- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
chilla001
újonc
Igen onnan való, de még csak 3 hónapos... De a simit engedi meg kajcsit is eszi a kezemből, csak amikor kiakarom venni akkor szalad el....Hogy szoktassam?
-
chilla001
újonc
Sziasztok! nekem az lenne a kérdésem, hogy egy napja vettem egy malackát, de nem engedi, hogy kivegyem a ketrecből
Ez normális? Mert a ketrecen belül engedi a simit meg a kezemből is eszik, de amikor kiakarom venni megijed és elszalad, én meg annyira nem erőltetem, mert nem akarom megijeszteni? Mit tegyek?
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Remélem az enyémek is leállnak itt a vakaródzással. Amúgy ezt a szuri dologot megkérdezem, Nálunk kicsit több volt.
-
EGOKA
tag
Jelentem, az enyéim is kezdik. Kicsit kell, de ez már sok.

-
-
EGOKA
tag
Nekem is folyton kivakarték magukat, főleg a kisebb. Aztán ez már olyan szintre jutott, h beájult a vakarózástól. Azt hittem neki annyi, nagyon megijedtem. Rohantam vele dokihoz, ott kapott erősítő injekciót, 3 napon keresztül, na attól már jobban lett. Aztán még 2 alkalommal kapott élősködő elleni szurit is. Nem örült neki, egyik sem, mert élősködő ellen mindkettől megszuroztuk. De utána sokkla jobban lettek. Azóta kutya bajuk, Bogyó meg akkor lett, mint egy ház. Szóval szerintem vigyétek el dokihoz. Nem szép látvány egy ájult malac.
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Kiújult cocim bőrbaja és tanácstalan vagyok. Szétvakarja magát és esténként rossz hallani, ahogy felnyög fájdalmában vakarózás közben. Nagyon érzékeny a bőre, elég csak egy picikét megbökni, máris motyog, rúg és igyekszik elmenekülni a kezem elől.
Mi baja van?
A linkelt oldalon nagy képeket tettem fel. Különösen a coci hasa mutatja be, hogy mi is a gond. De mindenütt található rajta, pl. a fülei mögött, ahol a csupasz bőr után a szőrös területen már meg is jelenik a baj. Sajnos, az erről a területről készített kép életlen lett. Használhatatlan.
[link]
Mitől szenved? Segíteni akarok rajta. -
zsizsa
újonc
Hy mindenkinek nekem egy skinnym van.Nagyon aranyos.Terráriumban tartom, és Zsizsának hívják. Két itatója van, mert nagyon sokat iszik. Szénatartója van, amelyben egész nap van széna. Eledele(mikor mi). A kedvence az uborka, alma, saláta(de mértékkel), répa, cékla. Nagyon sokszor kivakarja a bőrét és valamikor vérzik is. A körmét nem nagyon engedi levágni,mert mindig nyíg,rugdalódzik.Nagyon félénk. Az én szobámban van a terráriuma,és a szoba ajtóból egyedül már be tud menni, de máshonnan még nem, mert fél.

-
EGOKA
tag
Nagyon édi kismali. Illik rá a neve.

-
kisninja
őstag
Én is szívessen eladnám a malijaimat de sajnos a déli régíóban vagyok. Kb 1 hónapossak.
Kalandor: Nagyon szép a kis dögi
[Szerkesztve] -
-
b_anita
csendes tag
Nos, magam sem gondoltam volna de szerencsére én pont az ellenkezőjéről számolhatok be! Újdonsült malackámat eddig nagyon féltettem az én nagy nyuszimtól! De néhány nappal ezelőtt a nyuszi szokásos körútjára indult, mire malacka láthatóan nagyon szeretett volna utána menni!! Külön ketrecbe vannak, egymás mellett és már az elején is nagyon érdeklődtek egymás iránt! Szóval gondoltam egyte és malackát is kiengedtem, persze csak felügyelettel! És legnagyobb örömömre mi történt?? Némi morgás, fogcsattogtatás és kergetőzést követően, a két állatkám egymás mellé leeheveredtek az előszobában. Összebújtak és jó darabig úgy pihengettek, talán aludtak is!

Szóval nagyon aranyosak, jól megvannak, egyáltalán nincs gond, pedig a nyuszóm kb. 4X akkora mint malackám! Együtt esznek, meg majdnem mindig együtt vannak! Azóta minden nap mindkettejüket kiengedem és jól elszórakoztatják egymást!!
-
dragonfx
veterán
-
Algieba
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ezért óvakodom, hogy társat adjak Karamella mellé. Hiába kaptam a tanácsot, hogy fiatal cocót bizonyosan elfogadna társnak, ha a tieid is ellátják egymás baját a hatalmi rangsor eldöntése véget. Egyszerűen a tengerimalacok sem képesek úgy élni egymás közt, hogy ne legyen köztük főnök, még akkor is, ha csak ketten vannak.
-
dragonfx
veterán
2 lány között csak utobbi lehet, de érdekes módon egy idő utána kicsi rátámadott a anygobbra

És ki kellett vennem mert majdnem megharapta a seggét
Kicsit karanténba tettema kicsit most úgy néz ki megjavult
Az az örült meg nem védekezett hagyta magát a végén kinyírja mondom, mert vadabb. -
Algieba
őstag
Karamella tiszta ketrecben pihen, ami természetes dolog, hisz milyen állattartó az, aki nem adja meg ezt a minimumot az állatkájának?
De, tettem a ketrece alá vastag habtáblát, hogy ne a hideg padlóval érintkezzen. Nyáron jó volt, mert hűtötte a cocót, most viszont a hideg időszakban már felfázást okozhat, amit nem akarok. Éppen ezért papírdobozból lakást készítettem a malinak. Karamella csak egy percig tanulmányozta bizalmatlanul, aztán beleköltözött. Jelenleg is a dobozban lazít.
Kapott tiszta vizet, vegyes élelmet, tiszta a ketrece és végre biztonságban érezheti magát a dobozba bújva. Figyelem és gondozom őt, mert szeretném, ha elégedett cocó lenne.
Hóbogyó a törpehörcsög hasonló ellátásában részesült. Aggaszt, hogy nagyon lefogyott, holott bőven etettem. Októberben vásároltam kölyökként. Meddig él egy törpehöri, és mi okozhat nála fogyást? Egy biztos, egész este hajtja a kereket. -
kisninja
őstag
Nos Volna nekem 3 tündéri kismalacom amely keresi szerető gazdályát.
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/thumb/061019/malackis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Nagyban: [link]
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam én is rakok fel képet! Két malacom van,most csak a fiurol teszek fel képet! Őt Vas-nak hívjuk,mert mindig gyúr,azt tök izmos malac,meg okos is!
A képen épp cszik a coci! 
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061017/malac5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
A tengerimalac vizelete milyen színű?
Évek óta tartok kisrágcsálókat, de csak tegnap vettem észre valami furcsát, mert épp nem volt forgácsom, és a malac ketrecébe újságpapírt terítettem. Nos, a coci tejfehéret pisilt. Ez mitől van? Normális étrenden él, gabonakeverék, zöldségek, gyümölcsök, és naponta tiszta víz a tálkájába. -
b_anita
csendes tag
Malackát elvittük ma orvoshoz hgy nézze meg - biztos ami biztos...
kapott a popsijába vitamin injekciót, meg szépen le lett vágva a körme, de nincs semmi baja!
És már sokkal jobb a hangulata! Eszik, iszik, szaladgál a szép, új, nagy helyén! Azt hiszem minden rendben lesz! nagyon örülök neki!! 
-
RAM
őstag
Fiú és Lány iker''testvéreket külön kell tenni, ha igen mikor?
Születésük óta együtt vannak, már 3 hónaposak és mintha kóstolgatnák egymást,
1 fiú és 1 lányról van szó... -
b_anita
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Igen, gondolom akkor hamarabb jó kedvre derülne, de már van két nimfám, két hullámospapagájom, egy nyulam és most már itt a malacka is!! Egyszerűen nincs kapacitásom több állatra!! Igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, hogy otthon érezze magát!! Na és akkor azt gondold el, hogy ő közel egy évig volt egy ilyen zsebkenőnyi helyen!!!
[link] -
dragonfx
veterán
vegyél neki egy párt akkor sokkal vidámabb lesz tapasztalat de gondolom nem akarsz tengeri óvodát szóval inkább lányt
....de azt tudom a sokkot nagyon lassan dolgozzák fel, én mikor vettem a kicsebbiket, a boltból megfogták és beletették nekem egy kínai cipő dobozba
....hát nemsokára fél év van nálam most jutottunk el oda, hogy néha néha elveszi a kezemből a kaját
...nagyon félénk, amugy eza torzonborz szörűnek mia neve amelyik így felálla szőre?
Vad és nagyon gyors, az elején még a kezembe se ült meg leugrott, mondjuk ez azóta változott
, most olyat csinál mint egy oposszum mikor megfogom, tökre vicces 
#601>>pedig ez igaz, így volt.
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
tegnap írtam hogy elhozom valakitl a tengerimalacát, és hogy olyan kicsi helyen tartja! Hát ma elhoztam és amikor megláttam azt hittem ott helyben pofán verem a nőt!! A terrárium konkrétan olyannyira kicsi hogy megfordulni nem nagyon tud benne!! Nagyon durva, és iszonyatosan magába van fordulva! Behúzódott az egyik sarokba és meg se moccan...

Mert vettem a nyuszimnak egy nagy ketrecet és végül megkapta a másikat a malacka!! nem bírtam elnézni milyen kicsi helyen volt!! Remélem jobb kedvre derül, anygon aggódok érte!! Minden finomságot betettem neki és most jó nagy helye is van.... remélem vidám malacka lesz belőle, mert most anygon szomorú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez normális? Mert a ketrecen belül engedi a simit meg a kezemből is eszik, de amikor kiakarom venni megijed és elszalad, én meg annyira nem erőltetem, mert nem akarom megijeszteni? Mit tegyek?

Na igen
Csak olyan hamar megnőnek.

50 malac? uristen itt mikor rázenditenek együt,mert kaja kell nekik az durva,de neked akkor kész korusod van
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...nagyon félénk, amugy eza torzonborz szörűnek mia neve amelyik így felálla szőre?