- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Chelsea-Ajax GG gyorsan lejött, valószínűleg nagy odds nem lehetett rá. Első félidő GG-t is ad a Zrt? Az már jó lehetett.
Örni: Valószínűleg felesleges várni arra a Barca jönne szembe egy EL selejtezőn. Attól is függ a Barca ifi vagy női csapatára gondolsz ellenfélnek? Valamint ha 0-0-t szeretnél, az elég kockázatos az öngól esély miatt.
Annyi hasonlóság van a magyar csapatokkal, a Slavia is állami pénzből működik. Csak ők legalább a kínai államéból, nem cseh adófizetők zsebéből. -
Örni
senior tag
Kíváncsi lennék melyik magyar csapat játszana X-et még egy ilyen gyenge Barca ellen is
Slavia megcsinálta. -
törölt tag
Jött a tegnapi két meccs + ma a Kawasaki. Ment BL-re egy kombi: Napoli, Valencia, Chelsea
-
törölt tag
Bröndby
WBA DNB -
-
Örni
senior tag
Na, ha most nyer Granada, átveszik a vezetést a bajnokságban!
-
Örni
senior tag
Én raktam reggel Frankfurt 1X-et éreztem, hogy ott lesz valami!
Lipcse h, Werder GG ment még. Még azok is jöttek amit nem raktam végül. Ritka. -
yogibear
addikt
Ja és szombat van, 4 csiga kettő meccs is volt, ebből három félidő X.
Múlt heti fordulóban a szombati és a hétfői is X lett félidőben...
Az egyik általában mindig jön... vagy a szombati, vagy a hétfői...
Most gondolom a tegnapi ünnep miatt maradt mára ennyi meccs... -
törölt tag
Spooky Days
Kikapott a PSG, Man United, Bayern, Barcelona. A Juventus lesz a következő? Döcög a játékuk mostanában. Atletico?
A PSG-t és a Bayernt sikerült elcsípnem élőben, frankfurti virsli dijoni mustárral.
A Stockholm papírforma jött. Amit buktam: Man City hendi, Liverpool és Real kötés
Nyitott még: Chelsea & PSV és single Hertha DNB -
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Hábzmeg... ez kb vicc kategória...

Félidő ManCi 0:1, Pool, 1:0, Luton 0:1, West Ham 0:2...
ManCi H @1,48, Pool V @ 2,2, Luton GG @1,45, WH GG@1,4 összesen 6,61, apróval, mert igazából nem hittem, hogy jön, de csak úgy az íze kedvéért, legyen valami...ManCi nyer a 86. percben, Pool nyer a 90+4. percben (!), WH a 73-ban lett GG, a Luton GG meg a 86. percben jött le.

Hab a tortán, hogy a Barca is kicopott.
nagyon kellett nekik az a 2/1 51-es oddsért.
Eddig Pool, ManCi, Valencia, Barca HT/FT ma... -
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
5:1 a vége, a Barcalányok 2/1, 3:1-re bukóra állnak, a Pool szintén, a Manci meg odahaza szintén, jó kis hétvége.

Közben a ManCi egyenlített legalább... -
Soulfly842
addikt
Na, faxa... a bayern játékosok már a meccs előtt arról beszélgettek, hogy vajon ki lesz akkor végül az új edző... szólhattak volna...

70. perc 3-0-s szögletarány a frankfurtnak... aha... okéé...

-
McCartman
őstag
-
-
törölt tag
válasz
McCartman
üzenetére
Ügyfélszolgálatnak email, telefon? Mi itt csak tippelni tudunk: biztos mindent ugyanúgy adsz meg ahogy az igazolványon látszik? Mert a mobilos feltöltőkártyás adategyeztetésnél sokan belefutnak szerepel zárójelben (Magyarország) is az igazolványon azt is oda kell zárójelestül ugyanúgy. Az is lehet még a régi személyid szelleme van a rendszerben. Valahol nincs O0 elütés?
-
McCartman
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
igen , figyeltem rá, kerület nincs, Szeged (Magyarország) , ahogy szerepel rajta (meg Magyarország nélkül is probaltam)
Lakcímkártya számánál a 6 szám után szóközzel elválasztva a 2 betű (meg szokoz nélkül is probalva).
tényleg ötletem sincs már, talán kitöröltek a nyilvantartasbol.

@ twofatcat: hát, van a nevemben 'o' betű, esetleg kicserélhetem nullákra, azt még valoban nem probaltam.
jogsival is probaltam, az sem régi, az is kapufa. -
McCartman
őstag
tippmixpro .. ' megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosító okmány a KEKKH nyilvántartásában. Kérjük ellenőrizd a megadott adataidat!'
mást is szopatott a regisztráció? konkrétan, megnéztem, pár hónapos személyivel karakterre pontosan ugyanazokat az adatokat írom be és nem fogadja el.
van vmi speckó tippetek, vagy policy, hogy csupa kis- vagy nagybetű (mondjuk én már próbáltam mindenhogy) , hörcsögöm nevét írjam be születési névnek vagy miafsztakarnakmár , min mehet el? (már lefőtt az agyam kétszer krva szájukat)

-
b4zsi-
őstag
Mindenki Logibeten árulja a tippjeit
-
törölt tag
-
törölt tag
Bukta lesz a Liverpool is?
Nem tudtam ennyire tartalékos kezdő lesz, ezt benéztem. -
törölt tag
Zrt napja lesz ez, nem az enyém. Hamburger romlott, bajor kolbász se áll jól félidőben. Az Inter sikerüljön legalább! Holnap a Liverpool jó lehet hazai pályán, rossz az Arsenal.
-
törölt tag
A cseh meccsre máris vissza kellett fogadni, hosszabbításban már hozták. Kupa forgatókönyv. Remélem az estiek simábbak lesznek.
-
törölt tag
Vasárnap és hétfőn sok meccsből kijött a végére kb. egy DNB kicsi plusszal kb. összesítésben, ezért kár volt gondolkozni

A Linz még hozott nyereményt, ezután kezdődtek a bajok: Osasunát elcsíptem élőben emberelőnyben, Liverpool fordítást is, Basel elment, PSV piroslappal gyorsan bukta, Atalanta simán, Young Boys is, Napoli bukta. Hétfőn a Basaksehir a 97. percben ment el
Köbenhavn és Malmö jött.Ma ezekkel próbálkozom:
Inter
Hamburg jut tovább
Jablonec & Atletico DNB
Leicester & Bayern hendi -
törölt tag
Linz
Ezekkel is kellene kezdeni valamit: Atalanta, Napoli, Benfica, Young Boys, Basel, PSV
-
Prien
addikt
Francia 2-ben múlt héten 5 döntetlen volt a 8 meccsből, kíváncsi leszek...nagy számok törvénye alapján ma kevés döntetlen lesz!
-
Örni
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy ma Fradi X2 tippem fog csak jönni :(
Slovan 1X kuka, Wolfsberger X2 kuka, Ludogorec H kuka. -
törölt tag
Tegnap egy se, ma ezek apróval:
Young Boys
Arsenal & Malmö
ManUKétesélyre ezek:
Köbenhavn
Linz
Basel -
Örni
senior tag
Ügyes voltam, sikerült minden szelvényemre rakni egy bukót...
-
törölt tag
Salzburg
Barcelona hendi
Dortmund -
törölt tag
Fordított a Juventus, na azért. Háromból három szelvény. Csoda!
-
pohár
félisten
no, akkor jöhetne egy Cé-gól, plusz egy 3. City-gólocska
-
törölt tag
Atletico H & 3,5 alatt sikerült, érdekes ez a fogadástípus. Nézem az állást, szünetben 0-0 ez jó jöjjön a gólszám alatt feltétel. Aztán olyan 65. percnél már hol a hazai gól már! Hiszen nyerni is kéne. Aztán becserélik Moratát, tíz perc múlva berúgta! Minden a terv szerint.
2,15x odds volt. -
törölt tag
Három szelvényt már kigondoltam:
Atletico H & 3,5 alatt
Real & Juventus
Man City meccsen gólszám 2,5 felett & Bayern meccsen GG -
inci67
tag
válasz
Prien
üzenetére
Ne gondold, én senkit nem rakok nyerőre, én 1.5 gól felett rakom akit hiszek, hogy tuti hozza. De ez nem az a hétvége volt. Dortmound. Reál. Lyon. Atletiko Madrid. Chelsea. Tottenham. Leipzig. Liverpool...........és még tehetnek be ide vagy 20 olyan csapatot akinek gond nélkül kellett volna hozni. Volt olyan szelvényem amin 6 ból csak 1 szorzó növelő 1.1 ért jött 0.5 gól felett egész meccsen a 2 csapatnak.
-
törölt tag
Hatból öt
sikerült ma megnyerni BL meccsekre a vesztenivalót ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki élőzik szerintem a Lecce jó lehet döntetlenre nem rossz odds, elég gyenge a Milan
-
törölt tag
Gólszám unalmas nekem, szenvedek tovább a kimenetel fogadásokkal:
Melbourne
Jeonbuk
Internazionale
Liverpool
AIK Stockholm
Norrköpingelső fele jó eddig, remélem a délutáni adag is jön
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Bet365ön hol lehet fogadni úgy hogy Eredmény/összesített gólok, nekem csak Eredmény/minkét csapat szerez gól opció van, várnom ott legyen alatta vagy felette de nincs. Vagy én vagyok vagy nem tudom
Mert ha fogadás készítővel csinálom akkor nem tudom meccsekre egyszerre fogadni. Köszönöm szépen.Közben megaláltam, Góloknál csak nem minden meccsre enged. Figyelmetlen voltam.
-
törölt tag
Finn, svájci kötés ment duplázós és single románok 3x
-
törölt tag
Portugália
Anglia hendi -
Prien
addikt
Amikor megrakod a németeket kettes hendivel és látod, hogy a 15.percben piros lap nekik
... lelked mélyén érzékeny búcsút intesz a tippmix szelvényednek, elkezdesz gondolkozni az élet rejtelmein....Gündogan betalál, de Istenem, hogy lesz ebből legalább három, 10 emberrel?
0-2-nél már a remény szikrája megbirizgálja lelkem, lehet mégis lesz ebből valami?
Aztán amikor jön Werner és a 0-3, valami földöntúli érzés kap el, hogy hát na, a németekben ritkán csalódik az ember, megvan az 1.25x odds
-
LaciMc82
aktív tag
Berakom hogy a horvátok nyernek legalább egy félidőt erre tessssék....ezek ennyire szeretik az izgalmakat?
-
LaciMc82
aktív tag
Én még mindig azon vagyok ha valahogy megvernénk Walest a horvátok csak el...a szlovákokat és akkor.....
-
LaciMc82
aktív tag
Hogy lehet már Fehéroroszországtol gólt kapni....
Na meg az 5/3-as teliben bízok az is egy húszas lenne ha..🙄 -
inci67
tag
Az igen, nem kap a magyar
és minden szelvényemet vitte mert 1.5 gólt tettem egész meccsen. -
Örni
senior tag
Aki X-re rakta magyar meccset, az elmondott pár káromkodást a lassítás alatt
Wales - Magyar fix 1 lesz...
-
törölt tag
Ezek kellenének:
azeri gól nem lesz
orosz hendi
holland hendi
horvátok
osztrák X2 & lengyelek -
inci67
tag
Hát nem tudom, a Magyarok tuti kapnak gólt, még az is kérdés nálam, hogy nyernek e, ami mellettük szól hazain erősek. A Welszet meg nem írnám le, főleg hazain, ha a Magyar meg verte a Horvátot, akkor a Walesnek is verhető.
Én tettem a Welsz 2 gólt, és tettem a magyar ellen is 2 gólt. Ami nálam a kérdés az Osztrák meccs. Ez meg a tegnapi eredménye. 1500 meg 1300 ment.
-
Örni
senior tag
Wales Horvát GG és dicsőséges magyar győzelem megy mára!
-
LaciMc82
aktív tag
Hajrá Írország
-
törölt tag
Western Sydney gyerünk tartsatok ki! Tetszik az ausztrál liga. Dánia-Svájc ázsiai gólszám 2 felett és Írország DNB a tervem ma. Talán még románokkal és olaszokkal felhúzva.
-
Örni
senior tag
Én nyertem
Cseh - Angol GG + Francia V: 2,52
-
LaciMc82
aktív tag
Az angoloktol vagy egy és a csehektolnis a török albannak is bele kéne húzni és a moldavok😲
-
törölt tag
Gólszegény este eddig
-
törölt tag
Jó volt a tegnap
izraeli meglepin kívül jött minden szépen -
yogibear
addikt
Úgy tűnik a horvát hendis győzelem simaliba lesz 2,05-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Slavia megcsinálta.

Kikapott a PSG, Man United, Bayern, Barcelona. A Juventus lesz a következő? Döcög a játékuk mostanában. Atletico?
Nem lettek közben új okmányaim egyébként.

megúsztam
Nem tudtam ennyire tartalékos kezdő lesz, ezt benéztem.
Köbenhavn és Malmö jött.