- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
[link]
Egyik mgos doboz elején találtam ezt a triót, hát hihetetlen elkapott pillanat.
Tök aranyosak.
[Szerkesztve] -
-
Melly
csendes tag
válasz
Csiborbogár #788 üzenetére
Na én ezt még nem tapasztaltam.
-
RAM
őstag
Honnan lehet megállapítani hogy vak az állat?
A szembogara szürke... -
Melly
csendes tag
Biztosan vannak kivételek, ( ezek szerint a tied az), de az átlag az, hogy a vemhes malac sokat iszik, és szüksége is van a vízre, hiába kap gyümiket.
Jelzem az én malacaim is nagyon sok fini zöldet kapnak ( jelenleg minden nap jó sok-sok nyers céklát), és szerencsére jó sokat isznak mind. Mert ez az egészséges. -
dunc
nagyúr
Sziasztok. Fél éves, rövid szörű, fehér-barna, nöstény tengerimalac ingyen elvihető. Oka: elhelyezési problémák. Pécsen lakunk.
-
[link]
Egy portré az én kis kajamasinámról.Karamella egy cuki pofa.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a szoptatos anyuka nagyon éhes
[link]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok íme az apamalac
[link]
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Hú de hamiskásan néznek!
Édik!
-
-
EGOKA
tag
A lány malacok amúgy is kevesebebt isznak. A fiúk meg azért olyan sokat, hoy könnyedén összepisiljenek mindent.
-
Igen, a fiú malac nagy hódítóvá változik a csaj coci közelében. Az udvarlása mókás és fáradhatatlan dürgés. Ahogy topog és burrog; a lány cocin meg látszik, hogy unja, és egészen másra gondol, mint a hím.
Ha sok zöldséget, gyümölcsöt kap a malac, nem szokott inni. Persze víz legyen előtte, mert sosem lehet tudni, mennyi folyadékot tud magához venni az ennivalójából.
Enyémnek is van, és gyakran iszik. -
dunc
nagyúr
Teljessen máshogy viselkedik a hím ha nőstény van melette,sokal ''keménykedöbb''
A mi hímünk példéül feszít ha ott a nőstény és úgy mozog mint egy robot.Nagyon poénosA 2 kicsi naprol-napra gombamod nől most már simán kijárnak enni a anya malacal..De amint meglátnak sprint vissza.....Az normális-e,hogy az anya malac nem iszik van víze de soha nem iszik?
-
RAM
őstag
Volt egyszer egy link hogy az egyes hangok mit jelentenek...
a madárfütty folyamatosan mit jelent? (nagyon ritkán hallani) -
Karamella esti szórakozása, hogy a fejével lökdösi a ketrece második szintjére vezető létrát. A fémes csattanás vagy 50x elhangzik egy este. Hogy miért csinálja, miért jó neki, nem tudom.
Depis lenne? Nagyon sokat eszik!
Vegyem mellé egy ivarérett lány cocit?
A kölykös képek nagyon édik, és már egyszer sikerült összehoznom egy coci párt és lettek kölykeik.
Nehéz döntés, de egy biztos, Karamella elégedett lenne. -
EGOKA
tag
Igazából éjszakai állatok.
És nagyon válogatósak. Az enyémek most új kaját kaptak, és nem hajlandóak megenni. Folyton csipognak, h adjak kaját, amikor tele a táljuk. -
Hát, ez a malac. Kiraktam a szobába futkosni. Most kotyog, és ide-oda mászkál. Magamhoz csalogattam egy kis kajával, és a kezemből evett. A tengerimalacot a hasa által lehet idomítani.
Pedig nem sovány a cocim, mégis csak az evésre gondol.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ma reggel megszült a tengeimalacunk,2 csöpséget hozott világra a szülés csendessen,és rendben lezajlott úgy nézz ki a kicsiknek lesz gazdija ,de az anyukának (fehér+barna fél éves rövidszörü) szerető gazdit keresünk(természetessen ajándék) .Képeket késöbb linkelek most még nem zargatom őket....Kérdesem az,hogy meddig kell az anya melett tartani a kölyköket,meddig szoptat?
Egyépként Pécsiek vagyunk
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Jessus81
tag
szánalmas.........
-
Jessus81
tag
nektek is ugrál, és sipol, nyikorg a malacotok, ha a hátát a popsiánál vakargatjátok???
-
Más cocóknak is extrém érzékeny a szőre? Elég csak megérintenem a szőrszálak hegyét, máris ugrik egyet a malacom. Azt pedig kimondottan utálja, ha az oldalához, hátához, tomporához érek. Ide-oda menekül a kezem elől és nehéz kivennem a ketrecből. A bőrelváltozást eltüntette a szuri. Tehát atkája volt.
Ha viszont az atka kimúlt, mitől ilyen érzékeny a bőre? -
Whaskes
senior tag
[link] mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Melly
csendes tag
A legfrissebb kicsikéim
1 naposak már.
-
-
Netezés közben itt van az ölemben a cocóm. Igen komoly tekintettel mereng valamin.
Egyébként a dokinál lemérték, 692 gramm. Ez most kevés vagy sok egy fiú malacnál? -
Kaoru
senior tag
Itt vannak a mi malackáink:
[link] -
-
Benéztem egy állatorvosi rendelőbe, megkérdezni az atka elleni oltás árát. Szerintetek, 1400Ft normál ár érte?
Vagy inkább menjek a jóval messzebb lévő állatkórházba. De ott nem tudom mennyi az oltás.
Szegény cocit muszáj dokihoz vinnem. Ez nem állapot, hogy szétkapja magát. -
EGOKA
tag
Szebbet, jobbat mindenkinek!
-
Kaoru
senior tag
Azt vágom
,
''Cubes''-nak hívják az elemeket, ilyen négyzet alakú rácsok, amiket össze lehet kapcsolni... ilyen építsd magad fürdőszobai tartókának pl. Arra voltak kíváncsi, h ilyet látott e már valaki itthon. De végülis lett véve nekik 1 cavia 3 ketrec, jól érzik magukat benne
, játszanak, meg kiszórnak mindent
, meg állandóan megy a kúrjogás, h ki a tökösebb kettőjük közül, na megyek adok nekik enni, mert nagyon toporzékolnak.
-
Kaoru
senior tag
Nem tudjátok, hogy ilyen rácsos cuccot lehet-e itthon kapni:
[link]
Voltam obiban múltkor, de nem nagyon láttam. Illetve kinek milyen ketrece van a malcikájának? -
EGOKA
tag
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!
-
Szerpi, Mézi
újonc
Hy. Szeretném megkérdezni, hogy szokta e valaki úsztatni a malacait? Egyik ismerősöm azt mondta hogy ő szokta és elvezik, de én nem nagyon akarom elhinni. Segitsetek !!
-
Kaoru
senior tag
válasz
Kalandor #704 üzenetére
Köszi, meggyőztél, voltam is állatkereskedésben, me gis találtma az ideiglenes keterecet. (bár ha lesz időm próbálok magam építeni nekik valamit)
Ma hallottak először mobilcsörgést a 2 lurkó (fiúk), amit valami nősténybúgásnak értelmezhettek, mert lelkesen visszakúrjogtak rá, szakadtunk a röhögéstől. Nagyon nagy arcok ezek a szőrcsimbókok, pedig most még elég félősök. -
Kaoru
senior tag
Ahhoy,
lett nekünk (húgi+én) is malcink.
Átmeneti terráriumuk van, nem mértem le, nem hű de nagy, de amíg még picik kényelmesen elférnek benne. Azon gondolkodtam, h magam szeretnék nekik építeni egy nagyobbat.
Mi az ideális méret 2 malacnak?
Másik, nem vagyok oda teljesen a ketrec megoldásért (forgács, rács rágcsa), az üveg meg drágának bizonyul (méretre vágott üveg, v plexi lap mennyibe kerül, ha vna valakinek ezzel kapcs tapasztalata?), s nem is szellőzik olyan jól (bár erre azt találtam ki, h kis köröcskéket fúratok az oldalába). Azon kezdtem el gondolkodni, h valami szúnyogháló szerű anyagból és fa-, vagy műanyagrúdakból csinálni vázat hozzá. Vagy azt könnyen kirágnák? -
Melly
csendes tag
válasz
chilla001 #699 üzenetére
Tűrelem
Én anno csináltam azt hogy ilyen félős malinál. Belogattam a kezem a ketrecbe/terráriumba a kedvenc kajájával. Pl 1 paprikával azt mindegyik szereti, és vártam. Vártam hogy odajöjjön és elkezdjen enni belőle. Oda nem adtam, hogy elvigye. Szépen lassan megszokta pár nap alatt hogy így kapja a zöldet. Pár nap után a másik kezemmel már simogatni is tudtam evés közben. Kb 2 hét alatt elértem azt hogy nem szaladt el ha ki akartam venni.
Probáld ki. A pocakon át vezet az út)
Képet kérünk a malackárol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged