Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
remélem csak altat a Leverkrusen, és a második félidőben alkotnak valamit ...
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Speedhs
őstag
válasz Daniel Alves #46898 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #46886 üzenetére
MAi dupla kész
...és ennyi volt. 101k leutalva. A cél teljesült, estére sok sikert mindenkinek.
mondjuk 1,5k-ból indul az építkezés.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
lowband
csendes tag
Azt a leborultját mi ez a Wolfsburg meccs.
-
IreN!CuS
őstag
Hoffenheim vs Wolfsburg H-ra vettem , erre már a 2. tizenegyest kapják a Wolfsburgosok....hihetetlen...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Dani_kp
addikt
válasz tigerscorpio #46889 üzenetére
Részemről nem bizalom kérdése, inkább a MU. ami olyan, hogy mostanában minden meccse meglepetés, szóval ki tudja .
https://ingatlan.com/33821564
-
lowband
csendes tag
Köszöntem!
-
zolynet
veterán
nincs 2perce h tettem rá én is, és már a tizi is bent van
kösz a tippet!#46861 Pepeninho : nincs azzal baj h megvéded magad
csak az hülyén jött ki... hasonló mint amikor beírsz egy meccset és akkor ráírnak rögtön h akkor az bukó, mert én meg fordítva tettem ... mind1, hagyjuk, úgy sem tudom leírni mi a bajom vele, csak síma menstruálás[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Dani_kp
addikt
Alaptétes 3/4-es :
195 Nice - Monaco H
206 *(1-0) Hamburg - Bayern München D
212 Arsenal - Manchester Utd. V
225 Fulham - Liverpool 1. félidő eredménye V[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Daniel Alves
őstag
ACDC vs Queen vs Outkast vs Beatles (Mash up)The Beatles vs Joan Jett vs Cypress Hill vs House of Pain
(#46888) Dani_kp:ezt még én is megjátszom
ezt meg pohárnak [link]
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Szerintem én a Wolfsburgra 0.0-ra tolok 8k-t , természetesen 1.fi.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz Daniel Alves #46883 üzenetére
Leverkusen - Kaiserslautern H
Hoffenheim - Wolfsburg HÉn ezeket raktam meg hátha
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Daniel Alves
őstag
A mai német kupára ki , mit tenne?
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #46875 üzenetére
Ugyanezt tenném én is, de Arsenal győzelmet tennék hendivel és Napoli továbbjutást.
Ps4, Xiaomi 11T
-
L_YKing
addikt
Na Guingamp jönni látszik (0-2).
Már csak 7 kell...[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
ebből Theo és Ramsey a nagyobb érvágás, Diaby kurva rég játszott már, Kallström egy percet nem volt még pályán... Theo helyett ott van Ox, mindenki pótolható
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Igen szerintem lesz a arsenál meccsen meglelepetés.Tuti,hogy x lesz.
-
Speedhs
őstag
Zsír, köszönöm a tippjeidet. Sok sikert.
Most nézem, hogy a szutykos tippmixpron semmi ázsiai sincsen. Bet365-re kéne utalni.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Speedhs #46865 üzenetére
Nekem a következő mérkőzések lesznek terítéken!
Arsenal-Manchester United
Több kulcsjátékos is sérült a hazai csapatnál. Vassiriki Abou Diaby,Kim Källström, Theo Walcott, Aaron Ramsey, Mathieu Flamini (eltiltott) Míg a vendégeknél Nani, Tom Cleverley és Jonny Evans nem áll Moyes rendelkezésére.
Hétvégén ugye az Arsenal (senki nem gondolta) hatalmas verésbe szaladt bele a Pool otthonában míg a United a Fulham ellen baltázta el a 94. percben a győzelmet.
Szerintem egy nagyon pörgős meccsre lehet számítani este. 2 fontos tény amit érdemes szem előtt tartani.
-a United ebben a párosításban az utolsó 10 mérkőzésből 8 alkalommal verte meg az Arsenalt.
-Arsenal az otthoni 11 mérkőzéséből 9 alkalommal győzött.Nálam a United 1.fi. AH 2.1-ért jónak tűnik.
Newcastle-Tottenham
Debuchy illetve további 9 ember aki nem lesz ma este bevethető a szarkáknál. Ugyanez vendég oldalon Erik Lamela,Sandro és Chiriches érintett.
Szerintem a DNB 1.5-ért vagy bátrabbak akár egy -1 AHC 3.0-ért szerintem vállalható!Fulham-Liverpool
Sokat nem fűznék hozzá viszont láttuk ,hogy a Fulham a Unitedet is megviccelte. Pár sérült védő a vendég oldalon de ennek ellenére 1.fi. gólok száma felett 1, 1.5 szerintem 1.85-ért jónak tűnik!Nice-Monaco
Itt garantált az over 2.5 2.15-ért illetve ne feledjük kupáról van szó és a Nice az utolsó 9 kupamérkőzésén nem kapott ki. Nice 1X 2.00-ért vállalhatóNapoli-AS Roma
Szerintem baszott nagy döntetlen vagy vendég siker
Roma 1.fi. 0.0 2.1-ért AJÁNDÉKOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Richard!
addikt
Üdv!
Tettem egy ilyet 3/6-ba.
Reméljük a legjobbakatArsenal FC - Manchester United (Tipp) 1
Stoke City - Swansea City (Tipp) 1
Everton FC - Crystal Palace (Tipp) 1
Manchester City - Sunderland (Tipp) 1
Fulham - Liverpool FC (Tipp) 2
Newcastle United - Tottenham Hotspur (Tipp) XMa kezdődik életed háralévő része
-
gyuromoj
veterán
Liverpool mennyire tuti tipp a mai napra?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Speedhs
őstag
válasz Pepeninho #46863 üzenetére
1,5 fölött, 3x
http://gamepod.hu/hir/elorendelheto_a_kecskeszimulator.html
Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
5. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.(#46864) Daniel Alves: Mára MU félidőre teszel valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
mindenki nyugodjon le a picsába
-
Pepeninho
őstag
válasz zolynet #46860 üzenetére
Te kötöttél belém. Azért nem fejtettem ki a véleményem( általában kiszoktam), mert rohanásba voltam és mobilon amúgy sem szeretek nagyobb lélegzetvételű leveleket, válaszokat körmölni. Ha zavar az egy mondat és szmájli akkor lapozz tovább. Ha pedig kritizálsz valakit akkor viseld el ha az nem hagyja magát! Részemről befejeztem!
Speedhs: Én tuskó vagyok, nem tudom mit jelent. Azt hittem, hogy 2 király kezdővel zsugázhatok majd.
tzimash: Én 1 nap alatt megkaptam az emailt. Viszont Barca azt mondta, ha Ők nem fizetnek akkor mindenkit kártalanít!
Ps4, Xiaomi 11T
-
törölt tag
Remélem arsenal nem hagy cserbe.
-
ted_mosby
senior tag
Mai "tutit" ( ) is megraktam.
Everton
Leverkrusen
Liverpool
MC-SUN O 2.5
Memgo500 ---> 2265
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
dnl91
tag
Tőlem sem kértek screent, csak ennyit írtak:
We noted your username. You will receive your bonus as soon as we process it.
Majd megérkezik...
-
L_YKing
addikt
Greetings Kovacs
We have received your username. We will inform bet365 about it and you should receive your bonus in few days.
Kind regards,
Thomas JonesNekem eztet írták. ( 4 napja , jó lenne ha megérkezne hétvége előtt )
Majd megkapjuk.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46850 üzenetére
de még azt se írta, hogy jóvan báttya, látom, hogy tiszta vagy, várd a zsét, vagy bármi
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #46847 üzenetére
még nem, írtam is neki, hogy tán nem jó valami, vagy miért nem válaszolt még a screenshotra...
-
Ace owner
addikt
Nya fáraó nullszaldos lett, holnap meglatjuk milyen a kínálat, lehet megintcsak ez megy
Galaxy Fold 4
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan online fogadóirodát mondani ahol befizetés nélkül már adnak egy kis pénzt hogy tudjak fogadni?
Előre köszi a választ! -
Zjunior
veterán
Barca mennyire veszi komolyan a meccset?
Sociedad félidő 1x jó lehet 1,90ért .
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Pepeninho
őstag
válasz tigerscorpio #46830 üzenetére
Én ezért nem akarok bankkártyát!
Zjunior. Micsoda mákos picsagyümölcs vagy Te! Grat!
Ps4, Xiaomi 11T
-
IreN!CuS
őstag
válasz tigerscorpio #46830 üzenetére
Azt kell felhívnod akitől a kártya van , jelen esetben teljesen mindegy milyen terminálról csinálták.De elméletileg látni fogják a sikertelen tranzakciót , lehet maguktól megoldják , de inkább hívd fel őket
Ja és nem kell becammogni call center aztán annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Pepeninho #46815 üzenetére
Hoho, akkor időnkét adhatsz fel, pl most
ma egy gép skandit is dobtam Fortunának, hátha úgy gondolja hozzám vág 35 misit, vagy mennyit is...
a mixel meg szopás volt, most először akartam bankkártyával fizetni, aztán 2x elutasította a gép, de amit küldtek egyik sms-t abban irta, hogy levonta.
A másik az sztornós volt.
Befizettem kp val aztán kivettem bankomatból zsetont...Felhívtam a lottózót, a srác emlékezett rá, azt mondta, hogy majd a bankba kell becammogni, mert mindkétszer visszautasította a gép neki azt jelezte , és valóban.
, csak azt nemtudom, hogy otp hez kell besétálnom, vagy az erstéhez (olyan a terminál) ?
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
törölt tag
A mai
212 1 Arsenal - Manchester Utd. H 2.13
224 1 Fulham - Liverpool V 1.41
228 1 Napoli - Roma V 2.90Tét 200 ft
Várható nyeremény: 1 740 Ft
-
Ace owner
addikt
Na mikszbu ki, Inkább vettem Egy faraot, a szelot meg szetteptem.
Galaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
Ma raktam mixet. Vakon 8 eseményt. Meglássuk.
-
Pepeninho
őstag
De szar forduló lesz az angoloknál FA kupában!
Ps4, Xiaomi 11T
-
pohár
félisten
megtéve, az Arsenal & Bayern meccs over 500-zal ment, 1450ft a várható, a főszelónál meg 3955ft, plusz ment egy alap puttó, amivel szart se nyerek, már érzem
ahogy azt megéreztem... még a közelébe se voltam, hogy nyerjek
se akkor ha előbb, se ha később adom fel...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
első, plusz single-be az Arsenal fog menni valószínűleg
-
Pepeninho
őstag
válasz tigerscorpio #46813 üzenetére
Én ötöst csak 1 milliárd felett! Amit igazából nem értek, mert a 342 millió is kibaszott jól jönne. De egyszer volt 2esem és más semmi. Pedig a család mákos az 5ös lottóban. anyámnak, Keresztanyámnak 4 találat. Egyik legjobb cimborám apjának is volt 4 találata. engem valahogy nem taál meg az 5 szám. Pedig milyen szép lenne...
Zjunior: Ennyi erővel tehetsz a pirosra is ennyi pénzt
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Zjunior
veterán
Tudjátok mit rakok!
Mezőkövesd.- Felsőtárkány Hazai!
1,73 odds.
Megtéve 13k-> 23k!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Pepeninho #46811 üzenetére
nem volt szokásom, egyszer puttóztam
aztán a semmivel határos eredményt értem el. igazából pontosítva semmit
a tippmixen legalább tudok statokra, egyebekre hagyatkozni, de a lotto, meg putto...bár néha 5 öst hatost, skandi, egyszer kétszer luxort csapatok, de igazából van, hogy negyed évente
lottókban inkább a hatos, meg a skandi, a számok törvénye miatt...
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Pepeninho
őstag
válasz tigerscorpio #46810 üzenetére
áááá, botrányo. Előző héten adott egy 8xalaptétet és azóta semmi. Pedig a pótszámot mindig eltalálom. De a 8 közül max 2-t.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Ha jön a puttóm akkor a nyerőt felteszem mixire. Szurkoljatok!
szerk: Bénák! Nem nyert!
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #46787 üzenetére
Értelek, de van aki egy "10/10-es" tippre sem tud mondjuk 10 ezer forintnál többet áldozni, mert akkor gondban lesz, nem jut másra, stb. Szóval úgy gondolom nincs azzal semmi probléma, ha mindenki a saját pénztárcájához mérten fogad, sőt, nagyon helyes. Én speciel duplázhattam volna is a tétet (nem zsebből hál istennek), de mivel 80 ezerrel nem igazán szoktam fogadni, érzékenyen érintett volna.
Viszont ja, az okostojásokon, pláne akik utólag azok, én is csak mosolyogni tudok. Természetesen akinek nem inge nem veszi magára. -
IreN!CuS
őstag
válasz sutyesz96 #46803 üzenetére
Német kupa , hazai pálya , illetve előző körben a Schalke-t verték ki . Ám egyáltalán nem vagyok biztos benne csak 2.53 annyira nem rossz odds.
Illetve a Wolfsburg a 6. helyen áll ami nemzetközi szereplést takar a EL-ben , viszont szoros a állás a 4. hely sincs messze illetve a 9. helyezett is 3 pontra van csak tőlük., így én azt gondolom inkább arra fekszenek rá mint sem a német kupára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest