Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jbalint18 #169380 üzenetére
Azért (volt) ennyi az odds, és azért nem találod mert az első meccs előtt volt ennyi az oddsa, ez meg a visszavágó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz jbalint18 #169745 üzenetére
Szia! Én ezt raktam az utolsó meccsre, nem tűnik rossznak, ha gondolod tedd meg, drukkoljunk együtt!
Oroszország - Egyiptom, Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1.45
Oroszország - Egyiptom, Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1.60Tegnap ezeket raktam meg, mind nyert:
Tunézia - Anglia, Gólszám 3,5 Kevesebb, mint 3,5 1.20 PIPA
Tunézia - Anglia, Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1.45 PIPA
Belgium - Panama, Hendikep 0:1 Belgium 1.60 PIPA[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
yogibear
addikt
válasz jbalint18 #169782 üzenetére
Wawri sérülés után, formán kívül, buliversenyen, Wimbledon előtt 2 héttel (ott gondolom szabadkártyás lesz, mert helyezés alapján selejteznie kellene, ahogy az Szerénánál is van), gyors füvön, necces...
a sokkal lassabb kemény borításon vagy salakon sem ment még neki idén... még Fucsi is elkapta a grabancát...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz jbalint18 #169960 üzenetére
Nem nagyon, ezeken a WImbyre felvezető tornácskákon bármi lehet.
Ma lásd például Federer is megszenvedett azért az 1,03-ért Halléban.
3. szettben "tájbrékben" nyert kínkeservesen...
1,5 hét és kezd a Wimby főtábla (július 2.), mindenki arra gyúr... most csak tesztelnek a füvön, meg szokják a gyepet...
nem veszik komolyan ezeket a bulitornákat, és lesérülni sem akarnak esetlegesen...
Na meg sok ATP/WTA pont sem jár értük...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
drtimot
aktív tag
válasz jbalint18 #170367 üzenetére
Most jön biztosan pár, hogy a lengyelek minden mindegy alapon elkezdenek vagdalkozni, meg kontrák ellen védekezni. De szerintem most már kevés lesz 20 perc alatt, Lengyelországnak is, meg nekünk is, akik lapokra fogadtunk
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Soulfly842
addikt
válasz jbalint18 #170402 üzenetére
Szerintem a sima over 1,5 is bevállalható 1,44ért. Biztosabb, mint az X2. De ahogy érzed
Igazi erőpróba nélkül még zsákbamacskát az orosz csapat egy Salah-t megfogott az orosz védelem, de itt más szintű az egész ellenfél és a védőkön is egy sokkal nagyobb nyomás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz jbalint18 #170419 üzenetére
Erre senki nem fog mondani neked egyértelmű választ. Mivan, ha összef0ssa magát a spanyol csapat és Te "miattunk" megraktad a fele fizetéseddel.
Ezt neked kell eldöntened, szerintem esélyes, de nem raknám rá az életem, látván a spanyolokat eddig!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz jbalint18 #170491 üzenetére
Talán a 87. perc környékén jött egy kósza gondolat hogy pár százast felteszek a szaudiakra, hátha... de aztán úgy voltam vele annyira suták a kapu előtt..
Por és Spa is győzni fog szerintem, de gólokban nem merek tippelni, legutóbb is több találatot vártak a spanyoloktól. A győzelem viszont nem lehet kérdéses egyik félnek sem, másik szelvényemen nagy téttel pakoltam is rájuk. -
-
őstag
válasz jbalint18 #170768 üzenetére
igen nézem a mecset pici pénzekkel játszok csak hogy lássam hogy megy meg
pálinkát szívesen adok"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Soulfly842
addikt
válasz jbalint18 #170779 üzenetére
Ilyenre én nem fogok végszót mondani
Ezt neked kell eldönteni. 100 százalék tuti nem létezik. Aki régen csinálja az tudja, hogy az egzisztenciális javai egészét ne dobja fel mindenestől. Ebben kell egyensúlyt találni de ilyenre nem fog más válaszolni helyetted.
Csak okosan
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
-
SzlobiG
félisten
válasz jbalint18 #170848 üzenetére
Ennyire gondoltam én is.
Black: Persze ahhoz képest ez semmi, hogy mekkora összegekkel tolják sokan, én csupán a szórakoztatásom miatt játszok, nem ebből akarok meggazdagodni, csak na jó lenne már nyerni kicsit.
Félek a Horvátoktól, tudom hogy nagyon jók, de inkább a továbbjutást érzem, mintsem a rendes játék időt, mondjuk ez igaz a brazil,belga meccsre is.
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #170896 üzenetére
Nem tartom magam szakértőnek, de már több mint 10 éve követem a tenisz eseményeket.
Ami a mai napból hátravan érdemes megtenni.
Nyer Youzhny, Carreno-Busta, Bedene.
Néztél ki konkrét meccset?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #171091 üzenetére
Na akkor nálam van a gond.
Kalóz TV-m van és annyi a csatorna, hogy belekavarodtam.
De Eurosport 2-ből van egy másik is ami jön, ami meg kellene az nem jön be.
El kell vinnem frissítésreÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #171240 üzenetére
Én ezt írtam be korábban is, de nem igazán kaptam rá véleményt.
"Del Potro vs Nadal-ra mit mondtok?
Én nagyon úgy érzem hogy kb 50-50%.
Ennek ellenére 3,3-as ods van Del Potrora.
Szerintem kis pénzzel megéri megjátszani."Ma 4-kor lesz a meccs.
A VB-nél Anglia továbbjutást, és 8,5 feletti szögleteket teszek.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
-
szekra
addikt
válasz jbalint18 #171661 üzenetére
Mert 0 teljesítményt nyújtanak. Nemzetközileg sokkal jobb eredményeket kellene hozni.
"Ezen a nyáron is elment 12 játékos, jött 10... Mint minden évben, 5 éve építik a csapatot. Nem baj, most Orosz Pali elmegy 2 hetes szabadságra, majd bemegy Szombathy Palihoz a Reggeli Startba és elmondja, hogy kell még pár év... Nem volt reális elvárás, a továbbjutás. Előre megírt kérdések, évről évre elpufogtatott panelek. Kevés a pénz, ennél is több kell, stb. Még építjük a csapatot.
Közben Doll, aki 5 éve van itt, köszönni sem tud magyarul. Totálisan alkalmatlan, vagyis nem, mert teljesen alkalmas arra ami a vezetőségnek fontos. Ha kell szó nélkül felolvassa amit leírnak egy papírra. Bólogat, viszi fel a visszaosztó zsetont a klubházba, elvan... Titkon persze tudja hogy alkalmatlan. Amikor nagyon nagy a tré, a fizetett újságírók 50 ezerért lehozzák majd, hogy a Hamburg nagyon akarja, de a RedBull Leipzig is lényegében Doll iránt érdeklődik... Csak ő itt akar hatalmasat alkotni. 5 év alatt 1 bajnoki cím... Miközben a költségvetésed 10 szerese a többiekének, tehát olyan vagy itthon, mint egy Bayern Németországban. Ezalatt az 5 év alatt a Bayern, Juventus, PSG, Celtic stb csapatok 4 vagy 5 bajnoki címet nyertek saját hazájukban. De szemrebbenés nélkül belehazudozunk az újságírók és a szurkolók pofájába, hogy lényegében Doll az egyik legsikeresebb edző a Ferencváros történetében! Az új Mourinho! Miközben egy kicsit is szervezett csapat megoldhatatlan akadályokat jelent az 5 milliárd forintos imádott csapatunknak.
Doll, miért nem takarodsz el már? Meg az is aki bábnak használ."Forrás: FradiMob
-
Soulfly842
addikt
válasz jbalint18 #174723 üzenetére
Szép meglátás az argentinokra vonatkozóan... még egy gólra sem voltak jók az argentinok... Más kérdés, hogy a másik fele nem jött... bár ott ki gondolta volna, hogy még gól sem lesz?
A most következő két meccs egyértelműbb lesz, s szerintem a barátságos meccsekből is be lehet vállalni egy Egyiptomot, ill. Marokkót.
Bár más kérdés, hogy már most is fizet-e Katar, hogy a kiugró eredmény a VB-n ne legyen túl feltűnő....?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek