Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_anita
csendes tag
[link]

a malacka ma megkergette a nyuszit...
nem semmi...
-
b_anita
csendes tag
sziasztok!! csatlakoznék hozzzátok

nekem most van egy malim(meg volt is, csak 6 és fél évesen elpusztult
)
a jelenlegi malacka nagyon kalandosan került hozzám. Interneten böngésztem egy kisállatos apróhirdetése oldalt és ott láttam meg, és beleszerettem. Elég messze volt tőlem, de végül nagy nehezen elmentem érte. Még jó, mert sztem már nem élne amúgy
egy idióta családé volt, akik akkora terráriumban tartották hogy az aranyhörcsögnek is kicsi . Állítólag a kuyta játszott vele néha, aminek meg is volt az eredménye mint később kiderült. Találtunk rajta sebeket! És a nőci azt mondta h ők nem tudták megszeretni...
Vékony volt és félős... hazahoztam és napokig meg sem mozdult. Szó szerint!!!! Elvittem a dokibácsihoz, kapott vitamin injekciót és azt mondta h szerinte ''csak'' lelki beteg. A nudli nevet kapta, és azóta boldog, duci malacka 
Van egy nyuszija is
, együtt laknak, egész nap szinte kinn vannak és nagyon imádják egymást!!! Amolyan anya-gyerek feelingben éldegélnek...és néhány kép bemutatkozásul:
[link]
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
Nos, magam sem gondoltam volna de szerencsére én pont az ellenkezőjéről számolhatok be! Újdonsült malackámat eddig nagyon féltettem az én nagy nyuszimtól! De néhány nappal ezelőtt a nyuszi szokásos körútjára indult, mire malacka láthatóan nagyon szeretett volna utána menni!! Külön ketrecbe vannak, egymás mellett és már az elején is nagyon érdeklődtek egymás iránt! Szóval gondoltam egyte és malackát is kiengedtem, persze csak felügyelettel! És legnagyobb örömömre mi történt?? Némi morgás, fogcsattogtatás és kergetőzést követően, a két állatkám egymás mellé leeheveredtek az előszobában. Összebújtak és jó darabig úgy pihengettek, talán aludtak is!

Szóval nagyon aranyosak, jól megvannak, egyáltalán nincs gond, pedig a nyuszóm kb. 4X akkora mint malackám! Együtt esznek, meg majdnem mindig együtt vannak! Azóta minden nap mindkettejüket kiengedem és jól elszórakoztatják egymást!!
-
b_anita
csendes tag
Malackát elvittük ma orvoshoz hgy nézze meg - biztos ami biztos...
kapott a popsijába vitamin injekciót, meg szépen le lett vágva a körme, de nincs semmi baja!
És már sokkal jobb a hangulata! Eszik, iszik, szaladgál a szép, új, nagy helyén! Azt hiszem minden rendben lesz! nagyon örülök neki!! 
-
b_anita
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Igen, gondolom akkor hamarabb jó kedvre derülne, de már van két nimfám, két hullámospapagájom, egy nyulam és most már itt a malacka is!! Egyszerűen nincs kapacitásom több állatra!! Igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, hogy otthon érezze magát!! Na és akkor azt gondold el, hogy ő közel egy évig volt egy ilyen zsebkenőnyi helyen!!!
[link] -
b_anita
csendes tag
tegnap írtam hogy elhozom valakitl a tengerimalacát, és hogy olyan kicsi helyen tartja! Hát ma elhoztam és amikor megláttam azt hittem ott helyben pofán verem a nőt!! A terrárium konkrétan olyannyira kicsi hogy megfordulni nem nagyon tud benne!! Nagyon durva, és iszonyatosan magába van fordulva! Behúzódott az egyik sarokba és meg se moccan...

Mert vettem a nyuszimnak egy nagy ketrecet és végül megkapta a másikat a malacka!! nem bírtam elnézni milyen kicsi helyen volt!! Remélem jobb kedvre derül, anygon aggódok érte!! Minden finomságot betettem neki és most jó nagy helye is van.... remélem vidám malacka lesz belőle, mert most anygon szomorú!
-
b_anita
csendes tag
Sziasztok! Most írok ide először, mert nagy szükségem lenne valaki segítségére. A lényeg hogy nekem volt már régebben is tengerimalacom ,aki sajnos nemrég elpusztult 6 és fél éves korában.
Azóta a helyét elfoglalta egy törpenyuszi, de most úgy alakult hogy tudomásomra jutott hogy van egy malacka akinek nincs gazdája. Azaz van, csak megúnták és túl akarnak rajta adni! Nagyon helyes, hófehér, egy éves. Holnap megyek érte, de mint ma kiderült a mostani gazdája egy 40*18*25 terráriumban tartja! Én úgy terveztem hogy majd veszek egy nagyobb ketrecet a nyuszimnak és akkor az ő helyét megörökölheti a malacka, de azt nem pont azonal terveztem, ugyanis 15-20e. körül van egy komolyabb nyúlketrec! na, de hogy a lényegre térjek végre, nagyon nagy szükségem lenne most egy olyan ketrecre amiben a leendő malackám ellehetene 1-2 hónapig! A kérésem az lenne ha valaki tudna nekem ez ügyben segíteni akkor mielőbb értesítsen! Nagyon-nagyon hálás lennék érte, és sztem malacka is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Vékony volt és félős... hazahoztam és napokig meg sem mozdult. Szó szerint!!!! Elvittem a dokibácsihoz, kapott vitamin injekciót és azt mondta h szerinte ''csak'' lelki beteg. A nudli nevet kapta, és azóta boldog, duci malacka 
, együtt laknak, egész nap szinte kinn vannak és nagyon imádják egymást!!! Amolyan anya-gyerek feelingben éldegélnek...és néhány kép bemutatkozásul: