Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Daniel Alves #46197 üzenetére
Kapja is az ívet a SPklub a fácsén: [link]
Nem is sajnálom őket, remélem hamar megszűnnek...
A románoknak már csak az Eurosporttól a Bundásligát meg a Sporttv-től a Spanyolt kell lenyúlni és kész is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #46197 üzenetére
plusz a francia is, holnap este Monaco - PSG a Digi1-en
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
DIGISPORT
"Juhár Tamás
Úgy ébredtem ma reggel, hogy különös dolog nem történhet velem ezen a február 8-i napon... Reggeli után épp készülődöm a Liverpool-Arsenalra, mikor jön a hír: "Cimbora! Este Napoli- Milan a DIGI Sporton!! Dodi intézi az angol meccseket, te koncentrálj az olaszokra."
Visszatértünk)) 20.30. NAPOLI-MILAN (holnap LAZIO-ROMA, + JUVE+ INTER)
Szép az élet!"Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
ted_mosby
senior tag
válasz cannibal #46193 üzenetére
tényleg elég felesleges így utólag bele gondolva, de csak azért csináltam hogy egész összeget kapjak .
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
Hol van az a menüpont a Bet365-ön,ahol ki lehet fizettetni a még le nem játszott szelvényt?
Realme Narzo 30 5G
-
Bencus88
nagyúr
Kossz City!! Remelem ez miatt csúszik a bajnoki címetek
-
-
gery2123
őstag
Na én a City mixit ki is fizettettem a bet-el, így csak mínusz 200. De ha most nyer az utolsó percekben a City ....
-- PSN_ID: GerY2123
-
Bencus88
nagyúr
Mi lesz mar City!!!! Jókor fogadok en is
-
B-L-A-C-K
titán
Geciül unatkozok, lehet le kellene rakni menni egy 5-10K ezrest. Valakinek ötlet, Almaart néztem, szerintem jöhet...
-
pohár
félisten
gyerünk már MC
túl sokat bukhatok, gyerüüüüüüüüüüüünk máááááááár[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Na már csak 5000 forintot kell megforgatnom , és kézhez kapok 3 ezret . Csak addig tartsak ki.. Akkor majd lesz miből teniszezni.
------------------------------------------------------------
Cardiff gól odds : 1.5 , szerintetek megéri? Ezres menne rá.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Zjunior
veterán
válasz szsanyika86 #46173 üzenetére
Siess, és rakunk újat!
Bayern kuka...
Senki se tudja megverni őket vagy XWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Citynek helyzete sincs lehet kiveszem sőőőt!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
-
zolynet
veterán
ez a reading piros nem annyira jött jól, mi a rohadást csinált a 9. percben?!?!?!
Life is too short to stay stock!
-
gery2123
őstag
-
pohár
félisten
-
Bencus88
nagyúr
Na a Nürnbergi bohóckodós szelvényem is úszni látszik, de ezeket csak mókából tettem most jön a lényeg!!!
Dortmund vezet is! -
pohár
félisten
válasz szsanyika86 #46163 üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy a szelvénynek kell lennie 1,5-nek, amit raksz
az, hogy a benne lévő eseményeknek milyen szorzója van, nem számít... de kérdezd meg az élő chat ügyfélszolgálatukon, ők megmondják a tutitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szsanyika86
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy bet365 1. befizetésnél van bónusz és a feltétel ez (A kisebb mint 1.50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe.) Ez azt jelenti, h eseményenként 1.5 szorzó vagy rakhatok én 2db 1.3 szorzós eseményt? Előre is köszönöm!
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
na végre... GG jött, hajrá City
-
zolee5016
őstag
Aberdeen....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
lacy86
addikt
GabN73
Boldog Születésnapot!
Az Arsenal szepen belenyult ebbe a meccsbe!
-
ted_mosby
senior tag
-500 mínusz a félidő miatt. De leszarom már a pénzt csak mutasson valamit az Arsenal.. Özil harmat gyenge
-
pohár
félisten
na akkor kéne egy Arsenal gól
-
zolynet
veterán
egyenlít a leeds ... csak így tovább, csak a 3 pont az elfogadható
nagyon nyom a dresda ... egy jó berlin kontra gól jót tenne a meccsnek, meg nekem
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
gery2123
őstag
GabN73 Boldogat
Mit művel az Arsenal? Atya ég Ha beten felmegy a mindkét csapat szerez gólt 2x odds akkor emgy ra 1,5 k az tuti. Most 1,44
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolee5016
őstag
még mindig 4.4.4.négynégy
na most rakok egy 200-ast az ARS-ra....történelmet íratok velük....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom a 300 Ft-os kamimnak annyi...
-
máyköl
veterán
Hű...
Mennyi lesz vajon a vége? -
zolee5016
őstag
én is az Arsenal-re tettem....nagyon kemény.....ez nem a múlt heti l'pool,aki alig x-elt....
-
stefyY
őstag
Arsenal...nemár...bátyámat lebeszéltem a Poolról, levágja a fejem...azért hajrá Ágyúsok...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
anonymus89
addikt
A Liverpool most megmutatja, hogy kell focizni....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Bencus88
nagyúr
kurvajó meccs 4-0
-
Bencus88
nagyúr
Nem bánom, hogy elment az x-em 3-0 megérdemli az arsenal. 15 perc alatt...... és simán lehetne 5 is
-
Djmarko
tag
Jó az Arsenal....szánalom a köbön!
-
törölt tag
Mit csinál az arsenal !!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Suarez atyaèg
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Zjunior
veterán
Kell a 40k-szelóra!!
Ez a lelke!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor 1 szelvény minusz
-
zolynet
veterán
Skrtel ma nagyon felpörgött
2-0 poolLife is too short to stay stock!
-
Daniel Alves
őstag
Ott a Pool 2. gólja
-
B-L-A-C-K
titán
Celtic mááán megint vezet....
-
Zjunior
veterán
Hamar!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Daniel Alves
őstag
Mondom fogadok 10k-val félidőre az Arsenalra már írom a biztonsági kódot, erre Pool gól azt hiszem nem is fogadok!
-
GabN73
addikt
válasz Pepeninho #46121 üzenetére
De, van.
15.000 forintig 100%-os bónusz. E-mailben küldték a kódot.B-L-A-C-K: köszönöm! Bár egy mindenrevanegyBelgaszámnak tőled jobban örültem volna
barca0519951: majd hétfőn[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
jó, skrillen keresztül se tudok feltölteni a gambling, non-gambling választás miatt, pedig ma úgy megdupláznám a zsém
van itt valakinek gamblinges skrillje? küldök ott neki zsét, ha be tudna nekem fizetni betre
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
GabN73, Alves: Lehet, hogy most nincs bónusz az új regisztrálóknak?
Barca: Nincs igazság!!!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #46113 üzenetére
Legyél szíves elmondani, hogy lehet a bónuszt felvenni. Haver 1,5 hete regizett és nem jött rá a dologra! Köszi!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Daniel Alves
őstag
Úgy döntöttem tolok fel 20k-t a bet365-re!
-
ted_mosby
senior tag
Mai napra jó odds:
Cardiff X2 1.9 ért elég finom
-
zolynet
veterán
válasz hentes555 #46107 üzenetére
ment 3/4-be is, illetve normálba
Leyton Orient @ 2.00
Leeds @ 2.25
Burnley @ 1.60
Reading @ 1.75+ még ilyeneket raktam
szeló3: ~2,3x
Udinese vagy döntetlen @ 1.18
Döntetlen, vagy Oxford Utd @ 1.50
Union Berlin vagy döntetlen @ 1.29oxford 2.9x
berlin 2xLife is too short to stay stock!
-
Pepeninho
őstag
-
hentes555
senior tag
A mai Reading-Sheffield meccsről kinek mi a véleménye? Érdemes egy V-t rakni vagy most túl jó formában van ahhoz a hazai csapat?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Daniel Alves
őstag
Tolni kellene valamit a mai napon!
-
Pepeninho
őstag
Reading, Swansea,Napoli X ? 200 punktennel ment harcba!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Bencus88
nagyúr
Na végül 4 szelvényt raktam.
City,Real,Atletico 3K-val
Nappoli,Southampton, Sortmund 1K
Liverpool,Chelsea X 300Ft
és Zjunior kedvéért egy Nürnberget 200-al
-
pohár
félisten
az már részletkérdés
kérés number 2: ha van itt olyan, akinek a betes számláján van 5k hétfőig hanyagolható pénze, megdobna egy priváttal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest