- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zsolti72837 #175548 üzenetére
Bukni is szoktam nagyokat nyugi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aventador91 #175546 üzenetére
Majdnem, 300zal, hihi.
“Gecit” biztos nem tettem hozzá...
-
törölt tag
Csak jön a Tottenham & Manchester duplázós, a vereségek után ma javítanak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zsolti72837 #175543 üzenetére
Nem foglalkozok ezzel már nagyon régen (mármint hogy itt publikáljak folyamatosan), ha van kedvem időm egy egy szépet kiteszek ami jött, de azt is már tét nélkül ne kelljen rajta csámcsogni.
-
törölt tag
Úgy érzed nyer a ManU?
Tottenham jött
Genk & Celtic jött (itt hatalmas mákom a skótoknál nem hendit raktam, csak a sima alacsonyt hogy húzza a belgákat kicsit)
Angol 2: hosszabbításban ment el mind a két szelvényema West Brom a 90. percig vezetett és úgy látszik a Sheffield Wednesday csütörtököt mondott a végén, vezettek idegenben 2-1-re aztán 93. és 97. percben Stoke gólok azaz még a DNB se mentett meg
Olasz 2: összekotortam egy Juve Stabia kétesélyt jó odds volt, nem értem miért hiszen egymás mellett állnak tabellán bármi lehet mégis 5x odds volt a vendég győzelemre ezért X2 is szép szorzó
Megy még egy Liverpool DNB és mára ennyi elég is, eléggé felemás nap. Az is lehetséges, itt lesz a meglepi és nyer a Leicester, mert a Liverpool még nem kapott ki és most klub világbajnokságról utaztak haza. -
Örni
senior tag
Na, Chelsea meglepi után lesz Manu meglepi is?
-
janos1988
addikt
Hali.
Sportingbullra fel lehet a saját magyar számlámról pénzt tölteni? Látni fogják? Vagy most mi a helyzet a törvénnyel?
-
törölt tag
Valamivel vissza kellett hozni a vasárnapi Manchester, Juventus hülyeségeket. Sikerült is ezekkel a török, izraeli meccsekkel. Nyert még a Moszkva hoki és ma reggeli koreai kosár. Ez benne a vicces, amit amúgy nem tennék, most a szűkös ünnepi kínálat lett a nyerő.
Angol meccsekből ezeket néztem ki fő szelvényekre:
Liverpool DNB 1,5
Sheffield Wednesday DNB 1,8
West Bromwich 1,8+ valószínűleg hazai pályán a Tottenham és a Manchester javítanak, de lutri... apróval duplázós kötésbe összevonni esetleg
-
zsolti72837
addikt
Áldott, békés Karácsonyt Mindenkinek!
-
törölt tag
Wigan DNB törölve, na akkor mai nekifutás: Maccabi Tel Aviv másfeles
-
Örni
senior tag
válasz
Aventador91 #175525 üzenetére
Le lehetne egyszerűsíteni az egészet úgy, hogy: elkezdtem tippmixszelni
-
törölt tag
Trabzonspor DNB 1,5 nyert
naná a sztárcsapatokkal bukta a vasárnap, hétfői gagyi sikerül
angol meccs GG esetleg még -
törölt tag
Juventus nyeri a kupát: ez is vesztes lesz, fasza
-
zsolti72837
addikt
Jó csapat ez a M.United!
-
törölt tag
Jó rábaszás, pedig szépen alakult a nap. Utolsó ellen 1,75x odds hát persze túl szép hogy igaz legyen!
-
dnl91
tag
MU
-
yogibear
addikt
Elnézve az eddigi 20 percet az is csoda lesz, ha a MU nem kap ki...
Aztán lehet, hogy a MU csak altat és htft 1/2-re megy rá. -
törölt tag
Az Atalanta megszórta a Milant, kár volt óvatoskodni! Döntetlen vagy Uerdingen 1.72 Nyertes
Ingolstadt is kell még vezetnek, a Kiel GG már sikerült. Most a Manchester kezdődött, remélem lehozzák!
-
törölt tag
Mai adag:
Atalanta DNB
Sandhausen-Kiel GG
ManU
Juventus DNB
Tottenham DNBB-L-A-C-K: belőlük mindent kinézek, persze én is raktam ilyen odds az utolsó ellen ritkán van
-
B-L-A-C-K
titán
MU nyer, mehet rá lakás, kocsi, asszony, megtakarítás minden.
-
válasz
musli26 #175510 üzenetére
Én se fogadok focira, csak élőben kosár-kézi-rögbi nagy ritkán jégkorong. NBA ritkán, csak ha nem tudok aludni
Általában első félidő több/kevesebb mint-re szoktam fogadni kosárban, mert a döntetlen túl sokszor belekavart a kevesebb mint eredményembe a végén. Ha legalább 10 pont a különbség az utolsó negyed közepén, akkor szoktam, de filippínóknál még akkor is necces, mert szoktak a fiúk döntetlenre fogadni és vannak érdekes utolsó negyedek...
Sajnos tippmixpron nem lehet negyedre fogadni, pedig az lenne az igazi.
Kézilabdánál mindegy, mert ott a teljes játékidő számít, de kosárban beleszámít a hosszabbítás is sajnos. -
musli26
tag
Sziasztok!
Szokott valaki kosár(NBA) meccsekre fogadni?
Miket szokott megjátszani?pontszám,eredmény,stb.
Elegem lett a foci... -
Örni
senior tag
A mai nap is pipa. Amióta a GG-re koncentrálok, gyarapodik a számlám
Ma Róma és Dortmund GG volt a választás. -
törölt tag
Ma Dortmund, románoknál Astra, és egy vendég trixie: Sochaux, Twente, Roma
-
törölt tag
Újabb mák a vesztes Leverkusent és Bredát egy szelvényre raktam és nem rontottak el mást. A többi jött szépen. Ma csak a Feyenoordot teszem.
-
törölt tag
Mázli nem raktam meg mindet, csak egy meccsen jött volna a GG. Augsburg jött, Werder GG elment, Dortmund GG jött felemás eredmény. Ma Bayern, Juventus, Celtic, Leverkusen, Mönchengladbach, Zágráb, Breda meccsekből össze lehet rakni pár duplázós szelvényt.
-
törölt tag
Nyertes hétfő után ma szerintetek lejön a négy Bundesliga meccs GG? Valami ilyesmin gondolkozom, esetleg Augsburg hazai győzelem. A Liverpool kétesély apróval? Nem a rendes csapat fog játszani, talán egy döntetlenre így is jók?
-
Prien
addikt
Figyeltétek pénteken a holland 2-t?
Mind a 10 meccsen a vendég csapat szerezte az első gólt... szép lett volna megrakni. -
törölt tag
-
Örni
senior tag
A Valencia - Reál GG sima liba volt!
kicsit sokat kellett rá várni.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #175500 üzenetére
Legalább az angol meccs jön, két gólos vezetés. Szerintem így megpróbálom a Sevillát (hazai pálya, a Villarreal öt meccsből csak két pont) és az Inter DNB
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest