Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161596 üzenetére
Fleetwood - Bolton GG/H
Notts County - Hartlepool GG/H
Coventry - Bradford GG/V
@89.9Wolverhampton - Rotherham 2/1 (Rotti kiesett, simán megoldható a Wolvesnak saját erőből)
Wimbledon - Northampton 2/1 (középcsapatok, beleférne)
Fleetwood - Bolton 2/1 (élen vannak de szvsz egyik sem akar feljutni a végén)
Notts County - Hartlepool 2/1 v 1/2 (necces kiesőjelöltek, odavágó is htft volt))
Coventry - Bradford 1/2 (Bradford önerőből is, van annyival jobb, odavágó is htft volt))
Wigan - Bristol City 2/1 (necces, kiesőjelölt mindkettő, odavágó is htft volt))
Fleetwood - Bolton htft (odavágó is htft volt)
Luton - Stevenage htft (odavágó is htft volt)Kb ennyi így hirtelen... aztán lehet egy sem jön. Jórészt úgy szokott lenni.
szvsz a 3 GG-set, a Bradfordot szólóban és párban a Wolvesszal rakom apróval és talán a Wolves - Wimbledon párost vagy a Wolves - Bradford párost is, még nem tudom...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gery2123
őstag
Na raktam az unibet 1500 ingyen fogadásából egy 3.5 over a West Ham meccsre. 2,7 ods ha jön jó, ha nem meg nem buktam.
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
yogibear
addikt
válasz Jarod1 #161593 üzenetére
1-1-9-es idegenbeli "teljesítménnyel" az éllovas ellen idegenben? Miért lenne?
Ennyi erővel gyanús lehetne a Frankfurt 21-es oddsa is Münchenben a BM ellen.
Azért mert ősszel nyertek idegenben? AZ az első fordulóban volt, azóta sok házat ledózeroltak a számozott utcákban...A DVTK-t – a korábbi szakvezető, Horváth Ferenc múlt csütörtöki menesztését követően – Vitelki Zoltán vette át, akinek a megbízatása a mostani meccs után lejár, ugyanis hétfőtől munkába áll az új vezetőedző Diósgyőrben, Bódog Tamás személyében.
Meg sem melegszik alatta a pad, már mehet is.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161584 üzenetére
Azért rendszerint ha van, általában 1 van egy bajnokságban. Vagy egy sem.
Olyan hogy kettő is egyszerre, az párszor jön, 3 egyszerre az kb évente egyszer fordul elő.
Igaz idén most volt pár ilyen eset:
Champ 23. és 25. forduló 2-2
L1: 4-6-8-12-17-29-30-32-35-ben 2-2 db és az 5-ben egy
L2: 4-9-35 fordulók 2-2 db
Persze bejátszik, hogy elmarad meccs, amit később pótolnak abból a fordulóból.és úgy lesz 2 db...
Másrészt viszont mint mindig mondom, ez teljességgel kiszámíthatatlan.
Amit én ma a helyükben megszőrnék:
Coventry - Bradford 1/2 - az odavágó 2/1 volt, de a lényeg, hogy a Coventry már kiesett, gyenge, szóval a Bradford akár önerőből is meg tudja oldani...
Igaz a Coventrynek ez az egy szőrje van idén, a Bradfordnak 3
Másik a
Wolverhampton - Rotherham 2/1 - itt is a Rothi kizúgott a vérbe, és egyet sem szőrtek vele, a Wolvesnnak 4 van már, a tavalyi 3-mal szemben..
Vagis lutri az egész ahogy mindig.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Jarod1
veterán
Nektek nem gyanús a Diósgyőr 13 asoddsa?
-
újratöltve
csendes tag
hebei, manly utd ,még egy 1,56 1000ft
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
L_YKing
addikt
Na BLACK? Ma nemetek 2. felido es spanyol 1. felido. Teszunk ra?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
válasz hobizoli #161582 üzenetére
Jó folytathatjuk, ahol abbamaradt.
Idéztem mit szokott mondani egy volt világelső játékvezető: "keresi-e a kéz a labdát, vagy sem".
Már pedig itt nem kereste... Ennyi.
Gondold végig, hogy te sem vigyázzállásban, test mellé szorított kézzel futsz.
Ők meg pláne nem, főleg ha hirtelen irányt is kell váltaniuk, vagy éppen egy beadás elé akarnak becsúszni...
Próbáld ki saját magadon, aztán elemezd ki, hogy ilyenkor merre lendül a kezed akaratlanul is....Jó ideje gyakorlatilag a bírók szinte mindig 11-est adnak ha a kezet érinti a labda, tök mindegy, hogy az futás közbeni lendület miatt van ott épp a labda útjában. Nem egyszer láttam már meccset nézve, hogy sok esetben direkt a védőre rúgják a labdát, hátha kezet ér és 11-est kapnak...
Akkor minden labda érintette kéz legyen 11-es és le van tudva...
Akkor majd csak kéz nélküli focisták lesznek.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Tavaly augusztus 20-án nagyot buliztak az angolok...
Holnap jönnek a visszavágók... hátha valamelyikeknek az a fixa ideája, hogy oda vagy vissza meg kell ismételni az eredmény
angol L1
2016.08.20 Bradford - Coventry 2/1
2016.08.20 Bolton - Fleetwood 2/1
angol L2
2016.08.20 Hartlepool - Notts County 1/2
2016.08.20 Stevenage - Luton 2/1
plusz Champ
2016.08.06 Bristol City - Wigan 2/1„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Nati9311261 #161579 üzenetére
Én meg a 90. táján erősen gondolkodtam egy Juve H @8-as oddson, csak állandóan lelockolták...
És már nem erőlködtem vele, hogy mikor adják vissza...Lényeg hogy neked jött-.
-
yogibear
addikt
válasz Bigemperor #161576 üzenetére
Kamutizi, hogy meglegyen a zsinórban 31 hazai győzelem.
A bajnokság enélkül a győzelem nélkül is meglesz, azért ez a Juve magasan a többi digó banda felett van...
Ahogy Puhl Sanyi bácsi szokta volt mondani: azt kell nézni, hogy a kéz kereste-e a labdát... na itt nem...
Mindegy akinek kellett a Juve H az jól járt ez a lényeg.Jah: holnapra: Fradi - Buducsnoszt női kézi BL utolsó csoport meccs H @1,85...
Mert a Vardar, aki 2 fordulóval ezelőttig csont nélkül vezette a tabellát, az kétszer is kikapott, egyszer otthon a Buducstól és egyszer idegenben a Metztől, de ott nagyon: 42:28-ra.
Így a Fradi vezeti a tabellát 1 ponttal
Na most ha a Fradi nyer, csoportelső,
ha X akkor Vardar győzelem esetén második, ha a Vardar sem nyerne akkor maradna első,
ha kikap akkor 2. vagy 3. csak...
És messze nem mindegy, hogy kit kap a másik csoportból.
Azt nem tudom, hogy sorsolnak-e vagy a másik csoport adott helyezett csapatát kapják, aki első hely esetén az elég hulladék Midtjylland lenne és akkor jöhetne a 4-es döntő 2 magyar csapattal.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na elmennek ezek a.... 4 perc hosszabbítás azt a 95-ben 11-es.
Vicc...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Bigemperor #161572 üzenetére
ha balra feküdt volna a kapus, jó lett volna minden...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
Juventus - Milan (élő) 1X2 Milan 7,25 Nyitott
Leverkusen - Bremen (élő) Kétesély Döntetlen vagy Bremen 5,25 Nyertes
Espanyol - Las Palmas (élő) Gólszám 6.5 Több, mint 6,5 4,65 NyertesJuventus - Milan (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Vendég és több 13,50 Nyitott
kéne egy milan gól, hogy vissza bírjak fogni.
de elég lesz a 97. percben, amikor már nem lehet...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz Bigemperor #161568 üzenetére
értsd az enyhe iróniát... utolsó esély volt a 11-es, szopjanak kaktuszt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
jajmá, hogy a Lever meccsén nem lesz 3 gól... ezek életükben nem játszottak 4 lőtt gól alatt, pont most kell 1-nek lenni
-
L_YKing
addikt
Leverkusen -1 1,87
-
yogibear
addikt
Odds: 1,45 már vagy 15 perce... Erre:
A fogadószelvényen frissítettük az eseményeket
Oddsváltozás! A(z) Juventus (Juventus - Milan (élő), 1X2) kimenetel új oddsa: 1,45[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #161556 üzenetére
semmi különleges. nem volt írhatnékom.
sorozatban nem jöttek többszáz k-s várhatójú over kamik 1 gól miatt, hogy már be sem volt kedvem írni.
tegnap el 2/8 6,5+,
roma meccsen még egy gól, akkor 2-es kötés a genk-kel. fillérekből 87k...Barcelona - Paris SG (élő) Pontos végeredmény Barcelona 6:1 52,00 Nyertes
Dortmund - Benfica (élő) Pontos végeredmény Dortmund 3:1 10,00 Vesztes
ha a dormund nem lő, hanem inkább kap egyet, 190k...
a 6:1-et a psg gól után raktam. akkor már csak így juthattak tovább...egyet rendesen elkaptam. kb. a 15 percben raktam:
Manchester City - Stoke (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Nem lesz gól 11,50 Nyertes[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Drogheda Utd. - Cork City 1X2 Drogheda Utd. 7,00 Nyitott
Arouca - Porto 1X2 Arouca 10,00 NyitottJuventus - Milan (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Vendég és több 13,50 Nyitott
vagy trixie-ben:
Juventus - Milan (élő) 1X2 Milan 6,50 Nyitott
Drogheda Utd. - Cork City 1X2 Drogheda Utd. 7,00 Nyitott
Arouca - Porto 1X2 Arouca 10,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Werder Bremen nem akar nyerni, meg sok gólt szerezni?
-
jpm
senior tag
Raktam egy 8/6-t 100ft-ért. Francia2 döntetlenek
-
yogibear
addikt
Juve H @1,45
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Fél kami:Írnám befelé és megrúgják...Gyors volt, de így már lényegtelen másoknak......
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
óóóóó bébi
akkor már csak a Juvéra kell 2 gól, meg a Leverre 3
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Stuttgart huss... Nice huss... jó nap ez
Na a GG csak lejött...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
pohár
félisten
hát lehet temetni most már a Nice o1,5 betemet, ezek sose rúgnak 2-t már
-
yogibear
addikt
Suttgart H @3,70
hátha2016.08.08 VfB Stuttgart - St. Pauli 2/1
2017.01.27 Union Berlin - VfL Bochum 2/1
2017.02.18 VfL Bochum - Wurzburger Kickers 2/1
2017.03.03 VfL Bochum - Düsseldorf 1/2„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
L_YKing
addikt
Vitesse H 1,70
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy bet365-ön rámennék a bank fülre hogy kivegyem a nyereményem és azt írja hosszas gondolkodás után hogy az oldal nem elérhető...Mitől van szerintetek?Köszi!
-
yogibear
addikt
válasz szekra #161516 üzenetére
Tessék, ITT tudod megnézni.
Ahogy én is... Őket nem irkálom, arról a világvégéről csak a japókat szoktam vezetni, mer azok foschPrón rakhatók előre is, auszinál csak 2-3esély van előtte...
Auszit csak élőben max. de azokkal is, mint a japókkal, csak óvatosan, mert még a fordítottja sem igaz annak, ami a végén lesz.[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161521 üzenetére
a második is jött, úgy látszik csak a bónusszal nem tudok fogadni ma
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
újratöltve
csendes tag
comets, kawasakin még egy 1,40
az első jött is, mire beírtam
[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161519 üzenetére
nahát, ez szépen el is viszi a bónuszomat
-
újratöltve
csendes tag
sidney 2,5 felett 1,53 odds, megy rá a bónuszom
-
szekra
addikt
Yogi! Kenguruk szoktak mókázni 1/2-ket? De akár a sima V is befigyelhet a Sydney-Central Coast meccsen, előző már továbbjutott..Egy jó kis X/2 24x odds.
-
adise
őstag
b365 kifizetésnél miért irja hogy
"Számlája ezen részéhez jelenleg nem tud hozzáférni."
A postai kóddal az ügyfélazonosítás megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Genius007 #161505 üzenetére
hát... legalább örülj, hogy nem az a meccset nézted ki mondjuk GG/overre 200 ezerrel
-
stefyY
őstag
Mire hazaérek munkából szeretném, ha a topik tele lenne jobbnál jobb over/gg tippekkel, mert ma nyerni kellene...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Nati9311261
újonc
válasz Aventador91 #161507 üzenetére
-
Genius007
őstag
A budos p*csaba!
Tettem 2db szelvenyt, az egyik 1.5 gol felett, a masik mindket csapat lo golt meccsekkel.
Erre nem az isten mind a ketton 1golon mult a dolog?! Ugyan az a meccs vitte el ...
Ráadásul a mindket csapat lő gólt 3ezer --> 110ezer, a 1.5 gol feletti pedig 10ezer --> 110ezer johetett volna.Szerk.: Latom Black neked is az vitte ...
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
pohár
félisten
na gyere Gary Anderson, nyerj!
-
sutyesz96
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest