barca!
Ps4, Xiaomi 11T
-
gery2123
őstag
Te se vagy beteg csak egy kicsit
Na de akkor A.Bilbao megy 1félidő AH-val? Lehet rakom én is.
-
janos1988
addikt
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
umek7
őstag
Ez meg mi a jó isten??
-
Daniel Alves
őstag
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Jarod1
veterán
eredmenyek.com nektek is döglött?
-
pohár
félisten
válasz ted_mosby #46553 üzenetére
hm, Monfils még jó is lehet, DelPotro nagyon salakos... bár a fene tudja, én komoly pénzzel egyikőjüket se raknám, inkább game over, vagy azt, hogy lesz tie break (bár ezt se komoly összeggel )
barca0519951... ez rettenet ember...
de lehet csak azért, mert én nem ehhez az önjelölt hülyegyerekekhez vagyok szokva, hanem a normális DJ-k mixeihez[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Ha még elérek a lottózóba akkor:
J. Janowicz
J-W. Tsonga
Ath. Bilbao szerez gólt:
Gasquet
G. Monfils
1860 Münchenodds: 14.3 . aztán had szóljon
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46549 üzenetére
hú, ez az utolsó linked... hogy lett ez összeállítva? winampba be volt minden létező track húzva, aztán a random választott pár sorszámot, és ezek lettek azok?
annyira nem illenek egy mixbe ezek, hogy nem igaz... Booyah és társaitól (tonal kickes szarok) már kezdek rosszul lenni, teljesen egyedi mix, ilyet máshol nem hallani (irónia off)hát ahogy nézem, a többi mix is olyan, mintha egy tízéves válogatta volna össze a benne lévő számokat
inkább ajánlanám ezt, akik minőségi elektronikus mixet (és trackeket) szeretnének hallgatni
-
Djmarko
tag
Holnapra tuti tipp van valakinek? Én ezeket néztem ki....Atl.M.-Reál V
Frankfurt-Dortmund V
West B.-Chelsea VVélemény és plussz tipp?
-
Pepeninho
őstag
Ha most regisztrálok bet365-re akkor az első befizetési bónuszt nem bukom el, ugye?
Ps4, Xiaomi 11T
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #46541 üzenetére
ennyi, nemsoká majd jön egy e-mail tőle, hogy lőjél egy bet365-ös accountodról egy képet, hogy tényleg az az e-mail cím és a felhasználónév, amit írtál, és ahonnan küldted
akinek még új lenne:
-
pohár
félisten
válasz Pepeninho #46532 üzenetére
nem is kell, nekem sincs ilyen, és már meglévő bet365 accountra is kérhető a pénz, ahogy már leírták
most küldtem nekik egy screenshotot az accountomról, kíváncsi vagyok, hogy mikorra érkezik a pénz
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46522 üzenetére
király... akkor megint irány a 30e
Pepeninho... ejej, te vaksi...
ott van a screenshot legalján, zöld mező[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46518 üzenetére
ja, már látom
mennyi idő alatt válaszolnak körülbelül? már majdnem 20 perce elküldtem a levelet (azért a tárgyba bírtam, hogy bet365), még semmi reakció nem jött ráGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46516 üzenetére
én megpróbálom a már élő accountomra kicsikarni az 5€-t, hátha...
-
L_YKing
addikt
-
Pepeninho
őstag
Na tettem egyet:
Celta meccsen 1,5 under
Brescia félidő D, vége V
Venlo nyer200ból 7000
Ps4, Xiaomi 11T
-
Daniel Alves
őstag
Este AH 0.0 vagy 0.0 ,0.0 +0.5 ben meg jok is lehetnek. (kinek milyen magas szorzo a megfelelo) En ezek kozul fogok valasztani.
Athletic Bilbao
QPR
Nancy
Panionios
BresciaOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
aki ma kicsit mer kockáztatni, veresse az Ajax 2-t és a Twente 2-t, mindkettőnek 2 felett van a szorzója (és elég valószínű, hogy jönnek)
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Már nem érzem a Bilbaót! :S Ma ne harcolok a Szerencsejáték Zrt-vel. Egy puttót eleresztek!
Ps4, Xiaomi 11T
-
gyuromoj
veterán
Celta-Bilbao GG ment 500-ért.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #46503 üzenetére
Az engem is erdekelne!
-
zolynet
veterán
derby - qpr btts 1.72x
celta - bilbao x2 1.35x
ezt tettem még duplázósnakLife is too short to stay stock!
-
Ace owner
addikt
-
Daniel Alves
őstag
válasz Ace owner #46500 üzenetére
Nekem eddig csak pozitiv tapasztalataim vannak ezzel a fogadassal kapcsolatban. Ebben az evben ahhoz kepest ,hogy nem is akartam online jatszani mar 100+ ban van a tiszta hasznom.
Altalaban igy nez ki egy napom.
Nyert fogadas 35% tet vissza 50% buko 15%
De ha gondolod akkor keszitek egy idei statot. Sot meg is csinalom mert en is kivancsi vagyok.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Pepeninho
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest