Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felhúztam magam az Arsenalon. Magamra is haragszom, múltkor jól megmagyaráztam érdemes kétesélyben a neves csapatok ellen rakni és mégis a papírformákban bíztam.
Ezen a hétvégén nem nyert az Atletico, Bayern, Juventus, Arsenal, Man City biztos hogy a kisebb csapatokra kétesélyben vagy DNB-ben elég csinos odds volt. -
Kardos.N
tag
Hajrá soroksár jól jönne az a 3.5 odd
-
Soulfly842
addikt
Kettős emberhátrányban a celta, még egy videózás... Ez inkább ért pirosat, mint az első.
Toltam még egy ilyet:
240, 7
[kép] -
Soulfly842
addikt
Na bacchus, Celta emberhátrány... Videózás és egy szösszenetnyi vádlikontakt, ami kockázva volt csak érdekes, de a gyakorlatban alig érte - emberhátrányt ért.
-
Soulfly842
addikt
Az első, fő szelvénynél jelenleg az alaptét vehető ki, a két izgalmasabbnál jelenleg az alaptét ~3x-ese.
Kicsit féltem attól, hogy több idegenbeli meccsel kezdek és a cash out lehetőségét/figyelését elveszem magamtól, de szerencsére eddig szépen jönnek!
72,3x
[kép]354,5x:
[kép]1088x:
[kép]Na, izguljunk - hátha!

-
törölt tag
Az Arsenalt én is teszem ma. Tegnap úgyse volt időm tipszmikszűni.
-
Soulfly842
addikt
Az Arsenalnak nagyon barátságos a Watford elleni szorzója. Igaz visszagondolva az előző szezonban sokáig nagyon rossz volt az idegenbeli játékuk, de szerintem itt nem lehet gond. A kötelezőket hozták, a Liverpooltól kikaptak (manapság ki nem?
), A tottenham-val X-eltek.Ezzel szemben a Watford a West Ham-Everton-Brighton 3-astól is kikapott. Élcsapat ellen még nem játszottak és a Newcastle ellen is csak X-re volt elég a játékuk..
Mindezt 2-8 -as gólaránnyal...
(Az Arsenal a Newcastle-t is elverte idegenben 0-1-re)Finom.
Egy V/V-n gondolkodok még erősen. 3,1-ért nem rossz.
-
Soulfly842
addikt
Ú, de rohadt mérges vagyok...
A legmagasabb kivehetőm a barca meccs félidejét követően ~ 150E volt.
Ingáznom kellett kicsit kocsival a városban, így csak fél szemmel tudtam figyelni...
Gondoltam,ha befigyel, egy-két szöglet, akkor már nem cicázok tovább, kiveszem inkább... amire oda jutottam, meg már csak azt láttam, hogy leesett a kivehető a Barca miatt... még ekkor is kb 80E lett volna a kivehető... Tudtam, hogy egy-egy szöglet is még súlyos 30-40E-ket hozhat még, de az idióta Barcelona belekezdett a szokásos tesze-tosza, sehova nem haladok bugyuta antifocijába (aki azt vallja, hogy ez látványos azt hosszasan kínoznám most a jelenlegi állapotomban...) Jobban megutáltam őket, mint valaha.... Sejthettem volna...de nem tudtam most hosszasan mérlegelni...(Minden más jött természetesen...) Na mindegy, nézzük pozitívan... így sem buktam, hanem ~ 11,8* os összeg lett...
Bár, ha vernek vagy két szögletet a félidő elején, akkor már jócskán 200E felett lett volna ...

-
LaciMc82
aktív tag
Nah ez is jóóóó vót ma,enbé egy hüle Újpest elviszi az egészet

-
-
inci67
tag
Mára a sok bajnokira tippek?
-
inci67
tag
És még van vagy 6-8 ilyen szelvényem. Luxenburg rúg még 1 et, 8400 jön.
-
Soulfly842
addikt
Ejjej.. Alattra valahogy sose jó játszani
Remélem leállnak a portugál meccsen 
Az valószínüleg bukni fog
-
musli26
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Megrakva hátha.
-
Soulfly842
addikt
válasz
musli26
üzenetére
Portugálok általában alacsony szögletszámmal megy, ma az ellenfél se fogja felülírni szerintem...
12 alatt. valószínűleg jóval alatta lesz, de biztosra mentem 1,44Koszovó szép szériát ment, de élcsapat ellen nem mérette meg magát igazán... az angol -5,5 érdekes lehet 1,9
montenegro-cseho. 8 felett 1,44
A tegnapi napom azért jobban lehetett robbantani szögletekkel.
-
musli26
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mai kínálatban (Eb selejtező) szöglet ötlet?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha tuningolni akarnád, tedd mellé Anglia-Koszovó gólszám 2,5 felett
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Izlandnak ma élet-halál meccs lehet az albánok elleni vendégszereplés... Mi a véleményetek, hozni fogja?
(bár pont egyenlőség van, de a csoportnak még mindig Fro. a fő esélyese, ők ugyebár az első meccsen kikaptak 4(!):0-ra tőlük, s ezzel szemben a harmadik konkurens törökök, az első meccset 2:0 -ra lehozták a franciák ellen (jó mundjuk, Izland meg lehozta az első meccset a törökök ellen))
Elvileg szerintem nem lehet gond és az a 2,55-s szorzó kecsegtető...
-
Soulfly842
addikt
Azt hiszem, hogy jó egész jó szorzójú szöglet tippeket adtam

Nem ilyen egyszerű sajnos, sőt szerintem az egyik legrészletesebb elemzést követeli meg, Közelmúltbeli hasonló erősségű ellenfelek elleni elért arányok, annak az ellenfélnek a korábbi statisztikái (mindkét csapatra kivetítve), elmúlt mérkőzések statisztikája, hasonló stílusú csapatok ellen elért szöglet statok, stb-stb... széleken való elfutás-beívelés, átlövések mennyire jellemeznek egy csapatot, stb.
Most kicsit könnyít az, hogy több csapat már találkozott a közelmúltban. Ált. az erősebb csapat ha idegenben nagy szögletszámot ért el, akkor a visszavágón (hazai) statisztikailag hasonló várható... stb. -
Jól megszívattak a Horvátok.
Sajnos a Magyar meccs is mellete volt. -
inci67
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azt hittem ez a meccs is este lesz, ennek annyi.
-
musli26
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm.
Szögletre milyen taktikával fogadtok?
Gyengébb-Erős sok szöglet? -
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
utóbbi 2-t meg is raktam single-ben, plusz kötésben is, hajrá hajrá

-
drtimot
aktív tag
válasz
musli26
üzenetére
Nem fogom most átböngészni az aktuális szabályokat, de ~2 éve így működött: befizetsz X összeget, kapsz mellé további X kreditet. Ahogy fogadgatsz, először a saját X egyenlegedet nullázod le (ha itt meggondolod magad, X maradékát még kiveheted), utána az X bónusz-egyenleget. Kivenni akkor lehet, ha X+X összeget 3-szor megforgattad, vagyis 6X téttel fogadtál.
Tehát pl. 20k befizetésért valóban adnak 40-et játszani.
- Ha eljátszol pl. 17-et, a maradék 23 egyenlegedből csak 3 a kivehető (ennyi maradt az eredeti feltöltésedből)
- Ha fogadtál összesen 120k értékben (vagyis a 40-et háromszor megforgattad), akkor utána az egyenleged (akár 10 forint akár 1 millió) már teljesen kivehető.Nem volt megkötés arra, hogy élő vagy sem a fogadás. Bannerük alapján 30k-ig dupláznak, ha új ügyfél vagy.
-
inci67
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hendi nem raktam még, de ha jól gondolom -3 hendi. Vagyis 3 al több szögletes lesz mint a másik csapatnak?
-
inci67
tag
Mára mit mondtok, mit gondoltok?
-
threk
csendes tag
válasz
adise
üzenetére
Két fajta lottózó van
1. Szerencsejáték zrt. saját üzemeltetésű lottózói:
Itt 400.000 Ft-ig fizetnek ki kp-ba.
Ha ennél nagyobb a nyeremény, akkor itt intézheted el a kiutaltatáshoz szükséges papírmunkát is.
2. Vállalkozók által üzemeltetett lottózók:
Itt 200.000 Ft-ig van kp kifizetés
Itt nem tudod kérni az utalást.
(van egy-két kiemeltnek nevezett magánlottózó is, és ott is 400ig fizetnek, de ilyenfajta csak pár darab van) -
adise
őstag
Egy random lottózóba mennyit fizetnek ki max? Vagy a számlára utaltatást is megtudják bármelyikbe csinálni nem tudja valaki?
-
Greentea
senior tag
Portugália THX!

-
Soulfly842
addikt
Törökök mi a faxt csinálnak?
-
Soulfly842
addikt
Huh, de kellett izgulni az angol szöglet számért
Szerencsére az angolok - Bolgárok behúztak 1-1 -t a végére... 
311,5x odds:
[kép]88,78x odds:
[kép]Egyébként szidom magamat, mint az állat....
Reggel a fodrásszal beszélgetve kérdezi, hogy mi szerintem ma a tuti fogás...Koszovót mondtam, hogy ma is be fogják húzni...
2,5 és koszovó, vagy mindkét csapat szerez gólt és koszovó nem lett volna rossz 
Csak azt néztem, hogy olyan korán kezdik

Elszórakoztam az időt a másfél kg válogatott habanerom (sárga, klasszikus, mustár) sütőben való szárításával (60-70fok, légkeverés).
Ma úgy döntöttem, hogy ezzel az illattal kiírtom a szomszédot
úgy is haragszok most rá
(gyilkos volt, még a levegő is csípte a számat
) -
musli26
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hát akkor én csendben maradok.

Én is pont azt néztem még gólt! se kaptak 4 meccs alatt.
Legalább egy X re gondoltam én is. -
szekra
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezeket a tippeket beírhatnád előre is.

-
Soulfly842
addikt
válasz
musli26
üzenetére
Nekem 1500-ből 600E bukott azon a meccsen...

A Horvát hendi,
A német-holland GG és vendég
Ausztria Lettország 3 gólos hendi, ill 10 feletti szögletszám
Az orosz győzelem
wales
stb-stb minden jött...A lengyeleknél még éreztem is, hogy ilyen hibátlan széria után baj lehet, ezért raktam azt csak DNB-be... de még így is bukó lett

1-0-nál még reménykedtem a döntetlenben, de aztán ló.art sem adott

-
musli26
tag
Lengyelek ,mit csináltak.
Vicc
Bejön 7ből 6
1gól kellet volna.

Erre elviszik ez a ........
Kivettetek a zsebemből 50k -
törölt tag
Inkább várok a bajnokságok visszatérésére, ebből a kínálatból csak egy ilyen duplázóst izzadtam össze és csak egy ezres:
Kawasaki Frontale DNB & Randers jut tovább & Svédország
-
chester99
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
hát igen, de nekem most mindenképp be kell vállalmom,

-
jbalint18
tag
válasz
chester99
üzenetére
a bajnokságok érdemi része és persze a bl, el 2 hét múlva kezd én nem raknék a helyedben egy kanyi fityinget sem a barátságos illetve válogatott meccsekre . Esetleg ami értelmes lehet mert nyerési kényszerben vannak Portugália a szerbek ellen fognak játszani 2 feletti odds van rá hogy ha nyer portugália .
-
chester99
aktív tag
Üdv
Tudom nem szerencsés nagyobb összeget szerencsejátékre fordítani, de most elég nagy bajba kerültem.
Hogyan tudnék 500e forintból 3M forintot csinálni úgy hogy közbe ne vágjam fel az ereimet?
Valami ötlet? Jöhet privátban is.
-
törölt tag
Mi a tök.m Van a Atletico Madrid meccsen? Már a második gólt nem adják meg.
-
jbalint18
tag
Bepróbálkozok ilyenekkel : Atletico,Inter,Villareal gól 3 körüli odds Arsenal ,wolves gg ,
-
yogibear
addikt
válasz
mitisz
üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást... nem csak idehaza máshol sem...
Bevételed származik (már ha nyersz és kiutalod), amiből adózni kell(ene, csak a NAV sem foglalkozik vele egyelőre). Az meg hogy a hatályos törvények alapján illegális a fogadás, az megint egy más dolog, azért még büntit is kioszthatnának, ahogy teszik azt pl a belgáknál sok éve, ha a usert elkapják... a nyereményt elveszik, és sok száz eurós büntiket osztogatnak...Fontos megemlíteni továbbá, hogy a nem engedélyezett, külföldi szervező ajánlatának elfogadása kizárólag a játékos saját kockázatára történik. Amennyiben a játékost bármilyen jogsérelem éri (pl. elért nyereményét nem kapja kézhez) a magyar hatóságok nem tudnak fellépni a szervezővel szemben, továbbá az illegális szerencsejátékban való részvétel magyar bíróság útján sem peresíthető, sok esetben pedig már a szervezővel való kapcsolatfelvétel is lehetetlenné válik elérhetőség közzétételének hiányában. Kiemelést érdemel az is, hogy a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény csak a legális szerencsejátékokból származó jövedelmet mentesíti, így az engedély nélkül szervezett játékokból megszerzett nyereményt adó terheli.
(#175019) phenomHUN): továbbra is az, csak nem foglalkozik vele senki hivatal egyelőre, tán mert többe lenne usereket vegzálni, mint amennyi erőfeszítést, embert bele kéne tenniük, sokkal nagyobb bevétel egy-egy áfázós cég elkapása, mint egyéni userek egyenkénti vegzálása pár tízezer forint leadóztatása és büntiztetése okán...

-
zolee5016
őstag
mára
8 meccs
francia,holland,dán,norvég,ukrán,olasz,román,angol
neccessebbjei kétesélyen..soha nem játszottam így.....
4500-186000
meglátjuk.... -
Örni
senior tag
Köszi Wolfsburg...
Dortmundnál volt egy rossz érzésem, nem raktam, de még így is meglepett. Vicc ez a nap is. -
mitisz
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az App Store-ban iOS-en miért nem elérhető letöltésre a bet365 app?
-
törölt tag
válasz
jbalint18
üzenetére
Olyasmi lehetett, mert a sofascore a meccs előttire Osasuna győzelemre 8x oddsot ír, Union Berlinnél szintén, Sheffield is. Ebből a kétesély becslésre tényleg 4x lehetett. Három meccsen három jött is volna a kiscsapat kétesély 4x odds. Aztán még a Southampton kb. 2x körül. Németeknél még a Paderborn 3x, Hoffenheim 3x, franciáknál Bordeaux 3x.
Áááááá ezt most nagyon szar visszanézni mennyit lehetett volna kaszálni és mikor lesz ilyen nap újra? Most holnap hiába jön a Basel & Atletico papírforma ha egyáltalán jön, sokkal előrébb nem leszek vele a mai Barcelona és Dortmund bukta miatt. -
törölt tag
Tessék Dortmund is az újonc ellen!
Egyre inkább érdekelne ez a kétesély kicsik a sztárcsapatok ellen szisztéma! Aki csinált ilyet írjon tapasztalatokat! -
törölt tag
válasz
jbalint18
üzenetére
Azon gondolkozom így szezon elején, külön kasszából minden fordulóban kétesélyben a sztárcsapatok ellen tenni. Vajon a végén profit lenne? Csak ma Osasuna 1X mennyi volt a Barcelona ellen? A Real előző fordulóban otthon döncizett. A ManU már egy bukta és két döntetlen. A Chelsea is rosszul kezdett, ma is jó odds a vendégre. Csinált valaki ilyen sorozatot, megéri?
-
jbalint18
tag
Már csak a Dortmund és a Debrecen hiányzik gyerünk gyerekek húzatok bele .
-
törölt tag
Barcelona fordított aztán a végén megint gólt kaptak. Csőd a mai nap. A Liverpool jön simán úgy tűnik, ha a Dortmund is nyer akkor kisebb lesz a veszteség.
-
inci67
tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Nem, itt is ez a baj vagy 1 órája.

-
férfiállat
tag
Bet365-n csak nekem nem mutatja a fogadásaimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezen a hétvégén nem nyert az Atletico, Bayern, Juventus, Arsenal, Man City biztos hogy a kisebb csapatokra kétesélyben vagy DNB-ben elég csinos odds volt.

), A tottenham-val X-eltek.

)