Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9324) AthlonXP válasza Youri (#9319) üzenetére


AthlonXP
őstag

Most miért ne?

Semmi gond nincs vele, egyetlen kékhalálom nem volt még, pedig a legelső pre-béta óta fent van a Win 8. Minden simán megy vele, majdnem. Oké, ATT nem megy, nincs hivatalos AMD driver ( de ez az AMD hibája, nem a Windowsé ), bár a Win által leszedett simán jó, csak ugye a testreszabhatóság hiányzik.
Minden játékom ( Shiftek, Dragon Age-ek, Mass Effect-ek, Drakan, Prototype-ok, Dirt 2-3, COD-ok, MoHAA, German Truck S., Fallout 3, Dead Space 1-2, Duke Nukem F., TDU 2, stb ) gond nélkül megy alatta ( A Stalker SoC mondjuk pont nem, de folyamatban van a megoldás keresése ).
Meg az a néhány program is megy szépen, amit a korábbi rendszereken használtam, az IE10-zel sincs gondom, csak azt használom pedig. Szóval nincs okom mást használni, az meg, hogy itt előfordulnak ilyen hibák, hát ez van sajna, majd a véglegessel talán már nem lesznek bajok, addig meg úgy is jön vmi patch még biztosan a játékhoz is, meg lesz rendes VGA driverem is ( ha más nem, akkor az új nvidás karimhoz, amit egy hónapon belül tervezek venni ).
Aztán majd újra el kezdem a játékot előlről, mert ahogy látom, elég magas az újrajátszhatósági faktor úm. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.