Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szváziföld - Egyiptom több, mint 2,5 gól.
2,35-ös oddsért szerintem elég jónak tűnik.Nem szoktam focira fogadni, de erre teszek egy kis aprót...
-
Tippmixpron másnál sincs egész délelőtt, sőt még most sem élő fogadás?
A "KÖVETKEZIK" alatt ott vannak a meccsek, de amikor eljön az időpont, hogy kezdődne, akkor nem kerül bele a fogadhatóba.
-
Aventador91
őstag
magyar válogatott
ha csak egy üres kapu lenne az ellenfél akkor is kikapnának 
-
Örni
senior tag
Spanyol - Angol alakulgat

-
expander
senior tag
senkinek nem tunik fel, hogy 0day reges, 1 hsz, es a haverjai ajanlottak ezt az oldalt ?

-
Örni
senior tag
válasz
egykerdezo
üzenetére
Ilyenkor mindig csak arra kell gondolni, hogy ha valaki olyan penge sportfogadásban, hogy szinte mindig nyer, akkor mi a fenének kér pénzt a tippekért? Nincs pénze?

twofatcat: ott tényleg valami baj lehet

-
törölt tag
Megint rossz a Tippmixpro? Pár hét szünet után befizettem és azt írja "nyertes" hát ez nem lehet.
Én??? Nyertem? Eltaláltam egy meccset? Irgalmas szamaritánusok feltörték a rendszert és beírták? Csoda történt. New England Patriots meccs volt egyébként. 
-
egykerdezo
csendes tag
válasz
ronaldo8279
üzenetére
Üdv!
Én is kértem véleményt két ilyen oldalról.Itt nem fogsz erről tudni informálódni.Valószínűleg ezek nagy része humbuk.Érdekes hogy fórumokon nem lehet ilyen oldalakról véleményt olvasni,pedig elméletben több száz taggal büszkélkedhetnek.Miért nem?Valamint maximum csak egy név van mögöttük például Török Ferenc,akinek ugye nem tudsz utánanézni,leinformálni,hisz ez csak egy név a sok közül,bárki lehet.Majd ha pénzvisszafizetési garanciával vállalják a havi kétmilliós profitot akkor majd esetleg befizetek.😁😀😄
-
ronaldo8279
újonc
Sziasztok!
Nemrég ajánlottak nekem egy honlapot ahol sportfogadáshoz tippeket adnak és érdekelne a véleményetek.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
Montenegró
román-szerb GG -
yogibear
addikt
csak látszik mire jó ez az egész "nemzetek ligája"...
egy örmény a D divizíóból feljebb úgysem jut, lejjebb meg nincs... akkor már miért ne keressen vele sutyiban...
az egész bohócság csak annyiban különbözik a bari meccsektől, hogy itt az Uefa kaszál némi zsetont a reklámozóktól... senki nem veszi komolyan... -
yogibear
addikt
Gibraltár 34-ért...
Bolgár 2/1 26-ért
Holland 2-es hendi 18-ért... -
Örni
senior tag
Holland - Német elég GG szagú, most 1,8
-
törölt tag
Külön tettem ma ezeket: Portsmouth, németek, dánok.
-
törölt tag
Néhány perc még, szánalom. Gondolom a máltai srácok még lenyomtak egy műszakot is a kikötőben, hotelben, étteremben! Így már bánom miért akartam óvatosabb lenni, ha az eredeti terv esti meccs próbaként 5x odds elmegy nem bosszankodom hiszen 5x odds. Hogy a zselésfejű U21 nem bír 1,45x oddsot hozni az kivágja a biztosítékot.

Még ki is kapnak!
A magyar foci ismét megmutatta 
-
törölt tag
Szerbia hozott egy ezrest, aranylábúakra a görögök ellen?
-
Jól van, Ozi kosarasok hozzák a formát, végre újra lehet normálisan fogadni délelőtt

-
törölt tag

Kétesély elég lett volna utólag és szmájlizhatnék ötös kötés jött ilyen fapados kínálatból. Viszont még utólag-utólag gondolkozva a kétesély 1,4x szorzóját keveselltem volna és Moszkva továbbjutás 1,8x ment volna, ami ugyanúgy bukta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Válogatott kínálatból már úgy csinálom egy szelvény, egy meccs.
-
Soulfly842
addikt
Zs csapat, 3 nevezett cserejátékossal...
3 11-es 3 kihagyott...
Hát na.. elfáradt a Zs csapat 
-
yogibear
addikt
-
törölt tag
Nem most tartom be a ne rakjunk minden szarra szabályt: tegnap jött a Doncaster, Sunderland, Shrewsbury hármas kötés. Ma ment ötszázzal ez a négyes: CSZKA Moszkva, Jokerit, Valencia kosár, Dunkerque kézi együtt 7x felett. Az orosz kupameccs 2,65x gyanúsan magas szorzó. Nem tántorított el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Örni
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, a nagy választék megszédíti az embert. Ezt is rakjuk rá, ez is jönni fog, akkor már ezt se hagyjuk ki... A kapzsiság nagy ellenségünk
Én pont a héten kezdtem el, kicsit nagyobb téttel játszani, de csak egy meccset rakok. Nekem 3 meccsből egy szinte mindig elmegy, ebbe már belefáradtam. Egy tuti meccs kell, mindegy mekkora az oddsa, de az jöjjön!
No meg élőben megragadni az alkalmakat! -
törölt tag
Igazad van. Kár, kis téttel játszva (naggyal elvből nem fogok) nyerés után mindig rávisz a bő kínálat próbáljuk még azt a meccset is, és azt is. Az az 1,3x délelőtti tenisz is tuti délutáni KHL meccsel ugye? Éjjel se álljon a pénz egy baseball, kosár itt-ott. Pár nyerés után bukta és észreveszed a befizetett havi ötezresből maradt ötszáz és a hétvégi jó foci tippekkel csak kapaszkodás vissza oda ahol voltam, nem feljebb.
-
yogibear
addikt
Pontosabban a Real Gladbachot 9*17-ért. (153)
Ezt a sok fostaliga csapatot... ezeknek kellett ám a belterjes BL...
Juvénak életben nem lesz ekkora esélye a BL győzelemre... már ha a Pool bele nem köp a levesbe... más nem nagyon fog... ManCi még határeset... a többi megy a kukába... -
törölt tag
Real szivjon le....

-
Dan-szan
senior tag
Hű mi ment ott a Dortmund meccs hajrájában

-
Örni
senior tag
Dortmund 2. félidő több gól ippeg jött

Gratulálok a Sport2-nek, hogy a Dortmund meccs helyett a 0-0-ás Mainz meccset adták!
-
rwin5
őstag
Conor meccsét érdemes megrakni (bár nem rá fogadtam) 1,6-os az odds az ellenfelére, utóbbi időben nem nagyon volt fókuszban az edzés nála, inkább reklámokból élt. Az instájára sokszor feltöltött "edzővideók" nem is mostaniak voltak, szerintem nincs formában, persze elég lutri az mma, de kötésbe megéri belerakni szerintem. Én össz az esti pizza árával toltam meg.
Khabib mérlege veretlen, plusz nincs is elszállva magától, Conor már túl van hypeolva. -
Üdv rég jártam erre . UFC 229 et végig raktam ki figyeli még esetleg ?
-
törölt tag
Elnéztem a japán meccs időpontját, lemaradtam róla. Nem baj, mert vesztett a Hiroshima.

Akkor legyen mára egy ilyen papírforma: Dortmund, Tottenham, Juventus 2,3X
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
lol a 95. perces büntető.
még jó hogy x2 kellett -
Örni
senior tag
Minőségi ez az angol foci...
-
Aventador91
őstag
ez a villareal meccs a végén jó kis bundi
jól leszivattak 2 perc alatt
-
szekra
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Én azért egy 3000 tettem rá most poénból. 3.000 -> 153.000
Szerk.: le is főtt

-
szekra
addikt
Vidi győzelemre most 51x pénzt adnak. Azért van pár helyzet amit jobban ki lehetne használni és talán... Egy sunyi 0-1 kijöhet.

-
törölt tag
Hoppá a Koppenhága nyert a végén, így kettő magas odds sikerült volna.
-
Dan-szan
senior tag
Na ma sikerült a Milan- Zürich - Zenit trióval egy 17 x oddsot behúzni

-
törölt tag
AC Milan, Leverkusen, Salzburg, Sporting már hátrányban, lehetne reménykedni máris magas szorzóért.
-
törölt tag
Gyerekek mi van? Egész nap sehol egy bátor EL tipp?

Veretni őket single magas oddson: Salzburg, Bordeaux, Arsenal, Rangers, Anderlecht, Genk, Sporting, Zenit?
-
törölt tag
Barca szelvény nyert, a másik vesztes Brugge nem hittem az Atleticonak rúg gólt. Tapasztalatot nyertem.

Mégis online kellene nyomni, meccs képe alapján a Napolit élőzni. -
Aventador91
őstag
barca el ne csessze...
-
rwin5
őstag
Valaki megrakja McGregor meccsét?

-
Örni
senior tag
Remélem a tegnapi ótvar BL forduló után ez jobb lesz.
-
törölt tag
Atletico 0-ra nyeri a meccset 1,85x
Barcelona 1,9x -
zolynet
veterán
Spurs-Barca akció (1,5k) ... nem kockáztatok, tutira veszem

Barcelona nyer 1500 2.00x (meccs előtti fogadás, ha ez jön 1500huf nyereség)
Döntetlen vagy Tottenham 1500 1.83x (élő fogadás, ha ez jön 1245huf nyereség) -
janos1988
addikt
Csak beböfögöm a mait.

Reading, Lens és Jönköpings 6+ gól, kicsiből -> kiba sokat.

B-L-A-C-K cicus hova tünt???

-
pohár
félisten
válasz
DeathBat666
üzenetére
én Chiefs -4-et tettem, persze, hogy 4 ponttal nyertek csak...

-
DeathBat666
aktív tag
Jó este volt:
Amra Sadikovic nyeri a(z) 2. szettet @ 1,61
Adrian Lewis @ 1,50
2-es gyűjtő, 1 bet * 3 000,00 HUF
01/10/2018 23:09:53 3 000,00 7 269,24Dominika Cibulkova @ 1,72
Katerina Siniakova @ 1,50
Richard Gasquet @ 1,40
Fernando Verdasco @ 1,90
4-es gyűjtő, 1 bet * 2 000,00 HUF
01/10/2018 22:37:51 2 000,00 10 156,37LA Dodgers @ 1,57
KC Chiefs @ 1,55
2-es gyűjtő, 1 bet * 25 000,00 HUF
01/10/2018 21:08:30 25 000,00 62 916,68Meg is lett a 130ezer, szombaton töltöttem fel 1500 ft-ot!!!!

-
yogibear
addikt
válasz
egykerdezo
üzenetére
-
törölt tag
A Tottenham vs Barcelona-nál esetleg az egyik félidőt tegyem döntetlenre?
Most a Toti mintha kicsit visszavett volna, a Barcanak meg nem szeretnék szurkolni XD. Talán kétesélyre tegyek? Toti vagy Barca, Toti vagy döntetlen?A chelsea-nél amit nem tudok eldönteni, hogy hány gól fog születni. Ha a rendes kezdővel fog felállni a Chelsea, Hazarddal az élen akkor percenként számolhatjuk a gólokat. Szóval ott lehet inkább megreszkírozom, hogy Haza és 3,5 gólnál több lesz.
Erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha csak egy üres kapu lenne az ellenfél akkor is kikapnának 
az volt a legnagyobb odds ráadásul.

Na, de van még egy félidő! Hajrá fiúk!

Khabib mérlege veretlen, plusz nincs is elszállva magától, Conor már túl van hypeolva.