- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
bandy13 #46584 üzenetére
Nagyon off, de nem tudom mitől lett ilyen felkapott/trendi ez a zsírsegg(rázás).
De ha már az idióta videóknál járunk, nekem az egyik kedvencem, amikor végig nézte, ahogy végignézte.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
bandy13 #43884 üzenetére
Igen sok tanulás.
Lényeg, hogy legyen nagy farkad és kicsi egod. Nagyon sok év tanulás van mögötte és még mennyi kell. Bankroll szabályt szigorúan betartani. Meg a megfelelő range-t. Érzék is kell hozzá és főleg szorgalom.
Amit nyertem egy 15525 fős rebuyos verseny volt. 5-ik lettem. De ez mellett még rengeteg szép eredményt értem el
Plusz játszok élőt is
Amúgy sokan hiszik, hogy a póker egy szerencse játék. A póker egy ügyességi játék és szellemi sport.
Na, de nem akarom, hogy úgy tűnjön oktatok, lényeg sok tanulás és szorgalom és akkor simán meg lehet belőle élni.
BLACk: csak 800 volt azóta olyan 3-4száz még jött apránként. És ha majd szintet léphetek ez csak több lesz. Reméljük
Pepeninho: Gyakori példa ezek igen. De sose felejtsd, hogy hosszú távon kell nézni a pókert. De sng-be hajlamosak az emberek már flop előtt betolni mindent.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
bandy13 #43786 üzenetére
Egyszerűen van egy ipad3 retina meg egy mini a tualjodnomban , nem szeretnék teljesen elalmásodni
i5 külseje verhetetlen viszont az N5 egy igazi csúcsmasina most a számomra.De rohadjak meg lehet veszek egy ilyet ,hogy a külső miatt megnyugodjak/
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
bandy13 #43784 üzenetére
szépen lassan építgetek....lehet, hogy nekem ez lesz a taktikám?
(ahhoz kéne keresnem egy másik oldalt mert itt kevés minden
)
szerk* (nem válasz akart lenni)
i5 vs N5-re meg annyit hogy mindkét rendszernek megvan ez előnye és a hátránya. Nézd meg, hogy te melyik előnyöket tudod kihasználni, és arra a készülékre menj rá. (sztem Droid+1)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bandy13 #43460 üzenetére
Megnevezése: Kami
Kami = Kamikáze
Kamikáze jelentése: A kamikaze japán szó, jelentése ’isteni szél’. Eredetileg a Japánt megtámadó mongol flottát kétszer is elpusztító trópusi ciklonokat nevezték így. A második világháborúban az öngyilkos japán pilóták elnevezésére szolgált, akik szándékosan zuhantak le az ellenség hadihajóira, hogy életük feláldozása árán elsüllyesszék azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gran Turismo
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest