Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8151) RetepNyaraB válasza WonderCSabo (#8150) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Igen, igazad van, nem gondoltam végig. De ezt akkor is hiszem, ha már töltöm... :K

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#8152) pcMANiac


pcMANiac
aktív tag

Láttam már játékot, vigig is toltam jópárat. Szeretem a szép grafikát, áldozok is ezért a gépemre. Ezek után nem értem mit elégedetlenkedtek. Olyan fos lenne a Skyrim grafikája? Ilyen erdőkben még nem jártam, ilyen szabad világban sem. Szinte minden meg lehet fogni, mindenen változtatni lehet. Most próbáltam ki a Rage nevű csodát a híres ID csapattól. Azonos gépen mindent "low" szintre tett, ugyanitt a Skyrim minden high. Köszönő viszonyban nincs a két grafika, akkora szar az. Nehogymár 200e-ért kelljen vga-t venni egy játék miatt, hogy ne csak low beállításokon menjen. Szerintem kár gyalázni a Skyrim-et, mert nagyonis szép, még gyárilag, modok nélkül is. :)

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8153) bigga válasza pcMANiac (#8152) üzenetére


bigga
aktív tag

Hát azért szerintem ez igencsak ízlés kérdése - persze nekem is tetszik a Skyrim grafja, nagyon is, de azért nem egy csoda.. Pl. a patakok bizonyos szögből elég jók, de amikor 90 fokos kanyart tesz a víz, az már annyira nem szép, gumi sárkányok, holtan úgy remegnek néha mint a kocsonya, az NPC-k nem tudnak ugrani ?... És ez csak a jéghegy csúcsa...
De, amúgy bejön, és abban egyetértek veled, hogy a Rage sem a legszebb és legoptimalizáltabb, szerintem is csak egy kötelező ID game a sok közül.
Hogy kellenek-e a jobb textúrák? Akinek van elég nagy vasa hozzá, az hadd nyomja, én elvagyok így is. :)

[ Szerkesztve ]

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#8154) Cucuska2


Cucuska2
őstag

Nekem az az egyetlen bajom, hogy sok helyen eltűnnek a színek. Pl.: Winterhold College előtt a tűz halványsárga, fehér, fakó szín, bemegyek és szép, telt színe van, ami viszont fantasztikusan néz ki.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#8155) pcMANiac válasza bigga (#8153) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Felfelé én is tudnék sorolni igényeket, hogy a valós élethez közelítsünk. Itt az a kérdés, van-e jobb. A mai technológia ennyit enged meg. Irreális kívánságokat nem érdemes mondani. Ha zavar a sárkányok remegése, akkor ajánlom figyelmedbe pl. a Rage hulla NPC-k remegését, ami nem is remegés, hanem 50hz-es frekvencián forgás-pattogás-vergődés. Azt hittem rosszul látok, de nem. Rendszeres esemény. Patakok bizonyos szögből? Nem szőrszál hasogatás ez? A táj olyan, amit nem rég csak a 3Dmark tesztekben láttunk. Jelenleg ennyi hozható ki a hardverből szerintem és én elégedett is vagyok ezzel. Pár év múlva sokkal jobb is lesz biztos.

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8156) Valdez válasza pcMANiac (#8152) üzenetére


Valdez
őstag

Hát pedig a rage-nek sokkal kisebb a gépigénye, mint a skyrimnek. Hozzáteszem mindkettő 5-öst érdemel ebből a szempontból.

(#8157) Valdez válasza pcMANiac (#8155) üzenetére


Valdez
őstag

Azért ennél jóval többet megengedne a technológia csak túl sok féle hardvernek kell megfelelni. Itt most elsősorban a konzolok és pc-k különbözőségére, illetve a konzolok elavultságára gondolok.

(#8158) WonderCSabo válasza Valdez (#8156) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Skyrim gépigényre ötös? Ugye csak viccelsz?

[ Szerkesztve ]

(#8159) pcMANiac válasza Valdez (#8156) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Kisebb gépigény? Mint írtam, azonos gépen a Skyrim minden beállítását high-ra, a Rage mindet low-ra tette. Valóban gyors, mert fosul néz ki low-on. Tedd a Skyrimet low-ra azán az is gyors lesz. Persze ez nem egy FPS, ahol a multiban számít, hogy 60 vagy 120 frame/s van. Egy minimum alá nem kéne menni, mert az zavaró, 50 felett meg tökmindegy. Afelett csak az fps vadászoknak számít. Crysis 2, Farcry 2 közelében nincs táj és élet szempontból, de karakter kidolgozottság szempontból sem. Oké, azok már pár évesek, de nagy etalonok. Most 2012-ben van jobb?

[ Szerkesztve ]

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8160) Peat;) válasza pcMANiac (#8155) üzenetére


Peat;)
veterán

Technológiában szerintem sincs semmi baj már az alapgrafikával sem. Azonban a fizika, mozgás rendkívül gyenge 2011-ben, de már 2009-ben is az lett volna. A csapdák pl kifejezetten szánalmasak, legurulnak a kövek, de utána mint a hegyek egy helyben ott maradnak. Semmi nem mozdítható csak pár dolog/itemek, meg emberkék ha halnak akkor látni hogy van fizika is a játékban. Szerintem kár érte mert egy jó ilyen jellegű háttér alapból is színesíti a játékot, illetve ha a fejlesztők kihasználják akkor a küldetéseket is változatosabbá tehetik vele, amire itt kifejezetten nagy szükség lett volna. Persze így is jó játék ez igaz, csak pont emiatt lóg ki ez a gyenge vonala. Mindezt úgy hogy nem a nulláról kezdik jó ideje a játékaikat és a korábbi címeknél is standard megvan ez a hiányosság. Én nekem elég lenne harmadával kevesebb küldetés pl és akkor felszabadulna egy kis idő ilyen dolgokra.

(#8161) bigga válasza Peat;) (#8160) üzenetére


bigga
aktív tag

Kösz, hogy kifejtetted, egyetértek veled, én nem akartam ennyire részletesen leírni de így már világosabb mindenkinek szerintem. Én is bírom a játékot, évek óta először kötött le ennyire egy game, de attól még vannak hiányosságai, elvégre nem lehet tökéletes.

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#8162) Ilsyde válasza Peat;) (#8160) üzenetére


Ilsyde
őstag

Emogott szerintem is az van amit Valdez írt, a konzolok limitáltsága miatt ennél tobb már nem fért bele. Persze az is kozrejátszik hogy új motor írása helyett kifacsartak mindent a Gamebryoból, amivel valószínuleg rengeteg pénzt/idot spóroltak.

Csak azért írom hogy valószínuleg mert fene tudja hogy mennyi pénzbe/idobe kerult a végén a régi motor foltozgatása. Gondolom alapból jó otletnek tunt, ha kozben meggondolták volna magukat az viszont rengeteg eroforrást emésztett volna fel (kidobni mindent az ablakon amibe eddig pénzt oltek és újrakezdeni nulláról).

(#8163) Valdez válasza pcMANiac (#8159) üzenetére


Valdez
őstag

Hát én mindkettőt csutkán tolom 1080p-ben és úgy mondom, hogy a rage-nek kisebb a gépigénye.

(#8164) Valdez válasza WonderCSabo (#8158) üzenetére


Valdez
őstag

Jó, akkor 4-es.

(#8165) pcMANiac


pcMANiac
aktív tag

Továbbra is várom az a játék címet, ami 2012-ben többet nyújt a Skyrim-nél grafikában, fizikában, játékélményben. Nyilván ez sem tökéletes, mert az ugye soha nem lesz semmi, de mondjatok jobbat! Ha minden teljesülne a leírt vágyakból, akkor biztos lenne aki azt hiányolná, hogy az almát miért nem lehet feltenni az npc-k fejére és Tell Vilmost játszani, és miért tudok úszni 300kg páncéllal a -5 fokos vízben, és miért nem lehet felgyújtani a házakat tűzvarázslattal, ha fából vannak? :B

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8166) Xerxész


Xerxész
őstag

Technológiai részhez annyira nem értek, ezért lehet, hogy idióta lesz a kérdésem... De a fizikán pl. nem tudnak változtatni a Creation Kitben?
Pl. ott van az a Realistic Ragdolls mod, ott is módosítottak az erőhatásokon, amik egyes varázslások következményei. Vagy ennek nincs köze a valós fizikához?

(#8167) Youri válasza Valdez (#8156) üzenetére


Youri
veterán

5-ös? Amikor a GPU igényes számításokat a CPU-ra terheli? Amikor a grafika 6 évvel ezelőtti állapotokat tükröz, de a gépigény közel sem? Amikor 2 szálnál többet nem hajlandó kihasználni?

RTX ON

(#8168) Valdez válasza Youri (#8167) üzenetére


Valdez
őstag

Nem a megvalósításról volt szó, hanem a gépigényről, szerintem nem olyan vészes. Witcher 2-nek, crysis 2-nek, gta4-nek, metro 2033-nak és még sorolhatnám sokkalta nagyobb gép kell, pedig javarészt már több éves játékok.
Persze most az 1.4-es verzióról beszélek, így kellett volna alapból kiadniuk.

(#8169) WonderCSabo válasza Valdez (#8168) üzenetére


WonderCSabo
félisten

A nyújtott teljesítményhez ez a gépigény siralmas. Elhiszem, hogy tetszik nektek a játék, de azért ennyire elfogultnak nem kell lenni. Nekem is tetszik, de nem a grafikája miatt, a játékmenet és a dizájn miatt, elsősorban.

(#8170) Youri válasza Valdez (#8168) üzenetére


Youri
veterán

Az említett címek esetében azért meg is van az oka a gépigénynek, főleg a W2 esetében, ahol azért jelentősen javult a helyzet az 1.0 óta. És szerintem a gépigényhez hozzátartozik az is, hogy az erőforrásokat hogyan használja ki az adott motor, a Skyrim esetében pl nagyon rosszul. 1.4: olyan optimalizálások, amit egy modder team már hetekkel korábban megoldott, fizetés nélkül. Vagy visszanézhetünk a korábbiakra is... 4GB RAM mod kellett, mert anélkül adták ki a játékot. Mostanra negy nehezen ezt is sikerült megoldani. Meg sem kérdezem inkább mi lesz a 8 gigával, ugye 2012-ben ez annyira nem csillagászati.

Összességében sok mindenért lehet szeretni a Skyrimet, a gépigény, pontosabban az erőforrások megfelelő kihasználása, a pont nem az. De ez jellemzi a Bethesda-t

[ Szerkesztve ]

RTX ON

(#8171) Valdez


Valdez
őstag

Egyáltalán nem vagyok elfogult, sosem voltam oda a gamebryo motorért, mert rengeteg idióta hülyesége van, de ezzel ti is tisztában vagytok. De egyáltalán nem néz ki rosszul a játék 2012-es szemmel sem, nem tudom miért állítjátok ennek ellenkezőjét. És mivel ez még mindig csak a sokéves gamebryo ezért sem olyan egetverő a gépigénye. Vannak ennél szebb játékok? Perszehogy vannak. Vannak ennél jobban optimalizált játékok? Nyilván hogy vannak. Senki sem mondja, hogy ez a legjobban optimalizált és legszebb játék a piacon.
Nem tudom nálatok hogyan fut, csak a saját példámból tudok kiindulni és ragaszkodom is hozzá.

(#8172) Valdez válasza WonderCSabo (#8169) üzenetére


Valdez
őstag

Hasonló a gépünk, ne mondd már nekem, hogy nálad szaggat, mikor én 16xaf, 4xaa, minden csúszka csutkán játszok vele fullhd-ban.

(#8173) Kelvin válasza Valdez (#8172) üzenetére


Kelvin
őstag

Gondolom egy csomó mod fel van neki pakolva, úgy nekem is picit lassabb.
/sokan elfelejtik.../

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#8174) pcMANiac válasza Valdez (#8171) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Könyörgöm címeket! Ne csak "biztos vannak"... Én is figyelemmel kísérem a game világot, de nem tudok róla, hogy lenne manapság valami űber brutál játék, ami lever mindent. Mai modern fps-sekben például hol van ilyen részletes világ? Hol tudok felszedni 25 féle baromságot egy asztalról, ami mind külön életet él? Felborul, leesik, elgurul, stb. Ma az a menő, hogy a mellettem álló 2 katona jól néz ki, meg a fegyverem is klassz, de a tárgyak az utcákon 5 éves grafkai szintre kerültek vissza, mert azt úgysem nézi senki egy lövöldözés közben. Autóversenyes játékok szintén megragadtak az 5 évvel ezelőtti szinten. Legújjabb NFS akár lehetne a saját nagyapja is, csak az autók változtak és a fizika lett szarabb. Szóval harmadszor is kérem, hogy valaki mondjon már egy megtekintésre érdemes játékot, ami teljesíti az elvárt 2012-es szintet, fizikában, játszhatóságban, gépigényben és kihasználásban!

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8175) Jorus válasza pcMANiac (#8165) üzenetére


Jorus
nagyúr

#8147: konkrétan a májában ugráltam, de akkor sem kezdett foszlani. :)

Én azt hiányolom, hogy nem fázik a karakter. :DDD

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#8176) icons válasza pcMANiac (#8174) üzenetére


icons
addikt

Egy picit objektívebben is szemlélhetnéd a dolgokat...

"Mai modern fps-sekben például hol van ilyen részletes világ? Hol tudok felszedni 25 féle baromságot egy asztalról, ami mind külön életet él?"
Azért azt hiszem te is érzed a gikszert :D FPSekben miért kellene felszedni 25 féle dolgot az asztalról? Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, Skyrim-ban hol tudok 220nál 6osba váltani? Ugye hogy sehol? Na, akkor nyert az Underground2!

Nekem tetszik a grafikája (persze modolva), de Crysis 2, még talán GTAIV is szebb. Crysisbam TÉNYLEG minden gurul, ha megütsz egy favellát szétesik. Ha belelősz egy fába, a golyó átmegy rajta, és a lyuk ott marad. Ha eleget lövöd, a fa kidől. Skyrimben csinálhatsz bármit a tűzvarázslattal, nem fog leégni az erdő. Persze megcsinálhatták volna, de nem erről szól a játék!

A lényeg: vannak ennél szebb játékok. Van sok, amelyiknek a grafikája is szebb, és jobban vannak optimalizálva.

Amiket te itt le írsz, az mind szubjektív vélemény, meg egyáltalán miért hasonlítod össze egy RPG világát FPSével? :D Semmi köze kettőnek egymáshoz...
Abban viszont egyetértek, hogy ez az egyik legrészletesebben, legjobban kidolgozott játék, amivel valaha találkoztam (nem WoWoztam pl, meg nem sok MMORPGbel volt dolgom szerencsére), és nagyon jó grafikája van (modolva), illetve magával ragadó a világa. (ezért RPG, és ezért egy JÓ RPG)

Ui.: ráadásul nekem Crysis2 pl sokkal jobban is fut :)

[ Szerkesztve ]

(#8177) pcMANiac válasza icons (#8176) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Azért hasonlítom fps-hez, mert rpg manapság nincs, ami közelítene ehhez, tehát nem tudom rpg-hez hasonlítani. Nyilván moha-ban nem kell gyűjtögetni semmit lőszeren kívül, de azt meg arra írtam, hogy ott a táj nagy része statikus, ezért nem is kihívás a vga-nak. Skyrim-ben rengeteg mozdítható tárgy van, ami mind kivesz a gép erőforrásaiból. Crysis2 nekem spec nem jött be az 1 után. Ott is lehetne sorolni, hogy ez miért van úgy, az meg miért nem máshogy. Na mindegy, nem flémelek. Nekem tetszik a Skyrim és várom azt a játékot, ami majd jobb lesz ennél. (egy darabig kell még várnom szerintem) :B

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8178) WonderCSabo válasza Kelvin (#8173) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Modok nélkül is sajnos városban eléggé alacsony fps-re esik le, ez elfogadhatatlan. A kültéren haladva meg iszonyatosan be tud akadni, amikor az új objektumokat tölti be. A textúrák minősége egyszerűen ocsmány, sajnos a modellek nagyrésze is iszonyatosan elnagyolt.

Pl. a Crysis egy jó példa arra, hogy milyen grafikát lehetne ma elérni, ezzel a hardverrel.

[ Szerkesztve ]

(#8179) Xerxész válasza icons (#8176) üzenetére


Xerxész
őstag

"Skyrimben csinálhatsz bármit a tűzvarázslattal, nem fog leégni az erdő. Persze megcsinálhatták volna, de nem erről szól a játék!"

Majd megcsinálják a modderek a Creation Kit segítségével. :P Már ha meglehet, remélem, hogy igen.
Amúgy ma debütál(t) a CK. Erre vártam már 2 hónapja. Végre realizálhatom magamnak a játékot és folytathatom az első sárkány után. :D Márcsak a megfelelő modokra kell várni. :))

(#8180) icons válasza pcMANiac (#8177) üzenetére


icons
addikt

Na, akkor abban megegyezhetünk, hogy ez ma a legjobban kidolgozott és legszebb RPG. Nem vagyok otthon annyira a mai játékokban, de ezt el tudom hinni :).

Xerxész: Egy pillanatra elképzeltem: tegyük fel, hogy valós fizika van a játékban és használhatsz tűzvarázslatokat. A játéktér mondjuk 50%a éghető erdő és falu/város és ezek összeköttetésben vannak egymással. Azt hiszem az eredmény egyértelmű! :) Ilyen mod nem hiszem, hogy lesz, mert senki sem akarna egy fekete sivatagban játszani, de érdekességnek jó lenne :D

(#8181) opti06


opti06
aktív tag

szinte az összes hi-res modot felraktam játékhoz.. nem is lassult be semmit, 1.4 "viszonylag" jól kihajtja vasat alatta.. és már elég részletesek a modellek, már amihez volt hi-res :D

(#8182) Jorus


Jorus
nagyúr

1.4 patch már hivatalos? Steam-ről mikor lehet tölteni? Vki megtenné, hogy tol egy URL-t az esetleges béta verzióhoz?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#8183) Ilsyde válasza Xerxész (#8179) üzenetére


Ilsyde
őstag

Kar hogy par hete vittem vegig. Mindenesetre tervezem hogy majd inditok egy varazslo karaktert de mar nem fogom kovetni a modokat. Rengeteg van beloluk es nem akarok napi fel orakat arra aldozni hogy valogatom oket.

(#8184) RetepNyaraB válasza opti06 (#8181) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

SOKKAL jobb az 1.4-es, a legkevésbé használt mag is 60% körül van (nem húzva).
De az akadások most is befigyelnek, meg a többi, amit WonderCsabo kifogásol.
Engem főleg a nagyléptékű tájképek fognak meg, tehát ahol nem kell a nagy részletesség. Gyönyörűek és hangulatuk van.
A világ messze a legszabadabban bejárható az általam ismertek közül, igazából nekem túl szabad is, mert többnyire nem tudom hova kapjak. A fővonal nincs elégé kiemelve, illetve ha arra koncentrálok, akkor hamar elvérzek felkészületlenségből kifolyólag, tehát a mellékszálak (nekem legalább is) nagyon szükségesek, ugyanakkor elvész bennük az ember.
Órákat kóborolni a vadonban eleinte jó, de részemről már 40 óra után is kezd sok lenni és szeretnék kicsit rendezettebben haladni (my Problem, I know...).

Botránykőnek pedig a végére azért félve benyomom, hogy nekem a Witcher 2 volt az év játéka, fíling és kinézet szempontjából is. Bár így azságtalan lehet, hiszem ezt még alig kezdtem el... :B

Jorus@ hivatalos, magától frissült is, mert elfelejtettem letiltani. Áttöltötte magát ráadásul angolra és megbolondulok, mert eltűntek a (amúgy nagyon szépen és dícséretesen) lefordított német nevek. Semmit sem találok a tárgylistában és a térképen :O :DDD )

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#8185) icons válasza RetepNyaraB (#8184) üzenetére


icons
addikt

Nekem is egy kicsit túl szabad. Többször volt, hogy beszélek egy küldetésadóval keleten, és elküld a térkép nyugati szegletébe. Mivel még nem jártam arra, ezért persze hogy nem most csinálom meg a quest-et, de így meg halomra sorakoznak az olyan quest-ek, amiket valahol félbehagytam és a fene se tudja, hogy mit mondtak/mit kell csinálni/ki a rosszfiú.

Ha újrakezdem (amit kétlek), lehet hogy úgy fogom csinálni, hogy amint megkapok egy küldetést, végigcsinálom (nyilván ha túl nehéz akkor félrerakom, ha bármennyire messze van, elmegyek érte. Persze amíg nincs lovam, addig ez is gond... kellene egy tempomat meg egy sávkövető mod, és közben megkajálhatnék :D)

(#8186) Xerxész válasza Ilsyde (#8183) üzenetére


Xerxész
őstag

A jobbak már össze vannak gyűjtve az 1. HSZ-ben.
A mások által viccesnek gondolt ökörségek, pornográf verziók, 5000-féle retextúrázások, amatőrök gyenge próbálkozásai, játékmentések, stb. nem érdekelnek. Csak olyat szedek én is le, ami élményben ad a játékhoz. Ezek pedig:

- majdani új küldetések
- nagyobb felbontású textúrák (már bevált modok továbbfejlesztése, vagy az esetleges hivatalos Skyrim high-res kiegészítő, amit a napokban vetettek fel petyóként)
- realizált játékmenet (ez csak nekem a mániám ugyebár) :D

Ennyi. A többi marhaság abszolút hidegen hagy. A fentieket meg könnyen le lehet szűrni a Nexuson: Kategória / Legtöbbet letöltött. :)

#8180: Icons
Komoly lenne. :D Nekem bejönne az ötlet, mivel realizmus mániás vagyok. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8187) Ilsyde válasza Xerxész (#8186) üzenetére


Ilsyde
őstag

En is igy vagyok vele. Nem erdekel a sok szemet.

Par hete hagytam abba a modok atnyalazasat, azota nem kovetem hogy mi van. Igy a listam hamarosan teljesen elavul. Az elso hozzaszolasban levo lista meg mar alapbol elavult.

Az a baj hogy sok kis mod van ami nagyon hasznos de nem jelenik meg a legtobbet letoltott fajlok kozott. Valoszinuleg en is ra leszek kenyszeritve arra hogy azokat szedjem amiket masok felpontoznak. De azok kozott is van sok gagyi.

(#8188) Xerxész válasza Ilsyde (#8187) üzenetére


Xerxész
őstag

Az elavultság orvoslására ott a Nexus Mod Manager. ;)
Tudom, korábban már beszéltük, hogy te nem szereted használni, de az mindig figyelmeztet, ha van frissebb az általad már letöltött modból.

Amúgy most olyat is csináltam, hogy letöltöttem egy modot (Skyrim Global Evolution), de nem aktiváltam...mivel tudom, hogy a stádiuma kb. a nullával egyenlő jelenleg, viszont tudom, ha továbbfejlesztik, akkor egy veszett jó mod lesz. Ott van a NNM-ben, és látom, ha frissítették. És majd csak akkor aktiválom, ha használható is lesz. :)
Több már korábban kinézett moddal fogom ezt csinálni. :)

(#8189) dilipok válasza Xerxész (#8188) üzenetére


dilipok
veterán

az NMM nem toli le automatikusan / akarmilyen modon az update-et? Ugy ertem, hogy latom a kis felkialtojelet, de nincs semmi opcio hogy frissitsem. Ilyenkor az az egyeduli megoldas, hogy manualisan fel a honlapra es onnan install?

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#8190) Xerxész válasza dilipok (#8189) üzenetére


Xerxész
őstag

Én úgy tudom, hogy nem automatikus.
Nem is biztos, hogy szerencsés lenne, mert vannak olyan kivételes esetek, amikor egy korábbi verzió jobb, mint az újabb. :)

(#8191) Youri válasza Xerxész (#8190) üzenetére


Youri
veterán

te magad állítod be, hogy automatikus legyen-e vagy sem

RTX ON

(#8192) WonderCSabo válasza Ilsyde (#8187) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Ha elavult a lista, bővítsétek! Várjuk a javaslatokat!

(#8193) dilipok válasza Youri (#8191) üzenetére


dilipok
veterán

de hol allitod ezt be? Vagy legalabb van egy olyan opcio valahol, hogy refresh mod to the latest version? en nem talaltam...

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#8194) WonderCSabo válasza dilipok (#8193) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Sztem nincs benne ilyen opció. Mutatja, ha van frissítés, de neked kell felrakni.

[ Szerkesztve ]

(#8195) Youri válasza WonderCSabo (#8194) üzenetére


Youri
veterán

bocs, benéztem a témát xD

RTX ON

(#8196) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Remélem nem nagyon off:

The Elder Scrolls V: Skyrim - Official Soundtrack, 4CD-s kiadás, a zeneszerző, Jeremy Soule által dedikálva.

[ Szerkesztve ]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#8197) Ilsyde válasza Xerxész (#8188) üzenetére


Ilsyde
őstag

Nem akartam hasznalni mert rengeteg problema volt vele. Azota gondolom gatyaba lett razva. Majd beizzitom mikor inditok egy uj karit. De lehet hogy az csak jovore lesz. Nyakunkon az Alan Wake, Syndicate, ME3 (ami elott vegig akarom vinni az elso ket reszt megint) aztan ki tudja mi minden lesz utana :)

(#8198) mpierre válasza bLaCkDoGoNe (#8196) üzenetére


mpierre
veterán

Ezt hallgatom az autóban már egy ideje. :K Így hóesésben, havas tájon autózva, nagyon jó filing.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#8199) pcMANiac válasza mpierre (#8198) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Én is hallgatom egy ideje. Játék közben fel sem tűnik, hogy ennyi féle zene szól közben. Nekem 2-3 volt csak ismerős, de jó tényleg.

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#8200) mttssz


mttssz
senior tag

Sziasztok!
Az lenne a kérdés hogy a SkyBoost modhoz szükséges az SKSE, vagy csak fent lehet mellette?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.