Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
-
v-man
őstag
válasz
LaciMc82 #188182 üzenetére
a kombi nyereményt nem egy összegben az összes esemény végeztével, hanem folyamatosan írja jóvá, amint egy variáció is véget ér és nyer a szelvényről, az a töredék összeg megjelenik a számládon.
tehát itt a 3 legkorábbi zöld esemény után beérkezett nyeremény-részt valamire feltetted valószínűleg -
törölt tag
válasz
LaciMc82 #188107 üzenetére
Bayern, Barca, Milan is. Viszont kiscsapatra is hiába: Utrecht hazai pályán emberelőnyben futott a döntetlenért, Gent hazai pályán az utolsó előtti ellen csak döntetlen. Ez a hétvége bukta. Pedig a péntek 13 tippekkel milyen jól indult.
Galatasaray & Olimpiakosz & Porto
-
ta777
csendes tag
válasz
LaciMc82 #186959 üzenetére
én meg azt nem értem, hogy tudnak egy olympiakosnak 4 et lőni... 10 perc után már 0-2 volt... )))))) , azt meg végképp nem, hogy még X se lett... mert az is hozta volna a szelokat... , de a fiorentina is 3-3ra áll vicc ))))))))), romat meg liverpoolt persze én se teszem külön külön .. mondom bajnokságra koncentrálnak inkább... erre sima mind a kettő
-
Soulfly842
addikt
válasz
LaciMc82 #185390 üzenetére
Szerencsére ezeket a bukókat megéreztem. A Fio-val az élen
Szerencsére mind a Legia-Aston Villát (Legia meglepetésekre képes, nemzetközi rutinnal, Aston villa pedig etekintetben rutintalan, sejtettem, hogy meglepi lesz)
Az Az Alkmaart szintén kihagytam, de ez szimplán valami sugallat volt előtte
A Fio-t is okkal tettem a fő szelvényen DNB-re ...
(ha jött volna, akkor valami 164K jött volna ha jól emlékszek)
egy ilyenem volt mára:
Sajnos ez a 2 misi csak két eseményen ment el
Pont a fión és a rohadék sárga tengeralattjárón...
Dobtam még 9K-ért egy szelvényt a meccs előtt, vagy 5K-ért mindjárt nézek valami élőt - a többit pedig visszautaltam
-
törölt tag
-
zolee5016
őstag
válasz
LaciMc82 #177470 üzenetére
Csakhogy legyen valami előre is....ezt gondoltam holnap rakni.....
Kolumbia - Uruguay
Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
2,62Chile - Peru
2,47Portugália - Franciaország
2,56Svájc - Spanyolország
Spanyolország (Hendikep 1:0)
3,203/4-4..2k-10k
-
zsolti72837
addikt
válasz
LaciMc82 #177450 üzenetére
Ha nem zárják be akkor meg jön az egyik oldalról, hogy "bezzeg a meccsek, "bezzeg a stadionok", ha lehet menni az a baj, ha nem lehet menni akkor meg az. Ha az éjféli korlátozás lenne bevezetve akkor felmutatnád a jegyed és mehetnél is haza.
Örüljünk inkább, hogy eddig lehetett menni, más országokban már rég nem lehet menni meccsre pl. A meccs így is úgyis meglesz tartva, ebben nem mondtak rosszat.
Amúgy ma még lehet kint lenni.
Ezt azoknak a fiatalabb korosztálynak mond el akik ebben hunytak el.
Ez egy ideig így fog menni sajnos. -
zsolti72837
addikt
válasz
LaciMc82 #177224 üzenetére
Nyilván ez csak egy példa akart lenni, ami az ország egyik-másik pontján van.
Ez megint más, ezt nem vágom, hogy-hogy jön ide, de biztos velem van a baj.Választ lehet, hogy fogsz kapni, de valami sablonszöveggel.
Klubszinten a nemzetközi csoportmeccsekre is így lehet előbb venni (Fradi, Vidi pl).De amikor vannak a válogatott selejtező meccsek akkor is így árulták a jegyeket először.
-
zsolti72837
addikt
válasz
LaciMc82 #177221 üzenetére
"a vidéki meg le van... "
Ezzel azért lehetne vitatkozni. Nem egy szurkoló jár Budapestre vidékről válogatott meccsre akár hazaira akár idegenbe. Az egy másik dolog, hogy van aki nem teheti meg ezt, valaki meg nem teheti meg, hogy beüljön pl a Vip-be.
Az ország egyik felében lévő csapat szurkolói meg hétről hétre mennek idegenbe, ilyen pl a ZTE, a DVSC, a Hali. Azért egy ZTE/Hali-DVSC sem 2 km távolság. -
zsolti72837
addikt
válasz
LaciMc82 #177219 üzenetére
Abból a szempontból, hogy előnyben vagy jegyvásárláskor.
3 meccsre Neked nem éri megvenni a jegyet ebben egyetértünk.
Szerintem annyi előnye van, hogy előbb azok fogják megvenni akik mind a 3 meccsre amúgy is kimentek volna és nem csak a szerbek vagy az izlandiak ellen. Ne értsd félre értem a problémádat. -
LaciMc82
aktív tag
válasz
LaciMc82 #177210 üzenetére
Mondjuk ezt a kombinaltat nem értem,En csak az eb selejtezőre akarok eljutni ,az egy nap szabi meg útiköltség,mert nem indulnek el haza meccs után már maradnek Pesten unokaocsemnel.Ha a másikra is menni akarnek az megint szabi plusz az útiköltség... Szóval ha valaki mindkettőre vesz akkor mondjuk lehet elveszi a lehetőséget attól aki csak az egyikre akar/tud elmenni
-
zsolti72837
addikt
válasz
LaciMc82 #177040 üzenetére
Egy olyan esetben, mint a mostani, hogy még kevesebb jegyet fognak kapni igen. Előbb szerintem azok menjenek ki akit a Magyar csapat érdekel és nem az akivel játszik.
Tegyük fel, hogy egy NB2-es csapat az MK-t megnyeri és végigcsinálja az EL selejtezőket és bejut a csoportba és jön egy sevilla vagy MU, mindenki oda akar majd menni meccsre. AZ szerinted korrekt, ha valaki csak a vendég csapat miatt megy ki és ezért olyan nem kap jegyet aki pl 15-20 éve követi a csapatot? Nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest