Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
üzenetére
Igen, en is erre gondoltam, de inkabb 2,5 erzeseim szerint a lyon be all vedekezni, igy nem leez most golzapor, de a lyon ban is benne van a gol..szogletben nem hiszek annyira..az a baj ez igy keveske 1.4 az odds igy csak 18 at hozna, es hat 45 ezret ezert belokni kockazatos
-
szekra
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lewandoski gól, 1,5x
-
törölt tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
2,5 gól felett vagy 3,5 felett
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Kinek mi a tippje a mai Lyon-Bayern meccsre?
Van ra szabad 45 ezrem, de nem tudom mit rakjak.. -
drtimot
aktív tag
válasz
Cece04
üzenetére
Nagyjából igen! Ez egy ún. "Each Way bet" (erre guglizhatsz). Tulajdonképpen 2 fogadás egyben:
- 1436 ft téttel fogadtál arra, hogy nyer a Lipcse - erre 21-szeres pénzt adnak
- másik 1436 forinttal meg arra, hogy az első "2 helyezés"-be kerül, vagyis döntőbe jut - ez utóbbira a fentihez képest 1/3-os szorzót, vagyis 7-szereset adnak.Ezért látod azt, hogy az eredő oddsod 41165/2872 = 14,33 körüli, ami pont (vagy kb.) a két szorzó átlaga.
Ha a Lipcse kikap a döntőben, akkor is nyersz, de csak ~10k forintot.
-
Cece04
tag
Sziasztok,
[ez] most konkrétan mit jelent, tudnátok segíteni?

Még az elődöntő előtt akartam megrakni, hogy megnyeri a bl-t a lipcse,
felajánlotta ezt és véletlenül bepipáltam. Azóta zárolva is van.
Ennyit találtam róla:
A Győztesre/helyre fogadás egy olyan fogadás, ahol az össztét a tétegység kétszerese.
A fogadás egyik fele a győztesre vonatkozik, míg a másik a helyezésre. A helyezésre vonatkozó részt az eseményre vonatkozó Helyezés feltételek alapján értékeljük ki.Ha nyer a lipcse, akkor 41e a nyeremény, ha második akkor a tét fele*a helyezés valamilyen oddsa?
Köszi, -
törölt tag
Az Inter csúnyán elverte az ukránokat. Tettem Lukaku gólt is, így megmentettem a bukta GG tippet. Ma németek 4,4-ért?
-
törölt tag
A GG ma este is tuti lesz, ugye?

-
Örni
senior tag
Köszi Sevilla! Jó kis odds volt a H.
-
pohár
félisten
na akkor most kell még 4 szöglet, ha a gólok jöttek végre ilyen nehezen
-
törölt tag
Nem merek élőzni, kiállításra néztem 3x odds és rúgják egymást keményen. Kár most elfelejtettem a múltkori forgatókönyvet Bruno Fernandes gólt, megint lőhetett tizenegyest. Így is jó, örülök a GG megvan aztán kész a nap nyerővel.
-
törölt tag
GG már az első félidőben
mégis nyerő nap -
drtimot
aktív tag
válasz
felixo
üzenetére
Én pont gólokra nem mertem tenni, el tudom képzelni a keveset és a sokat is. Sevilla tud nyomni, United védelem tud betlizni, viszont az angoloknál is van támadó tehetség bőven, ha a Sevilla rossz napot fog ki, megbüntetik. De azt is el tudom képzelni, hogy óvatos, stratégikus meccs lesz, és egy talált gól dönti el valahol.
Sevilla oldalról Banega formája a döntő (mekkorát játszott Wolves ellen, úristen), United oldalról Fernandes és Martial-é.
Én végül Sevilla győzelemmel raktam kötéseket, Fernandes tizi vagy Matic sárga kell majd.
-
törölt tag
Nem tudok élőzni, sokat nem ér a labdabirtoklás és lövés statisztika 0-0 maradt a skót meccs. Megy egy GG az EL meccsre, talán az sikerül.
-
drtimot
aktív tag
Szerintem mára a Sevilla jó szorzókat ad, 3.00 simán, 4.75 hendivel. Hosszabbításos győzelmük 12.00-ért is csalogató.
Nagy veretlen szériában vannak, Wolves-t lejátszották a múlt héten, a United pedig nem elég meggyőző manapság, még ha be is botorkáltak a harmadik helyre a bajnokságban. -
törölt tag
Élőben félidőben Rangers 1,5x
-
Prien
addikt
Megalázóan magas volt az odds a Lyonra, azért ekkora különbség nincs a két caapat közótt. Kár,hogy nem raktam erre a meccsre semmit.
-
Örni
senior tag
Laza 30-as odds volt a hendi.
-
yogibear
addikt
3:1

Gyönyörű... bár nem múlja felül a tegnapi 8:2-t.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Örni
senior tag
válasz
LaciMc82
üzenetére
Álmodozás az élet megrontója...
PSG-nek már az Atalanta is majdnem a torkán akadt.
Én még Chelsea visszavágó előtt megraktam Bayernt BL győztesnek 3,9-ért, remélem jön!Citynek asszem annyi... 1,25-ért nagyszerű befektetés volt
Bayern GG mellé raktam, hogy emelje az oddsot.Lyon hendit rakott valaki?
-
LaciMc82
aktív tag
Remélem city megy a levesbe és akkor lenne két "kis" csapat meg két nagy az elődöntőben,egy PSG - Bayern döntővel a franciák győzelmével lezárva hmmmmmm
-
Örni
senior tag
City rámegy a 2/1-re?
-
yogibear
addikt
Lássuk, a Hent henteli-e a Kotorékot.

Élőben: Gent H @3,8... utóbbi 6 évben odahaza mindig verte a Kortrijkot, 2 éve htft-vel... remélem most is rittyentenek egy jóképű 2/1-et... -
felixo
őstag
Mai BL-re tippek ?
-
yogibear
addikt
A Barcelona úgy kötött szerződést a Liverpoollal Coutinhóért, hogy ha a játékos BL-t nyer, akkor még 5 millió eurót utalnak érne. A hírek szerint a szerződésben nincs olyan kitétel, hogy ez csak akkor érvényes, ha Barca-játékosként teszi. Így ha a Bayernnel húzza be a BL-t a brazil, akkor is fizet ezért 5 millió eurót a Barcelona a Liverpoolnak.
Ez mekkora lenne már, ha így van... Drukkolok a BM-nek, hogy nyerjék meg.

-
törölt tag
Kawasaki
Zenit
Molde
Jeonbuk & Manchester -
LaciMc82
aktív tag
A Barca vezetősége szerintem jobban tenné ha most szépen felallna,ez a klub most nem több mint egy klub hanem egy nagy káosz
-
Prien
addikt
-
törölt tag
Azt hiszem a Bayern győzelem meg is van
félóra után 1-3 vagyis 1-4 már mire leírtam 
-
yogibear
addikt
Egy majdnem meglepi már volt, a PSG csak hosszabbításban erölködte tovább magát.
Tegnap az esélyesebbnek tartott ATMA hullott ki.
Ma továbbjut a Barca, holnap a ManCi.
Nehogy már 2 német legyen az elődöntőben, ráadásul külön ágon.
-
szekra
addikt
Én egy Llorente góllal támadok, 5,5x odds.
-
törölt tag
Meggyőztetek, tettem egy Atletico jut tovább szelvényt is.
-
felixo
őstag
Mindenki kevés gólra számít ... ilyenkor szokott cumi lenni.
Én 2.5 gól alá tettem + 4.5 fölé a lapok számát.
Tippmixpro-n így 2.84 odds-ra jött ki. -
Örni
senior tag
Én is Atleti győzelemre számítok, kevés góllal, 0-1. Ilyenkor szokott 6 gól születni
-
LaciMc82
aktív tag
Az Atleti ma nyer a rendes játékidőben szerintem és tovább is megy ebből kifolyólag.
-
törölt tag
A mai BL-ről mit gondoltok? Kimenetelről nekem lövésem sincs, Atletico DNB esetleg? GG nem? 0-0? Inkább kihagyom.
-
LaciMc82
aktív tag
Hahahaj Psg
Lassan maradnak azok akik közül bárkit szívesen látnak a Szuperkupa döntőben Pesten.... mondjuk az meg szopacs ha zartkapus lesz és itt lenne a PSG vagy Barca meg mondjuk az El agon Sevilla vagy Mu és nem lehetne rá menni
-
yogibear
addikt

Szegény Atalanta, nem bírta a végét erővel, koncentrálással. Bár a meccset elnézve, a végén hosszabbításra tippeltem volna... nagyon elfáradtak az olaszok.
-
Örni
senior tag
Yogi hol van, mikor a szégyentelen csapatok már a BL-ben is 1/2-znek??? Hát már semmi se szent?
-
Prien
addikt
Rakta valaki a 85.perc körül a PSG-t?
Volt vagy 126x odds.Én Atalanta 1.5 gól fölét tettem, de gondolhattam volna, hogy ez lesz.
-
Örni
senior tag
Szegény Atalanta, megérdemeltek volna egy továbbjutást
A Psg következő ellenfele örülhet, könnyű dolga lesz. -
szekra
addikt
PSG fordítás 3 perc alatt

-
törölt tag
A PSG idén is kizúg a BL-ből? Egyszer teszek rájuk.
-
tigipuf
senior tag
A két svéd meccsnek szépen meg volt írva a forgatókönyve,és még a Dunaszerdahely is hozta,bár az nagyon necces volt

-
Örni
senior tag
Basel nekem viszont csalódás volt, a GG azért jött ott.
Ma bepróbálom Psg-t, bár Atalanta gyözelemnek örülnék igazán.
-
Prien
addikt
Nem tudom , figyeltétek-e, de érdemes megemlíteni.
Sevilla, félidőben 2 rúgott szögletnél járt.
Második félidőben még 12 (!), azaz tizenkettő szögletet rúgtak.
Szerintem ez ilyen szintű meccsen világrekord.Gyakorlatilag 4 percenként rúgták a szögleteket, belevéve a cserékkel, bedobásokkal,stb. eltöltött időt! Óriási!
-
-
drtimot
aktív tag
válasz
üzenetére
Hasonlót tettem, nekem bet365 valóban visszaadta, de nem azért, mert hosszabbításban jött, csak egyszerűen a "Bore Draw" promóban. Jófejek.
Wolves nagyon tudja ölni a játékot, PL-ben ezerszer bizonyították, ne írjátok le őket. Szerintem kibrusztolják, kevés gólos lesz - alacsony is az under 2.5, inkább valami félidő 0-0 vége 1-0 dolgot teszek majd.
-
törölt tag
Nem tudok én semmit, csak tetszik az odds és bízom benne a Wolverhampton lelkes lesz. A Sevilla már egyébként is BL induló és nyertek már EL-t többször is. Egy ilyen angol kiscsapat ritkán kerül európai részvételbe, akkor nyomják meg. Emlékszel amikor a Fulham Gera Zolival döntőig ment?
-
törölt tag
válasz
Prien
üzenetére
Két lesgól, kapufa történt. Amit nem hittem el: 2,2-ért Bruno Fernandes gól, rendes játékidőben kapufát rúgott, aztán a hosszabbítás első perceiben berúgott egy tizenegyest. Mivel nem rendes játékidőben tette, a tippmixpro vesztesnek könyvelte el a fogadásom.
Angliában ilyenkor kifizetik jófejségből, vagy legalább tét vissza. (Különben is idegesít a tippmixpro, iszonyú szar a navigálás az elbaszott honlapjukon. Pl. most a normál foci közé betették az esport FIFA meccseket. Ha kiválogatok meccseket a szelvénynél elugrál többesről egyes kötésre ha csak egy van bepipálva, lassú az egész.)Szerencsére az Interből kihoztam amit lehetett: simán, tovább jut, DNB, csak a GG-t felejtettem el.
Most apróval ausztrál GG és Zenit, aztán estére megpróbálom a Wolverhamptont 3,4x és DNB 2,3x

-
Örni
senior tag
Köbenhavn egész jól nyomja.
-
törölt tag
Molde & HIFK DNB hazai kötés jó lehet utolsó öt meccs alapján
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bayern GG mellé raktam, hogy emelje az oddsot.

Eredmények.com pocsékul írta ki.