Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nekem Mjoll kinyitja a Master záras ládákat
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
John Fowler
tag
válasz #19617792 #5044 üzenetére
SPOILER
Nem hinném, de nekem még mókásabb volt: először ugyanis DB főnök lettem -ugye eközben megöltem az emperort- majd gondoltam egyet, és beálltam a légióba, ahol felesküdtem a -néhai- uralkodó szolgálatára...
Azért ilyesmikre figyelhetnének.
A birodalomra nézve nagy hordejerű változások után is max annyi történik, hogy néhány őr pletykál a dologról...Más: kezdem megszeretni a nightingale armort. Le is állok a kovácsolással, már nem vonz a dragon scale...
Megint más: engem a whiteruni Jarl kisgyerekei idegesítenek a legjobban... az egyik kiskölyök be is szólt egyszer, nyomtam rá egy FUS DO RAH-t és már kaptam is elő az ebony swordomat, de sajnos sérthetetlen volt.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Enton
addikt
válasz Skyhunter #5046 üzenetére
Nekem ma sikerült végre:
Mondjuk furcsállottam elsőre hogy végülis igent mondott, dehát egy játékban vagyunk.
A lényeg hogy valami jót kell cselekedni annak akit kiszemeltél, így sajnos olyanokkal pl nem lehet akik csak köszönnek és nem lehet rajtuk/nekik segíteni.
A képen szereplő hölgyet az ivópárbaj folytatásaként tudod majd szívedhez melengetni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Skyhunter
őstag
Beszéltem Maramallal Riftenben, megvettem az amulettet, a temlomban katt a Mara oltárára.....mégsem tudok nősülni, vajon miért ???
-
törölt tag
ez nem gáz, ha én Imperialhoz csatlakoztam és éppen gyakom Ulfricékat, de közben Dark Brotherhood assassin is vagyok, ahol (SPOILER) végül kicsit aláások az Empirenek?
-
addikt
válasz Plazmacucci #5040 üzenetére
Miért, nincs igazam?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
maszi99
őstag
válasz Plazmacucci #5040 üzenetére
Így van : YOUTUBE
Ha pontosan tudja mit is keres az illető, és van bőven ideje, ha totálisan elakadt, akkor biztos gyóccerCucuska2: Jó duma teccett , képzeld ha valaki meg is csinálja
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
félisten
Ugyan ne is figyeljetek rá
Am googl segítségével az összes quest bugra találtam gyógyírt. Még youtube is segít.
-
thesound
addikt
Ha egy küldetés megakad (nem nyitja az ajtót, nem akar beszélni...stb.), arra küldetésenként egyedi "gyógyszer" van vagy van valami univerzális?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
barna941
csendes tag
Sziasztok!
Elakadtam az egyik imperial legion küldetésnél. Elvittem egy lovat a táborból a küldetéshez, és visszatérésnél amikor beszélnem kéne az egyik vezetővel az rögtön megpróbál megölni emiatt. Így nem tudom megcsinálni. Nincs is lehetőségem kifizetni. Van valami ötletetek? Köszi -
Enton
addikt
Azt a futószalagon gyártott kislányt már én is eltenném láb alól.
Ettől idegesítőbb npc-t, aki semmit nem csinál de mindig pofázik neked valamit, szerintem még nem csináltak sehol.
Whiterunban mondja pl mindig ezt:"-Az anyukámmal dolgozok a piacon, segítek neki. Jó móka, de nehéz munka!"
Mondom mi a fax??? Akárhányszor látom csak rohangál körbe-körbe whiterunban.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Ilsyde
őstag
-
Lmh
őstag
Hogyan tudok kontrollerről bill+egeres irányításra váltani?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Laptopon játszom.
Nvidia GT555M 1 GB GDDR5-ös a dVGA, az integrált meg a prociban lévő Intel HD 3000.
Tuning és egyéb módosítás a laptopnál nincs minden alapértelmezetten van. A játék szintúgy nincs semmilyen módosítás, az is teljesen alap.
Mint írtam, a többi szintén gép igényes játék:
-GTA IV + 2 kiegészítője (ezzel akár 18 órát is tolom ha rá vagyok csavarodva)
-Mafia 2
-Serious Sam 3 BFE
-Anno 1404
-From Dust
-Alice: Madness.Returns
-Dead Space 1-2
-Far Cry 2
-Portal 2
-Left 4 Dead 1-2még csak hasonlót sem produkál.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ilsyde
őstag
Nem rossz
Találtam egy betegesebbet, ugyanettol a sráctól: Killable Children
-
mpierre
veterán
Ez konkrétan agyament.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Lmh
őstag
ez hülye szépen beszél szétröhögtem magam
sekélyes ez az angol trágárkodás
Kedvenc részem: 4:07-nél ahogy lekever egy balost a nőnek aztán jobbossal megfogja a nyakát és odanyekkenti a földnek xD az a leg-"badass"-ebb style[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Brent
aktív tag
LoL!
A puszta kezes harcot próbálta már valaki ?
Mennyire életképes ? -
Zolás
addikt
válasz KonzolKartel #5018 üzenetére
Én moddoltam annyit, hogy egy kattintással 100 lett mindhárom, és nem használom egyiket sem. Csak alap fegyók, meg amiket találok. Nagyobb csalásnak tartom azt, hogy bőrcuccokat csinálok és ugrok 4-5 szintet, amitől op leszek, mint azt hogy felrakom 100ra mindhármat, és teszek rá.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
KonzolKartel
őstag
Engem sajnos már nem tud lekötni a játék. Kezdek egy újat tápolás nélkül. Persze azért húzom majd a smithing, enchanting, alchemy kombót, de nem fordítom ennyire az előnyömre.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
félisten
-
Inv1sus
addikt
válasz John Fowler #5014 üzenetére
Vannak hozzá módok, amikkel igazán durva grafikát lehet belőle faragni még ennyi év után is játszhatóvá varázsolják.
Amit mellékeltem képet, azon semmi mód nincs, mert wikiből van.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
John Fowler
tag
válasz Inv1sus #4994 üzenetére
Az de durva, hogy a Morrowind a mai napig úgy él az emlékeimben hogy eszetlenül sok poligonból állt.
Mai szemmel nézve viszont elég szögletes... Hiába, ~10 év nagy idő...
A másik amin elméláztam, hogy bár akkor épp diplomázgattam és így nem sok időm volt játszani, de mégis, a Morrowind kb 1évig lekötött. A Skyrim-ra van egy fogadásom hogy ez még DLC-kel sem lesz igaz...
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #5003 üzenetére
Érdekes,mert az nekem is le van cserélve egy GTX480-hoz belőtt .ini-re... azt nem mondom hogy vajsima,néha meg-meg röccen,de most a texturapakokkal valami butálisan néz ki... ma hajnal 5-6-ig játszottam,nem bírtam abbahagyni!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Lmh
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat Bevallom hazudtam kicsit, mert már felraktam a játékot, de csak teljesen minimálisan foglalkoztam vele.
A játék alapból ha jól láttam, mindent kb minimumra tett :S Akkor majd elkezdem felhúzogatni óvatosan. Árnyék akkor alapból off Egyébként így alapon is eléggé visít a gép a játéktól. ( mondjuk mióta megvan a gép, még sosem járattam meg komolyabb játékokkal, szóval lehet csak azért szokatlan )Most nem vagyok otthon, nem akarok hülyeségeket írni, majd este még megnézem, hogy hány %-okon pörög a vga és a cpu illetve milyen hőmérsékleteket produkál.... (a legalapabb hűtés van a gépemben.)
Bocsi, de a VRAM-on mit értünk? a 3 giga ramomat dolgoztatja, vagy azt a VGA ramjára értetted, hogy az kell hozzá ( gondolom a 2. ...Videokártya RAM, közben sztem kitaláltam )Na ami viszont különösen érdekel, hogy ez az antialiasing meg az anisotropik filtering vagy mi a csudák. Melyik mit csinál, a játékban mit érzékelek belőlük?
-
Alg
veterán
1280*1024 környékén szerintem simán vinnie kell, medium környékén, az árnyék sokat fog rajta. Távoli ojjektumoknak szerintem VRAM kell, de nem vagyok benne biztos
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Enton
addikt
Egy 1366*768(HD)-ra medium-high beállításokon jónak kell lennie.
Gondolom sejeted mindezt a VGA miatt, de ha nekiállsz, szépen be lehet lőni a kivánt beáálítás az adott gépekhez.
Csak szórakozni kell vele egy kicsit az elsején."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
dy_nmq
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Mennyi a max fejleszthető szint? Hány képességet lehet maximálisra fejleszteni? Mennyi perket ad a játék? Mennyi a max skill?
Köszi széepn!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
tudnátok segíteni, hogy az alábbi konfiggal érdemes-e elkezdenem a játékot, hogy szépen is nézzen ki és ne is akadozzon?
win7 ultimate 32 bit
nvidia 9600GT Alpha Dog Editon (DDR3, 512MB, gpu clock: 740mhz....)
Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)
3*1giga 800mhz-es ddr2-es ram
450wattos táp, a gagyibb fajtából
alaplap gondolok kb mindegy( Mit vesz leginkább igénybe a játék? A fentiek közül hol van a legnagyobb hiányosság? )
Max milyen beállításokkal menne tehát a játék? Az ilyen tükröződések meg árnyékok annyira nem fontosak nekem, azokon tudnék spórolni, viszont szeretem a "távolbalátás" opciót eléggé felhúzniKöszi előre is
-
BemAnyó
senior tag
Azt tudja esetleg valaki hogy a javítás javítása mikorra várható ?
-
nagyúr
Köszi az infót!
De közben sikerült rájönnöm a hiba megoldására!
Törölni kellett a Skyrim.ini és a SkyrimPrefs.ini fájlokat! és utána egyből jó lett
Valószínű valami nem teccett benne amiket bele szerkesztettem módosításokat! de 1.2 es patch ig nem volt gond vele mert már kezdetek óta így használtam!Mindegy a lényeg hogy rájöttem mi okozza csak most alap helyzetben vannak a Skyrim.ini és a SkyrimPrefs.ini majd még arra kell rájönnöm melyik beállítás okozza!
-
félisten
válasz GypsFulvus2 #5000 üzenetére
Jaja, deep elfek. De szerintem Skyrim-ben is mondják. Talán valahol a Scrollos küldinél.
(#5001) maszi99
Én tegnap voltam szabin és léptem 13 szintet[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz GypsFulvus2 #5000 üzenetére
Tökéletesen igazad van , sajna megfeledkeztem róla
Amint látom haladgatnak a fordítási folyamatok, nagy örömömre.
No meg az utóbbi 1-2 hétben kissé sajnáltam a szabad időt játékon kívül felhasználni másra.
Mai naptól szabin vagyok totálisan, és amint látom van mit pótolni, és szakítok is rá időt.
Nagyon szépen köszi a figyelmeztetést , (ha már ennyire trehány vagyok)http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest