Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4549) Retekegér válasza Lenry (#4548) üzenetére


Retekegér
HARDVERAPRÓD

A lényeg tömören:

Négy frakció kártyáit tudod összegyűjteni, fontos, hogy frakciónként legalább 22 kártyád legyen, akkor tudod egyáltalán elindítani a játékot:

Nilfgaard
Northern Realms
Monsters
Scoia'tael

A legkönnyebb szvsz a Northern Realms kártyáit összeszedni. Kártyákat lehet venni a kocsmárosoktól, bizonyos árusoktól, a speckó kártyákat viszont küldetések során tudod megszerezni (adott személyt ki kell hívni egy gwent partira).

A játék kezdetén a kártyapaklidból véletlenszerűen kihúzásra kerül 10 db, ebből kettőt újra tudsz osztani (ellenfélnél ugyanez).
Az asztalon egymással szemben helyezkednek el az ellenfél és a te osztagaid: közelharcosok, íjászok, ostromgépek. Bizonyos karakterek (pl. amik ugyanúgy néznek ki) megduplázzák vagy megnövelik egymás értékét, ha kirakod őket egymás mellé.
Vannak az időjárás kártyák, ezeket a sor elejére lehet berakni. A fagy visszaveszi 1-re az összes közelharcos értékét (a tiédet is, nem csak az ellenfélét!), a köd az íjászokét, az eső az ostromgépekét. A "clear weather" kártyával az összes időjárás effektet törölni tudod.
Van a "Decoy" kártya, azzal ki tudod váltani egy már felrakott kártyádat, ha meggondolnád magad.
Van a "Commander's Horn" kártya, ez adott sor elejére rakva duplázza az összes kártyalap értékét.
Van a "Scorch" kártya, amely leszedi az aktuális legtöbbet érő kártyát (akár a tiédet is, úgyhogy csak akkor érdemes használni, ha az ellenfél térfelén van nagyon magas értékű lap, a tieid alacsonyabbak.

Vannak a speckó kártyák, akik a Witcher 3 fő karaktereit ábrázolják (pl. Ciri, Geralt, Yen, Triss stb.), ezek fix ponttal bírnak, semmilyen módosító nem hat rájuk.

Három fordulóból áll egy játszma, a lényeg, hogy minden fordulóban a te lapjaid összértéke legyen a legmagasabb. Értelemszerűen ha az első kettőt megnyered, akkor te vagy a győztes.

Igazából játék közben lehet ráérezni igazán.

[ Szerkesztve ]

<< Heimdal >>

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.