- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Több dolog is volt reggel, amit régen intő "jelnek" vettem és nem raktam meg a mixet, de most egyszer élünk alapon megraktam mégis + a tétet is emeltem, ha nem jött akkor meg így jártam.
De azért hajrá
A puttó -1400 HUF
-
rwin5
őstag
1 órát tököltem a válogatással, elég gyenge a kínálat, focinál túl sok a bunda, egy ideig néztem a meccseket de aztán letettem róla.
2 tenisz lett, a nőit tutira érzem.
Női (ha nem kavar be az időjárás ez szerintem tuti - pont ekkor mondtak esőt amikor játszanak):
Férfi: Megnéztem a kínálatban kb. az összes meccset, nagyon kétesélyes kb mind, ezt kivéve (odds gyenge is).
Kotov 2 hónapja hőgutát kapott meccs közben, időjárás előrejelzés szerint 10.00-12.00 között 30-35°C lesz, plusz tudjuk milyen a salak, salakon amúgy nincs sok tapasztalata. Egyetlen bukó tényező szerintem, hogy Giustino jobb kezes, és jobb válla sérült volt 3 hónapja, de azóta már elég sok meccset letolt, salakon jó, be kell húznia.
Ezt meg csak érdekességképp szerint Japánok nyerik, kivéve ha az nem szól közbe, hogy 20 centivel alacsonyabbak, de ez túl korán van, ezt nem rakom meg, csak tippként.
1,7x1,30 - 20k = 44200HUF
+ raktam a család pár tagjával 5-ös lottót, meg 2 puttót 2 húzással.
Nem bánnám ha jönne, azt meg kiváltképp ha el megy akkor ne a férfin menjen el, mert a nőit azt nagyon érzem, de solo-ban annyira kicsi a pénz, hogy nem éri meg kockáztatni sem.
-
Örni
senior tag
Rottach-Egern - Bayern München 0-23?????
-
rwin5
őstag
válasz
#86564352 #174885 üzenetére
Fogalmam sincs mióta nem tippmixezek (bár ezt jó dologként emlegetem fel), de mostanában álmodtam vele, hogy kéne tolni - mert álmomban nyertem
valami nagyobbat akarnék nyerni 10-20e ft-os tét, de semmilyen szinten nem követem a sportot, át nézem amiket írtál, meg nézek teniszt, de aztán, hogy melyikből lesz rakva még nem tudom
köszi
-
rwin5
őstag
Hi, holnapra van valami jó meccs?
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #174879 üzenetére
Gondolkozom a Baselt tegyem ma külön is, vagy tegnap égi jelet adtak a zágrábiak? (kötésben volt) A Galatasaray hendi is jónak tűnik.
-
törölt tag
Dinamo
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #174874 üzenetére
5. és 6. másolva
-
zsolti72837
addikt
Mára ezek mennek:
1. Bruges vagy D, Apoel vagy D, Ajax vagy D. DNB KR
Eredő odds: 2,042. Paok 1,5 fölé, FTC 1,5 fölé, Bruges 1,5 fölé, Zvezda 1,5 fölé
Eredő odds: 2,603. DNB Dover, DNB Halifax, DNB Ajax
Eredő odds: 3,434.Bruges, DNB Apoel
Eredő odds: 2,435. Zvezda 2-3 gól, Halifax 2-3 gól
Eredő odds: 3,156. Portsmouth mindkét cs. sz. gólt, Bruges mindkét cs. sz. gólt
Eredő odds: 2,98 -
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837 #174866 üzenetére
3 és az 5-ös be is jött!
-
zsolti72837
addikt
Mára ezek mentek, tudom pár meccs elkezdődött már.
1. Strömsgodset 1,5 fölé, Nürnberg 1,5 fölé, Elfsborg 1,5 fölé, Örebro 1,5 fölé
Odds: 2,192.Lindome vagy D, Caen 3,5 alá, Waldhof M. vagy D, DNB Derry City
Odds: 2,063. Djurgarden, Waldhof M., Wisla K.
Odds: 8,574. Waldhof M. 1,5 fölé, Ström. 2,5 fölé, Torshavn 1,5 fölé
Odds: 2,325. Bodö hendi 1-0, Örebro 1,5 fölé
Odds: 3,726.Elfsborg mindkét cs. sz. gólt, Örebro mindkét cs. sz. gólt
Odds: 2,72 -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Holnap Dinamo Zagrab- Fradi elég jó oddsot adnak a hazai csapat győzelmére 1.5x.Viszont én gólra szeretek fogadni hazai csapat 1.5 fölé gól 1.61x mit mondtok? Olvasgattam, továbbá úgy érzem hogy a Fradi vendégbe gyengén fog szerepelni főleg a horvát bajnoktól aki 18 meccs alatt otthon a szezonba 44 gólt lőtt és csupán 12 kapott.
ui: Orsicékat- pihentették a hétvégén és elég sima 3-1 arattak.
(50-500e gondolkodok téten)
-
Örni
senior tag
Én azt raktam Dorci Bayernre, hogy GG+H 5-ért és GG+V 3.5-ért. Erre Bayern nem rúg gólt... Pedig sima H is tetszett jó oddsért. Csak a szokásos
-
zsolti72837
addikt
Tippmixen Bayern nyeri a kupát 1,50-ért nem is olyan rossz. A nyári meccseken jól ment a Bayern, de igaz, hogy este bármi történhet.
-
törölt tag
Felemás eredmény lett, talán az esti adag papírforma veszélyével:
Ajax
Basel
Bayern nyeri a kupát -
törölt tag
DNB:
FC Tokyo
Kashima
Köbenhavn
Fulham -
válasz
férfiállat #174857 üzenetére
Szerintem az összesnél van...
-
férfiállat
tag
van még valamelyik értelmes fogadási oldalon nyitási bónusz?
-
törölt tag
Legalább a dagadt gecinek lett egy rossz napja.
Bár ez sem felhőtlen öröm, hiszen ha egy lichtensteini égéstől nem kapott agyvérzést akkor sajnos kibíró még a disznója (azért drukkolok a koleszterinnek) és EL bevétel nélkül akkor újabb közpénzből fogja ezeket a csapatokat "erősíteni".
-
Örni
senior tag
Vaduzt rakta valaki? :) Magyar csapatok ismét óriási magasságokban szárnyalnak... Én hülye meg a Honvédot verettem.
-
jbalint18
tag
válasz
férfiállat #174853 üzenetére
Akkor igen amikor érdemben nincsenek normális meccsek ,csak z kategóriás ligák ts csapatai játszanak .
-
férfiállat
tag
úgy látom ez a topik is kihalt??
-
törölt tag
Három szelvény jött a négyből, a Basel miatt nem lett hibátlan. Ki gondolta volna hazai pályán kikapnak.
-
törölt tag
ezek kellenének ma:
AIK Stockholm
Basel & Köbenhavn
Standard Liege & Dinamo Zagrebfolyamatban: Kawasaki Frontale & Ingolstadt
-
törölt tag
Három fogadás, mindegyik kettes odds:
CFR Cluj
AIK Stockholm DNB
Hosszú Katinka háton 1-3 helyen -
yogibear
addikt
https://index.hu/sport/futball/2019/07/24/dudelange_shkendija_kapushiba_potyagol_europa_liga/
Csak egy sima htft 1/2 34-es oddsért, nincs semmi látnivaló.
A Hajduk Split ugyanezt 141-es oddsért (unibet) játszotta el múlt csütörtökön.
-
törölt tag
-
törölt tag
Jól van hozták a belgák és a svédek simán, ma egy ilyen kötés megy csak egy ezressel: Djurgarden DNB 1,5x
FCS Bukarest 1,5xA holnapi BL selejtezőn szerintem nagyon lebecsülik a Baselt, kétesélyben megpróbálható.
-
törölt tag
A Hiroshima a legeslegvégén kapott gólt, a másik kettő simán jött.
-
törölt tag
Hoppá japánoknál is találtam érdekes papírforma meccseket, apróval teszem is ezek most kezdődnek félóra múlva:
Kashima 1,8x
Sanfrecce Hiroshima 1,8x
Yokohama FM 2x -
törölt tag
válasz
zolynet #174839 üzenetére
A két Los Angeles csapat meccsén Zlatan mester
most négyes oddsot szállított, kétesélyben duplázóst régen örültem ennyire szelvénynek. 2,5 overt nem tudom miért nem raktam, potyognak a gólok mostanában az MLS-ben. Jó ezekre az amerikai foci eredményekre ébredni!
Kicsit most ki is veszek belőle, maradékból folytatom egy papírforma duplázóssal: Genk & AIK Stockholm
A belga az szuperkupa kicsit kockázat ha nem rendes játékidőben dől el, a svéd az második hazai pályán fogadja a 11. Helsingborgs csapatát. -
jbalint18
tag
Melyik a legjobb fogadási oldal ahol nem szívatják az embert azzal ha a régi kártyája lejárt és újat kaptam , most azt használom és kifizetésnél kérik hogy hitelesítsem a régi kártyát hol ott az a kártya már nem is létezik .
-
törölt tag
DC United DNB 2x
-
Prien
addikt
Saburtalo - Sheriff 0-3 a 15.percben. Ezek direkt szívatják a saját közönségüket? Első meccs is 0-3 volt
-
zolee5016
őstag
Brahi a köbön
Tetovo- Kalju
Pontos végeredmény
Kalju 2:1
11,25x
3k-val 😊 -
kop8
őstag
Hello
Valaki tudja mi van olyankor ha teniszben kettö szettre fogadtam de harom lett volna de a harmadikban feladta az egyik fél?
És igy 1:1 van kiirva ami kettőszett :)
Most nyertem vagy nem?
-
törölt tag
Sikeres Szenegál nyerésből a következő szelvény egy amerikai focimeccs:
Houston - Los Angeles V DNB 2x odds
A Los Angeles első a tabellán, utolsó öt meccsből négy győzelem. A Houston 13. és utolsó öt meccsből négyet vesztett.
-
Prien
addikt
Ljubljana , szép volt!
-
törölt tag
Egy élő tipp most: Szenegál 1,5x
-
zolee5016
őstag
Előselejtezőkre 1,5 overek mentek.....meglátjuk
-
Khachanov
újonc
válasz
jbalint18 #174822 üzenetére
Én nem venném biztosra Svitolina győzelmét... 1 szettet simán hozhat Muchova, nem atombiztos Svitolina szervája. Baboséknak illene nyerni, de 1.2ért nem kockáztatnék, Konta necces, de szerintem behúzza.
ATP páros - Dodig/Polasek konzisztensebb játékot mutat, mint Koolhofék, az odds is value rájuk.
USA Challenger - Kwiatkowski győzelem.
-
jbalint18
tag
Pár nap pihi után remélem újra előjön a nyerőszéria . A no name teniszeket érdemes nézegetni ?
-
törölt tag
A második Djurgarden nem veri meg az utolsót
-
zsolti72837
addikt
Kicsit megkésve, de én ezeket raktam mára:
1. Mali-Elefántcsontpart kevesebb, mint 3,5, Elfsborg vagy D, Ghána vagy D, FH vagy D, Valur
2. Djurgarden mindkét cs. sz. gólt és vendég, Mali meccsen 1.fi kevesebb, mint 0,5, FH mindkét cs. sz. gólt és H, Ghána meccs 1.fi kevesebb, mint 0,5
3. Mali 1:0 D, Ghána 0:1 D
-
törölt tag
Ma egy meccset látok érdemesnek: svédeknél Djurgarden 1,55x
Holnap már kezdődnek a selejtezők, lehet duplázós kötéseket válogatni. -
törölt tag
USA Women hendi
Este Copa döntőre brazil hendi szintén jó lehet az előző meccsükből kiindulva
-
törölt tag
Marokkó jól kiszúrt mindenkivel
egy szelvény maradt nyitva: megraktam USA lányokat hendivel
-
jbalint18
tag
Mai tenisz kicsit megkésve :
Querrey S.
Nishikori K.
Fognini F.
Bertens K.
3,02 oddsnagyobb szorzós tenisz :
Schwartzman D.
3,5foci :
EgyiptomTeljes játékidő
Egyiptom - Dél - Afrika
1.55
Felett 0.5Gólok száma vendég csapatnál
Zenit Szentpétervár - Lokomotiv Moszkva
1.38
Felett 0.5Gólok száma hazai csapatnál
CFR Cluj - Viitorul Constanța
1.232,63 odds
-
LaciMc82
aktív tag
Marokkó pfffffffffffffffffffffffffffff
Molde pffffffffffff -
törölt tag
Ma Marokkó és Brann Bergen kell hármas kötéshez, éjjeli LA Galaxy már jó.
-
jbalint18
tag
Holnapra :
Marokkó
Szenegál
2,44 odds 17,5k val megytenisz :
Gauff, Cori
Yastremska, Dayana
Pliskova, Karolina
2,5 odds 5k val megyFabbiano T.
Goffin D.
4,51 odds 2,5k val megy
Vélemények,meglátások,megérzések ? -
Pepeninho
őstag
Hopi http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-a-real-a-celta-a-barcelona-a-bilbao-ellen-kezd-2709633?utm_content=buffer82ec0&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!