Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Na, ma jött minden amit raktam :) Norwich 1x-et remélem más is rakta!
-
törölt tag
Leicester
és Wolfsburg GG minden Bundesliga meccset GG kötésre hányas odds lehet? -
törölt tag
Juventus, bejött a mondás valamelyik hazai papírforma nem nyer. 2-2. Ha 3,5 over megy akkor gólok nem jöttek volna. Utána kellett dobni egy Inter & Gladbach javítást, ők azért lehozták. A Sevilla is nagy nehezen nyert. PSG elmarad, ment helyette PSV

Leicester, Cluj, Molde single kell még és Wolfsburg meccsre GG. Amilyen a formám ezen az egy Bundesliga meccsen nem lesz GG. Ez is tud bosszantó lenni, nemcsak a kimenetelek. A svájci rangadónak mindjárt vége és sima 3-0 az állás a Baselnek. A Manchester ellen ma nem tettem, lehet kellett volna vezet gyorsan az ellenfél. -
Örni
senior tag
válasz
üzenetére
Én tegnap olyat raktam, hogy Zte Debrecen 1X és Bayern nyer
Aztán Bayern félidőben azt, hogy lesz még két gól
Ezek után meg már elment a kedvem.Mára ment Norwich 1X külön, Sevilla Leicester egybe.
Ha ma se jön semmi, estére még egy Barca hendi D-t bepróbálok.
Tegnap minden német és spanyol meccs GG lett.
-
törölt tag
Emberhátrányban is. Két szék közt a pad alá estem azzal a meccsel. Nem hittem neked Hertha 1X-et, viszont nem tettem a Dortmundot se, csak GG ami jött viszont mellé raktam a Chelsea GG-t, erre ők vitték el. Real & Atalanta jött, így nullás szombat lett.
Vasárnap:
Sevilla
Inter & Juve
Leicester
PSG -
Aventador91
őstag
ma a 4db premier league meccsből minimum 1db 0-0 lesz.
-
törölt tag
Csak 20 perc telt el és már röhögök a Heerenveen tippemen: kettővel megy a Vitesse, úgy látszik négy vereség után úgy döntöttek ma idegenben nyernek
A Hertha nagyon gyenge, viszont edzőváltás után bármi előfordulhat. Azért nem hiszem Kliensmann egy nap alatt felrázza őket a Dortmund ellen.
-
Örni
senior tag
válasz
üzenetére
Főleg GG-t szoktam rakni, kimenetel már annyira háromesélyes bármelyik csapatnál, hogy ihaj. De mostanában Frankfurt ugye elég béna lett, gondoltam Arsenálnak otthon nem lesz gond, ráadásul kétesélyben raktam.
Gladbach v + overben volt, persze 0-1 lett :)
Linz és Sporting DNB jött végül este.Schalke ma GG-re tetszik. Talán majd élőben megrakom.
Holnapra gondolkodom egy Hertha Dortmund 1X-en. Ha Dortmund kikap, Favre repül!
-
törölt tag
Arsenalnál ne rakj kimenetelt, bármikor bárkitől képesek kikapni, viszont gólokra jók rúgnak is és kapnak is általában. Ha megnézed a DNB kimenetel odds helyett inkább a gólokat:
GG
2,5 felett
ázsiai gólszám 2,5 felett 1,45x voltezek hasonló másfeles szorzók ahogy a DNB viszont tök mindegy ki nyer, két ilyen stílusú csapat Arsenal-Frankfurt ritkán 0-0
EL-ben kisebb téttel elosztva több meccsre még ez is jó móka: 1X2 & 1,5 felett, ezek szép oddsok és nem ritka
-
törölt tag
Jó napom volt tegnap, ezért ma is rakok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Schalke
Heerenveen DNB -
zolynet
veterán
-
Örni
senior tag
Köszi Arsenal, hogy gebednétek meg... DNB-ben ment el. Ezt különösen imádom.
Hétvégén Norwich - Arsenal 1X! -
yogibear
addikt
Hábzmeg és ott is van a Besiktáska 2/1
én meg 0:1-nél addig nézegettem, míg 1:1 lett 12 odds volt Prón hazaira...Porto is 1/2
-
törölt tag
Azt nem néztem. Ezressel DNB ment fő szelvénynek és az aprós 4x odds bohóckodásokból is sok kicsi sokra megy alapon jött valami. Sima győzelem, H és 1,5 felett, hazai nyer félidőt, kétesély ezek felhúzták szépen
úgy örülök nem az odds után mentem a sztárcsapat papírformáért, hanem megnéztem milyen keret utazikViszont este a papírforma kell, hogy ne ússzon el hamar ez a délutáni meccs. Celtic kell, Wolverhampton kétesély is, GG Arsenal és PSV meccsekre
-
törölt tag
Azta... Asztana! Talán nyerek rajtuk?
-
Örni
senior tag
Arsenal DNB-t raktam Lodogorec X2-vel. Gladbach ma bosszút állhat a múltkori égésért, azt még talán rakom.
-
yogibear
addikt
Mai kamikaze 500-ért:
Espanyol2,67
Ludogorec3,75
Arsenal1,93
Sporting CP2,45
Mönchengladbach1,70
@80és ugyanez, mellé a Besiktas 2/1 @22-ért
@1170 100-értCsak az íze kedvéért, meg hogy legyen min izgulni
-
törölt tag
válasz
zolynet
üzenetére
Én se mertem csak simán az Intert, a 80. percben még 1-1 volt az állás és örültem csak DNB tipp volt. Aztán mégis rúgtak a végén gólokat, utólag hendivel is mehetett volna. Ma viszont kinéztem egy bátrabb szorzót: FC Asztana! A már továbbjutó Manchester cserecsapattal utazott. Valamit apróval ezekből megpróbálok:
3,9x simán
1,8x kétesély
2,9x DNB
2,1x hazai nyer egy félidőt
4,5x hazai és 1,5 felett -
Örni
senior tag
Hát, Lipcse meglepett
elrontották 3/4-emet. -
törölt tag
Tegnap Juve DNB ment, ma Inter DNB. Az Ajaxot is megtettem.
-
inci67
tag
Ma BL-re, tippek, otletek?
-
Dan-szan
senior tag
A bet365 oldalára be tudtok lépni? Fekete képernyő csak a sz.gépen
. -
törölt tag
Cagliari DNB
-
Örni
senior tag
Köszi Hoffenheim, ügyesek voltatok!

Most nézem, mióta beírtem ezt, Mainz még rúgott 2 gólt... 10 emberrel rúgtak 4 gólt!!! Mi a f...???
-
Soulfly842
addikt
Egyszer ott világított fél percig a 27E kivehető, de aztán elVAR-rták ezt a szállat
Majd legközelebb...
pedig olyan szépen haladt eddig ez 
-
Soulfly842
addikt
Lélektelen volt eddig a plzen, de hirtelen egy hajszálpontos beadás, ajtó ablak fejes közvetlenül a kapu elől, s gól.
Remélem innen magukhoz térnak

szerk, MU zakó... csak a szokásos....
áruk alapján top csapat lenne, de tele van alibi focistákkal 
9 esemény pipa...
-
Soulfly842
addikt
Na, Wroclaw egyenlítés. Ott szerintem nem lesz gond.
A Karivna - Plzen meccsen 5-10 percig a 2. félidő megkezdése előtt egy helyen beindult az öntöző, s azzal szórakoztak.. nem tudták lelőni
-
Soulfly842
addikt
Sejtettem, hogy a United necces lesz.
1,5 góllal biztosra vettem, hogy nem lesz gond.Remélem fordít a Plzen :S ill. a wroclaw.
Papíron mindkettőnek illene, de hát mint tudjuk ez a foci...
Max kiveszem
és akkor 2.0
A wroclaw próbál is nyomni, a Plzen meg remélem a második félidőre megembereli magát 
Eddig minden jól alakult, Volt necces rész több meccsen is (young boys, vagy a 80. perc után az Eibar-Alaves még 0-0 volt), remélem így lesz a többivel is

-
törölt tag
Tottenham
Leverkusen
Liverpool & Barca
Inter -
bammbula
tag
Reggelt!
Atalanta - Juve: Ronaldo nem 100%-os, pihentetik BL-re. Unibeten 1.53-at adnak arra hogy a mai meccsen nem szerez gólt, ajánlom figyelmetekbe.
-
Örni
senior tag
Volt ma egy olyan gondolatom, hogy Paderborn lövi az első gólt. Aztán elhessegettem
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy hol tudnám megnézni a tippmix pro-n milyen kínálat volt pl. tegnap vagy azelőtt? -
b4zsi-
őstag
Nekem mai tipp:
0-1 Hendikep Wales 2,55 odds -
LaciMc82
aktív tag
Nyújtsa a kezét aki arra rakott hogy megverjuk Gerettttt Bèlaékat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mermegverjuk....
-
törölt tag
válasz
LaciMc82
üzenetére
Lebecsültem a kicsiket gólt se rúgnak, GG kellett volna oda is és az olasz meccsre is 9-1
amit nem néztem ott maradt nulla gól a kicsiknél Lichtenstein és Feröer
viszont az ír-dán jött és a svájci más eredmény is 4x odds felett, pozitív lett az este
utólag az olasz mást is tenni kellett volna -
pohár
félisten
na jó, akkor már csak egy Svájc -3,5 kéne, eddig 0-3, jöjjön má'

-
Örni
senior tag
Mivel az Ír - Dán gólváltás 2-es odds, én ma azt rakom.
-
inci67
tag
Mit mondtok mára. U21 Magyar - Osztrák. Argentin - Uruguay. mind 2 barátságos válogatott. Meg estére EB???
-
Játszott valaki ebben a tippmixpros meghívásos játékban?
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi ,bár most az egyik szelvenyem Csehszlovákok eltolták,pont a bolgaroktol nem vártam gólt....🙄
-
törölt tag
A NAP FOGADÁSA
ÍGY TIPPELNEK FOGADÓINK A NAP MÉRKŐZÉSÉRE:
profi tippmixpro, az ír-dán nem is ma lesz
délutáni másfelesek jöttek, most az angolokon a sor
-
törölt tag
Sydney fordítást sikerült félidőben elcsípni 4x és DNB 2,6x
három másfeles tipp:
Koszovó-Anglia V és 1,5 felett
portugál gól mindkét félidőben
szerb-ukrán ázsiai gólszám 2 felett -
Soulfly842
addikt
Családi buli van a belgáknál
Hazardíroznak 
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Azt ne sajnáld, hogy a románok nem rúgtak egyet sem.... hidd el, nekik jobban fáj (és így van rendjén
), hogy hazai pályán ilyen sikeresen eldöntötték az esélyeiket a kijutásra... 
S a vicc az egészben, hogy ezzel nem csak ezért okoztak örömet a magyaroknak, hanem azért is, mert ennek az eredménynek köszönhetjük, hogy ha nem sikerülne Wales ellen még akkor is pótselejtőzhetnénk....
De ne legyen így! Wales ellen el kell döntenünk!
Jó volt ez a felkészülési, mert legalább extravagánsan erős csapat ellen lehetett a védelmet tesztelni Wili Orbán nélkül. Az lenne a legjobb, ha a walesiek az azeriektől kapnának egy pofont, akkor már le.arnák az utolsó meccset is
-
törölt tag
Dánok megismételték a 6-0 eredményt, kár nem az első félidőben rúgták a gólokat, románok nem lőttek otthon egyet se

mai napra csak horvát-szlovák GG megy, be kell osztani a játszanivalót -
Örni
senior tag
Ez remek, mondhatom. Nyolc meccsből egy se GG...
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Az megeshet
végül ezeket tettem a délelőtti okoskodásból: GG és 1X
ment egy román-svéd GG is
Dánia-Gibraltár 1. félidő pontos eredmény "más" 1,9x
szerintem otthon képesek a dánok három gólt rúgni 45 perc alatt, néztem a végeredmény "más" szorzót is 2,3x viszont odavágón megálltak hatnál és nem jött volna -
Örni
senior tag
Na, akkor mehet mára a Magyar - Uruguay közös megegyezéses nagy X?

-
törölt tag
Csak egy válogatott meccset tettem, a csehek nyertek tegnap. Ma megpróbálom a bohócokat a cirkuszavatón valahogy pár single ezekből:
4,7 odds simán
3,2 az X
3,4 a DNB
1,9 az 1X
1,65 a hazai gól
2 a GGSzerintem egy ilyen megalomán egojába nem fér bele, hogy az elbukott választás után még a játékszerének avatóján is rángassa az ideg. Még reklámfilmet is forgattak neki lakossági gagyi CGI-vel és büntetés zenével. Talán a 200 milliárdba belefért az is Uruguay udvarias vendég legyen ezen a haknimeccsen, 1-1 Suarezéknek is megfelelne.
-
törölt tag
Ritka eset volt ez a hétvége, jót tett az egyenlegemmel
sok meccset tettem, ma szerintem nincs értelmes talán Lens DNB -
törölt tag
Ausztrálok hozták a papírformát, a nyereményből megy a Real Sociedad és a Hoffenheim. Az miért van a Zrt-nél ausztrál meccsre előre csak kimenetelt enged, és csak kezdés után jelenik meg a GG és a többi lehetőség?
-
törölt tag
Az kényelmes, mert sokat nem kell rajta agyalni és lehet örülni a góloknak. Kimenetelt jobban szeretem játék szempontjából. Ma Baselt 2,75 és Clujt 2,4 eltaláltam, a Köbenhavn 2,85 elment. Nem tettem csak nézegettem mérleg: Malmö és Frankfurt bukta, Linz és Celtic jött volna.
Holnapra Melbourne 1,6x
-
törölt tag
89. perc Zágráb 3-1

végeredmény 3-3
DNB megmentett, azért az ilyenek elveszik az ember kedvét -
Örni
senior tag
Tegnapi GG szelóim nem jöttek. Ma még kéne egy Atletico gól és akkor jó vagyok. Gyerünk!
-
törölt tag
Mai duplázós ötlet: Real és Zágráb DNB
-
törölt tag
Szépen áll a Napoli, Valencia, Chelsea hazai kombi: mindegyiknél az ellenfél vezet!
-
A BET365 kivette az a lehetőséget hogy :??
A mérkőzésen lesz 11-es (igen/nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és Wolfsburg GG minden Bundesliga meccset GG kötésre hányas odds lehet?

pipa!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alakul a nap, még valami jöjjön a 21 órai három tippből és régóta először ezen a héten a BL és EL is profit
elrontották 3/4-emet.
.