- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Body_builder #163972 üzenetére
Canada ok, piingvinek is esélyesek.
én az oroszokat még melléjük toltam..3 helyért.
-
m4rk_
aktív tag
válasz
Body_builder #163781 üzenetére
Meg jo, hogy lebeszeltelek a Nadal overrol...
-
m4rk_
aktív tag
válasz
Body_builder #163778 üzenetére
Hát nőknél én nem szívesen ajánlom az overeket, mert nagyon kiszámíthatattlan, hány game/szett lesz. Nadal meccsen inkább, viszont ott is a 21,5 over talán biztosabb.
(#163779) Yogibear: Igazából, én Bouchardot már az első körben eltemettem Cornet ellen, mert az előző tornán is borzalmasan játszott, de aztán meglepett szerintem mindenkit. Aztán a Sharapova elleni meccsét tudtam nézni, ott mintha teljesen kicserélték volna, persze benne van, hogy az összeszólalkozás miatt is volt benne egy plusz hajrá, de hát csak sikerült neki és nagyon jól játszott. Na meg igazából, már ideje lenne valami szép eredményt felmutatnia, mert az elmúlt pár évben nem annyira brillírozott...
Mindenképpen érdekes meccs lesz, természetesen ő az underdog, de túl jó a szorzó rá, hogy legalább apróval ne szórja meg az ember... -
itachi94
tag
válasz
Body_builder #163757 üzenetére
Hát ez csak az én heppem
3 meccse nem játszott over-t az Arsenal . South. kétszer 0-0 -ás meccset játszott . Szerintem itt az ideje egy overnak.
Szóval semmi fontos alapja nincs ,csak az hogy már hiányolom a gólokat az Arsenal meccsekről -
yogibear
addikt
válasz
Body_builder #163754 üzenetére
2,5 és hazai... 2:1 lesz... az bőven elég a Margitnak, hétvégén vasárnap a Sevillát otthon verni kell, oda nem feltétlenül lehet elég a teljes kispadot felküldeni, mint egy Granada ellen, a 3 pont pedig mindenképp kell...Utána szerdán Celta idegenben, ezt is nyerni kell, akkor lenne 3 pont előny és majd 1,5 hét múlva a Malaga ellen idegenben kell egy pont a bajnoksághoz... már ha a BarceLOLna nem veszít pontot, ami nem valószínű...
-
yogibear
addikt
válasz
Body_builder #163661 üzenetére
Monaconak a maradék 4 bajnokiból 7 pont kell a bajnoksághoz... azaz legalább két győzelem és egy dönci...
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder #163661 üzenetére
Monaconak nyerni kell, ha nem akar két szék közül a földre esni (se BL továbbjutás, se bajnok), szóval tekerniük kell veszettül
szerencsére a Napoli is megrúgta az overjét, úgyhogy ez a mai nap egy naaagy 350ft plusz faszom Hull miatt
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder #163650 üzenetére
mindig ilyenkor támadnak fel, hogy kibasszanak velünk (is)
nagyon kéne egy 3. gól is a PSG-től, hogy ne -3k-val zárjam a napot
(meg a Napolitól is még 2)
-
yogibear
addikt
válasz
Body_builder #163653 üzenetére
Mondjuk Everton már hátrébb nem eshet, az EL selejtező megvan, a főtáblás hely tkp elérhetetlen, azt csinál, amit akar...
le is esett 3,5-ről 2,55-re a Swansea oddsa... -
pohár
félisten
válasz
Body_builder #163646 üzenetére
ugyanebben reménykedem én is
anyátok picsáját, azt
-
SkiDev
őstag
válasz
Body_builder #163176 üzenetére
Mint mindig a legkisebb odds.
Átérzem, pedig ott izgultam Neked.*NO HOMO*
Nekem is elvitte a BarcaTaranto - Paganese
Paganese 2,45 PipaMonaco - Dortmund
Hazai és Mindkét csapat szerez gólt PipaBarcelona - Juventus
Hazai és 3,5 over - -
djculture
félisten
válasz
Body_builder #163173 üzenetére
Kiderül nem sokára. Remélem nem lesz ennél is szarakodás...
-
Jhonny06
veterán
válasz
Body_builder #163173 üzenetére
Nem hinném, hogy bunda volt a PSG meccs, azért nagy ritkán előfordulnak ilyenek, amikor minden összejön. Amikor meg már huszadjára esel el a tizenhatoson belül, az egyiket törvényszerűen be fogják fújni. De ehhez kell az is, hogy annyiszor eljuss oda.
A Real meccset meg leginkább elbénázta 2. kedvenc Viktorunk.
-
djculture
félisten
válasz
Body_builder #163165 üzenetére
Amilyen hülye helyzetek vannak mostanában a tegnapi is 2 les góllal lett meg a real-nak szerintem a Barca-t is tovább nyomják. Én lehet megint 11-esre teszek hogy lesz 2.6 odds
-
m4rk_
aktív tag
válasz
Body_builder #163165 üzenetére
Juvén a szögletet én is 9,5 felé tettem, az vállalhatónak tűnik, Monacora viszont csak egy 1X-et merek.
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder #162996 üzenetére
nekem szerencsére csapat over kell, de nem bánnám, ha holnap csak 500ft-tal vágnék neki online a meccseknek, mert a PSG nem tudott 2-t lőni 90 perc alatt
OTT VAAAAAAN, FAKKJE
-
Anubris
őstag
válasz
Body_builder #162557 üzenetére
Én nem követem az NBA-t de lehet most én is rakok a Chicago-ra. Ma is játszanak, Brooklyn ellen.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Body_builder #162514 üzenetére
Realra 1,5-öt ad, az nem tetszik nekem. A többinek jönnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest