- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO_KoRa
tag
-
Genius007
őstag
válasz
sutyesz96 #161160 üzenetére
Igen jol remlik, abbol is, de nyilvan mellette buktam is, jott is, buktam is, szerencsere eddig mindig tobbet nyertem mint amennyit buktam. De allandoan nyerni ugye nem lehet, akarva akaratlanul is beletud futni az ember olyanba hogy 0-0 es tarsai. De egy masik meccsen mindig sikerul egy kis pluszt termelni.
Szerk.: Azota sokat tettem mar, aminek hatasara itt tartok, de nem posztoltam mindent ide.
-
Genius007
őstag
válasz
sutyesz96 #160614 üzenetére
Általában mindig élőben rakok, a 20. perc körül, de mostanság annyi "gólzápor" és "szögletzáporról" maradtam le, hogy megkockáztattam, hogy most egyből az első fél percben teszek majd, mert tuti akkor lesz legalább 1gól. Szerencsém volt, pláne a szögletekkel, mert van amikor azt is 8+-ra rakom, és 7-8 van -.-"
Remélem más is hasonlóan sikeres napot zárt! -
yogibear
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
sutyesz96 #153078 üzenetére
Az első már pipa is.
zsolti72837: Te vmi új vagy itt vagy csak write only módban működsz? Ez már rég lerágott csont, hogy miért csak ennyit írok be. Amúgy meg akik itt raknak naponta 5-10 szelvényt, esetleg 2 naponta elszórnak 5-10k-t, elbaszva ezzel a súlyos ezreket/tízezreket és akkora mínuszban vannak, hogy ha kiszámolnák akkor eret vágnának magukon, ezek nem szúrják a kis szemed?
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
sutyesz96 #152219 üzenetére
Jó ez így is
Remélem a bet majd egyszer visszadobja az EB tétet mert 0:0 lett ugye.
(#152217) szab.tam
Van itt feljebb egy ún. Attila, aki több érzelmet vitt az EB döntő témába mint szakmailag érdemelt volna és a saját igazát bizonygatja itt mindenkinek miközben már minden épp eszű ember továbblépett. Lehet csapágyas a ventije
-
C0d3r
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
sutyesz96 #134572 üzenetére
Nem, viszonylag ritka, olyan meccseket kell nézni ahol nagyjából egyformák az odds-ok. De még úgy se mindenhol találni.
1.0,1,5 - 1 gólnál tét egyik fele vissza, másik fele bukó.
Ma volt olasz 2, portugál 2, spanyol 2, de pl. a svéd - dán, tegnap meg a bosnyák, spanyol, walesi meccsekre is adott ilyet.(#134573) pohár: Igen, ez is egy járható út, ha az élők között bogarászik az ember, az over 1 megjelenik ugyanennyiért már 10-15 perc után is.
Csak én meccs előtt szeretek vele bogarászni, átnézni a statisztikákat, mennyi volt az over/under meccsek száma, mit játszottak korábban másokkal és egymás ellen stb. Élőnél mire végzek, lőnek is gyorsan egyet tuti.
Na meg van, amikor első 10 percben meglőnek 2-3-at, aztán kushadnak a meccs hátralevő részére. -
szab.tam
nagyúr
válasz
sutyesz96 #134023 üzenetére
aha.
3/5:
Philadelphia - Chicago 1X2 Philadelphia 4,40 Nyitott
Atlanta - Minnesota 1X2 Minnesota 4,20 Nyitott
Indiana - Orlando 1X2 Orlando 2,55 Nyitott
Anaheim - Arizona 1X2 Arizona 3,50 Nyitott
San Diego - Chicago 1X2 Chicago 2,65 Nyitottés
San Diego - Chicago 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott
Philadelphia - Chicago 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott
Atlanta - Minnesota 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott -
expander
senior tag
válasz
sutyesz96 #132605 üzenetére
sehogy nem kapod vissza
befizetsz X-et, arra megkapod az X bonuszt, igy lesz 2X penzed. viszont a masodik X gyakorlatban az csak ugy ott van, hogy lasd, de fogadni nem tudsz vele, csak miutan fogadtal X ertekben. ezutan elerheto lesz a maradek egyenleged, ami 6X minimum 1.5os odds feletti fogadas utan valik kifizethetove
ennyire egyszeru
-
C0d3r
addikt
válasz
sutyesz96 #131502 üzenetére
Pláne ha megnézzük az egymás elleni eredményeket. Múltkor valaki a PAOK - Akármikaikosz kamit ajánlotta, az is alapjában véve jó gondolat volt, mert oda-vissza verik egymást a meccseken. Nos, ez is olyan volt, érthetetlen odds-szal, kár hogy nem tűnt fel hamarabb.
-
bammbula
tag
válasz
sutyesz96 #131197 üzenetére
Ő pont nem az, aki utólag hozza fel a nyertes szelvényeket, úgyhogy nem tud eltitkolni semmit. Szerintem, ha vennéd a fáradtságot és utána számolnál nem így gondolnád.
Más: Érdemes volt várni a főfejesekre, az időmérőt halasztják.
Csak azt nem értem miért vártunk erre órákon keresztül.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
sutyesz96 #131194 üzenetére
Ne sírj, az nem olyan vészes...már a 10k is 5 jegyű és mint tudjuk a 10k vásárló értéke elég lapos
Viszont, ha 99k-nál jártál az azért elég rázós... bár nézd meg Black-et : Ő 800k-t "bukott" és mégsem sírt
( legalábbis nyilvánosan nem...
) Itt van még spm kolléga is, nagy rá az esély, hogy Ő is vesztett már 6 számjegyű tétet... Szóval fel a fejjel, lesz majd ez jobb is ! (Mindezt én mondom, aki mini tétekben játszik, pusztán a játék kedvéért
)
Sutyesz : van benne valami....mindig a tippek körül jár az agya, javíthatatlan egy palimindazonáltal szerencsés flótás is egyben. Mindig írja, hogy ááá már nem tesz és nem bírja ki
, persze ,hogy tesz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sutyesz96 #130297 üzenetére
én nem láttam, ezért kérdeztem.
csak arra voltam kíváncsi, hogy csak egy szerencsétlenül bekapott gól volt, amin bosszankodtál egyet, mert buktad a szelód, vagy valóban szándékosságot véltél felfedezni. (mert a bunda ez utóbbit feltételezi.)****
nagyon jó ez a női kézimeccs. ezek kajakra cicire mennek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sutyesz96 #130295 üzenetére
gondolom, a köln mecccsel akadt gondod.
láttad a meccset?****
ébren lévőknek:
ismétlés, sport1, női kézi bl, fradi.csak nehogy itt is zártkapu legyen abból, hogy az eu himnusz, (az meg tk. mi a f*om?
), alatt a nézők a magyar himnuszt énekelték. tuti bünti lesz.
jót tenne a hazai női kézinek a győr mellett egy erős fradi.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sutyesz96 #129040 üzenetére
black szelvényeid vagy 100%-ban tolod, arányos tétekkel, vagy sehogy.
mert aaki találomra, néha megrakja, az valamiért mind bukó.amikor ritkán követtem, mindig bukó volt.
ha az szrt-től kapnék jutalékot, mindig lemásolnám 100 ft alaptéttel.****
éjféli haiti meccsben lehet érték.
ráadásul barátságos....
és a legbővebb piackínálat a pron. mint karácsony előtt.
még mérközésalakulás van alul.kapásból talátam egy "napi pro agytrösztöset" is:
GÓLSZÁM
6+
41,00
vs.
PONTOS VÉGEREDMÉNY
Más
115,00
(gyk, jelen esetben a 2 ua.)****
3 sanszot látok:
ht/ft, 0:0, over 6.most ezt érzem a 3-ból:
Salvador - Haiti Pontos végeredmény Más 115,00 Nyitott
Tét összesen 325 Ft
Várható nyeremény 37 375 Ftasszem még 1k-t szétdobok a 3 között.
-
C0d3r
addikt
válasz
sutyesz96 #128683 üzenetére
Holnap 10-kor fogják folytatni.
(#128741) djculture: Kíváncsi vagyok mennyit fog hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest