Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5751) Jorus válasza Nuada herceg (#5749) üzenetére


Jorus
nagyúr

Épp tegnap próbáltam arra járni. :D A helyzet az, hogy eddig is rajta voltak a térképen (illetve HoS nélkül is rajta vannak a helységek a térképen), csak nem lehet őket megközelíteni, mert kiírja, hogy ott már csak sárkányok vannak, és visszadob a térképre.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5752) Nuada herceg válasza marilllyo (#5750) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Az bizony! Írtam is tegnap.. Elsőre sikerült megölnöm, de hosszú küzdelem volt! Ugráltam, gurultam, mint valami hip-hop táncos! :D Felzabáltam a teljes készletemet a csata alatt! De viccet félretéve. Végén már sört ittam, az még külön jó volt, hogy behomályosodott a monitor. :) És vagy 8-10 percig tartott. Nagyon nem tetszett!
Nem szeretem az ilyet! Én nem vagyok egy hardcore gamer! Ezért is rakom szinte mindig a játékokat a legkönnyebb nehézségi szintre! Én nem akarok izzadni, szitkozódni! És most mégis azt kellett! :W
Aki azt szereti, annak legyen ott a hard, vagy még keményebb fokozat és ennyi! De gondoljanak rám is! :D Én is fizető játékos vagyok :C
De egyébként minden ilyen nehéz lesz a kiegben! 32-es nekkerek rohangálnak a búzamezőn, a fészek körül! Azok is megizzasztottak! Teljes witcher macska szettem van, és így is kemények a harcok!

(#5753) ingalls:
ja és én 28-as szinttel ugrottam neki! :D Ajánlották a 32-es szintet, de gondoltam majd én azt tudom! ;]

[ Szerkesztve ]

Értem a csíziót.

(#5753) ingalls válasza marilllyo (#5750) üzenetére


ingalls
senior tag

Milyen szinten tolod? Én 3-on, és nekem is irtó nehéz volt kinyírnom. Nem tudtam kitalálni, mikor pihen. Csak 1-et tudtam beleütni, mert rögtön felugrik. Quen + rőtbagoly, csak így volt csak esélyem.
Azt kell mondanom, hogy eddig jobban tetszik a kieg, mint az alapjáték. Nagyon jó ötletek vannak benne.

(#5752) The Nuke : Engem meg a sima lidércek zúznak le nagyon könnyen. Csak mögöttem teremnek hárman és úgy ütnek, hogy mozdulni nem tudok, csak szédelgek, mígnem szépen kifekszem.
Az NG+-ban egyébként, ahogy e fórumtárs még néhány oldallal ezelőtt említette, a farkasok a fő mumusok. 5 másodperc alatt kivégeznek.

[ Szerkesztve ]

(#5754) marilllyo válasza ingalls (#5753) üzenetére


marilllyo
veterán

Rőtbagoly? Az mi?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5755) Jorus válasza marilllyo (#5754) üzenetére


Jorus
nagyúr

Poti

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5756) marilllyo válasza Jorus (#5755) üzenetére


marilllyo
veterán

Őőő...így se oké. :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5757) ingalls válasza marilllyo (#5754) üzenetére


ingalls
senior tag

Az adrenalin regenerálódását gyorsítja. Sűrűbben mehetnek a jelek. Az NG óta használom, nélküle nem is tudom, hogy jutnék előre.

(#5758) S1M0N


S1M0N
senior tag

Hát igen, a kiegészítőben a béka elleni harc eléggé elhúzódik.
Én Kard és Legenda szinten játszok (alap, nem a +-os játékmód), én nem éreztem nehéznek a harcot ellene, inkább csak túlságosan hosszúnak. Pont, ahogy az alapjátékban lévő bossharcoknál is írtam.

Mondjuk én eleve sokat használom a gurulást, így nekem ez a játékmenet már kézre áll. Ami viszont már a második részben sem tetszett, az a bombaeldobás, mert hiába van belassítva ilyenkor a játék, mire eldobnám, már nekem is ugrik az ellenfél, a gránátot meg nem dobja el.

Viszont az igaz, hogy a folytólidércek nagyon kemények, 3-4-gyel egyszerre azért el lehet lenni. Farkasokkal még nem igen álltam le harcolni, de például a vadkan és a pókok tudnak meglepetést okozni. Előbbi elég erős, utóbbi meg úgy ugrál össze vissza, hogy néha 10 csapás elől is elugrik...
De az ember ellenfelek ellen is jobban kell figyelni, a bandita táborokban 5-6 ember ellen már meglehet izzadni.

Más: Most nézem, hogy a gwent-nél is lehet nehézségi szintet állítani. :F

Más 2: Nekem nehézségileg egyedül az ökölharc volt, amit le kellett vennem könnyűre, egyszerűen nem áll kézre az irányítása, az ellenfélnek meg 2 méteres kezei vannak, mert van, hogy a levegőt üti, de mégis bevitt csapásnak érzékeli a játék... És így is csak nehezen sikerült nyerni. Mondjuk a végére visszaraktam a Kard és Legendára, mert addigra meg már érdekesen van szintezve a játék. Medvét is simán elintéztem nehézségi szint állítása nélkül.

(#5759) marilllyo


marilllyo
veterán

Na nagy nehezen megöltem. Kapott számumot szépen.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5760) Zebu


Zebu
addikt

Csak behúztam a kieget... 2000 HUF-ot megér.... Igaz még messze vagyok a 23% completion és a 14-es szintemmel, de nem bírtam ki. :D

Valahogy az elején tök nehéz volt a játék. Visszavettem 2-es fokozatra. Mondjuk így lazán abszolválható. Valahogy a 3-mas fokozaton annyit szenvedtem a lápban, hogy nem mertem így folytatni. Kb 10x kellett visszatöltenem egy 5-ös farkasfalka támadásnál. Most meg már olyan kemény vagyok, hogy simán ledarálom, sőt még magasabb szintű ellenfelekre is lazán rámozdulok. Lehet visszaállítom a fokozatot. Gondolom ott már nagyobb hangsúlyt kapnak a főzetek. 2-esen nagyon nincs rájuk szükség.

Van valami hátrány ha kapcsolgatom a fokozatot a játék közben? Achievement vagy bármi?

[ Szerkesztve ]

(#5761) brumi1024 válasza Zebu (#5760) üzenetére


brumi1024
veterán

Achit bukhatsz, van arra, hogy a két nehezebb szinten viszed végig, és van arra is, hogy végig a legnehezebben. A többit most hirtelen nem tudom. Én a legnehezebbeset buktam, amikor NG+-ban volt egy bug, hogy a kapott és használandó fegyver 15-tel (75... a játék végére lettem 71-es) az én szintem felett volt (pedig már szürke volt a küldetés, mikor elkezdtem), és puszta kézzel sok katonán keresztülverekedni magam nem volt egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#5762) Ted_Beneky válasza Zebu (#5760) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Még többet is megér, mint 2000! :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#5763) S1M0N


S1M0N
senior tag

Na, mondhatni elakadtam a kiegészítő fő szálában.

Ott tartok, hogy összeszedtem a csapatot (amúgy számít, hogy ki a robbantós?), már lent vagyok az aukciós ház pincéjében, de nem tudom eldönteni, hogy kinek az oldalára álljak. Megnéztem mind a két lehetőséget, de egyik sem tetszik igazán. Az mondjuk zavar, hogy a törp robbantót is meg kell ölnöm, ha a ház ura mellé állok, de a két testvér közül egyik sem szimpatikus. Ti kit választottatok és miért?

(#5764) Montesantos


Montesantos
senior tag

NG+ egy kis bug nem tudom valaki belefutott még? (kristály nincs a helyén) azt hiszem farkas iskola cuccai kilőve

Gabi

(#5765) brumi1024 válasza Montesantos (#5764) üzenetére


brumi1024
veterán

Én még az 1.10-es frissítés előtt megtaláltam minden cuccot, ez szerintem utána jött be. Ami nekem gátat szabott, az a nem NG+-os Griff iskola kesztűje, ami kellett a farkas iskoláénak 3. szintjéhez, és nem volt az NG+-ban.

(#5766) keIdor


keIdor
titán

Blood and Wine kieg. mirol fog szolni azt tudni mar? Csak ilyenekre gondolok, hogy karakterek? Esetleg folytatas, vagy az is egy masik szal lesz?

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#5767) Frod válasza keIdor (#5766) üzenetére


Frod
addikt

Jókat kérdezel, még csak most jött ki a mostani is :D
Semmit sem tudni egyelőre, csak azt hogy vadiúj területre visz el minket, és hosszabb lesz mint a mostani kiegészítő. Majd idővel jönnek infók róla, valószínűleg egy új történeti szál lesz.

Do you see the white shadow?

(#5768) FireKeeper válasza keIdor (#5766) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

2016Q1-re mondták, szóval még van egy kis idő, mire odajutunk :)

annyit tudni hogy új régiót kapunk (Toussaint).

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#5769) ingalls


ingalls
senior tag

Az új patch óta nálam minden nap egyszer előjön ez a törpejárós bug.
És egy sor apróság: pl. a kiegben (vigyázz, megaspoiler) a lagzin, mikor Shani a megszállt Geralttal táncol, akkor úgy lassúznak, meg pörögnek, hogy nincs zene.

(#5770) Anubris válasza FireKeeper (#5768) üzenetére


Anubris
őstag

"A CD Projekt RED a Hearts of Stone sajtóközleményének a végén adta tudtunkra egyetlen elejtett mondattal, hogy a második nagy kiegészítő nem 2016 első negyedében érkezik, ahogy korábban vártuk, hanem a jövő év első felében (januártól júniusig) várhatjuk a megjelenését. A GameSpot-nak azt nyilatkozta a csapat szóvivője, hogy egy későbbi időpontban többet is elárulnak majd a Blood and Wine megjelenési dátumáról, addig viszont a türelmünket kérik.
A The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőről jelenleg csak annyit tudunk, hogy többek között húszórányi elfoglaltságot és egy vadonatúj területet (Toussaint) kínál majd, ahol egy háború által érintetlen vidéket fedezhetünk fel és egy ősi, véres titok után nyomozunk."

Sokan azt tippelik, hogy valami high vampire téma lehet és Fringilla Vigo lesz benne ugyanis:
In the letter to Yennefer from Fringilla you can find in Vizima, Fringilla mentions she will join Yennefer in Vizima soon once she has resolved some matters in Beauclair.
Beauclair is the largest and the capital city and the palace in Toussaint.

(#5771) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Aki az új kiegészítővel játszik (aminek még az elején vagyok) az adhatna tippeket a béka elleni harccal kapcsolatban, mert elég hamar sikerült felhúznom magam rajta, hogy állandóan rám ugrik aztán fél életem lemegy én meg 1et tudok beleütni amíg elugrál. Eddig max olyan 10% körül tudtam leszedni az életéből...

(#5772) marilllyo válasza BaLee (#5771) üzenetére


marilllyo
veterán

Én számumot dobtam rá meg ittam a villámfőzetet. De jah egyik kezemben kard a másikban meg a rántott hús. :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5773) marcusa


marcusa
addikt

Sziasztok! Egy olyan mod-ot használtam eddig a játékhoz, hogy bárhonnan tudjak gyorsutazni. Steam letöltötte a napokban azt a nagy javításcsomagot, azóta nem indul el a játék, a mods mappával benne ezzel a gyorsutazás mod-dal. Letörlöm a mappát a tartalmával együtt, úgy megy a játék. Valaki tapasztalt hasonlót? Van rá esetleg megoldás, nekem nagyon hiányzik ez a gyorsutazás mod... :)
Köszi!

:-)

(#5774) Jorus válasza marcusa (#5773) üzenetére


Jorus
nagyúr

A mod készítője várhatóan ki fog adni update-t a modhoz, és akkor menni fog a felpatchelt verzióval is.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5775) brumi1024 válasza marcusa (#5773) üzenetére


brumi1024
veterán

Szedd le a legfrissebb változatát a modnak, azzal menni fog, már kint van.

[ Szerkesztve ]

(#5776) ingalls válasza marcusa (#5773) üzenetére


ingalls
senior tag

Jónak tűnik ez a mod! Csak útjelzőhöz lehet utazni, vagy ahogy bárhonnan, úgy bárhová is utazhatsz vele?

(#5777) Jorus


Jorus
nagyúr

Faja... Skelligén kalandozok épp, elmentem kishajóval a legészakibb vidékre felderíteni a kérdőjeles ojjektumokat. Minden rendben is ment, amíg el nem értem a legszélső elrejtett csempészáru lerakatot. Ott ugyanis nekem esett vagy 8 szirén, és szétkapták a hajót fél perc alatt. :D Most úszhatok vissza An Skelligre...

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5778) brumi1024 válasza ingalls (#5776) üzenetére


brumi1024
veterán

Bárhonnan csak útjelzőhöz.

(#5779) marcusa válasza brumi1024 (#5775) üzenetére


marcusa
addikt

Köszi, ha hazaértem kipróbálom! :R

(#5776) ingalls Bárhonnan utazhatsz útjelzőhöz. :)

:-)

(#5780) tibee77


tibee77
őstag

Szevasztok.Ujra elkezdtem a jätekot.Most tartok ott, hogy az emperor behivatott magähoz vizimäba.Lefürdettek, jött a komornyik välasztanom kellett egy ruhät es most nem indul el magätol, hogy a csäszär ele vezessen, ott äll egy helyben.Nem tudjätok mi lehet a gond?Illetve gondolom hogy bugrol van szo de hogy lehet orvosolni?Elöre is köszi.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#5781) headhunter86 válasza ingalls (#5776) üzenetére


headhunter86
senior tag

GOG-os verzióm van.
Ha leszedem ezt a modot, azzal továbbra is kapom az achikat? Milyen hátulütője van a modoknak?

Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

(#5782) ingalls válasza headhunter86 (#5781) üzenetére


ingalls
senior tag

Szia! Rossztól kérdezed, én is csak érdeklődő vagyok. Egyébként újabban nincs is ingerem gyorsutazni. Annyira jó a látvány, hogy szívesebben lovagolok, akár nagyobb távokra is.

(#5783) marilllyo


marilllyo
veterán

Hát ez az esküvős rész hatalmas volt. :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5784) marilllyo


marilllyo
veterán

Nekem ez a "wolf gear" rész teljesen kimaradt a játékból. Abszolút nem foglakoztam vele. Most Skelligén találtam farkas páncél tervrajzot. Azt írja a kézműves szint túl alacsony. Ez wtf? Ja meg gondolom kellene hozzá az alapabb verziója is ennek a péncélnak? Hogy van ez az egész pontosan?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5785) Jorus


Jorus
nagyúr

Nagyon szeretem a játékban, hogy mindenhova rejtenek vmi kis meglepetést. :) Ezt a partra futott hajót például a legészakkeletibb kis szigeten találtam, és persze kincs is volt benne. :) Jelölni nem jelölte semmi, de a térkép tele van olyan, felfedezésre váró helyekkel, amit nem jelöl még kérdőjel sem.

Ottan fent találtam.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5786) Jorus válasza marilllyo (#5784) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ha megvan a rajz, akkor keresel egy megfelelő páncélkovácsot (nem fegyverkovácsot), és elmondod neki, mi a stájsz. Magas szintű tárgy elkészítéséhez magas szintű szakember kell, erre utal az a jelzés, hogy a kézműves szint túl alacsony. A tárgykészítés menüben ott vannak a szükséges alkatrészek, hozzávalók. Ha kell hozzá az eggyel gyengébb verzió, akkor annak az összerakásával kell kezdeni. Ha megvan, amit szeretnél összerakatni, Q-val rögzíted a bevásárlólistát, és beszerzed, ami kell. Ha nincs neki vmi a boltban, akkor meg kell nézni, hogy szétszedéssel, vagy újabb tárgykészítéssel létre lehet-e hozni. Például legutóbb egy hatékonyabb macskapáncélt készíttettem, de előtte kellett a sima macskapáncél. Kellett hozzá mondjuk 3 meteorit ezüst lemez, de csak 1 volt a faszinak. Ilyenkor rámész a tárgykészítésnél a meteoritlemezre, megnézed, mi kell hozzá. Kell hozzá teszem azt meteoritezüst rúd. Ez vagy van a faszinak, vagy nincs. Ha nincs, akkor megnézed, hogy kell készíteni. Mondjuk kell hozzá meteoritrúd és ezüstrúd. Ez vagy van a faszinak, vagy nincs. Ha nincs, akkor készíteni kell meteoritércből illetve ezüstpor. Emellett az egyes alapanyagok előállíthatók az adott tárgyak szétszedésével. Mondjuk ha lopsz ilyen-olyan ezüsttárgyakat (ezüst gatya, gyertyatartó, akármi), akkor azokból szétszedéssel ezüstöt kapsz. Satöbbi. Mondjuk nekem legutóbb kellett szörnytoll is az egyik cucchoz, emiatt el kellett mennem hárpiákra vadászni, majd hárpiatollból szétszedéssel előállíttatni a szörnytollat. Pöcsölősnek hangzik, de ezzel is el tudok szöszölni órákat a játékban. :D

Szerk.: az előző postban természetesen északnyugatit szerettem volna írni. :D

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5787) RunnyJuggler


RunnyJuggler
aktív tag

98%-ig megcsináltam minden trófeát a játékban, de ez a gwent-es valami óriási nagy kib@szás.
Van már egy rakás kártyám, összes északi királyság megvan, de most komolyan járjak végig minden kereskedőt, hogy meglegyen a trophy?
Rendes leírás sincs, hogy hol lehet megtalálni egyes kártyákat, vagy csak random dobálja, ami még nagyobb szívás. Miért nem lehetett mondjuk csak végigvinni a gwentes mellékküldiket és kész. Már az sem egyszerű...
Valaki megcsinálta? Ha igen, akkor mégis hogyan kezdett neki?

(#5788) marilllyo válasza Jorus (#5786) üzenetére


marilllyo
veterán

Értem. Köszi. Hol van magasabb szintű páncélkovács?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5789) FireKeeper válasza marilllyo (#5788) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

Journeyman van a nagyobb központokban, Master csak a Véres Báró erődjében és ahhoz, hogy hozzáférj, meg kell csinálnod a Master Armourers küldetést.

#5785: hú ezt meglesem majd, lehet idetette a rohadék játék az utolsó hiányzó pengeolaj receptjét.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#5790) brumi1024 válasza RunnyJuggler (#5787) üzenetére


brumi1024
veterán

A felettem író fórumtársat kérdezd erről :)

[ Szerkesztve ]

(#5791) marilllyo válasza FireKeeper (#5789) üzenetére


marilllyo
veterán

Ahham. Na erre ránézek majd akkor. Köszi.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#5792) Ted_Beneky válasza brumi1024 (#5790) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Attól függ hogy vagy beállítva. Nálam alattad van a Gwenttudor! :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#5793) Zlcsi


Zlcsi
senior tag

Sziasztok!

Megvettem a kieget de amikor elindítom a játék azt írja ki, hogy elérhető, és be sem tudok lépni a játékba, mert azt írja ki, hogy egy csomó dlc hiányzik pedig elvileg fent vannak..

(#5794) gainwardgs


gainwardgs
addikt

Ez a játék valami eszméletlen, most már tényleg nem bánom hogy megvettem.
Meg ez még csak az első kiegészitő és hát...nincsenek rá szavaim egyszerűen zseniális.
Meg visszatért a kedvenc "csajom" is :D :C

Minden elismerésem a Cd Project Red-nek :K :R

[ Szerkesztve ]

(#5795) genndy válasza gainwardgs (#5794) üzenetére


genndy
addikt

Én is elkezdtem a kieget (csak még be akartam fejezni a Mass Effect 2 kb. 4. végigjátszását :D ), egyelőre az első főbb ellenséget győztem le, de tényleg nehezebb volt mint az eddigiek (szerintem én vagyok az egyetlen aki a legeslegkönnyebb fokozaton játszik, de nekem így a jó). Úgyhogy Shanival már találkoztam, meg a jelet is megkaptam a pofázmányomra, a parttól folytatom majd. Kíváncsi leszek, de csak jókat hallottam eddig róla (spoilereket próbáltam kerülni) szóval jó lesz ez.

Zlcsi: próbáld ellenőriztetni a fájlokat, Steamben meg Galaxyban is van ilyen lehetőség.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#5796) Anubris


Anubris
őstag

Itt egy videó az összes easter egg-ről ami a játékban van, ha esetleg nem találtátok meg őket.

(#5797) Frod


Frod
addikt

Bocsánat ha már ki volt tárgyalva, de én most néztem bele gyorsan milyen is az 1.10:
ha két korábban már teljesített küldetést sikertelennek jelöl arra jött valami megoldás?
vagy ez most egy ilyen "kösz, cd projekt", és ez van? :(((

Do you see the white shadow?

(#5798) Titanone válasza Montesantos (#5764) üzenetére


Titanone
tag

Nekem előjött ez a bug. Le kell ugrani a párkányról (nem a portálba), úgy hogy ne halj meg (nyomod azt az irány gombot amerre néz a hegy) . Pont a barlanghoz esel, ahova vezetne a portál. Nekem sikerült, pont itt tartok én is most.

(#5799) Montesantos válasza Titanone (#5798) üzenetére


Montesantos
senior tag

Köszi, mindjárt kipróbálom

Gabi

(#5800) Ðávid válasza genndy (#5795) üzenetére


Ðávid
aktív tag

Nem vagy egyedül. Én is a legkönnyebb nehézségi szinten játszom, már másodszor New Game+ módban. :) Számomra így is kellően izgalmas, sőt ennek ellenére is volt, hogy egy-egy ellenfelet csak többszöri nekifutásra tudtam legyőzni. Mondjuk kedvenc szokásom, hogy olyan küldetést vagy szörnyet választok ami a szintem felett van. :D
A kiegészítőt még nem kezdtem el. Viszont az új terület egy részét már megnéztem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.