Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Landon
őstag
Lejart a szerkesztes sry... Nem az meg nem a vege! En azt lvl 20 alatt csinaltam meg...
Maszi: ha a tuning alatt csalast ertesz en se csalok.... Meg enchantolt weapon-om sincs
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz maszi99 #7041 üzenetére
Hat nem mondom hogy orulok hogy vege de engem mindig idegesit hogy mi a story vege. Utana sokkal nyugottabban tudok koncentralni az erdekesebb mellek questekre.
Meg mint mondtam nem teljesen erre a befejezesre szamitottam... Lenyeg ami a lenyeg, hogy aki nem akarja hogy hamar vege legyen az nagyon ne assa bele magat a foszalba... Raadasul en meg el is olvastam sokmindent plusz kiprobaltam tobb valasztasi lehetoseget is. Itt tennem hozza mondjuk, hogy a tobb valaszadasi lehetoseg sok helyen eleg parasztvakitas mert ha ezt ha azt mondod a dolog vegeredmenye ugyanaz.
Mondjuk noha vegig is olvastam alaposan minden parbeszedet, eleg gyorsan tettem... Szoval valoban kicsit vegig lett rusholva de igy is (majd megnezem steamen pontosan) boven 30 ora felett van szerintem...
Ja es varom az elso kiegeszitot! Ami remelem picit tobbet hoz mint par uj sarkany boss...
!!!STORY VEGE SPOILER!!! Meg mindig nem tudom megemeszteni hogy Alduin volt a fo boss... Meg egy nyamvadt daedra harcost se lattam eddig Annyira vartam hogy majd az egyik istenseg vagy valami kemenyebb daedra boss jon... Siman gond nelkul gyurtem le Alduin-t lvl23on a gagyi 34dmg-es battleaxe-emmel...
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
priti
addikt
SPOILER
Amikor a hegyen elolvasod a tekercset és jön a másik sárkány meg a meteoriteső -vagy mi fene az ami folyton hullik- az már a vége a sztorinak, vagy még nem? lvl30-as karival belenyaltam ebbe a küldibe és lehet picit korán, mert rendesen elhenteltek, vagy 3x belekezdtem, de ha nem a vége akkor kiszenvedem nem lódolok vissza, mert picit messzebb van a korábbi mentés, asszem lvl28-on
Hardverlesen
-
WonderCSabo
félisten
Megjelent a SkyBoost újabb, R4 verziója. Ez még csak tesztverzió, de érdemes kipróbálni, nálam egész sok fpst hozott. Viszont egyeseknek fagy, szóval aki nem vállalkozókedvű, az még ezt ne rakja fel. AMD-seknek az FPU, Inteleseknek az SSE2 verzió ajánlott. (Bár érdekes, az én procimmal Whiterunban az SSE2 volt jobb, Markarthban és Solitudeban az FPU verzió).
-
Qru
MODERÁTOR
-
Tom5
addikt
Ha Női karival vagyok akkor el tud venni valaki feleségül?!
-
pcMANiac
aktív tag
Ahh, vagy így! Köszi!
Egy kis infó, hátha valakinek új lesz. Ha felszerelted a segítődet jó cuccokkal és épp olyan küldiben vagy (mint pl: companions) ahol el kell küldened vagy elküldik helyetted, majd ennek végeztével vissza fogadnád, azt veszed észre, hogy nincs nála semmi a jó cuccokból, visszaállt alapfelszerelésre. Ilyenkor konzol: katt a segítő fejére, vagy ha ismered a prid azonosítóját, akkor prid <charID> enter, disable-> enter, enable -> enter. Ilyenkor fejlődik az aktuális szintedhez és újra a fejlesztett cuccaiban virít.
Bocs, ha már ismertétek.
[ Szerkesztve ]
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
RI/OS
őstag
Ahogy nézem 100 feletti BS-el upgradelni eléggé megölik a játékot.
sztem nem trükközök, max 100-al fogok majd upgradelni.Köszi az infót, aki írt.
-
Qru
MODERÁTOR
Nagyon brutál. De ezzel már túl könnyű lenne a játék szvsz. Én alapból nem használok mágikus fegyókat. Szeretem a kihívást.
pcMANiac: Én annyira elkalandoztam, hogy lvl 40 létemre még a főküldihez hozzá se nyúltam jóformán.
Tesóm végig tolta de azt mondta nem nagy durranás, olyan mint egy mellék küldit csinálnál, semmi outro vagy ilyesmi.#nincsbennetarcsi
-
Atke
senior tag
-
pcMANiac
aktív tag
Én egy ideje tudatosan lejöttem a fő szálról. Annyi mellék küldetés és elintézni való van, hogy nem látom a végét.
Említettétek, hogyha belépek a companions-ba, akkor ingyen tanítanak, egykezes, kétkezes fegyverekre, blokkolásra, heavy armor-ra. Bár beavattak és egy rakat küldetést csináltam náluk, de még mindig pénzért akarnak tanítani. Totál végig kell vinni a küldetéseiket?Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
Landon
őstag
SPOILER
Hát végig vittem a főszálat... mit ne mondjak olyan hírtelen jött a vége mint egy hidegzuhany.. És igazából nagy fordulat nem volt. Nem is értem az egészet.. én ettől valami nagyobb fight-ra számítottam a végén, ill arra, hogy valami Daedra atyaúristennel kell majd megkűzdeni.
Keldor papa mondta még ha jól emlékszem, hogy ő csinált több Aedra és Daedra questet is. Akkor azok mint mellék questek csak?
Én nem értem, igazából lvl23-as vagyok és vége a játéknak... az egészet egy 34-et sebző battleaxe-el vittem végig amit kb a főszál felénél szereztem meg. Semmi mesterségben nem vagyok járatos se, se enchant se semmi.
Most egy kicsit az egészet olyan üresnek érzem de ez biztos azért van mert végigrohantam a főszálon.. most kipörgetem ami hátra maradt.
-
mpierre
veterán
Aki még nem járt a wolfskull ruins-nál menjen el. Nagyon látványos.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
L3zl13
nagyúr
-
icons
addikt
válasz #56230144 #7013 üzenetére
Te egy egy személyes stand-up comedy vagy (néha én sem gondolom át eléggé, amit írok, de te direkt olyat írsz, amibe biztosan nem gondoltál bele / ha válaszolsz, direkt nem olvasod el, mire? Fun 4 fun )
bartucc: nem vagyok otthon eléggé a közelharci fegyverek terén, de két egykezessel tudsz úgy ütlegelni (gondolom perkkel), hogy erősebb legyen, mintha simán 1 lenne nálad. És a kétkezesek nem sokkal erősebbek az egykezeseknél (habár lehet, hogy jobban néznek ki egyeseknek, nekem a két gyors penge jobban passzol a kézbe ), ergó: szerintem a 2 egykezes megéri pusztán dmg szempontból és esztétikaiból
WonderCSaboo: Jaja, én is azt használtam eddig de a két egykezes szerintem jobban néz ki (bár azt nem tudom, erősebb-e)
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WonderCSabo #7015 üzenetére
Hát azt nehéz lenne leverni
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #7015 üzenetére
Színesbőrű fasárkány?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bartucc
addikt
Hát én most a smithing-re 86%-ot kapok az enchant cuccok miatt (20+20+23+23), meg egy Smithing Elixir-t megiszok (+50%), 100-as Smithing-nél 300 felett van már az ebony páncél, így hogy alig pakoltam a páncélra perket...
Az ebony greatsword most 102-es max +80%-os kétkezes perkkel (vagyis 4/5), de ha még felveszem a +32%-os amulettet és gyűrűt, nem sok kihívást jelent egy ellenfél sem közepes szinten. Egyedül írtom mindig az ellent, most lépek egy nehézségi fokozattal feljebb, meglátjuk ott mire elég, de ott se lesz szerintem sok kihívás, ha végre megcsinálom a mágia ellenállásos cuccokat.
Szerintem kár lelőni a poént idő előtt, kihívás így sincs sok, de sokszor épp hogy túlélek egy-egy nagyobb csatát, több ellenfél ellen, így egész kellemes.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7012 üzenetére
Ebony-t láttam már,meg meg is öltem,más fajtát még nem nagyon láttam kivéve amiket fentebb írtam.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7002 üzenetére
Ilyen sárkányt már láttam Azt hiszem meg is öltem,csak nem láttam a képernyőn a nevét (xboxon játszok és messze ülök a TV től.)
Szerk:Egyébként köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
szabod
senior tag
válasz #19617792 #7007 üzenetére
Hmm erre még nem is gondoltam eddig. Mivel max az kovácsolásom és az encsantom, tudok ilyen 25%-os fortify smithinges cuccokat csinálni, ruha + csuklópánt+ gyűrű+ nyaklánc=100% ehhez hozzájön az a 35%-os poti, amit a viszonylag gyenge alkímiámmal tudok. Nem lesz ilyen sokezres, de jelenlegi szintemen megfelel, ígyis majdnem sérthetetlen vagyok, bár még ki tudnak rajtam fogni egyesek (nálam is főleg mágusok, meg sárkány papok, azokat lopakodva, vagy lenyilazva szoktam megölni, esetleg conjure dremora lord varázslattal) Majd egyszer csinálok egy ilyen elpusztíthatalan szettet csak úgy poénból
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
talán SPOILER, de mindenképpen picike csalás:
egy ciklust kell többször végigjárni. mindegy, hogy potionnel kezdesz, vagy armorral.
csinálni kell egy foritify alchemy szettet (bracer, helmet, necklace, ring, és erősebb potionöket tudsz készíteni), ezzel fortify enchant potionöket.
ezen potikat iszod, miközben csinálsz újabb foritify alchemy szettet (erősebb lesz az effekt a potion miatt), amivel megint csinálsz ilyen potionöket, amik még erősebbek az előzőeknél. ezt többször végignyomod. az armor típusa mindegy, lehet bőr, mert olcsó és könnyű.
egy bizonyos szintnél tovább nem megy feljebb (nálam valamiért +24%-os a max alchemy enchant több nem sikerül, a max asszem +39%, állítólag limitált). legvégül már nem alchemy szettet csinálsz, hanem smithinget, így 4 ruhadarab ad +39%-ot a smithinghez (viselned kell őket kovácsolásnál), aztán azt hiszem +140% a legerősebb potion (szintén limitált asszem), amit ezzel lehet csinálni.
ennek is a legvégén nem fortify enchant, hanem fortify smithing potion. nekem legvégül +94%-os a legerősebb smithing potionöm.
szépen felveszed a legjobban enchantolt armorokat, aztán iszod a legerősebb potionöket (félpercig hat, annyi idő alatt kb. két fegyvert, vagy armort lehet enchantolni / feljavítani) és nekiesel az armornak, feljavítod legendaryvé. sőt, ha már egyszer megcsináltad legendaryvé, tovább tudod javítani.
ehhez kell az összes smithing perk (mert Dragon és Daedric armorból lehet a legtöbbet kihozni), illetve enchant perkek (az alap enchant perkekből az összes, 5/5 és az insightful) és az alchemy perkekből az alap 5/5.
ezzel egy baj van: pillanatok alatt 0-ra esik a nehézség, hiszen kb. hozzád se tudnak érni. hiába 1000 feletti az armor, ha jól tudom, akkor 567-nél limitált. ezzel a fegyverek is nagyon erőssé válnak. két darab egy kezessel (pl. Daedric Sword), könnyen elérhető akár 600 feletti sebzés is. sőt, láttam már 1000 felett sebzőt is, bár ott szerintem enchantolt armor volt. igaz, volt hogy valami bug miatt akár egymilliót is sebez egy fegyó, de hát az bug...nekem ez csak kifejezetten mágusok ellen kellett, masteren némelyik olyan, hogy kettőt varázsol és készen vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz #19617792 #6984 üzenetére
Hogy csináltál 1032134414 def-es cuccokat? Smithing maxolása, cucc készítése, poti benyelése (+Fortify Smithing), smithing enchantos cuccok felvétele és mehet a Legendaryvá alakítás? Utána meg egy kis light/heavy armor skill enchant? (önmagában a skill javítása növeli a def-et?)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz WonderCSabo #7002 üzenetére
Death lord az igen komoly kihívás már masteren. Adepten közelharcban nem vész. Legalábbis nekem 40-es szinten nem volt nagy kihívás.
#nincsbennetarcsi
-
somasz
addikt
-
bartucc
addikt
Haladok szép lassan..
Most csinálom az első küldetést a Magic College-ben, Tolfdir-nak kellene valamit alkotni, de nem akar kommunikálni, talán valami bemutató kell? Csak áll és néz, meg a három másik varázsló-tanonc féleség mögötte.
Itt az angol leírás, de kevés hozzá az angol ismeretem.
"After touring, enter the Hall of Elements and listen to Tolfdir address the new recruits. Tolfdir succumbs to the others’ eagerness and decides to teach something practical. Follow his instructions. Learn Light Ward from him if you don’t know it already. He will then ask you to stand opposite him so no one is in the way. If you have a follower you should ask them to stand behind you and MAKE SURE you don't part ways with them, as the game registers this as your follower trespassing and the class will become hostile to your follower."
-
WonderCSabo
félisten
Én most lvl 29 vagyok, adepten draug death lord-ot csak úgy tudtam kinyírni, hogy körbe körbe rohangáltam, időnként megáltam és fejbe küldtem nyílvesszővel.
Danielssss: [link] Nálad már több dragonnek kéne lennie, de nem pontos a táblázat, meg patchel is módosítottak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Skacok,36-os szinten melyik az a sárkány ami nekem való?Eddig: Frost Dragon,Dragon (sima),BloodDragon.
SZERK:Igaz,hogy 40 es szinttől kezdenek jönni a kicsit erősebb dragonok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Titanfall 2
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest